Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρώτα καλύτερα στο νήμα του F2

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=399154

τον filosofos77 που ήταν και εδώ.

Αλλά αν κάποιος έδωσε το τηλέφωνο πριν καιρό (πχ πριν 4 μήνες) θα στο συγκρίνει με τις ρομ που κυκλοφορούσαν τότε.

Οπότε η σύγκριση θα σε βοηθήσει?,

Πάντως πρέπει να είναι ακόμη όλα σε πολύ αρχικό στάδιο σε σχέση με το δικό μας, που έχουν σχεδόν βρεθεί όλα.

Έχεις δίκαιο, είναι από θέμα rom πολύ νωρίς να κάνουμε σύγκριση στα δύο μοντέλα.

Όπως και να χει μια καλή rom απογειωνει την συσκευή.

Edited by filosofos77

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

το εκανα βρε παιδια,δεν μπαινει.απλα ανοιγει το κινητο.αλλου εχω κανει λαθος.μαλλον στην καρτα επειδη ηταν του κουτιου,τωρα την ανοιξα, δεν εκανα φορματ .αλλα δεν ξερω πως γινεται στο κινητο να την φορμαρω .

Κάνε αυτό με την παρακάτω εφαρμογή

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5940830#post5940830

Έβαλα την aosp kitkat 4.4.2.το πρόβλημα είναι οτι δεν αποθηκεύει και ουτε έχει επιλογή για μεταφορά στην κάρτα sd τα παιχνίδια και τις εφαρμογές.κάποια βοήθεια?
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Εγώ που το εγκατέστησα (όταν δοκίμασα την vanilla) δεν είχα μετά κανένα από τα προβλήματα που αναφέρουν κάποιοι εδώ και στο modaco με τα googly services.

Οπότε σου προτείνω να το κάνεις.

Δοκίμασε να το κατεβάσεις από δω:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/32157275/Google%20Services%20Fix.zip

Το μόνο που κάνει το φιξ είναι να διαγράφει τα Google Play Services. Όποιος θέλει μπορεί να διαγράψει με Titanium και να κατεβάσει την τελευταία έκδοση τους από εδώ: http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/google-play-services-6-6-03-1681564-030-apk/

Τι έχουμε εδώ; Να ρισκάρω να αφήσω την Α310 v3 μετά από 1 μήνα;;;

με απ οτι βλεπω μεχρι τωρα..ευκολα

----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όσοι βαλατε xtreme vanilla παρατήρησατε κατα την εγκατασταση κάτι διαφορετικό μέσα στο ρεκοβερυ,σε μένα με cwm δεν έκανε το κλασικό φόρτωμα αρχειων, αλλά μου άνοιξε ενα άλλο φορτωμα οπου μπορούσες να διαλέξεις τι θα εγκατασταθεί μέσα απ το αρχείο της rom και κάτι ακόμα που δεν θυμάμαι τι εγραφε!

συνεχιζει την εγκατασταση με aroma installer

παιδια βοηθεια!!!μολις κατεστρεψα το τηλεφωνο...αφου προσπαθουσα ολη μερα να μπω στο recovery,τελικα δοκιμασα το flash recovery που προτεινε ενας φιλος και ενας θεος ξερει τι εκανα...ειχε κατι κινεζιες και μπλεχτηκα.τωρα μου βγαζει και λογοτυπο της huawei,μη εγκυρο imei και οτι να ναι...δεν ξερω αν υπαρχει ελπιδα να περασω πλεον σωστη ρομ για να ξαναλειτουργησει..:cry::(

βοηθηστε παιδες!!!

παιδια βοηθεια!!!μολις κατεστρεψα το τηλεφωνο...αφου προσπαθουσα ολη μερα να μπω στο recovery,τελικα δοκιμασα το flash recovery που προτεινε ενας φιλος και ενας θεος ξερει τι εκανα...ειχε κατι κινεζιες και μπλεχτηκα.τωρα μου βγαζει και λογοτυπο της huawei,μη εγκυρο imei και οτι να ναι...δεν ξερω αν υπαρχει ελπιδα να περασω πλεον σωστη ρομ για να ξαναλειτουργησει..:cry::(

βοηθηστε παιδες!!!

Το τηλ ανοιγει τωρα; Αν ανοιγει και εισαι root δοκιμασε με mobileuncle tools να περασεις το twrp recovery και μετα μια ρομ συμφωνα με τους οδηγους της πρωτης σελιδας και το προβλημα με το imei θα το αντιμετωπισεις μετα. Εχεις κρατησει καποιο backup του imei?

Edited by vasilis91

Το τηλ ανοιγει τωρα; Αν ανοιγει και εισαι root δοκιμασε με mobileuncle tools να περασεις το twrp recovery και μετα μια ρομ συμφωνα με τους οδηγους της πρωτης σελιδας και το προβλημα με το imei θα το αντιμετωπισεις μετα.[/QUOT

ανοιγει αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα.πεταει παραθυρακια οτι δεν διαβαζει επαφες κλπ και γενικα δεν μπορω να κανω τιποτα.

απο fast boot μπαινει αλλα στο flash με τα κινεζικα,εκει που εγινε η ζημια...δεν βγαζω ακρη με τιποτα.δυσκολα τα πραγματα:cry:

υπαρχει τροπος να μπω σε recovery κανονικο,να διαβαζεται ρε παιδι μου,μηπως μπορεσω να κανω τιποτα..?

Το τηλ ανοιγει τωρα; Αν ανοιγει και εισαι root δοκιμασε με mobileuncle tools να περασεις το twrp recovery και μετα μια ρομ συμφωνα με τους οδηγους της πρωτης σελιδας και το προβλημα με το imei θα το αντιμετωπισεις μετα.[/QUOT

ανοιγει αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα.πεταει παραθυρακια οτι δεν διαβαζει επαφες κλπ και γενικα δεν μπορω να κανω τιποτα.

απο fast boot μπαινει αλλα στο flash με τα κινεζικα,εκει που εγινε η ζημια...δεν βγαζω ακρη με τιποτα.δυσκολα τα πραγματα:cry:

υπαρχει τροπος να μπω σε recovery κανονικο,να διαβαζεται ρε παιδι μου,μηπως μπορεσω να κανω τιποτα..?

Μην ανησυχείς,αν θέλεις πέρασε μια Ρομ μέσω YGDP tools,υπάρχει στην πρωτη σελιδα οδηγός καθώς και πως γίνεται Ρουτ κτλ ..

ποια καλα ακουστικα να παρω για το κινητακι μας; Δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ η αποδοση οσο η αντοχη... και αν ειναι ευκολο να μπορω να τα παραγγειλω απο ευρωπη...

Μάλλον διάλεξες την 1η επιλογή, που είναι το κινέζικο recovery και κάτι πείραξες χωρίς να ξέρεις τι είναι.

Σου έλεγα να διαλέξεις την 2η επιλογή που είναι το αγγλικό.

Ξανατρέξτο και διάλεξε την 2η επιλογή, ώστε να περάσεις recovery CWM αγγλικό.

Μετά θα πρέπει να κάνεις από recovery τα wipe cache & wipe dalvik και να ξανανοίξεις το τηλέφωνο, για να δεις αν διορθωθηκε.

Αλλιώς, αν έχεις περάσει το αγγλικό CWM recovery φλασάρεις νέα ρομ.

ή αν δεν έχεις τίποτα, περνάς επίσημη ρομ μέσω YGDP tools συμφωνα με τον οδηγό στην 1η σελίδα.

σε recovery μπαίνεις με τα πλήκτρα vol+ & power

ενώ σε fastboot με τα πλήκτρα vol+ & vol- & power

Να κανω μια ερωτηση παιδια..εχω ενα Original Ολοκαινουργιο hands Free απο το Γκλαμουρατο Silver Νοκια 8800(θυμαστε?)Υπαρχει Ανταπτοραs που να μετατρεπει το βυσμα του σε 3,5 jack ωστε να ειναι συμβατο με το κινητο μαs?Παντα μου αρεσε αυτοs ο τυποs hands free(μονο για το ενα αυτι,,,για συνομιλια..

Photos(Βυσμα Νοκια)

http://www.pds.com.gr/index.asp?mod=eshop_item&ID=140&p=5711&lstLanguages=en

Edit..βρεθηκε,,αυτο ομωs χρειαζομαι?

New 3.5mm to 2.5mm Stereo Audio Headset Adapter for Apple iPhone 3G #T1K

http://www.ebay.com/itm/New-3-5mm-to-2-5mm-Stereo-Audio-Headset-Adapter-for-Apple-iPhone-3G-T1K-/141092252186?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item20d9c0ea1a

Edited by Christos_Tz

με απ οτι βλεπω μεχρι τωρα..ευκολα

Με το Google Services Fix τι παιζει;;

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Με το Google Services Fix τι παιζει;;

Αν βαλεις Titanium και ξηλωσεις τις υπηρεσιες google μονος σου, δεν το χρειζεσαι το fix. Πρεπει απλα μετα να βαλεις τα Google services που προτεινονται (6.6.0.3 (1681564-30).apk (http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-google-play-services-t2795911);but ).

Edited by Lucifer2223

Γιατί λέμε τα ίδια πράγματα ακόμα και στην ίδια σελίδα; Να πω ότι έχουν περάσει 50 σελίδες, ΟΚ...

Γιατί λέμε τα ίδια πράγματα ακόμα και στην ίδια σελίδα; Να πω ότι έχουν περάσει 50 σελίδες, ΟΚ...

Τι να πω...?? Οτι δεν εχεις δικιο???? :X

Μάλλον διάλεξες την 1η επιλογή, που είναι το κινέζικο recovery και κάτι πείραξες χωρίς να ξέρεις τι είναι.

Σου έλεγα να διαλέξεις την 2η επιλογή που είναι το αγγλικό.

Ξανατρέξτο και διάλεξε την 2η επιλογή, ώστε να περάσεις recovery CWM αγγλικό.

Μετά θα πρέπει να κάνεις από recovery τα wipe cache & wipe dalvik και να ξανανοίξεις το τηλέφωνο, για να δεις αν διορθωθηκε.

Αλλιώς, αν έχεις περάσει το αγγλικό CWM recovery φλασάρεις νέα ρομ.

ή αν δεν έχεις τίποτα, περνάς επίσημη ρομ μέσω YGDP tools συμφωνα με τον οδηγό στην 1η σελίδα.

σε recovery μπαίνεις με τα πλήκτρα vol+ & power

ενώ σε fastboot με τα πλήκτρα vol+ & vol- & power

Εαν εχει χασει το imei και απο οτι καταλαβα δεν εχει κρατησει backup πρεπει να ακολουθησει αλλη διαδικασια για flash με sp flash tools και οχι ygdp!

Παιδες τα φωτα σας.ανα περιοδους διαβαζω το θεμα για το κινητο μας αλλα δεν εχω βρει καποιον να αναφερετε σε κατι αντιστοιχο με μενα.λοιπον...με την μαμισια ρομ οταν εμπαινα στους χαρτες της google με το wifi μου εβγαζε ακριβως την τοποθεσια μου..αλλα με δεδομενα κινητου με εβγαζε 2-3 χιλιομετρα μακρια.με ανοιχτο το gps ομως ολα καλα.φανταστηκα οτι θα ηταν θεμα ρομ αλλα τωρα και με αλλη ρομ το ιδιο μου κανει.με κανενα ομως απο τα προηγουμενα κινητα μου δεν γινοτανε κατι τετοιο.ξερει καποιος τι μπορει να φταιει;

Παιδες τα φωτα σας.ανα περιοδους διαβαζω το θεμα για το κινητο μας αλλα δεν εχω βρει καποιον να αναφερετε σε κατι αντιστοιχο με μενα.λοιπον...με την μαμισια ρομ οταν εμπαινα στους χαρτες της google με το wifi μου εβγαζε ακριβως την τοποθεσια μου..αλλα με δεδομενα κινητου με εβγαζε 2-3 χιλιομετρα μακρια.με ανοιχτο το gps ομως ολα καλα.φανταστηκα οτι θα ηταν θεμα ρομ αλλα τωρα και με αλλη ρομ το ιδιο μου κανει.με κανενα ομως απο τα προηγουμενα κινητα μου δεν γινοτανε κατι τετοιο.ξερει καποιος τι μπορει να φταιει;

Λογικο μου φαινεται γιατι με τα δεδομενα παιρνει την τοποθεσια σου με βαση την κεραια που εισαι συνδεδεμενος εκεινη την στιγμη.

Εαν εχει χασει το imei και απο οτι καταλαβα δεν εχει κρατησει backup πρεπει να ακολουθησει αλλη διαδικασια για flash με sp flash tools και οχι ygdp!

Δεν ξέρουμε τι έχει πειράξει, αλλά να το έχει σβήσει μόνος του λίγο δύσκολο.

Δε νομίζω να έχει σβηστεί το ΙΜΕΙ, μπορεί να μην το εμφανιζει λόγω άλλου προβλήματος. (όπως και με κάποιες ρομ, και επανερχόταν και με μια απλή αλλαγή ρομ ή με YGDP)

Ας δοκιμάσει τα ευκολα πρώτα και μετά τα άλλα