Sotirisglns Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Καλημέρα! Μου ήρθε χθες το κινητό. Κάνει 5 ώρες να φορτίσει περίπου, και όταν είναι 100%, μου λέει ότι έχει ζωή ακόμα 11 ώρες. Και όντως κλέινει μετά από 11 ώρες :O Φταίει η ρομ πχ? Τι μπορώ να κανω? :S Χρονια πολλα. Και εγω ετσι ημουν οταν το πηρα και ελεγα τι πηγα και πηρα. Μετα απο πεντε με εξι φορτησεις μπαταριας θα ειναι κομπλε. Θυμαμαι επεφτα για υπνο με 40 % μπαταρια και ξυπναγα και ειχε 10%. Τωρα ολα κομπλε. Οσο ειναι standbuy ειναι κομπλε, οσο το δουλευεις καιει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Το recovery το εχω ηδη. Θα χαθει αν φλασαρω? Πρεπει να το ξαναπερασω μετα? Τα παντα θα χαθουν(εκτος απο την sd) . Για αυτο ακολουθησε απο την πρωτη σελιδα τον οδηγο απο mixanikos που τα περιγραφει αναλυτικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyli Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Χρονια πολλα. Και εγω ετσι ημουν οταν το πηρα και ελεγα τι πηγα και πηρα. Μετα απο πεντε με εξι φορτησεις μπαταριας θα ειναι κομπλε. Θυμαμαι επεφτα για υπνο με 40 % μπαταρια και ξυπναγα και ειχε 10%. Τωρα ολα κομπλε. Οσο ειναι standbuy ειναι κομπλε, οσο το δουλευεις καιει. ΑΑ ωραία! Να σαι καλά γιατί είχα στεναχωρηθεί λίγο :) Καλές γιορτές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Χρόνια πολλά σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilgene Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Καλα να περασετε . Χρονια πολλα . Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Φροντισε να ακολουθησεις τον οδηγο και να βαλεις το recovery πριν φλασαρεις γιατι θα παιδευτεις μετα. Τα παντα θα χαθουν(εκτος απο την sd) . Για αυτο ακολουθησε απο την πρωτη σελιδα τον οδηγο απο mixanikos που τα περιγραφει αναλυτικα. Τελικα ακολουθησα τον οδηγο του φιλου mixanikos αλλα και παλι τιποτα, μολις ανοιγει το τηλεφωνο παραμενει με κολλημενη οθονη. Καποιος αλλος τροπος λετε να υπαρχει? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Χρονια πολλα σε όλους Πήρα ενα fi για εναν φιλο μου και δεν ειναι root προαπαθώ 2 μέρες τωρα να το rootaro αλλα δεννννννν ουτε με kingo root ουτε με vrout ουτε με αυτά που αναφέρονται στην 1 σελίδα Κάποια βοήθεια απο κάποιον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon1984 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Χρονια πολλα σε όλους Πήρα ενα fi για εναν φιλο μου και δεν ειναι root προαπαθώ 2 μέρες τωρα να το rootaro αλλα δεννννννν ουτε με kingo root ουτε με vrout ουτε με αυτά που αναφέρονται στην 1 σελίδα Κάποια βοήθεια απο κάποιον Τι recovery έχεις; Παράθεση Sony Ericsson GA 628-Sony Ericsson T10s-Nokia 8850-Panasonic X70-Motorola V3-Samsung D500-Sony Ericsson K750i-Sony Ericsson Hazel-Lenovo A660-Lenovo A820-Coolpad F1-THL 5000-Elephone P8000- Oukitel k6000 Plus - Xiaomi Redmi 9 4gb/64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospat30 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 kαλησπερα και χρονια πολλα σε ολους τους φιλους μου!!! πεστε μου λιγο παω να το συνδεσω με το pc μου με καλωδιο κοι δεν συνδεεται και μου βγαζει προβλημα συνδεσης με την MTP ??? TI ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ??:happy: κανω επιδυωρθωση προβληματος αλλα δεν μπορει και δεν βρισκει ΜΑΛΛΟΝ το αντοιστιχο προβλημα να το διορθωση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Τι recovery έχεις; recovery_TWRP_V2.4.4 και με Mobileuncle Tools Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisn95 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Χρόνια πολλά παιδιά θέλω να ρωτησω αμα υπάρχει miui rom με ελληνικά;γιατί ψάχνω και βρησκω αγγλικές μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiO_K Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 (edited) Γεια χαρά παιδιά και χρόνια πολλά. Μου ήρθε τελικώς κι εμένα το κινητό αλλά μόλις πρόσεξα κάτι και έχω ξενερώσει γιατί παίζει να είναι πρόβλημα... Άνοιξα το κινητό και παρατηρώ ότι έχει ένα κάπως σαν τρέμουλο στο φωτισμό του. Κάπως σαν να "παίζει" δηλαδή, δε μπορώ και να το εξηγήσω αλλιώς για να βοηθήσω πιο πολύ. Προσπαθώ να το τραβήξω video και με μια ψηφιακή κάμερα που έχω για να το ανεβάσω στο youtube μήπως το βλέπατε αλλά δεν το πιάνει αυτό το "τρέμουλο" που λέω. Περισσότερο φαίνεται όταν μπαίνω στα settings, πάνω ψηλά στην πράσινη μπάρα στον τίτλο των settings. Λίγο έπαιξα με το φωτισμό, προφανώς όταν τον ανέβαζα φαινόταν πιο έντονα το "τρέμουλο", δεν άλλαξε κάτι. Σήμερα το άνοιξα το κινητό, δεν έχω πειράξει τίποτα απολύτως, δεν έχω περάσει κανένα app και είναι με τη ROM που ήρθε από το vickmall. Είναι όντως πρόβλημα; Το κάνει σε εσάς; Ή φταίει απλά η ROM; edit: Αυτή τη στιγμή, μετά από ένα 45λεπτο περίπου λειτουργίας του κινητού (στη διάρκεια του οποίου δεν έκανα τίποτα τρελό, απλά συνδέθηκα λίγο στο internet, πέρασα το google account μου και πήρα κανα δυο τηλέφωνα), δείχνει ότι μειώθηκε πολύ αυτό το "παίξιμο" του φωτισμού, ίσως κι εξαλείφθηκε. Ωστόσο τα παραπάνω ερωτήματά μου ισχύουν. Περιμένω κάποιο info... Edited December 25, 2014 by GiO_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon1984 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 recovery_TWRP_V2.4.4 και με Mobileuncle Tools Αφού έχεις custom recovery απλά φλάσαρε μέσω twrp ένα zip αρχείο για root permissions είτε το supersu zip είτε το kinguser zip. θα τα βρεις εδώ : http://forum.xda-developers.com/apps/supersu/2014-09-02-supersu-v2-05-t2868133 http://www.datafilehost.com/d/dc9fae43 Παράθεση Sony Ericsson GA 628-Sony Ericsson T10s-Nokia 8850-Panasonic X70-Motorola V3-Samsung D500-Sony Ericsson K750i-Sony Ericsson Hazel-Lenovo A660-Lenovo A820-Coolpad F1-THL 5000-Elephone P8000- Oukitel k6000 Plus - Xiaomi Redmi 9 4gb/64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisaktos Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 (edited) geokostas Τα ειχα και εγω αυτα τα προβληματα οπως και αλλοι σε καποια τηλεφωνα δεν καθεται καλα το TWRP βαλε CWM Edited December 25, 2014 by parisaktos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tdm Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 (edited) Πέρασα μια rom για πρωτη φορα (Micromax_A310_031_decrappified) με CWM Recovery. Βλέπω install from sdcard complete. Δεν πρέπει να κάνει reboot μόνο του ? Ή έκανα καμια *******? Edited December 25, 2014 by tdm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Κάνεις εσύ reboot μέσα από το cwm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tdm Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Thanks. Το φοβήθηκα λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 geokostas Τα ειχα και εγω αυτα τα προβληματα οπως και αλλοι σε καποια τηλεφωνα δεν καθεται καλα το TWRP βαλε CWM Ευχαριστω. Το θέμα είναι πως μα το κανω αφού μόλις ανοίγει το τηλέφωνο, κολλάει αμέσως η οθόνη και δεν σ'αφηνει να προχωρησεις. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilgene Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Ευχαριστω. Το θέμα είναι πως μα το κανω αφού μόλις ανοίγει το τηλέφωνο, κολλάει αμέσως η οθόνη και δεν σ'αφηνει να προχωρησεις. Restore το backup της original rom και περνα με mobile uncle την TWRP Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Καλημερα,χρονια πολλα σε ολους. Πως βαζουμε ρε παιδια πληκτρολογιο στην mlais 1028? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Καλημερα,χρονια πολλα σε ολους. Πως βαζουμε ρε παιδια πληκτρολογιο στην mlais 1028? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sql.greekkeyboard Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Χρονια πολλα και καλα. Μια ερωτηση. Ξερετε πως δεχομαι μηνυματα απο τετραψηφιους; Και για τις δυο καρτες που εχω μεσα. Q και Cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Υπαρχει update για οποιον χρησιμοποιει την rom του maucat. https://yadi.sk/d/lyakJ_MFd7TTo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axmaniac Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Χρόνια πολλα σε όλους. Είχε κανένας πρόβλημα με το vlc να μην δείχνει υπότιτλους ενώ υπάρχουν. Χρησιμοποιώ την micromax v031 ROM. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 (edited) Πήρα και εγώ το κινητάκι πριν δέκα μέρες (μεταχειρισμένο) έτοιμο και customromαρισμένο :lol: με την mlais 1028 (ΚΚ 4.4.3). Προβλήματα δεν είχα μέχρι στιγμής. Γρήγορο, πολύ δυνατό και όσον αφορά το gps, δε μπορώ να καταλάβω τι παραπάνω μπορεί να ζητήσει κάποιος. Κλειδώνει πραγματικά αμέσως και με οδήγησε με απίστευτη άνεση και ακρίβεια στη μια και μόνη φορά που το χρειάστηκα (here maps). Το μόνο που δεν κατάφερα να κάνω είναι να αλλάξω τη lockscreen, αλλά και αυτό λύθηκε εύκολα με μια εφαρμογούλα από το play. Τόσο απλά... :) Μοναδικό μείον θα έλεγα τη μπαταρία του, η οποία σε αναμονή πραγματικά δεν κατεβαίνει με τίποτα, αλλά όταν το χρησιμοποιώ πέφτει πολύ γρήγορα. Δεν με πολυαπασχολεί αυτό βέβαια, αφού φορτιστές έχω σε σπίτι, δουλειά και αυτοκίνητο, οπότε είμαστε κομπλέ. Τέλος, ένα ψευτο-μπαγκ που έχω παρατηρήσει, είναι πως όταν καθαρίζω τη ραμ από το home button (πατημένο), μαζί με τα "παράθυρα" κλείνουν και τα services, κάτι πολύ ενοχλητικό αφού μου κλείνει συνεχώς κάποιες εφαρμογές που τις θέλω ανοιχτές (π.χ. viber). Μπορώ και τα κλείνω και ένα ένα φυσικά, αλλά με τα 2gb ram που έχει το κινητάκι, ο καθαρισμός είναι κυριολεκτικά άχρηστος... :) Για το τέλος άφησα τη δοκιμή antutu που έκανα και πήγε πολύ καλά... http://s29.postimg.org/6xlarufmr/ANTUTUCOOLPADF1.jpg Edited December 27, 2014 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts