Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

AOSP lite v1.1 jonzalvo. Η γνωστή και ως Ισπανική...

ουτε αν πατησεις forget network και ξαναβαλεις το password?

Αν λες για τα data εχω ακουσει απο διαφορους για προβληματα με wind αυτες τις μερες

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Επειδή το έχω απορία, σε εμένα με pure aosp v2, ενώ κάνω κανονικά εγκατάσταση στο plague inc Όταν πάω να παίξω μετά την αρχική οθόνη του παιχνιδιού κλείνει. Πριν φτάσει στα μενού. Δεν κλείνει με μήνυμα force close. Σε εσάς παίζει; Αν ναι τι ρομ φοράτε;

οσα χρονια εμπειρια εχω με android εχω καταλαβει οτι δεν παιζουν ολες οι version ολων των παιχνιδιων σε ολες τις rom ολων των κινητων!Και αυτο δεν ειναι bug ειναι feature οπως ελεγε καποιος!

Μην αναφερετε σαν προβλημα η bug το οτι δεν παιζει ενα παιχνιδι!Συνηθως το παιχνιδι φταιει οχι η rom,δοκιμαστε παλιοτερη εκδοση μεχρι να βρειτε ποια παιζει.

Και αν εννοειτε οτι δεν παιζει το σπασμενο παιχνιδι που εχετε κατεβασει απο το ταδε blog ελπιζω να ξερετε οτι τα παιχνιδια εκει περα δεν ειναι universal οπως οταν τα κατεβαζεις απο το Play που αναγνωριζει το κινητο σου και σου στελνει την καταλληλη εκδοση αυτοματα.Ειναι οτι εκδοση ετυχε να εχει αυτος που το ανεβασε συμφωνα με το συγκεκριμενο κινητο που εχει αυτος και ειναι διαφορετικο απο το δικο σου!

Τα σπασμενα παιχνιδια ειναι hit n miss,το περιεργο ειναι να παιζει οτι κατεβαζεις,οχι να μην παιζει!

Edited by azuli

Free είναι από το play store. Το δοκίμασα πριν σε ένα LG l90 και έπαιζε μια χαρά. Απλά λέω μην είναι θέμα με το cpu μας ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Ή μπορεί να έχει και θέμα με κάποια από τις χίλιες βλακείες που έχω φορτώσει το κινητό(πχ xposed, αλλαγμένο hosts file etc). Αν μπορούν κάποιοι να κάνουν έναν κόπο να το δοκιμάσουν θα τους ήμουν υπόχρεος.

Free είναι από το play store. Το δοκίμασα πριν σε ένα LG l90 και έπαιζε μια χαρά. Απλά λέω μην είναι θέμα με το cpu μας ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Ή μπορεί να έχει και θέμα με κάποια από τις χίλιες βλακείες που έχω φορτώσει το κινητό(πχ xposed, αλλαγμένο hosts file etc). Αν μπορούν κάποιοι να κάνουν έναν κόπο να το δοκιμάσουν θα τους ήμουν υπόχρεος.

αυτο με το hosts παντως παιζει σε μερικα παιχνιδια που θελουν να κανουν check in σε server πριν φορτωσουν.

Στην v4 laek παιζει μια χαρα φιλε.Μολις το δοκιμασα.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Λοιπόν 3 εβδομάδες τώρα, αφού δοκίμασα διαφορές ρομ, είμαι με την AOSP-F1W-V2.1-KK-laek.17 και είμαι ευχαριστημένος γιατί το σήμα–data-3g είναι τέλεια, το wifi άψογο, το ηχείο δυνατό (έκτος εάν το αφήσεις face up σε λεία επιφάνεια χωρίς θήκη), Bluetooth χωρίς προβλήματα, Antutu score, για όσους ενδιαφέρονται, 30886, στοκ φωτογραφική μηχανή ικανοποιητική αλλά με A Better Camera πολύ καλύτερη, 160 χαρακτήρες στα sms μέσω Go SMS Pro και δέχομαι από τετραψήφια, μπαταρία 1.5 – 2 μέρες, όταν παίζει ο μικρός ή βλέπω καμία ταινία 1 μέρα και πολύ είναι και από παιχνίδια δεν κολλάει καθόλου .

Και επειδή είναι όλα καλά θα αλλάξω ρομ, έτσι για εξασκηθούμε μην επαναπαυόμαστε και τα ξεχάσουμε.:lol::lol:

Λέω για την V4 εκτός και αν έχετε καμία πιο ενδιαφέρουσα πρόταση…:wink:

Παιδιά δε θέλω να σας χαλάσω την ηρεμία σας αλλά έχω την εντύπωση ότι o laek έχει κάνει φοβερή δουλειά στη microaosp... Μέχρι στιγμής μου δουλεύουν όλα, αλλά είναι νωρίς ακόμα για ασφαλή σχόλια. Με εντυπωσίασε όμως από την αρχή κάτι που δε μου συνέβη με άλλες rom. Για να δούμε...
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

και επειδη ουτε εμενα μ αρεσει να χαλαω τις ηρεμιες αφηνω την τελευταια baidu JB του Lzy εδω.. http://pan.baidu.com/s/1eQEeewa

Με 2 λεξεις smooth+ομορφιες..!

(η rom bootαρει πρωτη φορα στα κινεζικα,εχει μονο αγγλικα κ κινεζικα και θελει καθαριοτητα απο κινεζικα apps,οποτε ειναι για τους μερακληδες..!)

οσα χρονια εμπειρια εχω με android εχω καταλαβει οτι δεν παιζουν ολες οι version ολων των παιχνιδιων σε ολες τις rom ολων των κινητων!Και αυτο δεν ειναι bug ειναι feature οπως ελεγε καποιος!

Μην αναφερετε σαν προβλημα η bug το οτι δεν παιζει ενα παιχνιδι!Συνηθως το παιχνιδι φταιει οχι η rom,δοκιμαστε παλιοτερη εκδοση μεχρι να βρειτε ποια παιζει.

Στο coolpad f1 οι ρομ που δοκίμασα με ενοποιημενο αποθηκευτικο χωρο (johnzalvo, ισπανικη ΚΚlite κτλ) έχουν πρόβλημα με τα παιχνίδια πού κατεβάζουν μεγάλα data. Στην οθόνη λίγο πριν το κατέβασμα των data το παιχνίδι σκάει. Real racing, asphalt 8 πχ σκάνε.

Επιπλέον προγράμματα όπως το sygic θέλουν σώνει και καλά τα data στην εσωτερική flash μνημη.

Κανένα πρόβλημα τέτοιου είδους δεν είχα με coolui, miui, colorOs και laek v2-v3-v4.

Με την laek v4 εχω αρκετά μεγάλη συμβατότητα στα πάντα και ας έχω ενεργοποιημένο το art! (ξεχαστε το xposed). Βέβαια όπως έχει ειπωθεί: Μην περιμένετε όλα τα παιχνίδια να παίξουν σε ολες τις ρομ. Ειναι feature όχι bug.

Επίσης το kitkat σε όλες τις ρομ που δοκίμασα είχε σε σχέση με το jellybean μειωση απόδοσης 3d γραφικών μέχρι και 30%. Προσωπικά δεν με απασχολεί καθόλου.

Edited by Algorithm
Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα.

Στο coolpad f1 οι ρομ που δοκίμασα με ενοποιημενο αποθηκευτικο χωρο (johnzalvo, ισπανικη ΚΚlite κτλ) έχουν πρόβλημα με τα παιχνίδια πού κατεβάζουν μεγάλα data. Στην οθόνη λίγο πριν το κατέβασμα των data το παιχνίδι σκάει. Real racing, asphalt 8 πχ σκάνε. Προγράμματα όπως το sygic θέλουν σώνει και καλά τα data την εσωτερική flash μνημη. Κανένα πρόβλημα με coolui, miui, colorOs και laek v2-v3-v4.

Με την laek v4 εχω αρκετά μεγάλη συμβατότητα. Βέβαια όπως έχει ειπωθεί: Μην περιμένετε όλα τα παιχνίδια να παίξουν σε ολες τις ρομ. Ειναι feature όχι bug.

Επίσης το kitkat σε όλες τις ρομ που δοκίμασα είχε σε σχέση με το jellybean μειωση απόδοσης 3d γραφικών μέχρι και 30%. Προσωπικά δεν με απασχολεί καθόλου.

εμενα στη microaosp του laek loγω real racing μαλλον, μου εριξε error "com.android.systemui" και σκαλωσα λιγο...

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Στην color OS, τα capacitive buttons είναι φωτιζόμενα? Υπάρχει ρύθμιση?

Θεωρώ ότι με αυτήν την rom λειτουργούν κανονικά και οι 2 sim χωρίς PIN. Σωστά?

Για πέστε γενικότερη εντύπωση οι γνωστοί rom-testers :p

Πέρασα τελικά την rom και δεν το μετάνιωσα.

Ρύθμιση για το φωτισμό στα capacitive buttons υπάρχει όπως και για άλλα features τύπου gravitybox.

Χωρίς PIN δουλεύουν και οι 2 sim. Ξεκίνημα γίνεται μόνο από recovery αλλά εναλλακτικά κάνει reboot κανονικά. Γνωστά ίσως αλλά από τα βασικά.

Κατά τα άλλα φινετσάτο, απλό και γρήγορο ui που με κέρδισε.

Το twrp έφτιαξε το root και το titanium δούλεψε σε restore από JB backup.

Ήχος τέλειος, κάμερα+μπαταρία αρκετά καλή αλλά εύκολα φτάνει το 1 GB η ram.

Εν ολίγοις, άλλη μια καλή JB rom με ελκυστικό interface :)

Στην v4 laek παιζει μια χαρα φιλε.Μολις το δοκιμασα.

καλησπερα κωστα.Να σε ρωτησω απο θεμα αυτονομιας της μπαταριας πως την βλεπεις την v4 laek?

εμενα στη microaosp του laek loγω real racing μαλλον, μου εριξε error "com.android.systemui" και σκαλωσα λιγο...

Έχω αρχίσει να υποψιάζομαι το xposed μαζί με το gravitybox για πολλές κουλαμάρες. Από τότε πού τα ξήλωσα για να ενεργοποιήσω το art βρήκα την υγεία μου.

Αααα μην ξεχάσω: σε laek v3 ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ μου έριξε ύστερα από ενα reboot ακριβώς ίδιο error: com.android.systemui process has stopped.

Μόνο που το έκανε επαναλαμβανόμενα (loop) χωρίς να με αφήνει να μπω στο launcher -κοινώς δεν μπορούσα να κανω ΤΙΠΟΤΑ. Ξαναφλασαρισα τη ρομ από πάνω και το έσωσα, οπότε μετά μπακαπ, ξήλωμα και ξαναεγκατασταση.

Από δω και πέρα τέρμα οι πολλές χακιες. Όχι άλλο xposed γιατί δεν έχω μέτρο με αυτού του είδους καταχρήσεις:lol:

Edited by Algorithm
Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα.

Λοιπόν 3 εβδομάδες τώρα, αφού δοκίμασα διαφορές ρομ, είμαι με την AOSP-F1W-V2.1-KK-laek.17 και είμαι ευχαριστημένος γιατί το σήμα–data-3g είναι τέλεια, το wifi άψογο, το ηχείο δυνατό (έκτος εάν το αφήσεις face up σε λεία επιφάνεια χωρίς θήκη), Bluetooth χωρίς προβλήματα, Antutu score, για όσους ενδιαφέρονται, 30886, στοκ φωτογραφική μηχανή ικανοποιητική αλλά με A Better Camera πολύ καλύτερη, 160 χαρακτήρες στα sms μέσω Go SMS Pro και δέχομαι από τετραψήφια, μπαταρία 1.5 – 2 μέρες, όταν παίζει ο μικρός ή βλέπω καμία ταινία 1 μέρα και πολύ είναι και από παιχνίδια δεν κολλάει καθόλου .

Και επειδή είναι όλα καλά θα αλλάξω ρομ, έτσι για εξασκηθούμε μην επαναπαυόμαστε και τα ξεχάσουμε.:lol::lol:

Λέω για την V4 εκτός και αν έχετε καμία πιο ενδιαφέρουσα πρόταση…:wink:

έτσι , έτσι leonpap.....Σωστός ....συνέχα.....γιαυτό είναι τα forum.....βέβαια η άποψη για τις rom είναι υποκειμενική......αλλά παρόλα αυτά αν κάποιος την έχει πάνω μέρες....την τεστάρει....και κάνει μία αναφορά όπως την δική σου εδώ....βοηθάει αρκετούς από εμάς που έχουμε χαθεί στις rom.....Συνέχισε να δοκιμάζεις αν δεν σου κάνει κόπο και γράφε τις απόψεις σου εδώ,γιατί είμαστε σε αναμονή παραλαβής του κινητού 5 άτομα......κάθε μέρα μπαίνω και διαβάζω όλα τα post και σημειώνω.....

Μετά , ή θα με ευγνωμονούν τα φιλαράκια για την επιλογή του κινητού(εγώ έκανα την ερευνα αγοράς για όλους μας)....ή θα με κυνηγάνε:lol::lol:

καλησπερα κωστα.Να σε ρωτησω απο θεμα αυτονομιας της μπαταριας πως την βλεπεις την v4 laek?

Άψογη σε μένα. Από τις καλύτερες με 6+ ωρες οθόνη ορισμένες φορές και τουλάχιστον 5+ με κυριολεκτικό κάψιμο. Standby σταθερή στο 0% η κατανάλωση. Κοινώς τα σπάει.

Γεια χαρα.

Με εντονη χρηση βγαζει την μερα.Αλλιως τις 2+++ μερες τις εχει χαλαρα.

@Algorithm

Καπως ετσι.

Μην ξεχναμε και την colour os

http://www.modaco.com/topic/373502-rom422lzy-color-os-20-repack/page-3#entry2231053

Την ειχα για καμια βδομαδα. Ειναι στα αγγλικα.

Εγώ ακομη την εχω... Πραγματικα, ο ηχος ειναι εξωπραγματικος (σε σχέση με τις άλλες ρομ)

Πετας επάνω και μια εφαρμογή μουσικής οπως το σποτιφαη και εισαι πρωτος.

Καποια μικρα θεματακια που εχει με το swiftkey οπου σβηνει που και που, την μπαρα των προβλεψεων, θεωρουνται αμελητεα για αυτο που προσφερει....:)

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Γεια χαρα.

Με εντονη χρηση βγαζει την μερα.Αλλιως τις 2+++ μερες τις εχει χαλαρα.

@Algorithm

Καπως ετσι.

Βγαζεις δυο μερες με την V4? Με δυσκολια καταφερνω τις 4μιση ωρες με ανοιχτη οθονη και Wi-Fi. Με την v3 ειχα ανετα 6 ωρες. Κατι πρεπει να παιζει με την αναβαθμιση του kernel.

Βγαζεις δυο μερες με την V4? Με δυσκολια καταφερνω τις 4μιση ωρες με ανοιχτη οθονη και Wi-Fi. Με την v3 ειχα ανετα 6 ωρες. Κατι πρεπει να παιζει με την αναβαθμιση του kernel.

Ναι εννοειται,μην σου πω και παραπανω,αλλα οχι με τρελη χρηση επαναλαμβανω,μιλαω για ανθρωπινα πραματα.

Καμια 20 κλησεις,πολλα sms-mails,σερφαρισμα και πολυ radio.

Επειδή το έχω απορία, σε εμένα με pure aosp v2, ενώ κάνω κανονικά εγκατάσταση στο plague inc Όταν πάω να παίξω μετά την αρχική οθόνη του παιχνιδιού κλείνει. Πριν φτάσει στα μενού. Δεν κλείνει με μήνυμα force close. Σε εσάς παίζει; Αν ναι τι ρομ φοράτε;

Το δοκίμασα, ίδια ρομ με εσένα. Όντως βγαίνει μετά την αρχική οθόνη... Αφού στον φίλο με laek v4 τρέχει κάτι παίζει με τη ROM (ή κάτι που έχουμε πειράξει σε xposed/gravity box και οι δύο το ίδιο :lol:).

Δεν είναι xposed γιατί έκανα disable όσα τα modules. Το ίδιο με το hosts file. Γύρισα και τον apex σε τελείως stock μορφή και τίποτα. Το μόνο περίεργο που έχω και ίσως το επηρεάζει είναι το busybox. Αν και μάλλον και παίζει με την ρομ