Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

έχει δοκιμάσει κανείς παιχνίδια hd(modern combat,nfs κλπ) στην kk v3 του leak?

δεν μπόρεσα με τίποτα να κάνω τα περισσότερα από αυτά που είχα να παίξουν

(ακόμα και μερικά που είναι δωρεάν και τα κατέβαζα από το market όπως Dead on Arrival 2)

έβαλα pure aosp v2 του jonzalvo και μέχρι στιγμής όσα δοκίμασα παίζουν κανονικά

είναι κάποια αλλαγή για τα παιχνίδια στην kk όπως είχαν κάνει πιο παλιά(2.3->4+)

ή έχει κάνει κανένα μαγικό ο leak και σε αυτό? :p

το πιο πιθανο ειναι να οφειλεται στην κλειδωμενη (για τις εφαρμογες) sd card που λανσαρε η kitkat.Δοκιμασε καποιο απο τα fixes που παιζουν για να την ξεκλειδωσεις και μετα ξαναβαλε τα παιχνιδια απο την αρχη

http://trendblog.net/fix-kitkat-sd-card-write-restriction/

η αλλιως καποια απο αυτες

https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.sdfix

και https://play.google.com/store/apps/details?id=jrummy.sdfix

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

καλησπέρα

θα παραγγείλω από minideal

και θέλω να ξέρω αν υπάρχει κάποια σταθερή ρομ χωρίς bugs για να του περάσω μόλις παραλάβω

1.το τηλ να τους πω να είναι root?

2.το f1 είναι καλύτερο από to asus zenfone 5 1gb ram 8 gb rom?

3.σαν κινητό ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά?

ευχαριστώ πολύ

4.στα ίδια λεφτά παίζει κάτι καλύτερο?

1.To root θα σου κάνει την ζωή εύκολη.

2.Ναι.

3.Το μόνο αρνητικό για τα γούστα μου είναι το CoolUI της stock rom που είναι όμως πλήρως λειτουργική.

4.Όχι.

Για rom δεν θα σου πω γιατί υπάρχουν αρκετές καλές. Διαβάζεις, τεστάρεις και κατασταλάζεις ;)

σχετικα με τις θηκες..νομιζω οτι αυτη http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-For-Coolpad-Dashen-F1-8297-Battery-Case-Tempered-Glass-Back-Cover-With-Aluminum-Frame/2008687709.html τις τερματιζει ολες.Το τηλεφωνο δεν γινεται απλα ομορφο..

Απο προστασια δεν ειναι για πτωσεις,ειναι απλα για να εχεις το πιο ομορφο τηλ!

Εγω το βαζω επειτα σε θηκη ''καλτσα'' δερματινη η οποια προσφερει λογω του παχους του δερματος μια χαρα προστασια σε πτωσεις

Edited by azuli

καλησπέρα

θα παραγγείλω από minideal

και θέλω να ξέρω αν υπάρχει κάποια σταθερή ρομ χωρίς bugs για να του περάσω μόλις παραλάβω

το τηλ να τους πω να είναι root?

το f1 είναι καλύτερο από to asus zenfone 5 1gb ram 8 gb rom?

σαν κινητό ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά?

ευχαριστώ πολύ

στα ίδια λεφτά παίζει κάτι καλύτερο?

Καλό είναι φίλε μου να συγκρίνεις κινητά με όμοια χαρακτηριστικά.

Επίσης καλό είναι να διαβάσεις και μερικές σελίδες από το συγκεκριμένο νήμα.

(Και) γι αυτό κάνουν ποστ εδώ όλα τα παιδιά.

Για να βοηθήσουν μελλοντικούς αγοραστές.

Θα σε διαφωτήσει πλήρως! :)

Π.Α.Ο.Κ. 1926

αν κόψω μια απλή ζελατίνα προστασίας και την εφαρμόσω πάνω στην κάμερα και το φλας (μέσα από το καπάκι) θα έχω κανένα θέμα; Θα θαμπώσουν οι φώτο ή θα λιώσει πάνω στο φλας;

Οι φωτογραφίες θα φαίνονται απαισιες, λες και τις πηρες μέσα από θερμοκήπιο με ναυλον φθαρμένα.

Μην ανησυχείς δεν παθαίνει τίποτα το γυαλί της κάμερας καθώς περιβάλλεται από ένα ελαφρά υπερυψωμένο μεταλλικό bezel. Αμα θες να είσαι super ήσυχος βάλε θήκη.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

είναι κάποια αλλαγή για τα παιχνίδια στην kk όπως είχαν κάνει πιο παλιά(2.3->4+)

ή έχει κάνει κανένα μαγικό ο leak και σε αυτό? :p

Στην κιτκατ έχει γίνει αλλαγή μεγάλη. Αν εκανε ο laek extra πατάτες δεν ξέρω αλλά:Το real racing το asphalt 8 καθώς και κάποια άλλα μου παίζανε ρολοι.

Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα.

σχετικα με τις θηκες..νομιζω οτι αυτη http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-For-Coolpad-Dashen-F1-8297-Battery-Case-Tempered-Glass-Back-Cover-With-Aluminum-Frame/2008687709.html τις τερματιζει ολες.Το τηλεφωνο δεν γινεται απλα ομορφο..

Και γω τη σαλιαριζω αλλά πολύς λαός λέει ότι το αλουμίνιο της ειναι πολύ μαλακό. Κοινώς με δύο τρεις πτωσεις το κινητό θα μοιάζει με πατημένο κουτάκι αναψυκτικού.

Ζαχαρωνω και την τυπου spigen αλλά πολύ τανκς στυλ, θα μας χωσουν μέσα μοιάζει με στρατιωτικό εξοπλισμό :lol::lol::lol:

Edited by Algorithm
Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα.

Γεια σας.ειμαι κατοχος του εξαιρετικου coolpad f1 και οπως συνηθως μου αρεσει να πειραζω τα τηλεφωνα.ομως εχθες ενω εκανα πειραματα σβηστηκαν και τα 2 imei απο το τηλεφωνο.εκανα πολλες προσπαθειες απο διαφορα sites στο google αλλα τιποτα.ξερει μηπως καποιο τροπο να τα επαναφερω? please help......

ενω εκανα πειραματα σβηστηκαν και τα 2 imei απο το τηλεφωνο.εκανα πολλες προσπαθειες απο διαφορα sites στο google αλλα τιποτα.ξερει μηπως καποιο τροπο να τα επαναφερω? please help......

Αν εισαι root με το mobile uncle tools restore imei αν εχεις backup των imei. Αλλιώς κάνε search με τη λεξη imei στο νήμα να δεις πόσες λύσεις θα σου βγάλει.

Ορίστε τι κάνεις αν δεν έχεις imei backup:http://phonegist.blogspot.gr/2013/12/how-to-restore-imei-of-any-mt65xx.html?m=1

Και αλλη φορά ψάξε ΠΡΩΤΑ στο νήμα και μετά στο google. Υπάρχει ειδικο κουμπί πανω δεξιά γι αυτό το λογο.

Edited by Algorithm

Και γω τη σαλιαριζω αλλά πολύς λαός λέει ότι το αλουμίνιο της ειναι πολύ μαλακό. Κοινώς με δύο τρεις πτωσεις το κινητό θα μοιάζει με πατημένο κουτάκι αναψυκτικού.

Ζαχαρωνω και την τυπου spigen αλλά πολύ τανκς στυλ, θα μας χωσουν μέσα μοιάζει με στρατιωτικό εξοπλισμό :lol::lol::lol:

οπως ανεφερα δεν ειναι για καμια πτωση.Αντικαθιστα το πισω καπακι και ειναι καθαρα για αισθητικους λογους.

Ρε azuli αυτή η spigen στυλ πως σου φαίνεται από άποψη ομορφιάς. Ζητάω την τελείως προσωπική σου άποψη φυσικά. Θέλω να τσιμπήσω θήκη και προβληματίζομαι. Το wow factor παίζει πολύ ρόλο. Απλα η spigen είναι όμορφη με ένα πολύ τσαμπουκαλεμένο στυλ...

Αλλά η άλλη είναι ποιο ωραία και από τη μις κόσμος...

Edited by Algorithm

Γεια σας.ειμαι κατοχος του εξαιρετικου coolpad f1 και οπως συνηθως μου αρεσει να πειραζω τα τηλεφωνα.ομως εχθες ενω εκανα πειραματα σβηστηκαν και τα 2 imei απο το τηλεφωνο.εκανα πολλες προσπαθειες απο διαφορα sites στο google αλλα τιποτα.ξερει μηπως καποιο τροπο να τα επαναφερω? please help......

κανε απλα αυτο που λεει στο πρωτο ποστ για επαναφορα εργοστασιακης ρομ. ετσι εφτιαξε δυο φορες το δικο μου

Με το MtkDroidTools v2.5.3 (εάν είσαι root) επαναφέρεις....κάβνε μια αναζήτηση και θα δεις..

καλησπέρα και από εμένα παρηγγειλα σήμερα το τηλεφωνάκι αυτό και θα ήθελα να μου πείτε δύο τρία πράγματα που είναι καλό να κάνω για να είναι το τηλεφωνάκι τούμπανο

ευχαριστω

Εχει κανεις τα link απο την MIUI Ελληνικα v23-8??

Τα παρακατω που βρηκα δεν παιζουν.............

MIUI Ελληνικα v23-8:

[GRMOD_JOHNICKZ]miui_f1_slydermi_4.8.23_3e6b7f81ef_4.2.zip

Gapps (Only PlayStore):

YourZgappsXS-4.2.2-2014.03.16.zip

............Λυπούμαστε, δεν μπορείτε να προβάλετε ή να κάνετε λήψη του αρχείου αυτήν τη στιγμή............

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

καλησπερα.εχω το κινητο κανα μηνα και απ την αρχη ειχε καποιες μικρες δυσλειτουργιες που εχουν και αλλοι.οπως για παραδειγμα το video player του κινητου δεν παιζει.ακομα πηγαινοντας στις ρυθμισεις δεν δουλευει η χρηση δεδομενων.δεν με ενοιαζε και τοσο καθως δεν με ενοχλουσε στη λειτουργια του.αλλα τωρα ανακαλυψα οτι στους χαρτες google η εφαρμογη δεν δουλευει μονο με ιντερνετ.δηλαδη δεν βγαζει στιγμα η να δω μια διαδρομη μονο με ιντερνετ..πρεπει οπωσδηποτε να ανοιξω το gps.σε αλλα κινητα δουλευε κανονικα..θελω να ρωτησω αλλαζοντας ρομ αυτα διορθωνονται?δεν παιζει να ναι κατι hardware ετσι δεν ειναι?

Εχει κανεις τα link απο την MIUI Ελληνικα v23-8??

Τα παρακατω που βρηκα δεν παιζουν.............

MIUI Ελληνικα v23-8:

[GRMOD_JOHNICKZ]miui_f1_slydermi_4.8.23_3e6b7f81ef_4.2.zip

Gapps (Only PlayStore):

YourZgappsXS-4.2.2-2014.03.16.zip

............Λυπούμαστε, δεν μπορείτε να προβάλετε ή να κάνετε λήψη του αρχείου αυτήν τη στιγμή............

Από που προσπαθείς να τα κατεβάσεις;Από εδώ πάντως κατεβαίνουν κανονικά

https://docs.google.com/file/d/0B6u4pCAqFk-8dXY3VFpWdUhBSjg/edit

Sony Ericsson GA 628-Sony Ericsson T10s-Nokia 8850-Panasonic X70-Motorola V3-Samsung D500-Sony Ericsson K750i-Sony Ericsson Hazel-Lenovo A660-Lenovo A820-Coolpad F1-THL 5000-Elephone P8000- Oukitel k6000 Plus - Xiaomi Redmi 9 4gb/64gb

Από που προσπαθείς να τα κατεβάσεις;Από εδώ πάντως κατεβαίνουν κανονικά

https://docs.google.com/file/d/0B6u4pCAqFk-8dXY3VFpWdUhBSjg/edit

Μου βγαζει το παρακατω μυνημα.Το δοκιμαζω συνεχεια αλλα τα ιδια......

Λυπούμαστε, δεν μπορείτε να προβάλετε ή να κάνετε λήψη του αρχείου αυτήν τη στιγμή.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Μου βγαζει το παρακατω μυνημα.Το δοκιμαζω συνεχεια αλλα τα ιδια......

Λυπούμαστε, δεν μπορείτε να προβάλετε ή να κάνετε λήψη του αρχείου αυτήν τη στιγμή.

Το δοκίμασα και εγώ.

Κατεβάζει κανονικά..

Ρε azuli αυτή η spigen στυλ πως σου φαίνεται από άποψη ομορφιάς. Ζητάω την τελείως προσωπική σου άποψη φυσικά. Θέλω να τσιμπήσω θήκη και προβληματίζομαι. Το wow factor παίζει πολύ ρόλο. Απλα η spigen είναι όμορφη με ένα πολύ τσαμπουκαλεμένο στυλ...

Αλλά η άλλη είναι ποιο ωραία και από τη μις κόσμος...

ωραια ειναι αλλα πρεπει να κανει το κινητο τεραστιο συμφωνα με τις φωτο

----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλησπέρα και από εμένα παρηγγειλα σήμερα το τηλεφωνάκι αυτό και θα ήθελα να μου πείτε δύο τρία πράγματα που είναι καλό να κάνω για να είναι το τηλεφωνάκι τούμπανο

ευχαριστω

να διαβασεις οσες σελιδες μπορεις εδω μεσα..!Λιγο γενικη η ερωτηση..

Τι εγινε,δοκιμασε κανεις να φλασαρει τo zip της βελτιωμενης καμερας σε miui?

Εγώ όπως είπα τα έβαλα και τα 2 σε pure aosp v2 και ενώ είδα βελτίωση στα 3d γραφικά, η κάμερα έγινε χειρότερη, οπότε εμπρός καλό μου cwm backup και επανήλθα σε προηγούμενη κατάσταση.

Γενικά έχει βάλει κάποιος τον driver αυτόν και είδε καλύτερα αποτελέσματα; Ειδικά χωρίς flash σε φωτογραφία σε δωμάτιο μισοφωτισμένο η ποιότητα ήταν αισθητά χειρότερη, γεμάτη θόρυβο.

Μου φαίνεται μόνος τρόπος για καλές φωτογραφίες είναι να πάω σε kitkat, αλλά όσο δεν δουλεύει το xposed σε art δεν βλέπω τον λόγο να κάνω την μετάβαση.

καλησπερα.εχω το κινητο κανα μηνα και απ την αρχη ειχε καποιες μικρες δυσλειτουργιες που εχουν και αλλοι.οπως για παραδειγμα το video player του κινητου δεν παιζει.ακομα πηγαινοντας στις ρυθμισεις δεν δουλευει η χρηση δεδομενων.δεν με ενοιαζε και τοσο καθως δεν με ενοχλουσε στη λειτουργια του.αλλα τωρα ανακαλυψα οτι στους χαρτες google η εφαρμογη δεν δουλευει μονο με ιντερνετ.δηλαδη δεν βγαζει στιγμα η να δω μια διαδρομη μονο με ιντερνετ..πρεπει οπωσδηποτε να ανοιξω το gps.σε αλλα κινητα δουλευε κανονικα..θελω να ρωτησω αλλαζοντας ρομ αυτα διορθωνονται?δεν παιζει να ναι κατι hardware ετσι δεν ειναι?

πρωτη σελιδα στο modaco για maps και ενα search εδω μεσα για να κανεις το gps τουμπανο

Να δοκιμασω οποια θελετε,αρκει να βαζεται και το καταλληλο link παιδια.

Ψάχνοντας βρήκα και αυτήν..

http://bbs.lewaos.com/down_detail.php?id=107

Από την μετάφραση καταλαβαίνω ότι είναι για το κινητό μας.

Αν έχεις χρόνο και όρεξη, πέρασέ την και μιλάμε