Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Πηγαινε στο πρωτο ποστ κατω κατω και πατα στο λινκ.

Απλα να ξερεις οτι εχουν βγει και ποιο καινουργιες rom και twrp recovery πχ. στο needrom.

Σε μένα δε δουλεύει καθόλου, με το που πάρεις τηλέφωνο κλείνει η οθόνη και δεν ανοιγει ποτέ.

Με πρόγραμμα που ελέγχει σενσορες, μου τον έβγαζε μηδέν όλη την ώρα, δηλαδή ότι κάτι είναι ακουμπισμενο πάνω του...

Έχω βγάλει το προτεκτορ....

Θα δω και το θέμα που λες πάντως...

ΥΓ

Υπάρχει περίπτωση να το φτιάξει κάνας τεχνικός εδω; μην τι στέλνω πίσω και περιμένω 2 μηνες

Εμένα έρχεται Δευτέρα-Τρίτη από to2c. Μη μου λες τέτοια... Αν δε βρεις λύση θα το ψάξουμε μαζί, δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσουμε έτσι.

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Σήμερα παρέλαβα κι εγώ το f1 και μου άρεσε πολύ.

Μέχρι στιγμής το μονο αρνητικό είναι η φωτο που βγάζει δεν είναι πεντακαθαρες,θα μείνω για λίγο με την stock ROM και μετα θα πάω για aosp η miui!

Και εγώ μια από τα ίδια. Το βραδάκι που θα έχω χρόνο θα την αλλάξω ή αύριο. Απλά τα σπάει έχω μείνει μα**κας πόσο τέλειο είναι. Ευτυχώς δεν συνάντησα και κανένα πρόβλημα με το proximity sensor ή την οθόνη ή κάτι άλλο. Όλα τέλεια και πανέμορφο. Οθονάρα έχει.

βρε παιδια ξαναρωταω... ο proximity τι ειναι?

Είναι ο αισθητήρας εγγύτητας, αναλαμβάνει δηλαδή να απενεργοποιήσει την οθόνη όταν βάζεις το τηλέφωνο στο αυτί σου, έτσι ώστε να μην "πατιέται" τίποτα.

Είναι ο αισθητήρας εγγύτητας, αναλαμβάνει δηλαδή να απενεργοποιήσει την οθόνη όταν βάζεις το τηλέφωνο στο αυτί σου, έτσι ώστε να μην "πατιέται" τίποτα.

ευχαριστω πολυ για την απαντηση :)

Ανταπτορα για τον φορτιστή που βρίσκουμε?

Γιατί κάτι έπαθε και σταματησε να φορτίζει και είπα μήπως δεν κουμπωνει καλά και το χάλασα εντελως.

Μπορεί να τα έφτυσε και ο φορτιστης.

Το κινητο είναι άψογο αλλά η miui έχει κάποια θέματα στο συγκεκριμένο κινητο σε σχέση με το xiaomi redrice.

Το κυριότερο οτι δεν δίνει επιλογές της ωρα της κλήσης ενος αριθμου απο τον καταλογο αλλά επιλέγει κατευθείαν την sim 2(sim1 wind,sim 2 cosmote).

Αντιθέτως αν επιλέξεις να πληκτρολογήσεις εσυ τον αριθμό τοτε σου δίνει την επιλογή να επιλέξεις κάρτα.

Ανταπτορα για τον φορτιστή που βρίσκουμε?

Γιατί κάτι έπαθε και σταματησε να φορτίζει και είπα μήπως δεν κουμπωνει καλά και το χάλασα εντελως.

Μπορεί να τα έφτυσε και ο φορτιστης.

Εδω: http://www.ebay.com/itm/171044668541?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Ειναι original,εχω παρει 2 φορες κ ελαβα σε 15-20 μερες!

Κ αποτι βλεπω απο τα τελευταια post, η πιο απροβληματιστη ρομ ειναι η aosp. Βρηκε κανεις λυση για να επιλεγουμε "μονο" 2G απο την 1η sim? Για την aosp παντα...

Edited by Tragos13

Το κινητο είναι άψογο αλλά η miui έχει κάποια θέματα στο συγκεκριμένο κινητο σε σχέση με το xiaomi redrice.

Το κυριότερο οτι δεν δίνει επιλογές της ωρα της κλήσης ενος αριθμου απο τον καταλογο αλλά επιλέγει κατευθείαν την sim 2(sim1 wind,sim 2 cosmote).

Αντιθέτως αν επιλέξεις να πληκτρολογήσεις εσυ τον αριθμό τοτε σου δίνει την επιλογή να επιλέξεις κάρτα.

Αυτο το προβλημα δεν ειναι μονο στην miui , απλα επιλεγεις απο τις ρυθμισεις με ποια καρτα να παιρνει τηλ και αν ειναι απενεργοποιημενη βγαζει μυνημα να την ενεργοποιήσεις

Αυτο το προβλημα δεν ειναι μονο στην miui , απλα επιλεγεις απο τις ρυθμισεις με ποια καρτα να παιρνει τηλ και αν ειναι απενεργοποιημενη βγαζει μυνημα να την ενεργοποιήσεις

Φιλε αν γνωριζεις ή καποιος αλλος, φιλος που το εχει παρει, εχει κοψει την δευτερη καρτα sim cosmote.

Πρωτον δεν του αναγνωριζει τις επαφες, και δευτερον οταν παει να παρει τηλεφωνο δεν αναγνωριζει ποιας εταιρειας ειναι η καρτα και δεν τον ρωταει απο ποια καρτα θελει να καλεσει.

Υπαρχει μηπως καποια ρυθμιση που διορθωνεται αυτο, ή ειναι καποιο αλλο προβλημα λετε. Εχει τη miui 4.16.6

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Μηπως εχεις ορισει εσυ, ή ηταν by default ορισμενο, να γινονται οι κλισεις απο την συγκεκριμενη σιμ?

Εχεις κοιταξει στις ρυθμισεις?

Κ αποτι βλεπω απο τα τελευταια post, η πιο απροβληματιστη ρομ ειναι η aosp. Βρηκε κανεις λυση για να επιλεγουμε "μονο" 2G απο την 1η sim? Για την aosp παντα...

Νομιζω πως σου ειχα απαντησει ξανα σε προηγουμενο ποστ σου

Αν πας στις ρυθμισεις και εχεις απενεργοποιημενο το 3g, τοτε εχεις μονο 2g συνεχεια

Επισης, με το gravity box, μπορεις να βαλλεις στο quick settings panel τις επιλογες που θελεις να εμφανιζονται εκει και με αυτον τον τροπο να μπορειςββα εναλλασεις οτι επιλογη δικτυου θελεις ad hoc

Εγω για παραδειγμα εχω βαλλει σκετο 2g ή σκετο 3g μονο, αλλα μπορεις εχεις και/ή το 2g/3g

Στις 2 αοσπ που δουλευω δεν υπαρχει αυτο

Εχω αφησει την επιλογη της ΣΙΜ κατα την κλιση, οποτε καθε φορα που επιλεγω να κανω κλιση, επιλεγω απο ποια καρτα θα γινει η κλιση

Δεν εχω επιλεξει να υπαρχει μια καρτα προεπιλεγμενη για τις κλισεις

Φιλε αν γνωριζεις ή καποιος αλλος, φιλος που το εχει παρει, εχει κοψει την δευτερη καρτα sim cosmote.

Πρωτον δεν του αναγνωριζει τις επαφες, και δευτερον οταν παει να παρει τηλεφωνο δεν αναγνωριζει ποιας εταιρειας ειναι η καρτα και δεν τον ρωταει απο ποια καρτα θελει να καλεσει.

Υπαρχει μηπως καποια ρυθμιση που διορθωνεται αυτο, ή ειναι καποιο αλλο προβλημα λετε. Εχει τη miui 4.16.6

Το βασικο, δηλαδη να εχει κοπει στραβα και αυτο να ειναι το προβλημα το εχετε αποκλισει?

Βαλε την καρτα στο δικο σου τηλ την καρτα του να δεις αν κανει τα ιδια και σε σενα

Και αντιστροφα, βαλε τη δικη σου σιμ, στην ιδια σιμ-slot που ειναι η κομμενη του φιλου σου για να δεις αν το προβλημα παραμενει και με τη δικη σου σιμ

Μπορεί να έχει κοπεί λάθος. Σύγκρινε τη με μια μανισια micro-sim.

Το βασικο, δηλαδη να εχει κοπει στραβα και αυτο να ειναι το προβλημα το εχετε αποκλισει?

Βαλε την καρτα στο δικο σου τηλ την καρτα του να δεις αν κανει τα ιδια και σε σενα

Και αντιστροφα, βαλε τη δικη σου σιμ, στην ιδια σιμ-slot που ειναι η κομμενη του φιλου σου για να δεις αν το προβλημα παραμενει και με τη δικη σου σιμ

Ευχαριστω παιδια, ειμαστε μακρια με τον φιλο, θα του πω να το κανει και βλεπουμε. Λογικα κατι τετοιο πρεπει να παιζει.

Νέα περιμένω να μιλήσω με την Σελινα στο Vick mall ή να παραγγείλω τωρα;

Θέλω το F1 μαζί με hard case και glass protector

Νέα περιμένω να μιλήσω με την Σελινα στο Vick mall ή να παραγγείλω τωρα;

Θέλω το F1 μαζί με hard case και glass protector

Αν δεν θες να παζαρεψεις κανενα extra δωρακι, παρηγγειλε το τωρα.

Αν πας στις ρυθμισεις και εχεις απενεργοποιημενο το 3g, τοτε εχεις μονο 2g συνεχεια

Επισης, με το gravity box, μπορεις να βαλλεις στο quick settings panel τις επιλογες που θελεις να εμφανιζονται εκει και με αυτον τον τροπο να μπορειςββα εναλλασεις οτι επιλογη δικτυου θελεις ad hoc

Εγω για παραδειγμα εχω βαλλει σκετο 2g ή σκετο 3g μονο, αλλα μπορεις εχεις και/ή το 2g/3g

Δηλ. μου λες πως αν εχω απενεργοποιημενα τα δεδομενα ειναι μονιμως 2G?

Για το gravity box δεν εχω ιδεα γενικα... Η συσκευη ηρθε με AOSP κ δεν εχω πειραξει πολλα...

Σε τεστ με Antutu μου βγάζει 18212. Δεν θα έπρεπε να είναι αρκετά παραπάνω;

Βέβαια η μπαταρία ήταν προς το τέλος.... θα ξαναδοκιμάσω μόλις φορτίσει.

Μηπως εχεις ορισει εσυ, ή ηταν by default ορισμενο, να γινονται οι κλισεις απο την συγκεκριμενη σιμ?

Εχεις κοιταξει στις ρυθμισεις?

Στις 2 αοσπ που δουλευω δεν υπαρχει αυτο

Εχω αφησει την επιλογη της ΣΙΜ κατα την κλιση, οποτε καθε φορα που επιλεγω να κανω κλιση, επιλεγω απο ποια καρτα θα γινει η κλιση

Δεν εχω επιλεξει να υπαρχει μια καρτα προεπιλεγμενη για τις κλισεις

Οκ, το βρηκα... Αλλα ειναι λιγο βαθεια στα μενου... Υπαρχει καποιο widget για αμεση αλαγη?

Δεύτερη ημέρα χρήσης σήμερα, θυμίζω με τη stock rom. Το τηλέφωνο είναι άψογο, έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος, τα πάντα δουλεύουν ρολόι.

Σε τεστ με Antutu μου βγάζει 18212. Δεν θα έπρεπε να είναι αρκετά παραπάνω;

Βέβαια η μπαταρία ήταν προς το τέλος.... θα ξαναδοκιμάσω μόλις φορτίσει.

Υπάρχει μια επιλογή στο settings->battery να κατεβάζει απόδοση όταν πέφτει η μπαταρία dont worry, με την stock αποκλειεται να εχει prob. (κλείνει τους 4 πυρήνες απ' ότι κατάλαβα...)