telmusic Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=net.maicas.android.wsleep&hl=en Στον proximity sensor αυτό για το ξεκλείδωμα. Για κλείδωμα μέσω gravity box έχω βάλει να γίνεται με διπλό πάτημα κάπου στις αρχικές οθόνες. Δεν θα το έλεγα βολικό. Πίστευα πως θα αναφερόσουν σε λύση με κερνελ Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeinvictus Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Ακολουθω τον περιβοητο οδηγο της σελιδας 12 που μας εκανε ολους μαγκες,αλλα οταν μπαινω στο recovery mode μου βγαζει κινεζικα...δε βλεπω αγγλικα πουθενα...τι κανω λαθος?το συναντησε καποιος αλλος αυτο το θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Ακολουθω τον περιβοητο οδηγο της σελιδας 12 που μας εκανε ολους μαγκες,αλλα οταν μπαινω στο recovery mode μου βγαζει κινεζικα...δε βλεπω αγγλικα πουθενα...τι κανω λαθος?το συναντησε καποιος αλλος αυτο το θεμα? Πριν κανεις το οτιδηποτε, περασες την αγγλικη recovery στη συσκευη σου? Αν βλεπεις κινεζικα, αυτο σημαινει πως δεν εχει περαστει η english recovery Αρα ειτε δεν την περασες, ή κατι πηγε στραβα καιβδεν εχει περαστει Αν δεν σου περνιεται η cwm recovery, περνα την twrp Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeinvictus Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Πριν κανεις το οτιδηποτε, περασες την αγγλικη recovery στη συσκευη σου? Αν βλεπεις κινεζικα, αυτο σημαινει πως δεν εχει περαστει η english recovery Αρα ειτε δεν την περασες, ή κατι πηγε στραβα καιβδεν εχει περαστει Αν δεν σου περνιεται η cwm recovery, περνα την twrp την περασα στη συσκευη μου,την ειδε το mobile uncle,την επιλεγω αλλα οταν μπαινει recovery mode βγαζει κινεζικα.....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 την περασα στη συσκευη μου,την ειδε το mobile uncle,την επιλεγω αλλα οταν μπαινει recovery mode βγαζει κινεζικα.....:( Αρα δεν εχει περαστει Το επαθα και εγω σε ενα τηλεφωνο αυτο Η ευκολη λυση και επιλογη ειναι να περασεις με τον ιδιο τροπο οπως την cwm, την TWRP Η εναλλακτικη σου, που ισως και να καταληξει παλι στο παρπαανω, ειναι να ξανακατεβασεις και να ξαναπερασεις στην SD σου την cwm και να το ξαναπροσπαθησεις 2-3 φορες Αυτο εκανα εγω σην τριτη συσκευη που ειχα στα χερια μου (στην δευτερη περασα TWRP και στην πρωτη και την τεταρτη περαστηκε η TWRP με την πρωτη) γιατι ηθελα να καταλαβω ποιος ηταν ο λογος που δεν περνιοταν η CWM Και η TWRP πανως μια χαρα ειναι αν δεν θελεις να πολυπεδευεσαι Εγω το πηρα λιγο εγωιστικα και ηθελα να βρω τι παιζει :ninja: Και Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Σημερα εβαλα την 0.36 απο baidu . Ως νεα ρυθμιση υπαρχει επιλογη για να απενεργοποιησεις τις autostart εφαρμογες , τα ATX settings τα οποια ειναι Κινεζικα και δεν καταλαβα . Ειχα βγαλει μια φωτο με την 0.34 που ειχα απο 7to.cn για μια βδομαδα και θα την συγκρινω αυριο με την νεα 0.36 να δω τι αναβάθμισαν . Χρησιμοποιουσα πανω απο 2μηνο την miui του emjot που μας ειχε βγαλει ασπροπρόσωπους τους πρωτους μηνες αλλα μια που την παρατησε την παρατησα και γω , γιατι ειχα βαλει την τελευταια miui απο bbs.ydss.cn και είχε άλλο προγραμμα backup , ενω ειχα κρατησει απο την miui του Εmjot ,δεν μπορουσα να κανω restore ..... λεω ετσι ειστε ,βαζω οτι apps θελω και μακρυα οι miui ενω την ειχα συνηθίσει. Google maps εξακολουθουν να μην δουλευουν , το titanium κανει εξαιρετική δουλειά και για launcher εχω το nova γιατι το ui της coolpad ειναι προσαρμοσμενο για Κινεζους . Εξακολουθει να μην δινει επιλογη οταν παίρνεις τηλ να σε ρωταει με ποια καρτα θελεις να καλεσει , οπότε βαζω προεπιλογη .Ελληνικα μην ψάχνετε ,Κινεζικα και Αγγλικα μονο Την δοκιμσα και εγω σημερα και μου φανηκε σε πρωτη χρηση πολυ γρηγορη αλλα οπως ειπες δεν εχει ελληνικα. Ελληνικα δεν εχει καμια απο τις stock ; ( εκτος απο αυτη που ηρθε) Επισης δεν βρηκα play store και δυνατοτητα συγχρονισμού με google Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 (edited) Την δοκιμσα και εγω σημερα και μου φανηκε σε πρωτη χρηση πολυ γρηγορη αλλα οπως ειπες δεν εχει ελληνικα. Ελληνικα δεν εχει καμια απο τις stock ; ( εκτος απο αυτη που ηρθε) Επισης δεν βρηκα play store και δυνατοτητα συγχρονισμού με google Kατεβασε τα gaps απο εδω για 4.2.2 πετα το zip μεσα στην sd και κανε εγκατασταση απο recovery οπως την rom χωρις clear κλτ . Μετα απο το play store κατεβασε ενα προγραμμα οπως system app remover και σβησε οτι κινεζικο δεν θες . Παρε backup απο titanium ή οποιο άλλο προγραμμα θες και οποτε ξανααλλάξεις rom θα εχεις τα παντα στημενα Edited July 19, 2014 by hammer Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Α ωραια θα την ξαναδοκιμάσω αυριο... Με morelocale πειραματίστηκες καθολου μηπως βγουν ελληνικα σε αυτη την rom? Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Αν μπορείς ασε ενα link για να κατεβάσουμε την 0.36. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Αν μπορείς ασε ενα link για να κατεβάσουμε την 0.36. http://pan.baidu.com/s/1o6odOCE Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGK Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Δεν είναι η official 036 αυτή όμως. Δεν μπορείς να κάνεις το OTA update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Όχι αυτές όλες οι κινεζικες είναι custom roms που είναι βασισμένες στις εκάστοτε oficials, όλες rootαρισμενες με διαφορες εφαρμογες πανω και coolpad ui Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Υπαρχει τροπος η εφαρμογη που να απενεργοποιει το 3G σαν διχτυο απο την 1η sim? δηλ να εχει μονο 2G σαν επιλογη γιατι οταν δεν εχει σταθερο 3G πεφτει πολυ η ποιοτητα των κλησεων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Υπαρχει τροπος η εφαρμογη που να απενεργοποιει το 3G σαν διχτυο απο την 1η sim? δηλ να εχει μονο 2G σαν επιλογη γιατι οταν δεν εχει σταθερο 3G πεφτει πολυ η ποιοτητα των κλησεων... Εννοεις εκτος απο την δυνατοτητα να ορισεις εσυ χειροκινητα το ειδος δικτυου? Γιατι μπορεις μεσα απο τις ρυθμισεις να ορισεις μονο 2g/3g , μονιμα Ποια ρομ φορας? Αν εχεις εγκατεστημενο το gravitybox, μπορεις την ενααλλαγη να την κανεις και μεσα απο το quick settings panel Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left659 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Καλησπέρα παιδιά!Μια ερώτηση!Έχω παραγγείλει το F1 και το περιμένω από μέρα σε μέρα! Θέλω να ρωτήσω επειδή είμαι τελείως άσχετος από τεχνολογία κινητών κ.λ.π. και η χρήση μου θα είναι πολύ ιντερνετ, τηλέφωνα και καμιά φώτο, θα χρειαστεί να κάνω αυτές τις αλλαγές που λέτε με την ΡΟΜ???Τις αναβαθμίσεις κλπ??? Γιατί αγχώθηκα λίγο με όλα αυτά που διαβάζω και δεν καταλαβαίνω και τίποτα και ούτε ξέρω να τα κάνω κιόλας...Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Αν για κάποιο λόγο δεν σε ικανοποιήσει ή προεγκατεστημένη τότε και μόνο ίσως χρειαστεί να περάσεις άλλη ρομ. Δεν είναι κάτι δύσκολο μην ανησυχείς . Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left659 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση!Οπότε δεν θα έχω κάποιο θέμα αφού σίγουρα θα με ικανοποιεί πιστεύω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Eκανα factory reset ενω ειχα την AOSP v2 μεσα και επεσα σε bootloop. Μου εφυγε ο κ@λος μεχρι να μπορεσω να το συνεφερω απο το pc, το flashtool δεν το εβλεπε με τιποτα. Ουτε με το Coolpad Download Assistant μπορουσα να κανω κατι, παλι Bootloop. Τελικα η λυση ηταν απλη, απλα ηθελε την ωρα που συνδεεις το κινητο στο flashtool για να περαστει η ρομ, να εχεις και το volume up πατημενο (μπορει να ηταν και το vol down ή το Power, δε θυμαμαι τωρα) Το βρηκα καπου τυχαια στο ιντερνετ και το αναφερω μπας και βοηθησει και καναν αλλο. ------ Εβαλα λοιπον την AOSP v2 και ο ηχος του ηχειου ειναι πολυ χαμηλος. Εχουμε τιμες που μπορω να βαλω στο mobileuncletools στο engineer mode για να το φτιαξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Εβαλα λοιπον την AOSP v2 και ο ηχος του ηχειου ειναι πολυ χαμηλος. Εχουμε τιμες που μπορω να βαλω στο mobileuncletools στο engineer mode για να το φτιαξω; Αυτό με ενδιαφέρει και εμένα... Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dekal Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Εμενα με ενδιαφερει η camera σ αυτο το κινητο. Ειναι οντως τοσο καλη οσο διαφημιζουν? Ειδα καποιες φωτο απο τον telmusic σε σύγκριση με s3...πρεπει να αλλαξουμε οπωσδηποτε rom ή αρκει ενα αλλο προγραμμα cameras? εγω χρησιμοποιω το procapture σε αλλα κινητα. Να το αφησω και να παω στο xiaomi mi3 ή με αλλη rom γινεται δουλεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Eκανα factory reset ενω ειχα την AOSP v2 μεσα και επεσα σε bootloop. Μου εφυγε ο κ@λος μεχρι να μπορεσω να το συνεφερω απο το pc, το flashtool δεν το εβλεπε με τιποτα. Ουτε με το Coolpad Download Assistant μπορουσα να κανω κατι, παλι Bootloop. Τελικα η λυση ηταν απλη, απλα ηθελε την ωρα που συνδεεις το κινητο στο flashtool για να περαστει η ρομ, να εχεις και το volume up πατημενο (μπορει να ηταν και το vol down ή το Power, δε θυμαμαι τωρα) Το βρηκα καπου τυχαια στο ιντερνετ και το αναφερω μπας και βοηθησει και καναν αλλο. ------ Εβαλα λοιπον την AOSP v2 και ο ηχος του ηχειου ειναι πολυ χαμηλος. Εχουμε τιμες που μπορω να βαλω στο mobileuncletools στο engineer mode για να το φτιαξω; Γενικα μιλωντας, καλο ειναι να κανουμε επαναφορα εργοατασιακων, μεσα απο recovery, οταν ειμαστε ρουταρισμενοι ή/και με αλλαγμενη ρομ Αυτό με ενδιαφέρει και εμένα... Εχω παραθεσει τιμες μερικες σελιδες πιο πισω Καπου κοντα στην 60-63 νομιζω Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Δεν τις βρίσκω φίλε μου Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daidalus0084 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 (edited) μολις παρελαβα apo vickmall το τηλεφωνο ειναι νεκρο....ουτε φορτιζει ουτε τιποτα. τωρα τι γινεται....?τελικα ειναι οκ ( ειχε αυτοκολητο στη μπαταρια που δεν το προσεξα :) ) Edited July 21, 2014 by daidalus0084 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Εβγαλες την ταινια απο τους πολους της μπαταριας?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Δεν τις βρίσκω φίλε μου εδώ είμαστε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5497470#post5497470 Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts