Jump to content

left659

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by left659

  1. Εχω καταληξει.σε αυτα τα δυο. Το lg μου αρεσει πολυ εμφανισιακα, αυτη η πολυτελεια που βγαζει. Αλλα δεν μπορω να παραβλεψω την τιμη και αυτα που προσφερει το p8 lite.τι λετε;;
  2. Καλησπέρα! Παρέλαβα εχθές τελικά το κινητό και είμαι πολύ ευχαριστημένος!Πολύ γρήγορο στο ιντερνετ και γενικά δεν με δυσκόλεψε κάπου. Μία ερώτηση μόνο. Χθες το βράδυ ασχολήθηκα κάνα 20λεπτο και στην κάτω μεριά έκαιγε πάρα πολύ. Και σήμερα το ίδιο. Όταν το αφήνω σε κανα 3λεπτο είναι ξανά κανονικά.Δεν το έχω φορτίσει ακόμα. Είναι φυσιολογικό?? Σας έτυχε σε κάποιον??
  3. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση!Οπότε δεν θα έχω κάποιο θέμα αφού σίγουρα θα με ικανοποιεί πιστεύω!
  4. Καλησπέρα παιδιά!Μια ερώτηση!Έχω παραγγείλει το F1 και το περιμένω από μέρα σε μέρα! Θέλω να ρωτήσω επειδή είμαι τελείως άσχετος από τεχνολογία κινητών κ.λ.π. και η χρήση μου θα είναι πολύ ιντερνετ, τηλέφωνα και καμιά φώτο, θα χρειαστεί να κάνω αυτές τις αλλαγές που λέτε με την ΡΟΜ???Τις αναβαθμίσεις κλπ??? Γιατί αγχώθηκα λίγο με όλα αυτά που διαβάζω και δεν καταλαβαίνω και τίποτα και ούτε ξέρω να τα κάνω κιόλας...Ευχαριστώ!
  5. Μίλησα σήμερα με μία υπάλληλο της wind και μου είπε με πολύ ειρωνεία ότι αυτά τα μηνύματα στέλνονται αυτοματοποιημένα και δεν ξέρουν γιατί δεν μου έστειλε. Επίσης η γραμμή μου είναι εντάξει δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Στο τέλος μου είπε να στείλω ένα φαξ με το πρόβλημά μου και θα μου απαντήσουν. Μίλησα και με την ΕΕΤΤ και μου είπαν ότι εφόσον δεν μου παρέχουν μια υπηρεσία χωρίς να με ενημερώσουν είναι υποχρεωμένοι να μουν εξηγήσουν τον λόγο.Και αν δεν βρω άκρη από την wind να κάνω και εκεί αναφορά. Ποιο πολύ μου την δίνει η λαμογιά. Γιατί να μου τα πάρουν έτσι με κοροϊδία. Αν μου είχαν στείλει το μήνυμα θα ελάττωνα τα τηλεφωνήματα και στην τελική θα ήξερα ότι αν μίλαγα θα χρεωνόμουν.
  6. Καλησπέρα σε όλους. Λοιπόν έχω στη wind 1000 λεπτά δωρεάν προς όλους. Κάθε μήνα μου έρχεται μήνυμα κατευθείαν με το που καταναλώσω τα δωρεάν λεπτά οπότε συνειδητοποιημένα ξέρω ότι από εκεί και πέρα χρεώνομαι. Το έχω βάλει μάλιστα και ως όρο στο συμβόλαιό μου. Αυτό το μήνα δεν μου ήρθε κανένα απολύτως μήνυμα να με ενημερώσει. Μάλιστα επειδή και εγώ παίρνω στο 1270 για να ελέγχω, είχα καλέσει στις 15/05 και είχα ακόμα 300 λεπτά. Οπότε έμεινα με την λογική σκέψη ότι θα μου έρθει μήνυμα όταν τα καταναλώσω και από κει και πέρα θα προσέξω να μην καλώ άσκοπα. Και σήμερα ξανακάλεσα το 1270 για να ενημερωθώ και μου είπε ότι έχω καταναλώσει τον δωρεάν χρόνο.Μόλις πήρα την εξυπηρέτηση της wind και μου είπαν ότι μάλλον υπάρχει κάποια βλάβη στη γραμμή μου και δεν μου στάλθηκε κάποιο μήνυμα και ότι υπάρχει το 1270 για την ενημέρωση υπολοίπου. Τους είπα ότι υπάρχει σαν όρος στο συμβόλαιο και ότι κάθε μήνα μου έστελναν και μου απάντησαν ότι όταν εκδοθεί ο λογαριασμός και δω το ποσό της υπερχρέωσης τότε να ξανακαλέσω. Έχει ξανακούσει κανείς για κάτι τέτοιο η του έχει συμβεί? Λέτε να βρω καμιά άκρη?
×
×
  • Create New...