CrazyAnt Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Kαλα, λιγο στη statusbar φερνει και δεν εχει και app drawer, καμια αλλη σχεση δεν εχει με ios. Δεν ειπα πως ειναι ιδιο IOS η MIUI... Εγραψα πως φερνει σε "λογικη" Αυτο προσπαθησαν να κανουν , να φερουν την (υποτιθεμενη) χρηστικοτητα και το user friendly περιβαλλον του IOS σε android Μια και μιλάμε τώρα για επίσημες Roms ας ρώτησω κάτι. 1,αν διαθέτουν τη γλώσσα μας; 2,η κάμερα έχει διορθωθεί; 3,φαντάζομαι οτι δε γίνετε root και πρέπει να επιστρέψει σε προηγούμενη εκδοση για να γίνει; παιδια καμια απαντηση για το ποστ 917? Διαβαζετε καθολου τις προηγουμενες σελιδες? Μαλλον οχι, αλλιως δεν θα ρωτουσατε... Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Δεν ειπα πως ειναι ιδιο IOS η MIUI... Εγραψα πως φερνει σε "λογικη" Αυτο προσπαθησαν να κανουν , να φερουν την (υποτιθεμενη) χρηστικοτητα και το user friendly περιβαλλον του IOS σε android Διαβαζετε καθολου τις προηγουμενες σελιδες? Μαλλον οχι, αλλιως δεν θα ρωτουσατε... Είπα αν έχετε παίξει επίσημες.εχει αλλάξει κάτι απο την πρωτη κυκλοφορία! Απο οτι έχω μονο για τη γλώσσα δεν είμαι ακόμα σίγουρος,στα αλλά απο οτι διάβασα είμαστε.οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 (edited) Χθες παρελαβα και εγω το tempered glass. Πραγματικα απιστευτο!!! Edited July 5, 2014 by pyxta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Δεν μου απάντησε κανείς αν έχει θέμα με dolphin, κατανάλωση μπαταρίας και θερμοκρασία. Εγώ πάντως το έλυσα εύκολα. Απεγκατάσταση dolphin και εγκατάσταση cm browser. Πλέον σε ίδιες συνθήκες έχω -6 βαθμούς θερμοκρασία και μισή κατανάλωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Δεν μου απάντησε κανείς αν έχει θέμα με dolphin, κατανάλωση μπαταρίας και θερμοκρασία. Εγώ πάντως το έλυσα εύκολα. Απεγκατάσταση dolphin και εγκατάσταση cm browser. Πλέον σε ίδιες συνθήκες έχω -6 βαθμούς θερμοκρασία και μισή κατανάλωση. Υποστηριζει flash player o CM Browser? Ειναι αρκετα δελεαστικη προταση με τοσο μικρο μεγεθος, γιατι ο firefox και ο chrome γινονται ολο και μεγαλυτεροι ςε καθε νεοτερη εκδοση... Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Γεια σας και απο μενα. Και εγω το παρέλαβα μεσα στην εβδομαδα και πειραματιζομαι... Περασα την miui αλλά προτιμώ κάτι σε πιο κλασικο interface. Δοκιμασα να περασω από πάνω το nova lancher αλλά δεν γίνεται default με τίποτα. Με την colour os v2 εχει ασχοληθει κανείς; Το κινητο φαινεται πολύ καλό και γρήγορο... Κυκλοφόρησε σχετικά πρόσφατα αλλά έχει ιδιαίτερα μεγάλο fun club ήδη, επομένως το θεμα με τις rom θα λυθεί πιστεύω γρήγορα... Ελπίζω σε ένα επίσημο update σύντομα... θα πας settings-οθόνη-προεπιλεγμένος launcher στην miui για τις άλλες δεν ξέρω. Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Δεν μου απάντησε κανείς αν έχει θέμα με dolphin, κατανάλωση μπαταρίας και θερμοκρασία. Εγώ πάντως το έλυσα εύκολα. Απεγκατάσταση dolphin και εγκατάσταση cm browser. Πλέον σε ίδιες συνθήκες έχω -6 βαθμούς θερμοκρασία και μισή κατανάλωση. Εντυπωσιάστηκα μπορώ να πω! έως τώρα θεωρούσα τον dolphin ελαφρύ κλπ κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Εντυπωσιάστηκα μπορώ να πω! έως τώρα θεωρούσα τον dolphin ελαφρύ κλπ κλπ. Δεν δοκιμάζεις και τον Opera Classic? Τον Classic όμως . Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Εντυπωσιάστηκα μπορώ να πω! έως τώρα θεωρούσα τον dolphin ελαφρύ κλπ κλπ. Και εγω εδω και λιγες μερες ειπα να κατεβασω τον CM(μου το εβγαζε συνεχεια το clean master)και εχω παθει πλακα πολυ καλος. Κατι αλλο που θελω να ρωτησω ειναι οτι εχω βαλει στο ματι το coolpad f1 αλλα δεν το'χω με αλλαγες ROM κτλ. Θα δουλεψει σωστα με την ROM που ερχεται(καμερες,γλωσσα κτλ)? Και απο που να το παραγγειλω που να εχει και καμια θηκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Και εγω εδω και λιγες μερες ειπα να κατεβασω τον CM(μου το εβγαζε συνεχεια το clean master)και εχω παθει πλακα πολυ καλος. Κατι αλλο που θελω να ρωτησω ειναι οτι εχω βαλει στο ματι το coolpad f1 αλλα δεν το'χω με αλλαγες ROM κτλ. Θα δουλεψει σωστα με την ROM που ερχεται(καμερες,γλωσσα κτλ)? Και απο που να το παραγγειλω που να εχει και καμια θηκη? Αν κάνεις οτι λέει ο οδηγός για την αλλαγή της rom, είναι υπόθεση 5 λεπτών, εύκολο είναι. Δοκίμασε πρώτα τη miui, εμένα μου αρεσε και κράτησα αυτή. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Αν κάνεις οτι λέει ο οδηγός για την αλλαγή της rom, είναι υπόθεση 5 λεπτών, εύκολο είναι. Δοκίμασε πρώτα τη miui, εμένα μου αρεσε και κράτησα αυτή. Σε ποια σελιδα ειναι ο οδηγος(μπαινω με tapatalk)γιατι στο πρωτο ποστ δεν βλεπω τιποτα? Υπαρχει περιπτωσει να το μπρικαρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Υποστηριζει flash player o CM Browser? Ειναι αρκετα δελεαστικη προταση με τοσο μικρο μεγεθος, γιατι ο firefox και ο chrome γινονται ολο και μεγαλυτεροι ςε καθε νεοτερη εκδοση... Μια χαρά υποστηρίζει flash από ότι είδα. Και παίζει videos YouTube από την σελίδα και ένα flash game που έβαλα φόρτωσε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Mε τον CM Browser γινεται να βαλουμε τον πρακτορα χρηστη σε desktop και οχι android οπως γινεται με τον dolphin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 6, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Θα παρακαλέσω να μην βγαίνουμε off topic, έχουμε ξεχωριστό θέμα όπου συζητάμε για τους internet browsers... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271921 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nologo Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Το τηλεφωνο ερχεται με ακουστικα, η το merimobiles γραφει οτι νανε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon1984 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Ο jonzalvo έδωσε νέο update για την AOPS V.2 (30.6.2014) http://www.needrom.com/mobile/coolpad-f1-8297w-aosp/ Όποιος την δοκιμάσει ας μας πει εαν βελτιώνει κάτι σημαντικά με κυριότερο τον τομέα της μπαταρίας. Παράθεση Sony Ericsson GA 628-Sony Ericsson T10s-Nokia 8850-Panasonic X70-Motorola V3-Samsung D500-Sony Ericsson K750i-Sony Ericsson Hazel-Lenovo A660-Lenovo A820-Coolpad F1-THL 5000-Elephone P8000- Oukitel k6000 Plus - Xiaomi Redmi 9 4gb/64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Για οσους ρωτανε για την μπαταρια, προσπαθω εδω και 3 ωρές να την τελειωσω και απο το 58 ειναι τωρα στο 43% :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Για οσους ρωτανε για την μπαταρια, προσπαθω εδω και 3 ωρές να την τελειωσω και απο το 58 ειναι τωρα στο 43% :) Το μονο τηλεφωνο απ'οσα εχω δουλεψει, που γυριζω απο τη δουλεια κι εχει πανω απο 50% μπαταρια. Γιγαντας λεμε... Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Μια βοήθεια η ανιψιά καταενθουσιασμενη με το κινητό το οποίο αύριο θα παραγγειλω και για τη γυναικα μου. Έχει όμως ένα θεματακι όταν πατάει στον dialer για να κανει κλήση πρέπει να πατήσει λίγο πιο πανω,δηλαδή όταν πατάει τον αριθμο 1 παταει το 4 και αν θέλει να επιλέξει το 1 πατάει πανω απο αυτό στο κενό,μονο στις κλήσεις γίνεται πουθενά αλλου. Της έχω περάσει την miui την τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Μια βοήθεια η ανιψιά καταενθουσιασμενη με το κινητό το οποίο αύριο θα παραγγειλω και για τη γυναικα μου. Έχει όμως ένα θεματακι όταν πατάει στον dialer για να κανει κλήση πρέπει να πατήσει λίγο πιο πανω,δηλαδή όταν πατάει τον αριθμο 1 παταει το 4 και αν θέλει να επιλέξει το 1 πατάει πανω απο αυτό στο κενό,μονο στις κλήσεις γίνεται πουθενά αλλου. Της έχω περάσει την miui την τελευταία. Περνα της την miui την έκδοση 4.6.16, εγω μ'αυτη δεν εχω τέτοια θέματα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Επειδή θα έχει περάσει προγράμματα και ρυθμίσεις μπορω να τα αποθηκευσω αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Μια βοήθεια η ανιψιά καταενθουσιασμενη με το κινητό το οποίο αύριο θα παραγγειλω και για τη γυναικα μου. Έχει όμως ένα θεματακι όταν πατάει στον dialer για να κανει κλήση πρέπει να πατήσει λίγο πιο πανω,δηλαδή όταν πατάει τον αριθμο 1 παταει το 4 και αν θέλει να επιλέξει το 1 πατάει πανω απο αυτό στο κενό,μονο στις κλήσεις γίνεται πουθενά αλλου. Της έχω περάσει την miui την τελευταία. Την προυελευτααι βαλε, δηλ. την v05 οχι την 5α,και΄μενα τετοια χαζα μου εκανε και εφαγε σουτη η 5α! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 (edited) Λίαν συντόμως και η 035 επίσημη ROM. http://bbs.coolpad.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2739427&extra=page%3D1%26filter%3Dtypeid%26typeid%3D311 " 035 version of the update follows: Fix: Under the File Manager thumbnail mode sporadic error problem Fix: occasional camera can not focus problem Optimization: Launcher angular scale display position Optimization: photographic effect Optimization: Merge google security patches, enhanced system security payments Optimization: the problem of slow play interface initialization Optimization: Music widget update 035 version is expected on Sunday or Monday publication, you can choose whether to update the 035 version according to the update instructions. " Με το ηχείο που δεν ακούγεται όταν είναι κάτω το τηλέφωνο τι κάνετε οι περισσότεροι; Υπάρχει κάποιο case που βοηθάει; Βασικά έχω αρχίσει να το γλυκοκοιτάω ξανά το κινητό γιατί είναι πάμφθηνο και δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η κάμερα στο κινητό (αν δεν έχει φτιάξει ή φτιαχτεί αύριο). Το ηχείο είναι πιο σημαντικό αλλά συνήθως στο αθόρυβο τα έχω τα κινητά μου. Αν λύνεται βέβαια ευπρόσδεκτο. Με μπαταρία και τις επίσημες ρομ είπαμε δεν υπάρχει θέμα έτσι, καλά πάει; Μόνο η MIUI ρουφάει; Edited July 6, 2014 by mindtrapper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Σημερα μετα απο ενα reboot της συσκευης, εξαφανιστηκαν απο το Quick Settings ολες οι επιλογες, εκτος απο το wireless display και το ξυπνητηρι... Προσπαθω να βρω τροπο να τα επαναφερω, αλλα δεν βρισκω :mad: Εχει κανεις καποια ιδεα? Ειμαι με pure AOSP v2.0 Επειδή θα έχει περάσει προγράμματα και ρυθμίσεις μπορω να τα αποθηκευσω αυτά; Με το Titanium backup Ο jonzalvo έδωσε νέο update για την AOPS V.2 (30.6.2014) http://www.needrom.com/mobile/coolpad-f1-8297w-aosp/ Όποιος την δοκιμάσει ας μας πει εαν βελτιώνει κάτι σημαντικά με κυριότερο τον τομέα της μπαταρίας. Στο changelog βλεπω 2 αλλαγες σε σχεση με την προηγουμενη v2 - Direct input for connecting SD MTP for the PC - Updated to version 3.2.0 Gravitybox(manually activate xposed) Επισης βλεπω πως ειναι 320mb εναντι των 371mb της εκδοσης 4/6/2014 Την κατεβασα και θα την περασω με την πρωτη ευκαιρια, ειδικα αμα δεν βρω τροπο να εμφανισω ξανα ολες τις επιλογες στo Quick Settings Panel... Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Για τα quick settings δες μην τα έχεις όλα ανενεργά από το gravity box. Γραμμή κατάστασης -> Διαχείριση QuickSettings -> Επιλογές πλακιδίων QuickSettings. Η AOSP v2 βασικά είναι βελτιωμένη AOSP με όσα έχει η PURE AOSP v2(συν τις 2 παραπάνω μικροαλλαγές), απλά βασίζεται σε AOSP από το ίδιο το 8297 και όχι από το Zopo. Δεν την εγκαθιστώ ακόμα επειδή βαριέμαι να το ξανασετάρω, αλλά στην ανάγκη θα το κάνω. Κυρίως περιμένω αν κάνει κανείς την μετάβαση από Pure AOSP v2 σε AOSP v2 να μας πει πως τα πάει από μπαταρία κι αν είναι καλύτερα(που παίζει, καθώς η αρχική rom είναι για το κινητό αυτό και δεν είναι port από άλλο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts