sundance Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 sar ξερουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Παρακαλώ μην βγαίνετε εκτός θέματος. Για αποστολές υπάρχει το παρακάτω θέμα: Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospao53 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Οπως εχει ηδη αναφαιρει ο john εχει πολυ λιγο sar (0.26) αν θυμαμαι καλα(απαντηση στον sundance) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 o jonzalvo εβγαλε v2 της AOSP σημερα οσοι πιστοι προσελθετε :p Αναμενουμε εντυπωσεις :O Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Ναι εχουν αρχισει να σκανε οι εκδοσεις βροχη. Μια απορια εχω παντως, γιατι δεν αναβαθμιζουν ολοι τα κερνελ στα τελευταια επισημα της Coolpad? Αμα δειτε στην καινουργια του Jonzalvo γραφει αναβαθμισμενα σε 069 τα κερνελς κ γραφει για καλυτερη εικονα στις φωτος. Ναι αλλα γιατι δεν περναει ουτε αυτος, ουτε ο emjot τα τελευταια 081 στις ΡΟΜ τους?? Για παραδειγμα στο Κινεζικο φορουμ, ο LBXB στο τελευταιο MIUI update εχει ανανεωσει τα κερνελς στην 081 αλλα σε αυτη την εκδοση δεν θα εχουμε Ελληνικα. Μου φαινεται θα ασχοληθω λιγο με τις ΡΟΜ μπας κ καταφερω καμια Custom MIUI 4.5.30 με Ελληνικα κ 081 kernels κ libraries γιατι δεν βλεπω φως!! Ξερει κανεις πως ενσωματωνουμε κανα language σε MIUI αν διαθετουμε τα καταλληλα repositories? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGK Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 John μετά την εξεταστική και αφού παραλάβω το κινητό, ευελπιστώ σε 10 μέρες, έχω σκοπό να ασχοληθώ και εγώ με τις ROM. Έχω τα ίδια ακριβώς ερωτήματα με εσένα όσον αφορά τις εκδόσεις των Kernel. Στην έκδοση του LBXB που λες πως δεν έχει ελληνικά, ξέρεις μήπως τουλάχιστον το κινητό γυρνάει σε 100% αγγλικά? Μπορείς να δώσεις σε παρακαλώ link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 John μετά την εξεταστική και αφού παραλάβω το κινητό, ευελπιστώ σε 10 μέρες, έχω σκοπό να ασχοληθώ και εγώ με τις ROM. Έχω τα ίδια ακριβώς ερωτήματα με εσένα όσον αφορά τις εκδόσεις των Kernel. Στην έκδοση του LBXB που λες πως δεν έχει ελληνικά, ξέρεις μήπως τουλάχιστον το κινητό γυρνάει σε 100% αγγλικά? Μπορείς να δώσεις σε παρακαλώ link? http://bbs.ydss.cn/thread-434983-1-1.html (Βαλε google translator) http://pan.baidu.com/s/1gdqtbMV PASS: 4iwr Εχει 99% μεταφρασμενα τα Αγγλικα (οπως ολες οι MIUI για ολες τις γλωσσες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 (edited) ... http://pan.baidu.com/s/1gdqtbMV PASS: 4iwr Εχει 99% μεταφρασμενα τα Αγγλικα (οπως ολες οι MIUI για ολες τις γλωσσες). Από το μέγεθος καταλαβαίνω ότι δεν έχει μέσα τα gapps. edit: Την κατεβάζω από αυτό το link. Thanks! Edited June 4, 2014 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Τα περνάς εύκολα τα gapps!! Κ εννοείται αφερεις κ τις κινεζιες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisjordan3 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 παιδια θελω να παρω γω το τουμπανακι!τι μου προτεινετε να το παρω με multi(θα χασω τις ενημερωσεις αλλα αυτες ειναι σημαντικες;; ή με την official ch/en δεν εχω θεμα με τα αγγλικα!τι λετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGK Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 http://bbs.ydss.cn/thread-434983-1-1.html (Βαλε google translator) http://pan.baidu.com/s/1gdqtbMV PASS: 4iwr Εχει 99% μεταφρασμενα τα Αγγλικα (οπως ολες οι MIUI για ολες τις γλωσσες). Σε ευχαριστώ πολύ! Στο update details, με την μετάφραση του Google βγάζει το εξής: 2014-6-4: 1 to update the kernel and related modules to official firmware 081 (2) update the camera drivers related to official firmware 081 . related unified interface 3 Bluetooth receiver as the MIUI style pop-up box . 4 fix incorrectly displayed on the phone processor problem --- 1.7GHz . 5 additional settings, custom operators Τελικά μήπως είναι με την 081? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Ναι αυτό λέω οτι είναι με τα 081 αλλά δεν έχει ελληνικά. Οποίος θέλει να δοκιμάσει κ να μας πει τις εμπειρίες του με την κάμερα κ σύγκριση, ευπρόσδεκτος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGK Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Ναι αυτό λέω οτι είναι με τα 081 αλλά δεν έχει ελληνικά. Οποίος θέλει να δοκιμάσει κ να μας πει τις εμπειρίες του με την κάμερα κ σύγκριση, ευπρόσδεκτος!! Εγώ θα δοκιμάσω την τελευταία έκδοση που θα κυκλοφορεί μόλις το πιάσω στα χέρια μου. Δεν με ενδιαφέρει να έχει ελληνικά. Οπότε αν μπορείτε κάντε υπομονή καμιά 10ρια μέρες. Στις 27/5 το παρήγγειλα. Για την Pure AOSP V2 διαβάζω πως έχει πρόβλημα το Google Maps αν του κάνετε update. Χωρίς update δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Εστειλα κ ενα πιμι στο Emjot μπας κ μου λυσει την απορια. Συνηθως απανταει μεσα σε μια δυο μερες οποτε αν εχω κατι νεοτερο θα σας πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Επιτελους ,μετα απο 27 ημερες ηρθε και το δικο μου,αλλα αρχισαν και τα προβληματα! Ηρθε λοιπον με την Αγγλοκινεζικη ρομ και ρουταρισμενο,δεν μπορω με τιποτα να βρω τις επαφες απο το gooleacount μου και μιας και αχρηστεσε και την καρτα sim μου αυτος που πηγε να την κοψει στην wind και δεν εχω ουτε μια επαφη,που θα βρω της επαφες google ρε παιδια? Ποια ρομ να βαλω ρε παιδια που να εχει την καλυτερη καμερα και να μην εχει καθολου bugs? Και για να σιγουρευτω ,ειναι αυτη η σωστη διαδικασια,ειναι ρουτ το τηλ. οπως ειπα ,κατεβαζω λοιπον το MobileUncle Tools και το κανω εγκατασταση,κατεβαζω το Αγγλικο CWM Recovery απο το needrom και το πεταω χυμα στην εξωτερικη φορμαρισμενη καρτα sd επισης βαζω και το zip file της Custom ROM μετα ανοιγω το MobileUncle Tools κ πηγαινω εκει που λεει Recovery Update και μετα διαλεγω το recovery.img που υπαρχει στην SD καρτα και θα κανει Reboot και θα μπει σε Recovery mode,κανω backup την παλια ρομ και μετα κανω κανονικα εγκατασταση της καινουργιας ρομ με ολα τα wipes σωστα η μου ξεφευγει τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 (edited) Ειχες ενεργοποιημενο για τις επαφες το sync που κανει το google?! Γιατι πρεπει να το ρυθμισεις για να κανει αυτη την δουλεια, εγω για παραδειγμα για τις επαφες το εχω να μην κανει SYNC. Παντως αν ψαχνεις για ρυθμιση αν ειχες τις επαφες στο google ψαξε στους λογαριασμους στισ ρυθμισεις κ για καμια ρυθμιση στις επαφες. Επισης τσεκαρε αν εχεις τις επαφες σου σε κανα παλιο κινητο. Καλα πως τα καταφερε ο WIND υπαλληλος? Εγω με το χερι την εκοψα με.. μαχαιρι κουζινας!! Πανε στον οδηγο να δεις τι πρεπει να κανεις, πανω κατω αυτα που γραφεις ειναι σωστα. Περνα ειτε την AOSP, ειτε την καινουργια AOSP ειτε την MIUI του Emjot. Εγω λογω αγαπης με την MIUI εχω αυτη του Emjot που ειναι καλη κ σταθερη απλα θεωρω οτι εχει ακομη σημαδια βελτιωσης.. Edited June 5, 2014 by johnickz1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Ειχες ενεργοποιημενο για τις επαφες το sync που κανει το google?! Γιατι πρεπει να το ρυθμισεις για να κανει αυτη την δουλεια, εγω για παραδειγμα για τις επαφες το εχω να μην κανει SYNC. Παντως αν ψαχνεις για ρυθμιση αν ειχες τις επαφες στο google ψαξε στους λογαριασμους στισ ρυθμισεις κ για καμια ρυθμιση στις επαφες. Επισης τσεκαρε αν εχεις τις επαφες σου σε κανα παλιο κινητο. Καλα πως τα καταφερε ο WIND υπαλληλος? Εγω με το χερι την εκοψα με.. μαχαιρι κουζινας!! Πανε στον οδηγο να δεις τι πρεπει να κανεις, πανω κατω αυτα που γραφεις ειναι σωστα. Περνα ειτε την AOSP, ειτε την καινουργια AOSP ειτε την MIUI του Emjot. Εγω λογω αγαπης με την MIUI εχω αυτη του Emjot που ειναι καλη κ σταθερη απλα θεωρω οτι εχει ακομη σημαδια βελτιωσης.. Φιλε δεν μου δινει την δυνατοτητα να κανω sync στον λογαριασμο google ,οταν παω στο contact manager του τηλεφωνου μου δινει επιλογη ειτε να εφανιστουν οι επαφες sim(ου δεν εχω καμια) η να κανει sync μεσω coolcloud επιλογη sync εσω google δεν δινει,φωραει ειπαμε την Αγγλικινεζικη ρομ μηπως γι'αυτο δεν μπορω,αν αλλαξω την ρομ και βαλω την miui λες να γινει τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Φιλε δεν μου δινει την δυνατοτητα να κανω sync στον λογαριασμο google ,οταν παω στο contact manager του τηλεφωνου μου δινει επιλογη ειτε να εφανιστουν οι επαφες sim(ου δεν εχω καμια) η να κανει sync μεσω coolcloud επιλογη sync εσω google δεν δινει,φωραει ειπαμε την Αγγλικινεζικη ρομ μηπως γι'αυτο δεν μπορω,αν αλλαξω την ρομ και βαλω την miui λες να γινει τιποτα? Δες στο πρωτο post Huawei Honor 3C, περιγράφεται η διαδικασία εγκαταστασης εφαρμογών Google (Contacts, Sync, κλπ), κάτι αντίστοιχο θα πρέπει να κάνεις... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Φιλε δεν μου δινει την δυνατοτητα να κανω sync στον λογαριασμο google ,οταν παω στο contact manager του τηλεφωνου μου δινει επιλογη ειτε να εφανιστουν οι επαφες sim(ου δεν εχω καμια) η να κανει sync μεσω coolcloud επιλογη sync εσω google δεν δινει,φωραει ειπαμε την Αγγλικινεζικη ρομ μηπως γι'αυτο δεν μπορω,αν αλλαξω την ρομ και βαλω την miui λες να γινει τιποτα? Εχεις περασει το google account σου στο τηλεφωνο? Αν οχι ειναι λογικο να μην σου εμφανιζει την δυνατοτητα προβολης/sync των επαφων απο google Επισης, αν στο προηγουμενο τηλ σου ειχες συγχρονισμενες τις επαφες σου, τοτε μπορεις να τις δεις και μεσα απο το gmail Αν δεν τις ειχες δεν θα υπαρχει και κατι να συγχρονισεις ετσι και αλλιως ;) Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Εχεις περασει το google account σου στο τηλεφωνο? Αν οχι ειναι λογικο να μην σου εμφανιζει την δυνατοτητα προβολης/sync των επαφων απο google Επισης, αν στο προηγουμενο τηλ σου ειχες συγχρονισμενες τις επαφες σου, τοτε μπορεις να τις δεις και μεσα απο το gmail Αν δεν τις ειχες δεν θα υπαρχει και κατι να συγχρονισεις ετσι και αλλιως ;) Η αληθεια ειναι οτι οταν πρωτο ανοιξα το τ΄λ. δεν μου ζητησε οπως σε ολα τα υπολοιπα ανδροιδ που ειχα να συνδεθω στο googleaccount μου,πηγα να συνδεθω στο appstore και μου ζητησε λογαριασμο τον εβαλα και μπηκα ,επειτα απο αυτο μου τον εμφανιζει στις ρυθμισεις-accounts! Φυσικα και εχω sygxronismenew ολες μου τις επαφες φιλε στον λογαριασμο google,μηπως υπαρχει τροπος να τις παρω χειροκινητα ,δηλ. να τις κανω extract στον υπολογιστη και να τις περασω στην καρτα sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGK Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 (edited) Καλορίζικο φίλε! Από τον υπολογιστή: 1) Μπαίνεις στο Gmail σου. 2) Πάνω αριστερά λέει Gmail και έχει ένα κάτω βελάκι. 3) Πατάς το κάτω βελάκι και επιλέγεις Επαφές. Πλέον θα πρέπει να βλέπεις όλες σου τις επαφές που είχες στο κινητό σου την τελευταία φορά που συγχρόνισες. 4) Πατάς εκεί που λέει Περισσότερα. 5) Εξαγωγή 6) Διαλέγεις ποιες επαφές θέλεις να κάνεις Εξαγωγή, ή πολύ απλά επιλέγεις να τις κάνει όλες. 7) Διαλέγεις την μορφή που θα κάνει την εξαγωγή σύμφωνα με το που θέλεις να το χρησιμοποιήσεις. Εσύ λογικά για τα βήματα 6 και 7 είσαι καλυμμένος με τις defualt επιλογές που έχει. 8)Περνάς το google.csv αρχείο στο κινητό και κάνεις εισαγωγή από κάρτα SD. Επίσης φίλε, θα σου πρότεινα να κάνεις ένα backup της ROM που φοράει τώρα το κινητό σου, έτσι ώστε στο μέλλον ότι softbrick και να προκύψει να μπορέσεις να το λύσεις εύκολα. 10-20 λεπτά να σου πάρει όλη η υπόθεση. Ανέβασε το backup στο Google Drive σου και είσαι κύριος. Edited June 5, 2014 by StratosGK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeinvictus Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Να γράψω κι εγω οτι μετα απο αρκετή έρευνα κατέληξα κι εγω στο coolpad f1 , το παρηγγειλα το πρωί σημερα απο vickmall,μίλησα στο chat με Selina και μου εκανε δώρο δεύτερη θήκη δερματινη (λεμε τωρα) nillkin ,εκτος απο τηνdefault που στέλνουν,και πριν απο λιγο ειχα email επιβεβαίωσης και οτι η παραγγελία μου ξεκίνησε να ταξιδεύει ηδη και έστειλαν επισης tracking number....μεχρι στιγμής η εξυπηρέτηση του vickmall μου φαινεται απίστευτη...αντε να το παρω στα χέρια μου να σας πρηξω με rookie questions για roms κτλ....χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Thank's StratosGK ,θα παω κατευθειαν σε νεα ρομ που να εχει ολα τα goole apps μεσα γιατι απ'οτι καταλαβα και διαβαζομντας και στο modaco μαλλον μονο το playstore μου εβαλαν οι Κινεζοι(και ρουτ φυσικα),μιας και δεν εχω CWM καθολου εγκατεστημενο στο τηλ. ποια ειναι η διαδικασια για να το περασω,ειναι παλι αυτη που λες στον οδηγο σου φιλε johnickz1,δηλ. πεταω το ζιπαρισμενο αρχει της CWM μεσα στην καρτα και το ανοιγω μεσο MobileUncle Tools? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGK Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Thank's StratosGK ,θα παω κατευθειαν σε νεα ρομ που να εχει ολα τα goole apps μεσα γιατι απ'οτι καταλαβα και διαβαζομντας και στο modaco μαλλον μονο το playstore μου εβαλαν οι Κινεζοι(και ρουτ φυσικα),μιας και δεν εχω CWM καθολου εγκατεστημενο στο τηλ. ποια ειναι η διαδικασια για να το περασω,ειναι παλι αυτη που λες στον οδηγο σου φιλε johnickz1,δηλ. πεταω το ζιπαρισμενο αρχει της CWM μεσα στην καρτα και το ανοιγω μεσο MobileUncle Tools? Νομίζω πως έχεις δίκιο και περνάνε μόνο το Play Store. Για ρίξε μια ματιά εδώ, είναι από modaco. Θυμάμαι πως ο τύπος τα έλεγε αρκετά καλά. Αλλά νομίζω πως και του Johnnickz1 είναι πολύ καλός ο οδηγός. Δεν έχω χρησιμοποιήσει πρακτικά κανέναν όμως για να σου πω σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Καλα ρε μαν χωρις να βαλεις google λογαριασμο πηγες να κανεις sync?! Ναι ακολουθα εναν οδηγο κ εισαι κομπλε! Πες μας τα αποτελεσματα. Ακολουθα οποιον οδηγο θες, αλλα ακολουθησε τον πιστα για να το φλασαρεις 100% με επιτυχια αν κ δεν νομιζω να ειναι κατι δυσκολο ακομη κ για αρχαριους (κ εγω πρωτη φορα το εκανα στο κινητο μας)!! Να ευχηθουμε να ταξιδεψει γρηγορα κ το κινητο του φιλου μας που το πηρε, εντομεταξυ χτυπησα κ ενα για την αδελφη μου που δεν αντεξε να κοιταει το δικο μου κ να μην εχει κ αυτη ενα. Ζηλια καταραμενη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts