mike_k Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Καλο ε ? http://www.xiaomimobiles.com/shop/redmi-note-hard-case-rmn-mh009/ Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Καλο ε ? http://www.xiaomimobiles.com/shop/redmi-note-hard-case-rmn-mh009/ $35.00............:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 (edited) $35.00............:) Για κανε add to cart να δεις τι λέει...... ογδόνταφευγα :( Να στείλω το λινκ στη Selina μπας και βρει τίποτα εκει στη γειτονιά της ? :) Edited July 28, 2014 by mike_k Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgy Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 (edited) $35.00............:) Οι τιμές τους δεν είναι μόνο ακριβές...Δεν έχουν λογική. Το κινητό το έχουν $299, $362 με τα έξοδα!!! Θέλουν $50 για κάθε αποστολή και 5% επί των αγορών για έξοδα Paypal:lol::lol::lol: Σε ποιους απευθύνονται? Edited July 28, 2014 by georgy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgy Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 $35.00............:) Οι τιμές τους δεν είναι μόνο ακριβές...Δεν έχουν λογική, Τι κινητό το έχουν $299, $362 με τα έξοδα!!! Θέλουν $50 για κάθε αποστολή και 5% επί των αγορών για έξοδα Paypal:lol::lol::lol: Σε ποιους απευθύνονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Παιδια,αυτο εννοουσα,ακριβες ειναι.........και ναι η-ο Selina-ios κατι μπορει να βρει.:D Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgy Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 http://aegeancase.com/shop/home/475-luxury-aluminum-ultra-light-hard-back-cover-case-for-xiaomi-redmi-note-.html Η ίδια θήκη σε πιο "λογική" τιμή και με ελάχιστα μεταφορικά. Το site έχει και Ελληνικό όνομα:) Στο Aliexpress βέβαια πάρα πολλές και ωραιές θήκες. Λέω να "χτυπησω" μια μαύρη Ferrari:D http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=hard+case+xiaomi+note&catId=0&initiative_id=SB_20140728125003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 http://aegeancase.com/shop/home/475-luxury-aluminum-ultra-light-hard-back-cover-case-for-xiaomi-redmi-note-.html Η ίδια θήκη σε πιο "λογική" τιμή και με ελάχιστα μεταφορικά. Το site έχει και Ελληνικό όνομα:) Στο Aliexpress βέβαια πάρα πολλές και ωραιές θήκες. Λέω να "χτυπησω" μια μαύρη Ferrari:D http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=hard+case+xiaomi+note&catId=0&initiative_id=SB_20140728125003 αυτη μαλλον ειναι πιο κοντα σε αυτη που ψαχνουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatebreeder13 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 (edited) Επειδη προσωπικα θελω να το προφυλασσω μονο κατα την διαρκεια που το χω σε τσεπη (και αντιπαθω ολα τα μονιμα cases/covers γιατι χαλανε το design), πηρα αυτη τη σουπερ-απλη θηκουλα τυπου "καλτσας" / sleeve απο ebay με 3 ευρω. http://usih.merchantrunglobal.com/ImageHosting/ViewImage.aspx?GlobalID=1004&MerchantID=11848&ImageID=28454&DisplaySize=-1 Α επισης, επειδη εχω στο νου μου ισως αργοτερα να παρω ακουστικα (τα sony,nokia δεν ειναι απολυτα συμβατα).. εχει κανεις ψαξει για συμβατα blue tooth ακουστικα? Edited July 28, 2014 by Hatebreeder13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Καλημέρα παιδιά, Για να μην διαβάζω 144 σελίδες, μια γρήγορη απάντηση στο ερώτημα: Πόσες μέρες βγάζει η μπαταρία του, με μέτρια και πόσες με έντονη χρήση (όχι ομιλία πάνω από 1 ώρα ημερησίως αλλά σερφάρισμα στο ίντερνετ κάνα 10ωρο με Wi-Fi μόνο); Παρακαλώ για την όσο το δυνατόν ρεαλιστική απάντηση, χωρίς δόσεις υπερβολής (είχα το Xiaomi Hongmi 1S και με το ζόρι έβγαζε την μέρα, με την δική μου χρήση!) Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 ΔΕΝ υπάρχει smartphone που να βγάζει 10ώρες χρήση ίντερνετ. Εκτός ίσως από το THL 5000. Για τέτοια διάρκεια θες μπαταρία μεγέθους ταμπλετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 (edited) ΔΕΝ υπάρχει smartphone που να βγάζει 10ώρες χρήση ίντερνετ. Εκτός ίσως από το THL 5000. Για τέτοια διάρκεια θες μπαταρία μεγέθους ταμπλετ. Φίλε μου υπάρχει και από αυτό γράφω τώρα, είναι το τελευταίο της υπογραφής μου Lenovo S660......επειδή έχει ίδια μπαταρία 3000 mAh με το ΝΟΤΕ σκέφτομαι ότι ίσως με βολέψει..... Ή έστω με 5-6 ώρες Wi-Fi πόσο θα βγάζει.... Edited July 29, 2014 by topmar Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crapatzi Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 (edited) http://aegeancase.com/shop/home/475-luxury-aluminum-ultra-light-hard-back-cover-case-for-xiaomi-redmi-note-.html Η ίδια θήκη σε πιο "λογική" τιμή και με ελάχιστα μεταφορικά. Το site έχει και Ελληνικό όνομα:) Στο Aliexpress βέβαια πάρα πολλές και ωραιές θήκες. Λέω να "χτυπησω" μια μαύρη Ferrari:D http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=hard+case+xiaomi+note&catId=0&initiative_id=SB_20140728125003 Η πρώτη μοιάζει πολύ με αυτή http://www.ebay.com/itm/251579459441?var=550480627300&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Έχω πάρει αυτή του ebay, ο τύπος στέλνει και πενάκι δώρο. Κουμπώνει πολύ καλά και κάνει το τηλέφωνο να μοιάζει με iphone (λόγω του ψευτο-μεταλλικού γύρω γύρω). Ωραία και πίσω (απομίμηση βουρτσισμένου αλουμίνιου), αλλά κρατάει δαχτυλιές. Το μόνο κακό είναι οτι κάνει το τηλέφωνο λίγο πιο παχύ. Edited July 29, 2014 by crapatzi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkbabis Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Καλημερα παιδια - χθες εκανα παραγγελια πότε να περιμένω νεα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Απο που έκανες παραγγελία? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkbabis Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Απο που έκανες παραγγελία? apo vikmall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Φίλε μου υπάρχει και από αυτό γράφω τώρα, είναι το τελευταίο της υπογραφής μου Lenovo S660......επειδή έχει ίδια μπαταρία 3000 mAh με το ΝΟΤΕ σκέφτομαι ότι ίσως με βολέψει..... Ή έστω με 5-6 ώρες Wi-Fi πόσο θα βγάζει.... To xiaomi βγάζει κάτι περισσότερο από 6 ώρες. Σίγουρα όχι 10. Η μπαταρία όμως θα ήταν ίσως το τελευταίο πράγμα που θα παραπονιομουν για το xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Από vikmall Λογικά αργότερα σήμερα θα πάρεις tracking number. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Λογικά σήμερα θα σου στείλουν mail με τη πληρωμή σου και το track number σου , και ενα ακομα mail με φωτογραφίες απο τα περιεχόμενα της συσκευασίας σου και το δεμα με τα στοιχεία σου. :) Μετά υπομονή :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkbabis Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 ευχαριστω φίλε ... ναι ετσι μου ειπε και η SELINA, μου εκανε κόλπα με τα δωρα - τελικα μου εκανε κατι εκπτωσεις στη θηκη και μια καρτα μνημης .- τι εννοεις μαιλ γιαπληρωμή μου εστειλε ηδη το paypal. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λογικά σήμερα θα σου στείλουν mail με τη πληρωμή σου και το track number σου , και ενα ακομα mail με φωτογραφίες απο τα περιεχόμενα της συσκευασίας σου και το δεμα με τα στοιχεία σου. :) Μετά υπομονή :) Yπομονη πόσο ? έχουν τιποτα διακοπές αυτοί ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Με το PayPal αυτό που λες εννοούσα. Εχεις λοιπόν και το track number. Διακοπές δε ξέρω αν έχουν ( και γιατί να μην έχουν ) . Πάντως Ελλάδα Αύγουστο ως γνωστόν ολα λειτουργούν με αργούς ρυθμούς σίγουρα. :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkbabis Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Με το PayPal αυτό που λες εννοούσα. Εχεις λοιπόν και το track number. Διακοπές δε ξέρω αν έχουν ( και γιατί να μην έχουν ) . Πάντως Ελλάδα Αύγουστο ως γνωστόν ολα λειτουργούν με αργούς ρυθμούς σίγουρα. :) ΝΑΙ .. φίλε μου Αυγουστος ειναι όλους μας με τις αδειες.. τι να κανουμε - υπομονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 (edited) To xiaomi βγάζει κάτι περισσότερο από 6 ώρες. Σίγουρα όχι 10. Η μπαταρία όμως θα ήταν ίσως το τελευταίο πράγμα που θα παραπονιομουν για το xiaomi. 6 ώρες. ...ευχαριστώ για την πληροφορία. .... Τώρα, επειδή διάβασα λιγάκι στο θέμα και είδα κάτι για μαϊμού συσκευές, προτείνετε ρε παιδιά κάποιο έμπιστο site από τα γνωστά, που να έχει πάρει κάποιος και να μην είχε θέματα με προβληματικές συσκευές. ....αλλά και να είναι χαμηλή η τιμή......καμία προσφορά με κουπόνι κτλ ...:) Edited July 29, 2014 by topmar Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 (edited) Οταν λέμε 10 ώρες με wifi,εννοούμε 10 ώρες να έχουμε ανοιχτή οθόνη με φωτεινότητα πχ 50% και να ασχολούμαστε συνεχώς με το κινητό με youtube,fb,twitter,internet browsing; Γιατι λίγο δύσκολο μου ακούγεται αυτό να γίνεται με όποιο smartphone και μπαταρία 3000mah.Στον κλώνο n3 που έχω τώρα και ειναι με 6589 cpu και την γνήσια note 3 μπαταρία στα 3200mah με την χρήση που λέω φτάνω γύρω στις 8 ώρες αλλά με φωτεινότητα οθόνης 20-25%.Αν το βάλω πάνω απο 50% με δυσκολία φτάνω στις 6 ώρες. Edited July 29, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkbabis Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 ΝΑΙ .. φίλε μου Αυγουστος ειναι όλους μας με τις αδειες.. τι να κανουμε - υπομονη με το truc k number - πως παρακολουθω την πορεία - που μπορω να μπω να βλέπω ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΝΑΙ .. φίλε μου Αυγουστος ειναι όλους μας με τις αδειες.. τι να κανουμε - υπομονη με το truc k number - πως παρακολουθω την πορεία - που μπορω να μπω να βλέπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts