Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσθεστε και εμενα στην λιστα αν και δεν το κοβω πιθανο να καταφερνουμε κατι. (Εμενα εκτος απ την κιτρινιλα εχει καποια χαζα πιξελακια, ορατα σε φουλ φωτεινοτητα και μαυρο φοντο.. το ειχα αναφερει και παλαιοτερα.. παραθετω φωτο, στο κεντρο της οθονης ειναι το θεμα με τα πιξελ, οι υπολοιποι χρωματισμοι ειναι λογω των φωτισμων του γυρω χωρου, οχι λογω κιτρινιλας).

Παντως εγω επειδη εχω την εντυπωση πως το προβλημα εχει να κανει με την υπερθερμανση του κινητου, σκεφτομουν (οταν την αντικαταστησω με το καλο), την καλοκαιρινη περιοδο τουλαχιστον, αν γινεται να μειωνω την επεξεργαστικη ισχυ των πυρηνων. Στο μεχρι τωρα ψαξιμο βρηκα αυτο https://watchpage.wordpress.com/2015/01/18/redmi-note-3g4g-heat-issue-problem-solved/ . Εχει κανεις υπ οψιν του αν δουλευει ή οχι? Η' τελοσπαντων να προτεινει καποια αλλη μεθοδο να μειωνω την ισχυ του κινητου απο εφαρμογη?

Edited by Hatebreeder13

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ο σκοπός δεν είναι να κατηγορήσουμε την εταιρία, έτσι και αλλιώς δεν θα ιδρώσει το αυτί τούς. Ο σκοπός, είναι να τους δώσουμε να καταλάβουν, ότι δεν είναι μια τυχαία βλάβη, αλλά κατά πάσα πιθανότητα ελαττωματική παρτίδα. Δεν θα ζητήσουμε κάτι παράλογο, μόνο αλλαγή οθόνης δωρεάν, ούτε χρόνο δεν έχουν συμπληρώσει τα κινητά μας.

Πριν κάνετε κάτι καλύτερα να ψάξετε και υποστηρικτές από αλλά fan forum της Xiaomi ανά τον κόσμο, γιατί μόνο από Ελλάδα υποψιάζομαι ότι ούτε καν θα σας απαντήσουν. Πριν 8 μήνες περίπου είχα στείλει e-mail σε όλα τα τμήματα της xiaomi για ιδιωτική εισαγωγή αρκετών κομματιών της TV 49' και με στοιχεία δικού μου εκτελωνιστή στο Honk Kong για τον έλεγχο και παραλαβή. Δεν πήρα ποτέ καμία απάντηση. Κανονικό γράψιμο. Έκαναν κυριολεκτικά τους Κινέζους.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Προσθεστε και εμενα στην λιστα αν και δεν το κοβω πιθανο να καταφερνουμε κατι. (Εμενα εκτος απ την κιτρινιλα εχει καποια χαζα πιξελακια, ορατα σε φουλ φωτεινοτητα και μαυρο φοντο.. το ειχα αναφερει και παλαιοτερα.. παραθετω φωτο, στο κεντρο της οθονης ειναι το θεμα με τα πιξελ, οι υπολοιποι χρωματισμοι ειναι λογω των φωτισμων του γυρω χωρου, οχι λογω κιτρινιλας).

Παντως εγω επειδη εχω την εντυπωση πως το προβλημα εχει να κανει με την υπερθερμανση του κινητου, σκεφτομουν (οταν την αντικαταστησω με το καλο), την καλοκαιρινη περιοδο τουλαχιστον, αν γινεται να μειωνω την επεξεργαστικη ισχυ των πυρηνων. Στο μεχρι τωρα ψαξιμο βρηκα αυτο https://watchpage.wordpress.com/2015/01/18/redmi-note-3g4g-heat-issue-problem-solved/ . Εχει κανεις υπ οψιν του αν δουλευει ή οχι? Η' τελοσπαντων να προτεινει καποια αλλη μεθοδο να μειωνω την ισχυ του κινητου απο εφαρμογη?

καπως ετσι καιγονται κι εμενα τα πιξελ. εσυ ομς νομιζω εχεις πολλα. και κιτρινιλες μαζι.

αμα μπορεσουμε να κανουμε κατι επιτυχια θα ειναι

Απο εσας που εχετε προβληματικες οθονες, εχει κανεις επικοινωνησει με το καταστημα αγορας και εχει παρει την απαντηση οτι θα εχει δωρεαν αντικατασταση οθονης;

Στη δικη μου περιπτωση με το THL W200 της γυναικας, ειχα επικοινωνησει με το minideal και μου ειχαν πει "στειλτο και θα το φτιαξουμε" (το κινητο ηταν εντος εγγυησης). Οταν το παρελαβαν εκαναν τους κινεζους λεγοντας μου οτι η οθονη δεν καλυπτοταν απο την εγγυηση και οτι το προβλημα προκληθηκε απο κακη χρηση δικη μου (και δεν το εφτιαξαν δωρεαν τελικα).

Με τα xiaomi τι γινεται; Τα φτιαχνουν δωρεαν; Γιατι αν ειναι να δωσεις κανα 20ρικο ελτα, και κανα 60αρι-70αρι για αλλαγη οθονης τοτε δε συμφερει κανενα νομιζω να το στειλει πισω για επισκευη.

...Εγώ θα επιμείνω στην αναζήτηση κάποιου πιθανού μοτίβου στις συσκευές που αναφέρθηκαν (αφού με το ερώτημα για χρήση η όχι tempered glass δεν βγήκε κάποιο συμπέρασμα) να βγάζουν μετά από κάποιο διάστημα πρόβλημα στην οθόνη

και αναρωτιέμαι αν οι συσκευές αυτές είναι με το μαμίσιο-κανονικό κάλυμα μπαταρίας η τους έχουν φορέσει τα παιδιά άλλα αγορασμένα καπάκια...

Και το λέω αυτό γιατί κι εγώ έχω πάρει διάφορα τέτοια καπάκια, από αυτά και σε όλα είχα διαπιστώσει-πέρα από την αύξηση βάρους-ότι το κινητό θερμαινόταν πιο πολύ απ ότι με το κανονικό-μαμίσιο καπάκι (έκανα άπειρες μετρήσεις για την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας σύμπτωσης)

γι αυτό και..τα έσκασα για να πάρω το μαμίσιο blue-black (το σκούρο τέλος πάντων, 10€..) καπάκι της Xiaomi γιατί δεν μου πολυάρεσε το λευκό..

Δεν ξέρω αν πέφτω μέσα..αλλά πιθανολογώ ότι οι περισσότερες συσκευές που εμφάνισαν συν το χρόνο προβλήματα στην οθόνη

δεν φορούσαν τα μαμίσια καπάκια...!

Edited by makisagn
Keep Calm and be a Simple Man..!

...Εγώ θα επιμείνω στην αναζήτηση κάποιου πιθανού μοτίβου στις συσκευές που αναφέρθηκαν (αφού με το ερώτημα για χρήση η όχι tempered glass δεν βγήκε κάποιο συμπέρασμα) να βγάζουν μετά από κάποιο διάστημα πρόβλημα στην οθόνη

και αναρωτιέμαι αν οι συσκευές αυτές είναι με το μαμίσιο-κανονικό κάλυμα μπαταρίας η τους έχουν φορέσει τα παιδιά άλλα αγορασμένα καπάκια...

Και το λέω αυτό γιατί κι εγώ έχω πάρει διάφορα τέτοια καπάκια, από αυτά και σε όλα είχα διαπιστώσει-πέρα από την αύξηση βάρους-ότι το κινητό θερμαινόταν πιο πολύ απ ότι με το κανονικό-μαμίσιο καπάκι (έκανα άπειρες μετρήσεις για την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας σύμπτωσης)

γι αυτό και..τα έσκασα για να πάρω το μαμίσιο blue-black (το σκούρο τέλος πάντων, 10€..) καπάκι της Xiaomi γιατί δεν μου πολυάρεσε το λευκό..

Δεν ξέρω αν πέφτω μέσα..αλλά πιθανολογώ ότι οι περισσότερες συσκευές που εμφάνισαν συν το χρόνο προβλήματα στην οθόνη

δεν φορούσαν τα μαμίσια καπάκια...!

δε στεκει αυτο που λες.

προφανως μιλας για αυξηση θερμοκρασιας στο εσωτερικο του κινητου λογω διαφορετικου καπακιου.

φυσικςο ειμαι, πιστεψε με, δε γινεται αυτο που λες. οι προδιαγραφες του κινητου ειναι αν δουλευει σε συγκεκριμενες θερμοκραισες.

Το δικο μου δεν εχει υπερθερμανθει καιζοριστει με παιχνιδια, μονο browsing και παντα η θερμοκρασια ηταν σε νορμαλ επιπεδα. Κι ομως εβγαλε προβλημα στην οθονη. χωρις να αλλαξω καπακι, ετσι?

Edited by dimzan

Ναι αυτό εννοώ και όπως γράφω πιο πάνω "δεν ξέρω αν πέφτω μέσα...αλλά πιθανολογώ.." ας δούμε Και τι φοράνε τα άλλα παιδιά που τους έβγαλε πρόβλημα η οθόνη...

Και εγω δεν έχω αλλάξει καπάκι. Πάντα όμως το είχα μέσα σε θήκη. Είτε σιλικόνης, είτε δερμάτινη flip. Μπορεί και αυτό να έπαιξε κάποιο ρόλο.
HTC DESIRE 825

Στη δικη μου περιπτωση τουλαχιστον εμφανιστηκε το προβλημα με στοκ καπακι και δεν επαιζα παιχνιδια. Απλα με διαβασμα εμειλ με ανοικτο το 3g και full φωτεινοτητα.

Καλα κανουμε που ψαχνουμε για καποιο μοτιβο αλλα κλινω σε ελαττωματικες οθονες.

...θα τον βρούμε τον...δολοφόνο..που θα πάει... :p

Ρε παιδια ειναι προφανες οτι προκειται για αστοχια οθονης..τι ψαχνετε μοτιβα κτλ.. Εκτος αν το manual ελεγε να μην βαλουμε tempered glass ή θηκη, μην τρελαθουμε..
Use your Illusions..

Αν και το κινητάκι έχει αποδημήσει καιρό τώρα λόγω δικής μου βλακείας, επιβεβαιώνω κ εγώ το πρόβλημα με την κιτρινίλα.

Στις αρχές φλεβάρη εμφάνισε το πρώτο σημάδι(αν θυμάμαι καλά στο κάτω μέρος της οθόνης-εμφανές μόνο σε άσπρο φόντο).

Από απλή περιέργεια, το χει στείλει κανείς για επισκευή;

Ρε παιδια ειναι προφανες οτι προκειται για αστοχια οθονης..τι ψαχνετε μοτιβα κτλ.. Εκτος αν το manual ελεγε να μην βαλουμε tempered glass ή θηκη, μην τρελαθουμε..

H Χρήση του Tempered Glass είναι επιβεβλημένη και δεν νομίζω ότι μπορεί σε οποιαδήποτε περίπτωση να βλάψει

κατ οποιονδήποτε τρόπο την συσκευή-όποια συσκευή. 'Ισα-ίσα..

Τα καπάκια-καλύματα μπαταρίας (και οι θήκες..) απ την άλλη, μη πιστοποιημένες κατασκευές τα περισσότερα,

θα μπορούσαν να παίζουν κάποιο ρόλο σε πιθανά προβλήματα υπερθέρμανσης της συσκευής-όποιας συσκευής..

Edited by makisagn

Προσωπικα ουτε στο δικο μου κινητο προσθεσα ποτε καπακι ή οτιδηποτε αλλο. Το tempered glass ειχα σκεφτει πολλακις να το αγορασω (πριν εμφανιστουν τα προβληματα) αλλα δεν ετυχε να το παρω. Αλλωστε η ουσια του δεν εχει να κανει με την υπερθερμανση του κινητου αλλαι να σε προστατευει απο γρατζουνιες και να κανει την οθονη πιο ανθεκτικη στα χτυπηματα. Και σε οτι αφορα σε αυτα, δεν εχω κανενα θεμα καθως το προσεχω σαν κορη οφθαλμου απο την 1η μερα και χωρις αυτο.

Ειναι καθαρα αστοχια υλικου μην το ψαχνουμε, που οπως ειπε ενα φιλος εδω απλα τυγχανει στο συγκεκριμενο μοντελο κινητου να υπαρχει σε μεγαλη συχνοτητα. Ειναι θεμα πολυ γνωστο και σε εμφανιζεται σε ολες τις μαρκες απλα σε πιο μεμονομενες περιπτωσεις (εδω εχουμε μαζευτει ηδη καμια 10αρια, οχι και πολυ θετικο στατιστικο). Ας δωσει αν θελει καποιος στο google "yellow tint [γνωστο ονομα κινητου]" και θα δει πως σχεδον σε ολες τις εταιριες υπαρχει σαν περιστατικο.

Στις τελευταίες rom by deliopoulos μου βγάζει ότι το "Bluetooth share has stopped".

Αυτό συμβαίνει μετά από τυχαίο χρόνο μετά απο reboot, που κυμαίνεται από αρκετές ώρες μέχρι 2,3 μέρες. Στρώνει μόνο με reboot μέχρι την επόμενη φορά.

Συμβαίνει και σε άλλους;

Αυτό που περιγράφεις μου το έκανε και σε μένα περίπου ένα μήνα πριν. Όχι συχνά, δύο ή τρεις φορές. Τότε θεώρησα ότι κάτι φταιει στην εφαρμογή Mi Fit. Είναι και ο μόνος λόγος που έχω ανοιχτό το Bluetooth. Από τότε δεν μου ξαναεμφανίστηκε.

Μιλησα σημερα με vickmall απο οπου και το πηρα σχετικα με την οθονη και μου ειπαν να το στειλω πισω. Αντιπροτεινα να μου στειλουν οθονη να την αλλαξω μονος αλλα δεν γινεται μου ειπαν..μονο επιστροφη λοιπον, κατι που δεν προκειται να κανω μαλλον..
Use your Illusions..

και εγώ μόνο για αυτό το λόγο το έχω ανοιχτό.

έκανες κάτι συγκεκριμένο και έφτιαξε;

Όπως εμφανίστηκε έτσι και δε ξαναεμφανίστηκε. Βέβαια τότε είχα παλαιότερη έκδοση MIUI και δε θυμάμαι αν στο μεταξύ μου αναβαθμίστηκε και η έκδοση Mi Fit. Βέβαια εάν θυμάμαι καλά το πρόβλημα μου είχε εμφανιστεί κατά τη διάρκεια ή στο τέλος κάποιας κλήσης. Δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι άλλο σχετικά.

HTC DESIRE 825

Μιλησα σημερα με vickmall απο οπου και το πηρα σχετικα με την οθονη και μου ειπαν να το στειλω πισω. Αντιπροτεινα να μου στειλουν οθονη να την αλλαξω μονος αλλα δεν γινεται μου ειπαν..μονο επιστροφη λοιπον, κατι που δεν προκειται να κανω μαλλον..

Σου ειπαν ξεκαθαρα ομως οτι θα το φτιαξουν δωρεαν; Και μενα το minideal μου ειχε πει να στειλω πισω το THL W200 που ειχε ιδιο προβλημα και οταν το ελαβαν ζηταγαν να πληρωσω το αναλακτικο 70$ (και αφου εννοειται ειχα πληρωσει 15Ε ΕΛΤΑ).

Τα λεω αυτα για να γλιτωσω καποιους απο την ταλαιπωρια που τραβηξα εγω. Ελπιζω το vickmall (απο το οποιο πηρα κι εγω το note) να εχει καλυτερο after sales support απο το minideal, αλλα σε καθε περιπτωση αφου οποιος το στειλει πισω θα μεινει 2-3 μηνες χωρις κινητο, ας εξασφαλισει πρωτα δωρεαν επισκευη για να μην τη πατησει οπως εγω που και εμεινα 3 μηνες χωρις κινητο και πληρωσα την αλλαγη οθονης μεσα στην εγγυηση.

Και εγω από vickmall το είχα πάρει. Τους ρώτησα και μου απάντησαν οτι, δεν εξαρτάται από αυτούς ή δωρεάν αλλαγή της οθόνης.

Θα περάσει από έλεγχο και θα αποφασίσει ή χιαομι.

Κόστος οθόνης 78$ παρακαλώ.

HTC DESIRE 825

Σε lenovo που ειχε παρει ο γαμπρος μου παντος και εβγαλε στον μηνα θεμα με το digitizer (δεν επιανε η αφη στη μιση οθονη),το εστειλε πισω (€15 κοστος) στο minideal μετα απο επαφη που ειχε μαζι τους,και μια χαρα το εφτιαξαν και το εστειλαν πισω.(δικα τους τα μεταφορικα για πισω)