Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προφανώς και δεν το έχω στα χέρια μου, γι αυτό και ρωτάω τόσα πράγματα όσους το έχουν παραλάβει(μεταξύ άλλων πως κάθεται στο χέρι σε συνάρτηση με το μέγεθος και το βάρος του αν δεις σε προηγούμενα ποστς), γιατι ενδιαφέρομαι να το αγοράσω κι εγώ. :)

Όπου και να κοιτάξω πάντως με IPS οθόνη το βρίσκω πχ

http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note-6217.php

http://www.xiaomishop.com/73-xiaomi-hongmi-red-mi-note-mtk6592-octa-core-14ghz-1gb-ram-8gb-rom-55-inch-ips-ogs-screen-13mp-smartphone.html

Είχα ένα Samsung S3 mini για κανα 6μηνο που πήγε από πέσιμο, και τώρα έχω ξεμείνει με ένα ΗΤC Desire τετραετείας, γι αυτό ψάχνω κάτι να με καλύψει για κανα 2χρονο τουλάχιστον, δεν είμαι από αυτούς που αλλάζουν κάθε τρείς και λίγο κινητό.

Καλα απο το S3 mini θα ειναι καλυτερο,κατα πολυ,αλλα να λαβεις σοβαρα υποψην το μεγεθος του,πηγαινε σε ενα καταστημα και τσεκαρε το note3 σε αυτον τον τομεα,και να φανταστης οτι το Xiaomi ειναι και κομματακι μεγαλυτερο......δεν το δουλευεις με το ενα χερι.Εχω πιασει τεσταρει πολλα μοντελα τις Xiaomi,και ολα μου αφησαν τις καλυτερες εντυπωσεις.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπέρα αυτό έγραψα και εγώ σε σχεση με το w200s η οθόνη κιτρινίζει δεν ξερω τι μπορει να φταιει η διαφορα παντως είναι είναι εμφανες !!:wacko:

Ειναι εμφανης η διαφορα και οχι εμφανες.

Στο 'θεμα' μας τωρα.

Ποσα ακομα μηνυματα θα γινουν για αυτο το κιτρινο tint που εχουν μερικες οθονες;

Το εχει και το jiayu g3s μου, και ουτε το ειχα παρει χαμπαρι.

Μετα απο καποιους μηνες το πηρα ειδηση, οταν εβαλα αλλο κινητο διπλα διπλα, και το αλλο εδειχνει κανονικα το ασπρο, ενω σε μενα κιτρινιζε.

Πλεον, μου φαινεται και καλυτερο, πιο θερμο χρωμα, το ασπρο μου φαινεται νοσοκομειακο.

Καλα απο το S3 mini θα ειναι καλυτερο,κατα πολυ,αλλα να λαβεις σοβαρα υποψην το μεγεθος του,πηγαινε σε ενα καταστημα και τσεκαρε το note3 σε αυτον τον τομεα,και να φανταστης οτι το Xiaomi ειναι και κομματακι μεγαλυτερο......δεν το δουλευεις με το ενα χερι.Εχω πιασει τεσταρει πολλα μοντελα τις Xiaomi,και ολα μου αφησαν τις καλυτερες εντυπωσεις.:)

ναι κι εμένα αυτός είναι ο μεγαλύτερος προβληματισμός μου, σχετικά με το βάρος και το μέγεθός του. Το δε desire που δουλεύω τις τελευταίες 2 βδομάδες (από τότε που χάλασε το s3 mini είναι ακόμα μικρότερο- 3,7 ίντσες)... :worry:

Σχετικά με το νοτε 3 είμαι επαρχία και δεν το έχω βρεί σε κάποιο μαγαζί, έχω δεί από κοντά το nexus 5 και το moto g φίλων μου βέβαια, το πρώτο μου φάνηκε μεγάλο (5") αλλά μάλλον συνηθίζεται μετά από λίγο καιρό, το moto g πιο ανθρώπινο (4,5") και πιο κοντά στο s3 mini που είχα. Τώρα το νοτε με τις 5,5 ίντσες του πόσο πιο μεγάλο από το nexus 5 θα είναι και πόσο εύκολα θα συνηθίζεται δεν ξέρω... :rolleyes:

Ειναι εμφανης η διαφορα και οχι εμφανες.

Στο 'θεμα' μας τωρα.

Ποσα ακομα μηνυματα θα γινουν για αυτο το κιτρινο tint που εχουν μερικες οθονες;

Μετα απο καποιους μηνες το πηρα ειδηση, οταν εβαλα αλλο κινητο διπλα διπλα, και το αλλο εδειχνει κανονικα το ασπρο, ενω σε μενα κιτρινιζε.

Πλεον, μου φαινεται και καλυτερο, πιο θερμο χρωμα, το ασπρο μου φαινεται νοσοκομειακο.

Φιλε μο στο θεμα μας ειμαστε........για το Xiaomi μιλαμε νομιζω.:)Δεν ξεραμε οτι σε ενοχλησαμε κιολας.......ζηταμε συγνωμη για αυτο....

Λεξικο εχουμε σε ευχαριστουμε παντως......δεν ηταν και πολυ εξυπνο αυτο παντως......:X

@sunn

Η διαφορα ειναι αρκετη πιστεψε με.Εαν εχεις μια wind κοντα σου ριξε μια ματια στο huawei που εχει φερει για το μεγεθος,αλλα και παλι ειναι μεγαλυτερο το Xiaomi.

Aν καποιος εχει συνηθισει να το χρησιμοποιει με το ενα χερι, θα τα βρει σκουρα με μεγαλυτερο απο 4.5", καθως θα θελει ταρζανιες για να πατησεις διαγωνια πανω.

Εγω παντως που ειχα δουλεψει λιγο ενα Zopo Zp998 (5.5") μπορουσα με το ενα χερι να φτασω διαγωνια πανω, γερνοντας λιγο το τηλεφωνο.

Εχει και πολυ λεπτα bezels εκεινο.

Στο 'θεμα' μας τωρα.

Δεν καταλαβαίνω προς τι τόση αγανάκτηση... Κακό είναι που συζητάμε για ένα θέμα σχετικά με τη συσκευή στο νήμα της συσκευής?? :rolleyes:

Πχ για κάποιους είναι σημαντικό να έχει καλή φωτογραφική το κινητό, προσωπικά έχω dslr Nikon που κάνει 2 χιλιάρικα και φακούς σοβαρούς οπότε στα @@ μου (να το πω πιο απλά) οι φωτογραφικές δυνατότητες σε κάθε κινητό. Θα ήταν ωραίο να έμπαινα στο νήμα μιας συσκευής που σχολιαζόταν η ποιότητα φωτό και βίντεο που τραβάει και να έγραφα σχόλια του στυλ "τι σε νοιαζει τοσο η φωτογραφική στο κινητό, όλα τα κινητα αθλιες φωτό και βίντεο βγάζουν"?

Ε κατα τον ίδιο τρόπο για τον Α μελοντικό χρήστη μια συσκευής κάτι που για μας αποτελεί λεπτομέρεια ή λιγότερο σημαντικό χαρακτηριστικό μπορεί να είναι σημαντικό για αυτόν και να κάνει τη διαφορά (και ναι, είναι αντικειμενικά σημαντικό χαρακτηριστικό μια οθόνη να απεικονίζει σωστά τα χρώματα...)

Edited by sunn

• Administrators
Κακό είναι που συζητάμε για ένα θέμα σχετικά με τη συσκευή στο νήμα της συσκευής?? :rolleyes:

Θα συμφωνήσω, συζητήστε ελεύθερα αρκεί να έχει να κάνει με τη συσκευή του τίτλου.

Modpic.gif

Θα συμφωνήσω, συζητήστε ελεύθερα αρκεί να έχει να κάνει με τη συσκευή του τίτλου.

Ολα καλα φιλε μου.

Τι να κανουμε καθε χωριο εχει και τον............:)

@sunn

Σε λιγες μερες θα μας λυθουν ολες οι αποριες,παντως γενιακ επειδη το ψαχνω πολυ το κντ δειχνει εξαιρετικο.......

Edited by kostast1

Εχει μια θολη απο το εργοστασιο με κινεζικα πανω.

Οχι δεν εννοώ αυτήν αυτή ειναι η αρχική για να σου δείξει υποτίθεται τα πλήκτρα....κατω απο αυτήν υπάρχει άλλη το εχει καταλαβει κανείς???Αυτό γιατί αν εχει δεν χρειαζεται να ξοδεψουμε την αλλη που εχει μεσα...μην βαλουμε την μια πανω στην αλλη...

Ερώτηση 2η...Ειναι κανείς που βρήκε τρόπο να περνάνε οι εφαρμογές στην κάρτα sd???

Αλήθεια από πιο κατάστημα/site έχετε κάνει την παραγγελία?

Πόσες μέρες θα κάνει να έρθει (στο περίπου φυσικά)?

Είναι η πρώτη φορά που θα πάρω κιν από Κίνα, το 1ο θα είναι για την κοπέλα μου ενα Jiayu F1 (κατά 99%) και εγώ είμαι ανάμεσα στο Note, το 1s και το Honor 3c. Αν τελικά καταλήξω και πάρω το F1 και το δικό μου από το ίδιο μαγαζί υπάρχει ενδεχόμενο καλύτερης τιμής και για τα 2? Εχει παραγγείλει κανείς 2 μαζι?

• Administrators

Είναι η πρώτη φορά που θα πάρω κιν από Κίνα, το 1ο θα είναι για την κοπέλα μου ενα Jiayu F1 (κατά 99%) και εγώ είμαι ανάμεσα στο Note, το 1s και το Honor 3c. Αν τελικά καταλήξω και πάρω το F1 και το δικό μου από το ίδιο μαγαζί υπάρχει ενδεχόμενο καλύτερης τιμής και για τα 2? Εχει παραγγείλει κανείς 2 μαζι?

Για αγορές από Κίνα, απευθύνσου καλύτερα στο σωστό σημείο... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316

Για συγκρίσεις συσκευών στο επίσης κατάλληλο για αυτού του τύπου συσκευές θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371911

Modpic.gif

εγώ έχω το note2 και θεωρώ οτι είναι διαχειρίσιμο το μέγεθος

αν είναι ακριβείς οι διαστάσεις που δίνει στο gsmarena, http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6217&idPhone2=4854

τότε το xiaomi είναι σχεδόν 2mm πιο στενό άρα ακόμα πιο εύκολο στο χειρισμό.(το πλάτος είναι η σημαντικότερη διάσταση στη χρήση)

Aν καποιος εχει συνηθισει να το χρησιμοποιει με το ενα χερι, θα τα βρει σκουρα με μεγαλυτερο απο 4.5", καθως θα θελει ταρζανιες για να πατησεις διαγωνια πανω.

Εγω παντως που ειχα δουλεψει λιγο ενα Zopo Zp998 (5.5") μπορουσα με το ενα χερι να φτασω διαγωνια πανω, γερνοντας λιγο το τηλεφωνο.

Εχει και πολυ λεπτα bezels εκεινο.

Αναρωτιέμαι αν θα έχει θέματα κάποιος που παίζει κιθάρα ;.... :p

Έχω παραγγείλει ένα note για εμένα και ένα hongmi 1s για ένα συγγενή , τουλάχιστον θα έχω να κάνω συγκρίσεις :)

Τέσπα 11 / 6 ξεκίνησε από Σιγκαπούρη. Θα θέλει καμιά βδομάδα για Ελλάδα λογικά + άλλες 2 βδομάδες στα ΕΛΤΑ εδώ μουχαχαχαχα

Edited by jedimastermaniac
Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610

Οχι δεν εννοώ αυτήν αυτή ειναι η αρχική για να σου δείξει υποτίθεται τα πλήκτρα....κατω απο αυτήν υπάρχει άλλη το εχει καταλαβει κανείς???Αυτό γιατί αν εχει δεν χρειαζεται να ξοδεψουμε την αλλη που εχει μεσα...μην βαλουμε την μια πανω στην ....

Σίγουρα έχει μεμβράνη η οθόνη;; Απο χτες που το ειπες ... ψάχνω αλλά εκτός απο τη πρώτη με τα κινεζικά δεν εχω εντοπίσει άλλη!:( Τι στο καλο είναι τόσο καλά κολλημένη κ εγώ δε το βλέπω;:wacko:

Σίγουρα έχει μεμβράνη η οθόνη;; Απο χτες που το ειπες ... ψάχνω αλλά εκτός απο τη πρώτη με τα κινεζικά δεν εχω εντοπίσει άλλη!:( Τι στο καλο είναι τόσο καλά κολλημένη κ εγώ δε το βλέπω;:wacko:

Η μεμβρανη θα φαινοταν,ειδικα γυρω απο το ακουστικο η την μπροστινη καμερα,πολυ απλα δεν εχει τοτε εαν δεν μπορεις να την δεις.:)

http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note-reviews-6217.php

Αν παρατηρήσετε στα σχόλια, το 2ο, το 3ο και το 5ο συμφωνούν πως υπάρχει θέμα με το facebook αν είναι κατεβασμένο από το Google Play Store.

Αν συμβαίνει και σε μας που το έχουμε παραγγείλει, υπάρχει λύση στο θέμα, έτσι ώστε να μπορούμε κανονικά να μπαίνουμε στο FB;

• Administrators

Αν παρατηρήσετε στα σχόλια, το 2ο, το 3ο και το 5ο συμφωνούν πως υπάρχει θέμα με το facebook αν είναι κατεβασμένο από το Google Play Store.

Αν συμβαίνει και σε μας που το έχουμε παραγγείλει, υπάρχει λύση στο θέμα, έτσι ώστε να μπορούμε κανονικά να μπαίνουμε στο FB;

Υπάρχει ναι, βάζεις άλλη έκδοση της εφαρμογής, ήδη στο φόρουμ έχουν δοθεί εκδόσεις που λειτουργούν κανονικά.

Modpic.gif

Αν και η πσραπάνω υπηρεσία για μένα δεν έχει καμμία χρησιμότητα, εσείς που την χρησημοποιείτε μπορείτε να μπαίνετε κανονικά από browser.

Φιλικά.Γιώργος.

Για αγορές από Κίνα, απευθύνσου καλύτερα στο σωστό σημείο... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316

Για συγκρίσεις συσκευών στο επίσης κατάλληλο για αυτού του τύπου συσκευές θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371911

Ευχαριστώ για τα links αν και τα είχα τσεκάρει ήδη τα συγκεκριμένα νήματα :)

Παίδες από που παραγγείλατε το note σας? Παντού στα 199,99 δολάρια είναι ή υπάρχει κάπου φθηνότερα?

Αν και η πσραπάνω υπηρεσία για μένα δεν έχει καμμία χρησιμότητα, εσείς που την χρησημοποιείτε μπορείτε να μπαίνετε κανονικά από browser.

Και φυισικα δουλευει κατα πολυ καλυτερα μεσω browser. και δεν κουραζει και το κντ,οχι οτι εχει αναγκη με 2 gb ram.........και με τετοια οθονη..:)

@sunn

Στα καλα και αξοιοπιστα καταστηματα τοσο εχει.

Εγω παντως την εριξα την παραγγελια μεσω Vickmall.com :cool:

Περιμενουμε λοιπον τωρα :p

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Το μονο προβλημα που εντοπισα στο FB ειναι οτι δεν επαιζε βιντεο ανεβασμενα στο φουμπου τα υπολοιπα που ειναι στο youtube τα παιζει κανονικα.Αν το ανοιξεις ομως μεσω browser παιζει κανονικα.αυτα.

Το μονο προβλημα που εντοπισα στο FB ειναι οτι δεν επαιζε βιντεο ανεβασμενα στο φουμπου τα υπολοιπα που ειναι στο youtube τα παιζει κανονικα.Αν το ανοιξεις ομως μεσω browser παιζει κανονικα.αυτα.

Τελευταια υπηρχαν αρκετα θεματακια στο fb σε ολα τα κντ οχι μονο στο note,αλλα απο οτι καταλαβα το εχουν προσεξει και λογικα θα εχουν και καποιο update δωσει.Τελος παντων ειμαι πεπισμενος οτι ειναι πολυ καλυτερα μεσω browser το fb.

Παίδες από που παραγγείλατε το note σας? Παντού στα 199,99 δολάρια είναι ή υπάρχει κάπου φθηνότερα?

ελα μου ντε!

εαν καποιος το βλεπει καπου φθηνοτερα ας μας πει η εστω καποιο κουπονι