bbbb Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 (edited) Και σε μένα στην Z3 κάνει κάτι κόλπα το greenify.Δε μου ενεργοποιεί με τίποτε το donate package ενώ το κατεβάζει και το εγκαθιστά κανονικά παρόλα αυτά όμως αδρανοποιεί κανονικά τις εφαρμογές χρήστη αλλά δε μπορώ να βάλω κάποιες του συστήματος επειδή δεν ενεργοποιείται το donation και στο σχετικά μου γράφει "ευχαριστούμε για τη δωρεά" που σημαίνει ότι το αναγνωρίζει ότι υπάρχει αλλά όταν πάω να τσεκάρω τις επιλογές,μου λέει πάλι να το αγοράσω Edited October 25, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Και να φανταστείς την εγκατέστησα δύο φορές Σωκράτη :confused: Τώρα δοκιμάζω την SamSunG_xgamer. Για πες εντυπώσεις! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Σωκράτη εγώ κατέβασα και θα δοκιμάσω αύριο την slimkat mod kernel v25 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Σωκράτη εγώ κατέβασα και θα δοκιμάσω αύριο την slimkat mod kernel v25 Χρήστο δεν είναι αρκετά παλιά αυτή; Από 6 Αυγούστου βλέπω. Τι σε τράβηξε σ' αυτήν;:lol: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 (edited) Για πες εντυπώσεις! Αν και είναι πολύ φρέσκια εγκατάσταση και δεν έχω τσεκάρει μπαταρία κλπ. Η rom είναι σφαίρα!!! Το τηλέφωνο έχει γίνει on/off .Έχω αφήσει τον stock launcher και έχει μια "premium" αίσθηση :lol::lol::lol: Όλα δουλεύουν κανονικά (wifi,gps,led ειδοποιήσεις,xposed) ακόμα και το dualsim ringtone που δοκίμασα μια φορά (το έχει μέσα η rom). Για αρχή βλέπω λίγη κατανάλωση ram, χωρίς να υστερεί το τηλέφωνο αν και προσωπικά δεν με νοιάζει ιδιαίτερα. Φωτογραφίες & βίντεο δεν έχω τσεκάρει ακόμα. 1 2 ps. έχει μια κινεζιά που δεν ξέρω τι είναι και λέω να την πετάξω. Edited October 25, 2014 by skydiver Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Χρήστο δεν είναι αρκετά παλιά αυτή; Από 6 Αυγούστου βλέπω. Τι σε τράβηξε σ' αυτήν;:lol: Έτσι για την αλλαγή Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Τις τελευταίες μέρες έχει εμφανισθεί μια κουκκίδα πάνω αριστερά όταν πάω να τραβήξω φωτογραφία και η οποία μάλιστα αποτυπώνεται και πάνω στη φωτογραφία. Έχει χρώμα μπλε αλλά αλλάζει σε κυανό-άσπρο-ροζ. Πιο πριν δεν υπήρχε, σε όσες φωτογραφίες τράβηξα την προηγούμενη βδομάδα. Τί λέτε να συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Αν και είναι πολύ φρέσκια εγκατάσταση και δεν έχω τσεκάρει μπαταρία κλπ. Η rom είναι σφαίρα!!! Το τηλέφωνο έχει γίνει on/off .Έχω αφήσει τον stock launcher και έχει μια "premium" αίσθηση :lol::lol::lol: Όλα δουλεύουν κανονικά (wifi,gps,led ειδοποιήσεις,xposed) ακόμα και το dualsim ringtone που δοκίμασα μια φορά (το έχει μέσα η rom). Για αρχή βλέπω λίγη κατανάλωση ram, χωρίς να υστερεί το τηλέφωνο αν και προσωπικά δεν με νοιάζει ιδιαίτερα. Φωτογραφίες & βίντεο δεν έχω τσεκάρει ακόμα. 1 2 ps. έχει μια κινεζιά που δεν ξέρω τι είναι και λέω να την πετάξω. Πάλεψα μαζί της δύο τρεις ώρες και μετά την πέταξα. Είναι όντως αερατη και πάει σφαίρα, αλλά αυτή η κινεζια που λες και εσύ έχει σχέση με το root. Μόλις την έβγαλα χάθηκε το root και μετά δεν κατάφερα να το ξαναρουταρω, οπότε....έχε γειά!!! :-) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους(3G): Από σήμα κινητής και wifi τι λέει; Το GPS είναι ισχυρό,έχει όντως GLONASS; Το μενού του είναι πλήρως Ελληνικό και στην περίπτωση που παραγγελθεί Multilanguage και αντίστοιχα με Original Rom που μετά θα αλλάξω εγώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων:bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Φιλε μου ολα αυτα εχουν απαντηθει πολλες φορες μεχρι τωρα. Κανενα προβλημα πυτεμε σημα κινητης, ουτε με wifi, gps απαιχτο. Οσο για τη rom οτι και να παρεις (σε συμβουλεουμε με original αγγλοκινεζικη) θα περασεις μετα την ελληνικη απο xiaomi-miui.gr και θα εισαι αρχηγος. Διαβασε παραπισω και θα βρεις ολες τις απαντησεις και πιθανοτατα θα λυςεις πολλες περισσοτερες αποριες απο αυτες που ρωτας τωρα :) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 καλημερα παιδια εσεις που εχετε την z3 μπορητε να τσεκαρετε αν οταν πας να βγαλεις φωτο και βαλεις το φλας στο on αναβει μονιμα???? εμενα δεν το κανει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Φιλε μου ολα αυτα εχουν απαντηθει πολλες φορες μεχρι τωρα. Κανενα προβλημα πυτεμε σημα κινητης, ουτε με wifi, gps απαιχτο. Οσο για τη rom οτι και να παρεις (σε συμβουλεουμε με original αγγλοκινεζικη) θα περασεις μετα την ελληνικη απο xiaomi-miui.gr και θα εισαι αρχηγος. Διαβασε παραπισω και θα βρεις ολες τις απαντησεις και πιθανοτατα θα λυςεις πολλες περισσοτερες αποριες απο αυτες που ρωτας τωρα :) Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση,πες μου αν θες επειδή είναι βασικό για μένα,έχει όντως GLONASS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση,πες μου αν θες επειδή είναι βασικό για μένα,έχει όντως GLONASS; Όχι φίλε δεν έχει. Αλλά δεν του λείπει και καθόλου! Το gps είναι πραγματικά άπαιχτο. Από την πρώτη κιόλας εκκίνηση και χωρίς καν internet βρίκε 3d fix σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα! Ακριβές και απόλυτα έμπιστο. Μέσα στην πόλη αλλά και παντού. Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Όχι φίλε δεν έχει. Αλλά δεν του λείπει και καθόλου! Το gps είναι πραγματικά άπαιχτο. Από την πρώτη κιόλας εκκίνηση και χωρίς καν internet βρίκε 3d fix σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα! Ακριβές και απόλυτα έμπιστο. Μέσα στην πόλη αλλά και παντού.Κρίμα και εδώ http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note-6217.php και σε κάποια άλλα site λέει ότι έχει:confused: Να ρωτήσω notification led έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Κρίμα και εδώ http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note-6217.php και σε κάποια άλλα site λέει ότι έχει:confused: Να ρωτήσω notification led έχει; Φυσικά και έχει. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Ρε παίδες ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι για να μου εμφανίζει το όνομα του κάθε θέματος στα ελληνικά και όχι στα κινέζικα στη miui? Το όνομα όχι η κάθε κατηγορία.. Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Πάλεψα μαζί της δύο τρεις ώρες και μετά την πέταξα. Είναι όντως αερατη και πάει σφαίρα, αλλά αυτή η κινεζια που λες και εσύ έχει σχέση με το root. Μόλις την έβγαλα χάθηκε το root και μετά δεν κατάφερα να το ξαναρουταρω, οπότε....έχε γειά!!! :-) Εμένα σήμερα το πρωί δεν έβλεπε τη μια κάρτα. Έπρεπε να βγάλω μπαταρία για να επανέλθει. Από εκείνη την ώρα, όλα καλά. Θα την αφήσω λίγες μέρες να στρώσει. Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Εμένα σήμερα το πρωί δεν έβλεπε τη μια κάρτα. Έπρεπε να βγάλω μπαταρία για να επανέλθει. Από εκείνη την ώρα, όλα καλά. Θα την αφήσω λίγες μέρες να στρώσει. Έβγαλες την κινεζιά και έχεις root; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Είχα κάτι υποχρεώσεις σήμερα και δεν ασχολήθηκα. Μετά είδα το μήνυμα σου και την άφησα στην ησυχία της :D Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mech35 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 παιδιά κάτι είδα σήμερα για redmi note 2, ξέρετε πότε περίπου θα βγει και γενικά αν αξίζει να περιμένω ή να πάρω τώρα το Note ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Διάβασα απ' τη σελίδα 180 μέχρι την τελευταία μπας και μάθω κάποια πράγματα γιά το μαραφέτι ( το Xiaomi Redmi Note) που το περιμένω μέχρι το τέλος της εβδομάδος , αλλά τα αναφερόμενα που μονοπωλούν τις περισσότερες σελίδες αφορούν " έβαλα αυτή τη rom , έβγαλα εκείνη " . Δηλαδή γιά να καταλάβω .... το μηχανάκι είνα άχρηστο χωρίς επεμβάσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Το αντίθετο. Είναι μια χαρά. Αν θες να πειραματιστείς , κοιτάς και καμμία custom. Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Διάβασα απ' τη σελίδα 180 μέχρι την τελευταία μπας και μάθω κάποια πράγματα γιά το μαραφέτι ( το Xiaomi Redmi Note) που το περιμένω μέχρι το τέλος της εβδομάδος , αλλά τα αναφερόμενα που μονοπωλούν τις περισσότερες σελίδες αφορούν " έβαλα αυτή τη rom , έβγαλα εκείνη " . Δηλαδή γιά να καταλάβω .... το μηχανάκι είνα άχρηστο χωρίς επεμβάσεις ? Όταν με το καλό έρθει του περνάς την ελληνική ρομ από xiaomi Hellas και δεν ξανασχολησε με το τηλέφωνο Όλα λειτουργούν ρολόι. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mech35 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Όταν με το καλό έρθει του περνάς την ελληνική ρομ από xiaomi Hellas και δεν ξανασχολησε με το τηλέφωνο Όλα λειτουργούν ρολόι. Τις αναβαθμίσεις δεν θα πρέπει να τις κάνει μόνος του ή γίνονται και αυτές OTA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 (edited) Προς ενημέρωση ενδιαφερομένων: Σήμερα παρέλαβα αυτήν την κάρτα μνήμης MicroSD ΧC 64GB Class 10, και δουλεύει τέλεια.......το αναφέρω επειδή σε μερικούς δεν δούλευε 64άρα κάρτα στο κινητό τους....:cool: Edited October 27, 2014 by topmar Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts