Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ενημερώσω όσους ενδιαφερονται ότι μόλις εγκατέστησα τη beta εφαρμογή "Here maps" (δλδ nokia maps) και τρέχει κανονικά. Το μονο που χρειάζεται είναι η δημιουργία ενός λογαριασμού. Κατεβασα κ χάρτες για Ελλάδα (305mb) κ είναι κομπλέ!

Την εφαρμογή την κατεβασα απο εδώ:

http://www.apkmirror.com/apk/nokia/here-beta/here-beta-1-0-beta-2-apk/

Να σημειώσω ότι το note μου φοράει CM11 rom. Κάποιος με miui rom ας τη δοκιμάσει να μας ενημερώσει αν δουλεύει κ εκεί.

Η εφαρμογή ειναι διαθέσιμη επίσημα μόνο στο app store της Samsung για κινητά Samsung.

Edited by mitsre

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να ενημερώσω όσους ενδιαφερονται ότι μόλις εγκατέστησα τη beta εφαρμογή "Here maps" (δλδ nokia maps) και τρέχει κανονικά. Το μονο που χρειάζεται είναι η δημιουργία ενός λογαριασμού. Κατεβασα κ χάρτες για Ελλάδα (305mb) κ είναι κομπλέ!

Να σημειώσω ότι το note μου φοράει CM11 rom. Κάποιος με miui rom ας τη δοκιμάσει να μας ενημερώσει αν δουλεύει κ εκεί.

Η εφαρμογή ειναι διαθέσιμη επίσημα μόνο στο app store της Samsung για κινητά Samsung.

Την κατεβάζω και θα ενημερώσω.. Έχει και φωνητικές οδηγίες; Γενικά ότι έχει ένα πλήρες πρόγραμμα πλοήγησης όπως π.χ. το sygic;

Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla)

Την κατεβάζω και θα ενημερώσω.. Έχει και φωνητικές οδηγίες; Γενικά ότι έχει ένα πλήρες πρόγραμμα πλοήγησης όπως π.χ. το sygic;

Ακομα δεν το δοκίμασα στο δρόμο, αλλά νομίζω πως έχει φωνητικές οδηγίες στα αγγλικά όμως. Επίσης βγάζει διαδρομή κ με επιλογή συγκοινωνιών κ με τα πόδια (αλά google map). Βέβαια είναι ακόμα σε beta έκδοση κ απ'ότι λέει η nokia θα κυκλοφορήσει κ στο play store για ολα τα κινητά μέχρι το τέλος του χρόνου.

Ακομα δεν το δοκίμασα στο δρόμο, αλλά νομίζω πως έχει φωνητικές οδηγίες στα αγγλικά όμως. Επίσης βγάζει διαδρομή κ με επιλογή συγκοινωνιών κ με τα πόδια (αλά google map). Βέβαια είναι ακόμα σε beta έκδοση κ απ'ότι λέει η nokia θα κυκλοφορήσει κ στο play store για ολα τα κινητά μέχρι το τέλος του χρόνου.

Μόλις το κατέβασα και εγώ και δε βρήκα φωνητικές οδηγίες στα ελληνικά. Τέλοσπάντων μόλις το δοκιμάσω και στο δρόμο θα δούμε. Άσχετο μήπως ξέρει κανείς κάτι για τους αριθμούς και το +30 που δε μου τους εμφανίζει σαν επαφή;

Και σε miui v37 μια χαρά δουλεύει....

Δοκιμασε και το Google Play 5.0, τρέχει κανονικά επίσης κ αυτό, αλλά οχι ότι ξετρελάθηκα κιόλας.

Λεπτομέρειες εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=401612

Μόλις το κατέβασα και εγώ και δε βρήκα φωνητικές οδηγίες στα ελληνικά. Τέλοσπάντων μόλις το δοκιμάσω και στο δρόμο θα δούμε. Άσχετο μήπως ξέρει κανείς κάτι για τους αριθμούς και το +30 που δε μου τους εμφανίζει σαν επαφή;

κατεβασε καποια εφαρμογουλα που βαζει το +30 σε ολες τις επαφες σου και θα λυθει το προβλημα.εγω το χα κανει με το number fixer.

κατεβασε καποια εφαρμογουλα που βαζει το +30 σε ολες τις επαφες σου και θα λυθει το προβλημα.εγω το χα κανει με το number fixer.

Ok.. Θα το τσεκάρω!

Νέα AOSP Rom από τον Ισπανό

http://www.movilesdualsim.com/tema/aosp-z3.84056/

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Για να παραμετροποιήσω τα εικονίδια στην μπάρα ειδοποιήσεων χρειάζομαι wsm tools; Καθώς και για να συνδέση επαφών με κάποια sim έτσι ώστε να με ρωτάει πριν από κάθε κλήση πως μπορώ να το κάνω; (αν γίνεται σε miui)

Εβαλα την GTV 4.10.10. Προς το παρον δεν διαπιστωσα κατι παραξενο, περαν της μη λειτουργιας και παλι των MiTools. :ninja:

Κατα τα αλλα ολα καλα :cool:

Ελληνικη ειναι αυτη η ρομ??

Ναι ελληνικοτατη και με πιστοποιητικό ελληνικής ιθαγένειας. Edited by GR_MAcedon
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Σήμερα μου έκανε ένα κουλό. Ξαφνικά μαύρη μαυρίλα πλακωσε. Πατάω από δω, πατάω από κει, τίποτα.

Βγάζω, βάζω μπαταρία, άνοιξε και δουλεύει κανονικά.

Θέλει κανένα ντεπον, παναντολ?

Σας έχει τύχει παιδιά? :)

:)

Πρέπει να μου το έχει κάνει κι εμένα Mike. Βέβαια μετά δεν άνοιγε καν.... :p

Πέρα από την πλάκα , μου το έχει κάνει μια φορά (μάλλον θέμα της rom ήταν, ή wsm.. δεν ξέρω). Όπως επίσης εχθές που είχα περάσει την v37, δεν κατέβαζε με τίποτα από το playstore.

Έκανα ένα reboot και όλα καλά.

Έχω πάντως την εντύπωση ότι χρειάζεται που και που μια επανεκκίνηση.

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Μικρός υπολογιστής Είναι θέλει και αυτό που και που κανένα reboot

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Και μένα μια φορά, πρωί, χτυπάει το ξυπνητήρι στην ώρα του, το κλείνω. Μετά από λίγο πατάω το Power να ανοίξει...τίποτα. Βγάζω την μπαταρία, την ξαναβάζω και... όλα καλά. Δεν το ξανάκανε:clap:

Σήμερα πατήσαμε και τις 2 μέρες λειτουργίας με μία φόρτιση..... με 6ω16λ χρήση της οθόνης .....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Σήμερα μου έκανε ένα κουλό. Ξαφνικά μαύρη μαυρίλα πλακωσε. Πατάω από δω, πατάω από κει, τίποτα.

Βγάζω, βάζω μπαταρία, άνοιξε και δουλεύει κανονικά.

Θέλει κανένα ντεπον, παναντολ?

Σας έχει τύχει παιδιά? :)

Μια φορά και δύο....

Με τη miui το έκανε συχνά.

Με την AOSP σπάνια.

Φιλικά.Γιώργος.

Σήμερα πατήσαμε και τις 2 μέρες λειτουργίας με μία φόρτιση..... με 6ω16λ χρήση της οθόνης .....

Εντυπωσιακός!!!! :w00t: 15% Navigator??? Δηλαδή gps ανοικτό πόση ώρα???

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Εντυπωσιακός!!!! :w00t: 15% Navigator??? Δηλαδή gps ανοικτό πόση ώρα???

Δεν το είχα πολύ ώρα, κάνα μισάωρο και κάτι. .....αν θυμάμαι καλά. ...

Edited by topmar

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Κάτι παράξενο τώρα: προσπαθώ από εχθές να εγκαταστήσω την εφαρμογή Where's my droid από το Google play, και ενώ το κατεβάζει δεν μπορεί να το εγκαταστήσει και βγάζει συνεχώς το παρακάτω πρόβλημα

Καμία πρόταση;

Υποθέτω ότι έχεις ελεύθερο χώρο στην εσωτερική μνήμη της συσκευής.Απο εκεί και πέρα ψάχνοντας στο google το μήνυμα λάθους που σου βγάζει,υπάρχουν αρκετές αναφορές με παρόμοιο πρόβλημα.Δοκίμασε μια εκκαθάριση δεδομένων του playstore,κατάργηση και ξανά προσθήκη του google λογαριασμού σου.Επίσης δες πχ αυτό

Σε μένα που έχω την aosp z3 η εφαρμογή που αναφέρεις,εγκαταστάθηκε κανονικά