mitsre Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 (edited) Να ενημερώσω όσους ενδιαφερονται ότι μόλις εγκατέστησα τη beta εφαρμογή "Here maps" (δλδ nokia maps) και τρέχει κανονικά. Το μονο που χρειάζεται είναι η δημιουργία ενός λογαριασμού. Κατεβασα κ χάρτες για Ελλάδα (305mb) κ είναι κομπλέ! Την εφαρμογή την κατεβασα απο εδώ: http://www.apkmirror.com/apk/nokia/here-beta/here-beta-1-0-beta-2-apk/ Να σημειώσω ότι το note μου φοράει CM11 rom. Κάποιος με miui rom ας τη δοκιμάσει να μας ενημερώσει αν δουλεύει κ εκεί. Η εφαρμογή ειναι διαθέσιμη επίσημα μόνο στο app store της Samsung για κινητά Samsung. Edited October 11, 2014 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Να ενημερώσω όσους ενδιαφερονται ότι μόλις εγκατέστησα τη beta εφαρμογή "Here maps" (δλδ nokia maps) και τρέχει κανονικά. Το μονο που χρειάζεται είναι η δημιουργία ενός λογαριασμού. Κατεβασα κ χάρτες για Ελλάδα (305mb) κ είναι κομπλέ! Την εφαρμογή την κατεβασα απο εδώ: http://www.apkmirror.com/apk/nokia/here-beta/here-beta-1-0-beta-2-apk/ Να σημειώσω ότι το note μου φοράει CM11 rom. Κάποιος με miui rom ας τη δοκιμάσει να μας ενημερώσει αν δουλεύει κ εκεί. Η εφαρμογή ειναι διαθέσιμη επίσημα μόνο στο app store της Samsung για κινητά Samsung. Την κατεβάζω και θα ενημερώσω.. Έχει και φωνητικές οδηγίες; Γενικά ότι έχει ένα πλήρες πρόγραμμα πλοήγησης όπως π.χ. το sygic; Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Την κατεβάζω και θα ενημερώσω.. Έχει και φωνητικές οδηγίες; Γενικά ότι έχει ένα πλήρες πρόγραμμα πλοήγησης όπως π.χ. το sygic; Ακομα δεν το δοκίμασα στο δρόμο, αλλά νομίζω πως έχει φωνητικές οδηγίες στα αγγλικά όμως. Επίσης βγάζει διαδρομή κ με επιλογή συγκοινωνιών κ με τα πόδια (αλά google map). Βέβαια είναι ακόμα σε beta έκδοση κ απ'ότι λέει η nokia θα κυκλοφορήσει κ στο play store για ολα τα κινητά μέχρι το τέλος του χρόνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Ακομα δεν το δοκίμασα στο δρόμο, αλλά νομίζω πως έχει φωνητικές οδηγίες στα αγγλικά όμως. Επίσης βγάζει διαδρομή κ με επιλογή συγκοινωνιών κ με τα πόδια (αλά google map). Βέβαια είναι ακόμα σε beta έκδοση κ απ'ότι λέει η nokia θα κυκλοφορήσει κ στο play store για ολα τα κινητά μέχρι το τέλος του χρόνου. Μόλις το κατέβασα και εγώ και δε βρήκα φωνητικές οδηγίες στα ελληνικά. Τέλοσπάντων μόλις το δοκιμάσω και στο δρόμο θα δούμε. Άσχετο μήπως ξέρει κανείς κάτι για τους αριθμούς και το +30 που δε μου τους εμφανίζει σαν επαφή; Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kspatharas Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Να ενημερώσω όσους ενδιαφερονται ότι μόλις εγκατέστησα τη beta εφαρμογή "Here maps" (δλδ nokia maps) και τρέχει κανονικά. Το μονο που χρειάζεται είναι η δημιουργία ενός λογαριασμού. Κατεβασα κ χάρτες για Ελλάδα (305mb) κ είναι κομπλέ! Την εφαρμογή την κατεβασα απο εδώ: http://www.apkmirror.com/apk/nokia/here-beta/here-beta-1-0-beta-2-apk/ Να σημειώσω ότι το note μου φοράει CM11 rom. Κάποιος με miui rom ας τη δοκιμάσει να μας ενημερώσει αν δουλεύει κ εκεί. Η εφαρμογή ειναι διαθέσιμη επίσημα μόνο στο app store της Samsung για κινητά Samsung. Και σε miui v37 μια χαρά δουλεύει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Δοκιμασε και το Google Play 5.0, τρέχει κανονικά επίσης κ αυτό, αλλά οχι ότι ξετρελάθηκα κιόλας. Λεπτομέρειες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=401612 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Μόλις το κατέβασα και εγώ και δε βρήκα φωνητικές οδηγίες στα ελληνικά. Τέλοσπάντων μόλις το δοκιμάσω και στο δρόμο θα δούμε. Άσχετο μήπως ξέρει κανείς κάτι για τους αριθμούς και το +30 που δε μου τους εμφανίζει σαν επαφή; κατεβασε καποια εφαρμογουλα που βαζει το +30 σε ολες τις επαφες σου και θα λυθει το προβλημα.εγω το χα κανει με το number fixer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 κατεβασε καποια εφαρμογουλα που βαζει το +30 σε ολες τις επαφες σου και θα λυθει το προβλημα.εγω το χα κανει με το number fixer. Ok.. Θα το τσεκάρω! Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Κατέβασα την cm11, κάτι έκανα και έχασα όλα τα widgets από τη pull bar, πως θα τα επαναφέρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Νέα AOSP Rom από τον Ισπανό http://www.movilesdualsim.com/tema/aosp-z3.84056/ Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Για να παραμετροποιήσω τα εικονίδια στην μπάρα ειδοποιήσεων χρειάζομαι wsm tools; Καθώς και για να συνδέση επαφών με κάποια sim έτσι ώστε να με ρωτάει πριν από κάθε κλήση πως μπορώ να το κάνω; (αν γίνεται σε miui) Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taino Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Εβαλα την GTV 4.10.10. Προς το παρον δεν διαπιστωσα κατι παραξενο, περαν της μη λειτουργιας και παλι των MiTools. :ninja: Κατα τα αλλα ολα καλα :cool: Ελληνικη ειναι αυτη η ρομ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 (edited) Ναι ελληνικοτατη και με πιστοποιητικό ελληνικής ιθαγένειας. Edited October 12, 2014 by GR_MAcedon Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Σήμερα μου έκανε ένα κουλό. Ξαφνικά μαύρη μαυρίλα πλακωσε. Πατάω από δω, πατάω από κει, τίποτα. Βγάζω, βάζω μπαταρία, άνοιξε και δουλεύει κανονικά. Θέλει κανένα ντεπον, παναντολ? Σας έχει τύχει παιδιά? :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Πρέπει να μου το έχει κάνει κι εμένα Mike. Βέβαια μετά δεν άνοιγε καν.... :p Πέρα από την πλάκα , μου το έχει κάνει μια φορά (μάλλον θέμα της rom ήταν, ή wsm.. δεν ξέρω). Όπως επίσης εχθές που είχα περάσει την v37, δεν κατέβαζε με τίποτα από το playstore. Έκανα ένα reboot και όλα καλά. Έχω πάντως την εντύπωση ότι χρειάζεται που και που μια επανεκκίνηση. Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Μικρός υπολογιστής Είναι θέλει και αυτό που και που κανένα reboot Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgy Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Και μένα μια φορά, πρωί, χτυπάει το ξυπνητήρι στην ώρα του, το κλείνω. Μετά από λίγο πατάω το Power να ανοίξει...τίποτα. Βγάζω την μπαταρία, την ξαναβάζω και... όλα καλά. Δεν το ξανάκανε:clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Σήμερα πατήσαμε και τις 2 μέρες λειτουργίας με μία φόρτιση..... με 6ω16λ χρήση της οθόνης ..... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Να και τα δικά μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Σήμερα μου έκανε ένα κουλό. Ξαφνικά μαύρη μαυρίλα πλακωσε. Πατάω από δω, πατάω από κει, τίποτα. Βγάζω, βάζω μπαταρία, άνοιξε και δουλεύει κανονικά. Θέλει κανένα ντεπον, παναντολ? Σας έχει τύχει παιδιά? :) Μια φορά και δύο.... Με τη miui το έκανε συχνά. Με την AOSP σπάνια. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Σήμερα πατήσαμε και τις 2 μέρες λειτουργίας με μία φόρτιση..... με 6ω16λ χρήση της οθόνης ..... Εντυπωσιακός!!!! :w00t: 15% Navigator??? Δηλαδή gps ανοικτό πόση ώρα??? Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 (edited) Εντυπωσιακός!!!! :w00t: 15% Navigator??? Δηλαδή gps ανοικτό πόση ώρα??? Δεν το είχα πολύ ώρα, κάνα μισάωρο και κάτι. .....αν θυμάμαι καλά. ... Edited October 13, 2014 by topmar Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Κάτι παράξενο τώρα: προσπαθώ από εχθές να εγκαταστήσω την εφαρμογή Where's my droid από το Google play, και ενώ το κατεβάζει δεν μπορεί να το εγκαταστήσει και βγάζει συνεχώς το παρακάτω πρόβλημα Καμία πρόταση; Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Υποθέτω ότι έχεις ελεύθερο χώρο στην εσωτερική μνήμη της συσκευής.Απο εκεί και πέρα ψάχνοντας στο google το μήνυμα λάθους που σου βγάζει,υπάρχουν αρκετές αναφορές με παρόμοιο πρόβλημα.Δοκίμασε μια εκκαθάριση δεδομένων του playstore,κατάργηση και ξανά προσθήκη του google λογαριασμού σου.Επίσης δες πχ αυτό Σε μένα που έχω την aosp z3 η εφαρμογή που αναφέρεις,εγκαταστάθηκε κανονικά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Κατέβασε το SD Maid και κάνε εκκαθάριση νεκρών αρχείων και μετά εκκαθάριση συστήματος. :) Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts