chios Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Ναι εχεις δικιο,απλα με παραξενεψε που δεν φαινεται καθολου..Περασα και την τελευταια ελληνικη ρομ αλλα το προβλημα παραμενει...:cry::cry::cry: Μπες στο twrp recovery και κάνες wipe data cache dalvin cache. Την ελληνική την πέρασες χωρίς wipe;; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonimanakHTC Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Αναφερω ενα ακομα προβλημα με την κινεζια που αγορασε ο φιλος. Προσωπικα δεν αντιμετωπισα το παρακατω προβλημα 4 μερες που ειχα το τηλεφωνο. Δεν ξερω τι γινεται με τα δικτυα GSM δεν εχω αποψη αλλα το τηλεφωνο σε μερικα ασυρματα και κυριως στα free without pass παγωνει τελειως... Παράθεση ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ... Lenovo A8 806 Golden Warrior Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Αναφερω ενα ακομα προβλημα με την κινεζια που αγορασε ο φιλος. Προσωπικα δεν αντιμετωπισα το παρακατω προβλημα 4 μερες που ειχα το τηλεφωνο. Δεν ξερω τι γινεται με τα δικτυα GSM δεν εχω αποψη αλλα το τηλεφωνο σε μερικα ασυρματα και κυριως στα free without pass παγωνει τελειως... Φίλε πες στον φίλο σου όσο προλαβαίνει να το στείλει πίσω το τηλέφωνο Είναι για τα κινέζικα δίκτυα και να ζήτησα από το PayPal Επιστροφή χρημάτων . Όσο το κρατάει Είναι εις βάρος του. Το τηλέφωνο Είναι άψογο δεν έχει κανένα κουσούρι. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Καλημέρα στην παρέα. Μία απορία από έναν άσχετο! Οσες φορές μετέφερα αρχεία ή φωτο από το κινητό στο PC το έκανα μέσω microsd Σήμερα πήγα να μεταφέρω από κινητό στο PC κατευθείαν μέσω καλωδίου usb και μου βγάζει η συσκευή usb δεν αναγνωρίζεται......Τι πρέπει να κάνω ( σε απλά ελληνικά παρακαλώ...:rolleyes:) Εχω το note με multilangue και root αγορασμένο από vickmall και το pc είναι ένα απλό dell με windows 8.1 Ουδεις;;;:cry: Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Παίδες καλησπέρα. 'Εχω ένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να συνδεθώ με τπτ στο mi cloud. Έχω επιλέξει με email ενεργοποίηση και το mail που μου έστειλαν είναι στα κινέζικα!!!:what: Τι να κάνω; Επίσης έχω και εγώ θέμα με τις επαφές οι οποίες ενώ τις έχω αποθηκευμένες όταν μου στέλνουν μνμ έρχονται με τον +030 από μπροστά και δε μου τις εμφανίζει σαν επαφή! Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Ουδεις;;;:cry: Έχεις περάσει drivers στα Windows ; Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Eτσι εγινε,δουλευει.Ρε παιδια απ οτι παρατηρω δεν βλεπω καν proximity sensor στο κινητο μου...Διπλα απο την καμερα ειναι το led ειδοποιησης,τιποτα αλλο..Ειναι δυνατον????? Δε φαίνεται... Είναι δεξιά από το ηχείο. Αφού το έφτιαξες όλα καλά. Υγ. Skydiver ακούς? :) ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ουδεις;;;:cry: Τι Windows έχεις? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Υγ. Skydiver ακούς? :) Παρών!!! :lol::lol: Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 τη v37 την έβαλε κανείς? είμαι με τη v30 και λίγο που διάβασα miui forum δεν φαίνονται ενθουσιασμένοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 (edited) Σε windows xp παίζει μόνο η σύνδεση usb ως αποθηκευτικός χώρος.Σε windows 7 παίζει και η mtp σύνδεση και προσωπικά στο δικό μου pc,μόλις σύνδεσα το κινητό και επέλεξα mtp σύνδεση βρήκε αυτόματα τους κατάλληλους drivers.Tώρα απο ρομ είμαι με την giallu rom με μόνο πρόβλημα ότι μετά απο κάθε reboot κάνει "αναβάθμιση εφαρμογών στο android" και εξαιτίας αυτού θέλει λιγη παραπάνω ώρα να φορτώσει Edited October 10, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Παίδες καλησπέρα. 'Εχω ένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να συνδεθώ με τπτ στο mi cloud. Έχω επιλέξει με email ενεργοποίηση και το mail που μου έστειλαν είναι στα κινέζικα!!!:what: Τι να κάνω; Επίσης έχω και εγώ θέμα με τις επαφές οι οποίες ενώ τις έχω αποθηκευμένες όταν μου στέλνουν μνμ έρχονται με τον +030 από μπροστά και δε μου τις εμφανίζει σαν επαφή! Ξέρει κανείς τίποτα; Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 δοκίμασε να πατήσεις σε κάποια απο τις κινέζικες επιλογές και θα βγάλεις άκρη σε συνδυασμό με google translate. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 δοκίμασε να πατήσεις σε κάποια απο τις κινέζικες επιλογές και θα βγάλεις άκρη σε συνδυασμό με google translate. Αυτό κάνω αλλά τζίφος! Έχω μεταφράσει όλο το σαιτ της miui αλλά τπτ... Μήπως να το κάνω με αριθμό; Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Έχω περάσει του deliopoulou την ρομ μπορώ να ξαναγυρίσω στην miui Hellas ;; θέλει wipe;; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Αυτό κάνω αλλά τζίφος! Έχω μεταφράσει όλο το σαιτ της miui αλλά τπτ... Μήπως να το κάνω με αριθμό; και εγω ειχα θεμα με το cloud.το εκανα με αριθμο,αλλα προσεχε τον αριθμο να τον βαλεις με +30 μπροστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 και εγω ειχα θεμα με το cloud.το εκανα με αριθμο,αλλα προσεχε τον αριθμο να τον βαλεις με +30 μπροστα... Οκ, θα το προσπαθήσω! Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Έχω περάσει του deliopoulou την ρομ μπορώ να ξαναγυρίσω στην miui Hellas ;; θέλει wipe;; Τι δεν σου άρεσε; Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Έχω περάσει του deliopoulou την ρομ μπορώ να ξαναγυρίσω στην miui Hellas ;; θέλει wipe;; Κανονικά δεν θέλει wipe! Αλλά καλό θα ήταν να έχεις ένα backup! Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο θέμα μόνο το μαιλ που Είναι Αγγλικά και τα θέματα κινέζικα. Κάτι άσχετο voip έχει η miui ;;; Στο jiayu που την είχα Κάπου το είχα δει. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Δεν έχω τώρα τη miui αλλά βλέπω στο zip της ότι έχει στα permissions τα αρχεία για voip.Ψάξε στiς ρυθμίσεις του dialer για κλήση voip ή διαδικτύου Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 (edited) Voip στο Note δεν υπάρχει ακόμα, αν και τα permissions τα διόρθωσα, ο dialer δεν το υποστηρίζει. Δοκιμάζω διάφορα patches, αλλά θα πρέπει μάλλον να αλλάξω πολλά κομμάτια στο κώδικα. Γιατί έχει διαφορερικά κουμπιά για την κάθε κλήση και όχι ένα. Όσο αφορά το email θα το διορθώσω στο επόμενο update. Για τα θέματα το κοιτάζω αλλά ακόμα δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι... Edited October 10, 2014 by deliopoulos Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Εβαλα την GTV 4.10.10. Προς το παρον δεν διαπιστωσα κατι παραξενο, περαν της μη λειτουργιας και παλι των MiTools. :ninja: Κατα τα αλλα ολα καλα :cool: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 .... και τα θέματα κινέζικα. Οι κατηγορίες στα θέματα είναι στα ελληνικά, απλά σε όσους δεν εμφανίζεται σωστά, επιλέξτε καθαρισμό δεδομένων για την συγκεκριμένη εφαρμογή Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Οι κατηγορίες στα θέματα είναι στα ελληνικά, απλά σε όσους δεν εμφανίζεται σωστά, επιλέξτε καθαρισμό δεδομένων για την συγκεκριμένη εφαρμογή Έχεις δίκιο Τώρα είναι οκ. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Ρε παιδιά με τα νούμερα που δεν εμφανίζονται σαν επαφές ενώ τις έχω αποθηκευμένες έχουμε καμία λύση; Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts