skydiver Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Με ΑΥΤΗΝ την εφαρμογή δούλεψε!:), ενώ με ΑΥΤΗΝ δεν δουλεύει! Σ΄εμένα με ΑΥΤΗΝ δεν δούλεψε το custom ringtone στη 2η sim . Την άλλη δεν τη δοκίμασα Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Με ΑΥΤΗΝ την εφαρμογή δούλεψε!:), ενώ με ΑΥΤΗΝ δεν δουλεύει!Εγω την δευτερη δοκιμασα και δεν δουλευε. Εβαλα τωρα την πρωτη. Για να δουμε, αυριο θα σας πω :p Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Σ΄εμένα με ΑΥΤΗΝ δεν δούλεψε το custom ringtone στη 2η sim . Την άλλη δεν τη δοκίμασα Εγω την δευτερη δοκιμασα και δεν δουλευε. Εβαλα τωρα την πρωτη. Για να δουμε, αυριο θα σας πω :p Custom έχω και στις δύο SIM. Με την δεύτερη έπαιζε ο ήχος που έχω στην πρώτη SIM και στις δύο SIM. Με την πρώτη έγινε ο διαχωρισμός. Τι να πεις....Άβυσσος Η ψυχή του Κινέζου!!! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) Και μιας κ κάνουμε κουβέντα, μια απορία που έχω με τις official ROM της miui. Τι διαφορές έχει η WCDMA China έκδοση απο τη WCDMA Global που βρίσκουν εδώ: http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=218&mobile=no#326 Γιατί η μια είναι 365Mb και η άλλη 540mb; Υποστηρίζουν κ η δυο ota ενημερώσεις; Εγώ που, εδώ κ κάνα μήνα, φοραγα τη global δε μου είχε ερθει ουτε μια παρασκευατικη ενημέρωση! Εφτεγε που είχα root τη συσκευή, ή οχι; ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρεμπιπτόντως, έβαλα τη εφαρμογή "glovebox" απο playstore και τη βρήκα αρκετα πρακτική για aosp rom (με miui δεν την είχα δοκιμάσει) Η κινέζικη έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα. Η global έχει καμιά τριανταριά γλώσσες μεταφρασμένες από Κινέζους. Εγώ φοράω την ελληνική rom για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. ;) Edited September 27, 2014 by GR_MAcedon Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Custom έχω και στις δύο SIM. Με την δεύτερη έπαιζε ο ήχος που έχω στην πρώτη SIM και στις δύο SIM. Με την πρώτη έγινε ο διαχωρισμός. Τι να πεις....Άβυσσος Η ψυχή του Κινέζου!!!Οντως δουλευει, μια χαρα :) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisagn Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Η κινέζικη έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα. Η global έχει καμιά τριανταριά γλώσσες μεταφρασμένες από Κινέζους. Εγώ φοράω την ελληνική rom για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. ;) Κι εγώ καί είμαι μιά χαρά,απροβλημάτιστη χρήση σε κάθε περίπτωση. :happy: Παράθεση Keep Calm and be a Simple Man..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) Και μιας κ κάνουμε κουβέντα, μια απορία που έχω με τις official ROM της miui. Τι διαφορές έχει η WCDMA China έκδοση απο τη WCDMA Global που βρίσκουν εδώ: http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=218&mobile=no#326 Γιατί η μια είναι 365Mb και η άλλη 540mb; Υποστηρίζουν κ η δυο ota ενημερώσεις; Υποστηρίζουν και οι 2 ενημερώσεις. Η Global προορίζεται για αγορές εκτός Κίνας. (Καθαρά κινέζικες εφαρμογές έχουν αφαιρεθεί). H Global έχει Google Store / Google Apps. Η Global περιέχει περισσότερες γλώσσες, όπως Αγγλικά, Αγγλικά (Ηνωμένο Βασίλειο), Χίντι, Ινδονησιακά, Μαλέι, Ταϊλανδέζικα, Βιετναμέζικα, Κινέζικα, Ιαπωνικά. Σύμφωνα με το official forum, κάποια στιγμή θα βγαίνει rom μόνο global. What is Global ROM? A: Redmi phones and Mi 3 stable version had many local ROMs (HK, Taiwan, Singapore, Malaysia, Philippines etc.) since Xiaomi has entered international market. But in the near future they will become one Global version. All the countries will have one Recovery ROM, but each country will have an individual Fastboot ROM. Edited September 27, 2014 by deliopoulos Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 κάποιος που έχει aosp και gravity box μπορεί να τσεκαρει αν δουλεύουν οι 160 χαρακτήρες στο SMS ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Δουλεύουν κανονικά σε όσες aosp έχω δοκιμάσει. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 βάζω delete Unicode κάνω επανεκκίνηση και τίποτα....εχεις καμια ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Σ΄εμένα με ΑΥΤΗΝ δεν δούλεψε το custom ringtone στη 2η sim . Την άλλη δεν τη δοκίμασα Σε μενα δουλεψε ΑΥΤΗΝ ΜΕ custom ringtone και στις 2 Sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Εγώ το παράτησα μιας και στη 2η sim (whats up) μιλάω με 3-4 άτομα. Τους άλλαξα ήχο κλήσης και ησύχασα..:p Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomberb17 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Παιδιά καλησπέρα και από εμένα, έχω το τηλέφωνο εδώ και 2 μέρες.. Το πήρα σφραγισμένο και του πέρασα ελληνική MIUI ROM (GTV_4.9.26). Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει: 1. Μια και απότι διάβασα δεν δουλεύει το xposed framework σε MIUI, του έβαλα WSM tools με ενεργοποιημένο το Mi-tools. Από ότι είδα όμως δεν είναι τόσο δυνατό όσο το gravitybox.. Του δίνω να αλλάξω π.χ. χρώμα στις μπάρες του σήματος σύνδεσης αλλά δεν γίνεται τίποτα, ούτε μετά από restart. Έχει δοκιμάσει κανείς gravitybox ή κάτι αντίστοιχο; 2. Τα εικονίδια εφαρμογών που σε άλλες rom ήταν μόνιμες πάνω στην μπάρα (π.χ. viber, avast) ή όταν έρχεται email από gmail, δε τα εμφανίζει και μου βγάζει "τελίτσες" και πρέπει να κατεβάσω κάτω το μενού για να τα δω. Επίσης δε μου βγάζει στην 1η sim αν έχω 2g ή 3g. Υπάρχει τρόπος να τα κάνω να εμφανίζονται; (βλ. και εικόνα για το τι εννοώ). 3. Εγκατέστεισα mobileuncle tools και σε engineer mode ανέβασα την ένταση του ηχείου στο 160 (maximum) γιατί ο ήχος από το ακουστικό όταν με καλούσαν ήταν πολύ χαμηλός. Παρ'όλα αυτά όμως πάλι ο ήχος είναι αδύναμος.. Υπάρχει τίποτα άλλο να πειράξουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Για το NOTE δεν έχει βγει ακόμα η ελληνική 4.9.26. (από την ελληνική κοινότητα xiaomi-miui.gr) Είμαστε με την 4.9.19. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) Παιδιά καλησπέρα και από εμένα, έχω το τηλέφωνο εδώ και 2 μέρες.. Το πήρα σφραγισμένο και του πέρασα ελληνική MIUI ROM (GTV_4.9.26). Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει: 1. Μια και απότι διάβασα δεν δουλεύει το xposed framework σε MIUI, του έβαλα WSM tools με ενεργοποιημένο το Mi-tools. Από ότι είδα όμως δεν είναι τόσο δυνατό όσο το gravitybox.. Του δίνω να αλλάξω π.χ. χρώμα στις μπάρες του σήματος σύνδεσης αλλά δεν γίνεται τίποτα, ούτε μετά από restart. Έχει δοκιμάσει κανείς gravitybox ή κάτι αντίστοιχο; 2. Τα εικονίδια εφαρμογών που σε άλλες rom ήταν μόνιμες πάνω στην μπάρα (π.χ. viber, avast) ή όταν έρχεται email από gmail, δε τα εμφανίζει και μου βγάζει "τελίτσες" και πρέπει να κατεβάσω κάτω το μενού για να τα δω. Επίσης δε μου βγάζει στην 1η sim αν έχω 2g ή 3g. Υπάρχει τρόπος να τα κάνω να εμφανίζονται; (βλ. και εικόνα για το τι εννοώ). 3. Εγκατέστεισα mobileuncle tools και σε engineer mode ανέβασα την ένταση του ηχείου στο 160 (maximum) γιατί ο ήχος από το ακουστικό όταν με καλούσαν ήταν πολύ χαμηλός. Παρ'όλα αυτά όμως πάλι ο ήχος είναι αδύναμος.. Υπάρχει τίποτα άλλο να πειράξουμε;Κατ' αρχας 4.9.26 δεν εχει βγει ακομη για το Note, αρα φορας καποια αλλη. Τωρα : 1. Σε μενα μια χαρα δουλευει το WSMTools και σε 4.9.5 και σε 4.9.19, δες το screenshot [ATTACH]50366[/ATTACH] 2. Ετσι ειναι και σε μενα 3. Ο ηχος ειναι απο τα δυνατοτερα κινητα που εχω παρει, δεν μπορω να το καταλαβω αυτο που λες :confused: Edited September 27, 2014 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 βάζω delete Unicode κάνω επανεκκίνηση και τίποτα....εχεις καμια ιδέα; Εχεις δοκιμάσει να στείλεις μήνυμα; Μετά την αποστολή του μηνύματος γίνεται η μετατροπή.Δουλεύει 1000% Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 με το ota updater μου εκανε ληψη νεας ρομ για την εγκατασταση μου βγαζει 3 επιλογες -πρωτα backup -wipe data -wipe cache τι κλικαρω για να προχωρησω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kspatharas Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 με το ota updater μου εκανε ληψη νεας ρομ για την εγκατασταση μου βγαζει 3 επιλογες -πρωτα backup -wipe data -wipe cache τι κλικαρω για να προχωρησω; Backup σίγουρα... Για να λείπουν οι αναγούλες... Wipe δεν χρειάζεται άμα θες αναβάθμιση χωρίς να χάσεις τις εφαρμογές σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 κλικαρα backup ξεκινησε η διαδικασια αλλα μου εβγαλε οτι δεν βρηκε sd (ενω ειχε το κινητο) στη συνεχεια εμφανιζει 4-5 επιλογες.ποια να επιλεξω; rebοot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kspatharas Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Τι επιλογές;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) κατεβασα την τελευταια ελληνικη ρομ τη μετεφερα στο φακελο του τηλεφωνου downloaded rom ανοιξα το εργαλειο της αναβαθμισης εκανα αντιγραφο ασφαλειας επελεξα αναβαθμιση με τη ρομ που κατεβασα Edited September 27, 2014 by demis1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Καλησπερα. Εχω την συσκευη με moulti απο μινιντιλ. Περασα twrp recovery και προσπαθησα να φλασαρω την Ελληνικη 4.9.5 Μου εβγαλε fail και μετα στο ανοιγμα εμεινε παγωμενο στο σημα της xiaomi. Ευτυχως ειχα κρατησει back up και το επανεφερα. Updater δεν εχω. Πρεπει να περασω καποια αλλη ρομ που να εχει updater και απο εκει μετα να περασω την 4.9.5; Για δωστε φωτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickSS Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Με ΑΥΤΗΝ την εφαρμογή δούλεψε!:), ενώ με ΑΥΤΗΝ δεν δουλεύει! διαφορετικο ηχο σε καθε σιμ οκ γινεται.... διαφορετικο ηχο σε καθε επαφη ξεχωριστα γινεται με MIUI ? δεν το βρισκο... :wacko: λεω να βαλω μια aosp να δοκιμασο και εχω το TWRP γινεται με αυτο ? η πρεπει να παω σε CWM ? φοβαμαι μην χαθει το recovery TWRP και μετα τρεχω και δεν φτανω που το backup μου ειναι απο twrp :worry: Παράθεση Xiaomi Redmi Note MTK - MIUI GR V4.9.5 INTERCOOLER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 ............. λεω να βαλω μια aosp να δοκιμασο και εχω το TWRP γινεται με αυτο ? η πρεπει να παω σε CWM ? φοβαμαι μην χαθει το recovery TWRP και μετα τρεχω και δεν φτανω που το backup μου ειναι απο twrp :worry:Μια χαρα γινεται με το TWRP. Θα βαλεις την καινουρια ROM στην εξωτερικη sd. Με το TWRP θα κανεις backup τη ROm που φορας, μετα θα κανεις wipe data και wipe cache και μετα θα κανεις install τη ROM που αντεγραψες στην sd. Δεν χανεται το recovery :p Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 διαφορετικο ηχο σε καθε σιμ οκ γινεται.... διαφορετικο ηχο σε καθε επαφη ξεχωριστα γινεται με MIUI ? δεν το βρισκο... :wacko: Φυσικά και γίνεται, στο τέλος κάθε επαφής, έχει επιλογή Default Ringtone.. ...πάτα εκεί και άλλαξε ήχο.. . Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts