Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο σημερα απεκτησα το προβλημα με την ανεπαρκη μνημη και εγω με τον exDialer. Φοραω την 3.21, διαπιστωσα σημερα καποια μικροπροβληματακια στον exDialer και λεω ας το απεγκαταστησω και να το εγκαταστησω παλι απο την αρχη. Εμ ΔΕΝ !!!!!!!! Με καμια κυβερνηση. Μου βγαζει συνεχεια αυτο το μηνυμα με τη μνημη.

Εν τω μεταξυ ουτε απο το Play Store δεν το εγκαθιστα. Ομως οποια αλλη εφαρμογη δοκιμασα την εγκαθιστα μια χαρα. Μονο στο exDialer μου βγαζει το προβλημα με την ανεπαρκη μνημη. Βρε τι καθαρισμα εκανα, τι restart, τι Titanium backup ...... ΤΙΠΟΤΑ.

Κανεις καμια ιδεα ? :confused:

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απο σημερα απεκτησα το προβλημα με την ανεπαρκη μνημη και εγω με τον exDialer. Φοραω την 3.21, διαπιστωσα σημερα καποια μικροπροβληματακια στον exDialer και λεω ας το απεγκαταστησω και να το εγκαταστησω παλι απο την αρχη. Εμ ΔΕΝ !!!!!!!! Με καμια κυβερνηση. Μου βγαζει συνεχεια αυτο το μηνυμα με τη μνημη.

Εν τω μεταξυ ουτε απο το Play Store δεν το εγκαθιστα. Ομως οποια αλλη εφαρμογη δοκιμασα την εγκαθιστα μια χαρα. Μονο στο exDialer μου βγαζει το προβλημα με την ανεπαρκη μνημη. Βρε τι καθαρισμα εκανα, τι restart, τι Titanium backup ...... ΤΙΠΟΤΑ.

Κανεις καμια ιδεα ? :confused:

Κώστα το έβαλα πριν από λίγο να το δοκιμασω. Εγκατασταθηκε κανονικά και δουλεύει μια χαρά. Είμαι κι εγώ με την 3.21 την οποία πέρασα πάνω από την global v30.

Δες με root explorer μήπως έχουν μείνει τίποτα σκουπίδια στο /data/app. Θα το βρεις (αν υπάρχει ) σαν com.modoohut.dialer

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Αυτα τα ειχα κανει ολα. Τελικα μετεφερα το apk στην εσωτερικη μνημη, το ετρεξα απο εκει και εγκατασταθηκε μια χαρα. Τι να πω ? :wacko:

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

• Administrators
Σήμερα το Swift key μου κάνει κάτι παλαβά... σε εσάς (οσοι το έχετε ) δουλεύει κανονικά? :!:

Περιμένεις από την περιγραφή σου να καταλάβουμε τι συμβαίνει με το swiftkey;

Modpic.gif

Περιμένεις από την περιγραφή σου να καταλάβουμε τι συμβαίνει με το swiftkey;

καλά πόσο ποιό αναλυτικά θέλεις να στα γράψω ? :lol:

έχεις δίκιο! :D

Λοιπόν που λέτε , όταν είμαι σε κάποιο site σε mobile mode αρκετές φορές δε δουλεύει το space με αποτέλεσμα να κολλάνε οι λέξεις μεταξύ τους,

(πχ. λέξειςμεταξύτους)

Σα να μην δουλεύει το space. Βέβαια παρατήρησα ότι όταν το κάνει, αν πατήσεις enter ώστε να πάει στη κάτω γραμμή, τότε διορθώνει….

:)

Μόλις παρέλαβα και εγώ το κινητό.. Πολυ καλή η πρώτη εντύπωση.. Ειδα όμως οτι λείπει ο φάκελος με τους sensors... Καμμια ιδεα?

σήμερα το παρήγγειλα και εγώ από vickmall για να δούμε ανυπομονώ να το πιάσω στα χέρια μου.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Μόλις παρέλαβα και εγώ το κινητό.. Πολυ καλή η πρώτη εντύπωση.. Ειδα όμως οτι λείπει ο φάκελος με τους sensors... Καμμια ιδεα?

Ποιος φάκελος είναι αυτός;

Νεος κατοχος κι εγω απο σημερα και πολλες οι αποριες.

Μολις το ανοιξα ειδα οτι υπηρχε ενημερωση, συγκεκριμενα η miui-jhdcnbf 30.0 Ειναι κινεζικη ρομ?

Το playstore μπαινει ? Εχει να πεσει πολυ διαβασμα. :D Καποια λινκς παιδια για να κατοτοπιστω αν εχετε θα σας ευγνωμονουσα.

Καλησπέρα σε ολους παρέλαβα και χθες με official en-cn rom, εκανα αναβάθμιση στη v30, όλα καλά πέρασα play store, google keyboard, το rootαρα και γενικά δε είδα προβλήματα. Ωστόσο σε κάποια φαση διαπιστωσα να μου λοιπόν οι εφαρμογές του backup και το mi store για κατέβασμα εφαρμογων. Αποφάσισα λοιπον να το στησω απο την αρχη ώστε να επανέλθουν. Παρα τις προσπαθείς μου σε κάθε εγκατάσταση της ρομ δεν μου εγκαθηστα εφαρμογές αυτές και καποιες ακόμα που είχα σβήσει.

Και το ερώτημα μου είναι απλό, πως μπορω να εγκαταστήσω την official έτσι όπως έρχεται απο τη μαμά xiaomi (με τα ωραια της κινεζικα) και να μην υπάρχει μέσα στο κινητό μου τίποτα άλλο απο οτι έχω μέχρι τώρα;

Νεος κατοχος κι εγω απο σημερα και πολλες οι αποριες.

Μολις το ανοιξα ειδα οτι υπηρχε ενημερωση, συγκεκριμενα η miui-jhdcnbf 30.0 Ειναι κινεζικη ρομ?

Το playstore μπαινει ? Εχει να πεσει πολυ διαβασμα. :D Καποια λινκς παιδια για να κατοτοπιστω αν εχετε θα σας ευγνωμονουσα.

Ένα site με μπολικες πληροφορίες γενικα για τα redmi είναι αυτό:

http://webcazine.com/9986/quick-start-guide-tips-and-tricks-for-xiaomi-redmi-phone/

και εδω ποιο συγκεκριμενα για το noteQ

http://en.miui.com/thread-27510-1-1.html

ωστόσο μια αναζήτηση αν κάνεις στο google θα βρείς πόλλα...

Ο φορτιστής της xiaomi είναι 2A?

Με ψιλομπέρδεψαν τα στοιχεία που χει πάνω(50-60 Hhz, 0.35 A και 5V=2A).Κάποιος γνώστης να μου λύσει την απορία :)

Στην είσοδο του φωρτηστη δέχεται 100-240 εναλασομενο ρεύμα το οποίο είναι 50/60Hz και 0,35 αμπέρ αυτό το μετασχηματίζει και το κανει 5v συνεχούς ρεύματος και 2 αμπέρ.

Κανεις με aosp να μας δώσει εντυπώσεις μετα απο λίγο καιρό δουλεματος;

Edited by kouskous

Και το ερώτημα μου είναι απλό, πως μπορω να εγκαταστήσω την official έτσι όπως έρχεται απο τη μαμά xiaomi (με τα ωραια της κινεζικα) και να μην υπάρχει μέσα στο κινητό μου τίποτα άλλο απο οτι έχω μέχρι τώρα;

Βρήκα αυτό θα το δοκιμάσω και ελπίζω να δουλέψει

"Rom Flashing Guide for REDMI NOTE WCDMA to Factory installation"

http://en.miui.com/thread-23259-1-1.html

Τελικά δουλεύει μια χαρά.

Η επαναφορά γίνεται στην stable rom v17 en-cn και είναι root. To update μετα σε οποιαδήποτε νεότερη γίνεται manual και όχι OTA.

Υ.γ. Νομιζω οτι καλά θα ηταν να μπει μπροστά στο πρωτο post (κρίνετε και αποφασιζετε)

Edited by mitsre

Καλησπέρα σε όλους... Την aosp rom που μπορώ να την βρω;;;

http://www.needrom.com/category/xiaomi/redmi-note/

Περιμενω και εγω το note για την γυναικα, και μου εχει κολλησει εδω και 3 μερες στο "Receive item at office of exchange,IPS" ..Ειναι φυσιολογικο η απλα δειχνουν λαθος ενδειξεις τα logistics τους και μπορει να ειναι και πολυ συντομα στην πολη μου;
Use your Illusions..

Περιμενω και εγω το note για την γυναικα, και μου εχει κολλησει εδω και 3 μερες στο "Receive item at office of exchange,IPS" ..Ειναι φυσιολογικο η απλα δειχνουν λαθος ενδειξεις τα logistics τους και μπορει να ειναι και πολυ συντομα στην πολη μου;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375436

Τον εχω διαβασει τον οδηγο, και ειναι η πρωτη φορα που κολλαει εκει στο συγκεκριμενο σημειο χωρις ιχνος γι αυτο ρωταω μηπως παιζει τιποτα με το συστημα αυτες τις μερες..εδω αλλη φορα ειχα παραλαβει αντικειμενο και το συστημα ελεγε ακομα Κ.Δ. Θεσσαλονικης Edited by MakTheo
Use your Illusions..

Ποιά είναι τελικά καλύτερη;

Η CM11_v1_1 ή η AOSP του Needrom;

Φιλικά.Γιώργος.

Ποιά είναι τελικά καλύτερη;

Η CM11_v1_1 ή η AOSP του Needrom;

Γιώργο η CM11_v1_1 δεν βλέπει το OTG. Ενώ όταν το συνδέεις/αποσυνδέεις βλέπεις πάνω στην μπάρα τις σχετικές ειδοποιήσεις δεν το βρίσκεις πουθενά.

Με την AOSP του needrom όταν πήγα την πρώτη φορά να πάρω backup μέσα από το recovery δεν μου έκανε το backup στην SD, αλλά μόνο στην Internal. Με επανεγκατάσταση του TWRP λύθηκε το πρόβλημα αυτό (τουλάχιστον σε μένα. Στον Χρήστο συνεχίζει να υπάρχει, αλλά το ψάχνει μήπως φταίει η κάρτα του).

EDIT: με cwm το backup γίνεται κανονικά στην SD

Edited by sso

@sso αύριο παραλαμβάνω το δικό μου... Από miui και aosp ποιο επέλεξες;; ποιες οι εντυπώσεις σου;;;