FreddyKrueger Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Ένα δείγμα της πίσω κάμερας με λίγα σύννεφα (όχι ντάλα ήλιο). Γενικά πιστεύω ότι έχει μια αξιοπρεπει καμερουλα. Όσο για τη νύχτα πιστεύω ανεβάζει πολύ το θόρυβο για να μπορέσει να ανταποκριθεί.... Κατέβασες Lenovo super camera? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Ρε παιδια μπορει καποιος να κατεβασει την παρακατω εφαρμογη και να μου πει εαν κατεβαινει/υποστηριζεται? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glensk.RCCDroid Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Βγήκε και για το Redmi Note η GTV-3.18.1 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929-GTV-3-18-H-18%CE%B7-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-MIUI-ROM-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7/?postID=17397#post17397 Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Κατέβασες Lenovo super camera? Μπα όχι. Με αυτό που έχει πάνω. Αλλά θα κατεβασω και το lenovo που λες γιατί όλοι λέτε καλά λόγια για το συγκεκριμένο.... :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FreddyKrueger Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Μπα όχι. Με αυτό που έχει πάνω. Αλλά θα κατεβασω και το lenovo που λες γιατί όλοι λέτε καλά λόγια για το συγκεκριμένο.... :) Ε μα κατέβασε να δεις διαφορά. ΚΑΙ θα μπορείς να περνάς φωτο και βίντεο στην sd κατευθείαν και θα μπορείς να ανεβάσεις την ανάλυση στο max ενώ με αυτήν που έχει πάνω δε γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Κανεις που έβαλε την 3.18.1 να μας πει για τις αλλαγές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis8888 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 @giannis8888 1ο post στο fora...........παντως την διαφημησουλα στο καταστημα την εκανες............:) @georgy ........Ρε φίλε....... Nασαι καλα,ειμαστε γνώστες και ενημεροι για την Ελληνικη ενχωρια αγορα,και τον τροπο λειτουργιας αυτης......... Να με συγχωρείς αλλά δεν ήτανε αυτός ο σκοπός μου,απλα όταν μπαίνει κάποιος όπως εγώ πρώτη φορά σε forum όπως το my phone που είναι ενα απο τα ποιο δυνατά στην Ελλάδα θέλω να μοιραστω την χαρά μου για το νεο απόκτημα μου όπως και να μοιραστω μαζί σας απο που το πήρα λόγω της Αξιού λογου γρήγορη και απροβληματιστης παραλαβής του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 θελω να περάσω cwm και δεν εντοπίζει το mtk droid tools την συσκευή . οι usb drivers ειναι κομπλέ που κολλάει? Άλλαξα καλώδιο άλλαξα θύρα usb τίποτα...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatebreeder13 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Κανεις που έβαλε την 3.18.1 να μας πει για τις αλλαγές; Αν εννοεις τι καινουργιο προσθετει (μπορεις να το βλεπεις και απ το site της κοινοτητας miui hellas) : RedMi Note (WCDMA) Ενσωμάτωση των αλλαγών της Ελληνικής Μετάφρασης Aναβάθμιση του ΟΤΑ Updater στη νέα 2.0.0 έκδοση Αλλαγές στον τρόπο ελέγχου για ΟΤΑ Updates Προσθήκη της antifake εφαρμογής Fix το πρόβλημα με το ξυπνητήρι Δοκιμαστικό Fix για 160 χαρακτήρες στα μηνύματα (mms patch) Απο κει και περα αν εννοεις τι θεματακια/troubleshooting και αν παρουσιαζει δεν εχω αποψη γιατι δεν εχω βαλει. Προσωπικα κοιταω παντα τι προσθετουν τα παιδια και σε περιπτωση που δεν βλεπω αλλαγες (εχει τυχει σε καποιες εκδοσεις) δεν περναω ρομ καθε βδομαδα (δεν εχει νοημα αν θες την γνωμη μου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 θελω να περάσω cwm και δεν εντοπίζει το mtk droid tools την συσκευή . οι usb drivers ειναι κομπλέ που κολλάει? Άλλαξα καλώδιο άλλαξα θύρα usb τίποτα...:mad: Βάλε το Mobile Uncle Tools και θα περάσει αμέσως. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoxXxylady Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Καλησπερα! Σημερα παρελαβα και εγω τη δικη μου παντοφλιτσα... ηθελα να κανω μια ερωτηση.. θελω να αφαιρεσω το facebook σαν εφαρμογη αλλα δεν τα εχω καταφερει ως τωρα :P πηγα στις ρυθμισεις εκανα απενεργοποιηση αλλα η εφαρμογη εξακολουθει να υπαρχει..μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του; :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 (edited) Καλησπερα! Σημερα παρελαβα και εγω τη δικη μου παντοφλιτσα... ηθελα να κανω μια ερωτηση.. θελω να αφαιρεσω το facebook σαν εφαρμογη αλλα δεν τα εχω καταφερει ως τωρα :P πηγα στις ρυθμισεις εκανα απενεργοποιηση αλλα η εφαρμογη εξακολουθει να υπαρχει..μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του; :happy: Λογικά εσύ φοράς multilanguage από vickmall? Αν,ναι περνάς την 3.17 πάνω στο κινητό και είσαι κομπλέ.Τρέχει αψεγάδιαστα. @kouskous τη δοκίμασα εγώ χθες.Έχει πρόβλημα με τη stock εφαρμογή των μηνυμάτων-δεν ανοίγει με λίγα λόγια.Κατά τ άλλα με το λίγο που την τέσταρα,είχαν λύσει το θέμα με το χάσιμο των ρυθμίσεων εφαρμογών μετά από επανεκκίνηση. Προς το παρόν περιμένουμε μια πιο ολοκληρωμένη ρομ.Απλά λίγη υπομονή επειδή τα παιδιά είναι σε περίοδο διακοπών.:) Edited August 7, 2014 by riki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoxXxylady Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 (edited) ναι με multilanguage μου ηρθε..αν αλλαξω ρομ και βαλω την ελληνικη θα εχω το ιδιο θεμα; οκ τωρα την ειδα την απαντηση! σ ευχαριστω πολυ! Υ,γ. το "κινητουλι" μας τα σπαει! :) Edited August 7, 2014 by FoxXxylady Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 (edited) Η 3.17 από τους έλληνες developers κάθεται άψογα πάνω στη multilanguage του vickmall. Θα σου δώσω παράδειγμα. Δύο ίδια κινητά από vickmall.Το δικό μου με official αγγλική.Φίλου με multilanguage(ούτε αυτός μπορούσε να απεγκαταστήσει εφαρμογές). Περνάω στο δικό μου την 3.17 και αντίστοιχα στου φίλου. Στο δικό μου υπάρχουν κάποια προβλήματα όπως χάσιμο ρυθμίσεων εφαρμογών μετά από επανεκκίνηση(το αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες)ενώ στου φίλου όλα λειτουργούν τέλεια πλέον.(εμπειρικό συμπέρασμα αυτό,μένει να μου το επιβεβαιώσεις κ εσύ!) Οπότε αν περάσεις την 3.17 όλα θα λυθούν! Edited August 7, 2014 by riki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crapatzi Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Εχω παρατηρησει πως το κινητο αυτο δεν εχει πολυ δυνατο ηχο, ιδιως οταν βαζω ακουστηκα . Συμβαινει και σε σας; Υπαρχει καποιος τροπος ή καποια εφαρμογη που να ενισχυει τον ηχο; Viper4Android (θέλει root): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2191223 Αν ακούς μουσική με ακουστικά κάνει εκπληκτική δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 @kostas Έχω αποφασίσει να μην απαντάω σε ειρωνικά σχόλια...:whistle::whistle::whistle: Αγαπητε φιλε εδω μιλαμε για ενα και μονο θεμα,κοιτα λοιπον την δικια σου απαντηση στο παλικαρι πρωτα και μην απαντας. Εαν εχεις να πεις κατι για το κντ,και φυσικα να μας βοηθησεις σε θεματα σχετικα με αυτο,ευχαριστως να σε διαβασω. Καλη συνεχεια και νασαι καλα. Στα του κντ τωρα.Εκανα εχθες ενα καλο ταξιδακι 4 ωρων περιπου,οποτε ειπα να το δοκιμασω εκτενεστερα σαν πλοηγο. Εβγαλε σχεδον την μιση διαδρομη χωρις κανενα θεμα,αλλα ξαφνικα κολλησε και αναγκαστηκα να σταματησω και να βγαλω μπαταρια. Απο εκει και περα στο υπολοιπο της διαδρομης ολα καλα. Να πω οτι ειμαι με την τελευταια απο mui.gr,το ειχα στο ρευμα εννοειται στο αμαξι,και δοκιμασα το igo. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 στην διαχείριση μου βγαζει άγνωστη συσκευή τ8850. τι drivers θελει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Σταματήστε τα μηνύματα εκτός θέματος και ας απαντήσει κάποιος πως να περάσω cwm; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 8, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Σταματήστε τα μηνύματα εκτός θέματος και ας απαντήσει κάποιος πως να περάσω cwm; Υπάρχουν οδηγίες στο πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 (edited) Υπάρχουν οδηγίες στο πρώτο post. δε μου βρίσκει το μτκ tools την συσκευή :( ποιες οι διαφορες του redmi με το hongmi? Edited August 8, 2014 by gblakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 δε μου βρίσκει το μτκ tools την συσκευή :( ποιες οι διαφορες του redmi με το hongmi? Σου απάντησα ήδη. Post #1697. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Λοιπόν επανέφερα και όλα καλά με αγγλική ρομ αλλά δεν ανοίγει το play, έχω το πρόσφατο framework αλλά ανοίγει και κλείνει αμέσως. Καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Σου απάντησα ήδη. Post #1697. Το δοκιμασία αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Ρε παιδιά... είμαι με multilanguage και δεν διαβάζει usb στικάκι σε ntfs.... (είναι κατεστραμένο λέει) μόνο fat. Ξέρουμε τι παίζει; Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Αυτήν την εβδομάδα το Note έχει την τιμητική του!!:) https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929-GTV-3-19-H-19%CE%B7-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-MIUI-ROM-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7/?postID=17580#post17580 Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts