sakkouk Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 το balance παντα μηδεν θα ειναι εκτος κ αν πουλησεις κατι μεσω paypal ή σου γινει επιστροφη κατι εκει. αν κανω λαθος καποιος να με διορθωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Ελπίζω να ζήτησες να σου τα στείλουν σε ξεχωριστά πακέτα (δύο αποστολές) για τον φόβο των Ιουδαίων(τελωνείο). Αν όχι ζήτα το αν προλαβαίνεις... Ωχχχχχ.... Μου τα έδωσε στα $210 έκαστο αλλά να σταλούν σαν ένα πακέτο. Νόμζα ότι με Free Shipping - SG Post -Registered Airmail δεν θα είχα θέμα!!! Την πάτησα; Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 μπορει και οχι, εχω διαβασει απο αλλους οτι πηραν κ 3 πακετο χωρις θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Ας το ελπίσουμε... Πάντως έστειλα ένα mail στη Selina μπας και μπορέσει να τα στείλει ξεχωριστά. Αύριο θα ξέρω. Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 απλα θα εισαι ξεγνιαστος αν τα στειλει ξεχωριστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Ωχχχχχ.... Μου τα έδωσε στα $210 έκαστο αλλά να σταλούν σαν ένα πακέτο. Νόμζα ότι με Free Shipping - SG Post -Registered Airmail δεν θα είχα θέμα!!! Την πάτησα; Μην αγχώνεσαι. Δεν έχεις πρόβλημα. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Χθες το βραδυ παραγγελία απο vickmall. Σήμερα το πρωί επικοινωνία με τη γνωστή Σελινα για λεπτομέρειες. Το απόγευμα μου είπε το τρακ. Μέχρι στιγμής όλα καλά.... Για να δούμε.... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gas_Gas Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Τι προβλημα αντιμετωπιζεις με το mail ? Μπορεις μηπως να το περιγραψεις ? Γιατι ειχα και γω καποιο θεμα με τους Exchange Servers, μηπως ειναι το ιδιο ...... :confused: Στην αρχή με την multi δεν μπορουσα να σεταρω τον windows live λογαριασμό μου (σαν exchange server) μεσω δικτύου κινητής με τίποτα, ώσπου δοκιμασα με wifi και δούλεψε αμέσως! Απο τότε δούλευε άψογα μέχρι που αλλαξα στην 3.16.1 . Τώρα με το που παταω να ανοιξω την εφαρμογή για τα μέιλ κλείνει αμέσως και με πετάει στην αρχική οθόνη... Αλλα προς το παρόν κατέβασα την εφαρμογή του outlook απο playstore και είμαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Το παρέλαβα σήμερα.Όλα κομπλέ,μπόμπα το κινητάκι. Ένα μικρό θεματάκι όμως.Ήρθε με official αγγλική rom.Κατευθείαν του φλάσαρα την 3.16.1 σύμφωνα με τις οδηγίες.Καθώς έστηνα το κινητό παρατήρησα το εξής:την πρώτη φορά που θα έβαζα τα στοιχεία μου πχ στο fb ή στο whatsapp για κάποιον άτιμο λόγο έκλεινε την εφαρμογή,μπορεί και δύο με τρεις φορές.Αυτό συνέβη σε κάθε εφαρμογή που ήθελε στοιχεία και την έκανα set για πρώτη φορά(twitter,viber).Λέω κάτσε να φλασάρω την ελληνική rom με full wipes.Αμ δε.Πάλι το ίδιο πρόβλημα.Κανείς άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 απλα θα εισαι ξεγνιαστος αν τα στειλει ξεχωριστα Τελικά έφυγαν μαζί... Μην αγχώνεσαι. Δεν έχεις πρόβλημα. Το ίδιο μου απάντησε και η Selina. Θα το μάθουμε σε κάνα 20ήμερο... :D Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LandJ Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Εχει δυνατότητα το Redmi Note να συνδεθεί με TV μέσω HDMI καλωδίου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Εχει δυνατότητα το Redmi Note να συνδεθεί με TV μέσω HDMI καλωδίου; Όχι δεν γίνεται. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Πόσες ώρες οθόνης σας βγάζει η μπαταρία και με τι χρήση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Πόσες ώρες οθόνης σας βγάζει η μπαταρία και με τι χρήση? Καλή ερώτηση. Με ελαφριά χρήση τρεις μέρες. Με μέτρια προς βαριά δύο.(στο τέλος της δεύτερης φτάνει ~ 20%) Χθες που του μάμησα τη μαμά το βράδυ στις 12.00 έφτασε στο 48% από τις 7.30 το πρωί. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Εχθές το βράδυ παραγγελία πριν λίγο μου έστειλαν και το track number στο mail :) Vickmall Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FreddyKrueger Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Ωραία, κάποια στιγμή σήμερα, το πολύ αύριο θα σου στείλουν κ φωτογραφίες του πακέτου με τα περιεχόμενά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Εχθές το βράδυ παραγγελία πριν λίγο μου έστειλαν και το track number στο mail :) Vickmall Τι πακετο(δωρα κλπ) και σε τι τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Eνος φιλου σημερα ξαφνικα το κντ νεκρωσε....του ειπα να κανει τα κλασσικα κολπακια,αλλα τιποτα......περιμενω να το φερει να δω τι εγινε. Παπαλα το κντ.....δεν ανοιγει με τιποτα,τα δοκιμασα ολα τα κολπα.Δευτερα εφυγε για Κινα Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Τι πακετο(δωρα κλπ) και σε τι τιμή? Multi rom Otg (ουτε ξερω τι είναι) Θήκη σιλικόνης (αυτη ξέρω τι είναι χαχαχα ) :) 222$ (170 ευρω περίπου) μαζι με μια leather θήκη που έβαλα. Εβαλε και άλλα δύο ψιλά δωράκια τα οποία δε τα θυμάμαι τώρα γιατί μου τα είπε στο chat και δεν τα σημείωσα. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παπαλα το κντ.....δεν ανοιγει με τιποτα,τα δοκιμασα ολα τα κολπα.Δευτερα εφυγε για Κινα Αμάν ρε παιδί μου...... :( Και τώρα τι θα γίνει? Θα στείλουν αλλο? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgy Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Εμένα μέσα στο πακέτο εκτός από τα standard και τα δώρα, είχε και δυο πραγματάκια για τα οποία αγνοώ την χρησιμότητά τους. Ξέρει κανείς τι είναι τα πραγματάκια στον κόκκινο κύκλο?:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Εμένα μέσα στο πακέτο εκτός από τα standard και τα δώρα, είχε και δυο πραγματάκια για τα οποία αγνοώ την χρησιμότητά τους. Ξέρει κανείς τι είναι τα πραγματάκια στον κόκκινο κύκλο?:!: tο ενα ειναι σταντακι για το κινητο..να στεκεται και να βλεπεις ταινιες δλδ,και το αλλο ειναι dust plug..για να μην μπαινει σκονη στην υποδοχη των ακουστικων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgy Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 tο ενα ειναι σταντακι για το κινητο..να στεκεται και να βλεπεις ταινιες δλδ,και το αλλο ειναι dust plug..για να μην μπαινει σκονη στην υποδοχη των ακουστικων... Ευχαριστώ για την πληροφορία:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Multi rom Otg (ουτε ξερω τι είναι) Θήκη σιλικόνης (αυτη ξέρω τι είναι χαχαχα ) :) 222$ (170 ευρω περίπου) μαζι με μια leather θήκη που έβαλα. Εβαλε και άλλα δύο ψιλά δωράκια τα οποία δε τα θυμάμαι τώρα γιατί μου τα είπε στο chat και δεν τα σημείωσα. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αμάν ρε παιδί μου...... :( Και τώρα τι θα γίνει? Θα στείλουν αλλο? Θα το δουν και εκει και θα μου πουν. @sakis0547 Ολο ροζ στελνουν............εχω καμια 15ρια,ντρεπομαι να τα δωσω στους κατοχους.:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Παπαλα το κντ.....δεν ανοιγει με τιποτα,τα δοκιμασα ολα τα κολπα.Δευτερα εφυγε για Κινα Αν θες δοκιμασαι και αυτό http://xiaomi.eu/community/threads/xiaomi-redmi-note-brick-and-drivers-issue.25012/ Ίσως επανελθει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Αν θες δοκιμασαι και αυτό http://xiaomi.eu/community/threads/xiaomi-redmi-note-brick-and-drivers-issue.25012/ Ίσως επανελθει..... Ειπομε δοκιμασα τα παντα βρε........:)Κατι εχει παιξει με την μιτρικη,αλλα δεν το ανοιξα γιατι θα εχανα εγγυηση. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts