Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες υπάρχει τρόπος να βγάλουμε το μικρό όριο (60κάτι χαρακτήρες) στα μηνύματα όταν γράφουμε ελληνικά?

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόλις παρέλαβα κι εγώ. Θα παίξω λίγο και μετά θα σας πω.

Ως πρώτη εντύπωση το κινητό είναι SuperDuper.

Αγορά από Vickmall, όλα τέλεια. Συστήνεται ανεπιφύλακτα...

Παιδιά, μια ερώτηση.. Όταν μιλάς στη μια κάρτα και ταυτόχρονα σε καλούν στη δεύτερη ,ακούγεται στο ακουστικό ότι σε καλούν ή στέλνει μήνυμα ότι είσαι κατειλημμένος;

Το έχει τσεκάρει κανείς; Ευχαριστώ :D

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Το έχει τσεκάρει κανείς; Ευχαριστώ :D

Καλημέρα όταν μιλάς στήν μια κάρτα η αλλη κάρτα είναι κλειστή αν θες να ειδοποίησε πρέπει να κανεις εκτροπή κλήσεων απο την μια κάρτα στην αλλη με οτι αυτό συνεπάγεται:)

Καλημέρα όταν μιλάς στήν μια κάρτα η αλλη κάρτα είναι κλειστή αν θες να ειδοποίησε πρέπει να κανεις εκτροπή κλήσεων απο την μια κάρτα στην αλλη με οτι αυτό συνεπάγεται:)

Ευχαριστώ πολύ Pater77! Ευτυχώς που ρώτησα... παραλίγο να την πατήσω. Εγώ θέλω και τις δύο κάρτες ενεργές. Να ΄σαι καλά!

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Ευχαριστώ πολύ Pater77! Ευτυχώς που ρώτησα... παραλίγο να την πατήσω. Εγώ θέλω και τις δύο κάρτες ενεργές. Να ΄σαι καλά!

Δεν νομίζω να υπάρχει αυτή η δυνατοτητα απο κάποια αλλη συσκευή!

Σ' ένα samsung duos που έχει ο αδερφός μου, είναι και οι δύο ενεργές. Όταν μιλάς στη μία γραμμή και σε καλέσουν ταυτόχρονα στην άλλη το ακούς . Αν κάνεις εναλλαγή κλήσεων και απαντήσεις χρεώνεσαι. Οπότε απλά βλέπεις ποιος παίρνει και τον καλείς μετά.

(να εξηγήσω ότι η μία κάρτα είναι σύνδεση και η άλλη what's up)

Edited by skydiver

Σ' ένα samsung duos που έχει ο αδερφός μου, είναι και οι δύο ενεργές. Όταν μιλάς στη μία γραμμή και σε καλέσουν ταυτόχρονα στην άλλη το ακούς . Αν κάνεις εναλλαγή κλήσεων και απαντήσεις χρεώνεσαι. Οπότε απλά βλέπεις ποιος παίρνει και τον καλείς μετά.

(να εξηγήσω ότι η μία κάρτα είναι σύνδεση και η άλλη what's up)

Τι ίδιο πράγμα με την εκτροπή δεν αλλάζει κάτι!

Για μένα το κινητό είναι οτι καλυτερο για τα λεφτά του δεν νομιζω να είναι σοβαρός λογος αυτός για να μην το αγορασεις κανεις μια εκτροπή και είσαι ok:)

Edited by Pater77

Άρα μπορούν να είναι και οι δύο ενεργές και να βλέπεις ποιός καλεί! Τώρα το κατάλαβα. Ευχαριστώ ξανά :)

edit: τα βρήκα εδώ

Edited by skydiver

Ρε παιδιά μου έχει σπάσει τα νεύρα το μήνυμα "μη επαρκής αποθηκευτικός χώρος"

Υποτίθεται ότι έχω 1,5-2 gb ελεύθερα αλλά δεν μπορώ να κάνω αναβαθμήσεις ή να εγκαταστήσω εφαρμογές των 2-3 MB

Το clean master δεν μου κάνει καμία διαφορά

Στο Iphone ποτέ δεν έιχα τέτοια "ηλίθια" προβλήματα :mad:

Καμία ιδέα ?

Tο κινητό θα χωράει σε μια φυσιολογική τσέπη?

Με πιο επώνυμο κινητό μπορώ να το συγκρίνω για να δω

περίπου πόσο μεγάλο είναι(ύψος και πλάτος)?

Ρε παιδιά μου έχει σπάσει τα νεύρα το μήνυμα "μη επαρκής αποθηκευτικός χώρος"

Υποτίθεται ότι έχω 1,5-2 gb ελεύθερα αλλά δεν μπορώ να κάνω αναβαθμίσεις ή να εγκαταστήσω εφαρμογές των 2-3 MB

Το clean master δεν μου κάνει καμία διαφορά

Στο Iphone ποτέ δεν έιχα τέτοια "ηλίθια" προβλήματα :mad:

Καμία ιδέα ?

Καλησπέρα φίλε,

το iphone σου ήταν 8 ή 16 gb?

το βασικό θέμα με αυτά τα smartphones είτε είναι xiaomi είτε είναι HTC 816 είτε samsung είναι η rom (αποθηκευτικός χώρος του τηλεφώνου εσωτερικά).

το συγκεκριμένο τηλέφωνο έχει και ένα μεγάλο θέμα που δεν το έχω λύσει ακόμα το ότι σώζει τα ΠΑΝΤΑ στο τηλέφωνο και ΟΧΙ στην sd card. ελπίζουμε να διορθωθεί στο patch που έρχεται την επόμενη βδομάδα από την xiaomi.

θα σου πρότεινα πάντως να αρχίσεις να το ψάχνεις λίγο καλύτερα με το ποιες εφαρμογές χρειάζεσαι και ποιες όχι, γιατί πάντα τα apk θα σώζονται στο 8gb (internal).

κάνε ένα CUT paste από τον internal hd -> sd card όλο τον φάκελο με τις photo και τα video/music/τυχόν backup που έχεις κάνει στο τηλέφωνο.

κάνε clean όλα τα cached data με το security -> cleaner της xiaomi!

και θα σου πρότεινα να βάλεις την αυθεντική rom english - chinese (v23) για να παίρνεις τα updates OTA.

το τηλέφωνο έχει κάποιες παιδικές ασθένειες (που δεν υπήρχαν στο απλό 4.7 redmi που είχα) αλλά κατά τα άλλα είναι εργαλείο καθημερινής χρήσης!:cool:

ps. ήμουν κάτοχος 3 / 3s / 4 / 5s και έχω σκάσει πολλά χρήματα για να παραπονιέμαι με τα 150 που έδωσα εδώ...

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

σε μέγεθος είναι περίπου ίδιο με το HTC Desire 816 και γενικά είναι το ίδιο σε πάρα πολλά:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6217&idPhone2=6073

πήγαινε σε ένα public και δες την διαφορά με το 816.

καθαρά το πλάτος παίζει ρόλο στο πιάσιμο και όχι το πόσο λεπτό είναι:

154 x 78.7 x 9.5 mm Xiaomi Redmi Note

vs

156.6 x 78.7 x 7.9 mm HTC Desire 816

το μηχάνημα έχει ωραίο πιάσιμο και το συνηθίζεις σε 1 βδομάδα άνετα.:cool:

Φίλε Βασίλη δεν παραπονιέμαι για το τηλέφωνο. Αυτό είναι μια χαρά . Τα προβλήματα που έχω είναι από ότι το έψαξα στο internet χαζά προβλήματα android OS . Γι'αυτό έχω κάθε δικαίωμα να γκρινιάζω. Αυτό συγκρίνω με το iphone , το λειτουργικό

Ισως αν ληθεί το πρόβλημα με την μεταφορα στην sd να σταματήσω να γκρινιάζω....ισως :rolleyes:

Edited by GeorgeTheCreator

Σε ποια ROM είπαμε ότι δεν υφίσταται πρόβλημα μεταφοράς στην sd?

Δεν έχω παραλάβει ακόμα και δεν έχω καταλάβει καλά.

Το πρόβλημα είναι ότι η εγκατάσταση και οι φωτό-βίντεο αποθηκεύονται στην εσωτερική και απλά πρέπει να κάνεις τη μεταφορά ή ότι γίνεται εγκατάσταση και φωτό-βίντεο στην εσωτερική και δε μπορείς καν να κάνεις μεταφορά στην sd;

Σε ποια ROM είπαμε ότι δεν υφίσταται πρόβλημα μεταφοράς στην sd?

Δεν έχω παραλάβει ακόμα και δεν έχω καταλάβει καλά.

Το πρόβλημα είναι ότι η εγκατάσταση και οι φωτό-βίντεο αποθηκεύονται στην εσωτερική και απλά πρέπει να κάνεις τη μεταφορά ή ότι γίνεται εγκατάσταση και φωτό-βίντεο στην εσωτερική και δε μπορείς καν να κάνεις μεταφορά στην sd;

Αν το θέμα σου είναι μονο οι φωτο- βίντεο εγκαθιστώντας την lenovo super camera λύνεται το προβλημα καθως εχει επιλογη εγκαταστασης στην sd.

Ρε παιδιά, όλοι λετε ότι το κινητό ρολλάρει super.

Σε εμένα τρώει τα κολληματάκια του, όχι πάντα αλλά αρκετές φορές.

Και όταν αλλάζω screens στο desktop, και όταν ρολλάρω σε λίστες (όπως τα settings).

Έχω την original english/chinese rom με root.

Μου το κάνει με τον original MUIU launcher αλλά και με τους Nova & Next launcher.

'Εχω απενεργοποιήσει το 'CPU Power Saving Mode' απο τα 'Settings->Battery->Battery Use' μηπως έφταιγε αυτό. Νομίζω μετά την απενεργοποίηση αυτή το κινητό πάει καλύτερα, αλλά όχι τέλεια.

Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Έχει βρει κανείς λύση;

1) MIUI φοραει, τι περιμενεις; Ακους αλλους εδω που λενε "Πεταει/Σφαιρα το κινητο/Τελειο, καλυτερο απολα" κλπ;;;

Δεν ειναι δα και.... stock android, ειναι πανβαρια rom.

2) Δοκιμασε να βγαλεις καμια εφαρμογη, μπας και φταιει αυτη

3) Δοκιμασε αλλη ρομ

4) Βαλε AOSP

Παίδες υπάρχει τρόπος να βγάλουμε το μικρό όριο (60κάτι χαρακτήρες) στα μηνύματα όταν γράφουμε ελληνικά?

υπάρχει κανένα app για μηνύματα με 160 ελληνικους χαρακτήρες και όχι 60?

1) MIUI φοραει, τι περιμενεις; Ακους αλλους εδω που λενε "Πεταει/Σφαιρα το κινητο/Τελειο, καλυτερο απολα" κλπ;;;

3) Δοκιμασε αλλη ρομ

4) Βαλε AOSP

Φιλε μου σε 4 συσκευες που περασαν απο τα χερια μου το Πεταει/Σφαιρα ειναι δεδομενο.Δεν ιδα καποιο θεματακι.

Και παντα μιλαω οπως μου ηρθαν απο το καταστημα αγορας απειραχτο εντελως.

Και ναι ενοειται οτι με AOSP θα τρεχει καλυτερα,αλλα οχι εχει καποιο θεμα η MIUI......:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

υπάρχει κανένα app για μηνύματα με 160 ελληνικους χαρακτήρες και όχι 60?

Δύο εφαρμογές : 1) Handcent sms και 2) Go sms Pro.

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Φιλε μου σε 4 συσκευες που περασαν απο τα χερια μου το Πεταει/Σφαιρα ειναι δεδομενο.Δεν ιδα καποιο θεματακι.

Και παντα μιλαω οπως μου ηρθαν απο το καταστημα αγορας απειραχτο εντελως.

Και ναι ενοειται οτι με AOSP θα τρεχει καλυτερα,αλλα οχι εχει καποιο θεμα η MIUI......:)

+1 ισχύει ότι τρέχει την Miui πολύ άνετα

----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δύο εφαρμογές : 1) Handcent sms και 2) Go sms Pro.

Τις κατεβάζω και τις τσεκάρω, thanks.

3) Δοκιμασε αλλη ρομ

4) Βαλε AOSP

1) Καταλαβαίνω οτι η MIUI είναι βαριά, αλλά εδώ μιλάμε για ένα κινητό με 8-core CPU & 2GB RAM. Δηλαδή τι θέλει αυτή η κωλ... MIUI για να ρολάρει ομαλά;

2) Έχω ακριβώς τις ίδιες εαρμογές που είχα και στο Nexus 4. Ίσως να φταίει οτι το μέτρο σύγκρισής μου για smoothness είναι το Nexus 4 που ήταν απλά άψογο.

3) Ελπίζω να λυθέι με την επόμενη έκδοση MIUI. Ίσως κάτι δεν έχει κάτσει καλά.

4) Μάλλον αυτό θα κάνω. Θα περιμένω λίγο όμως γιατί το τηλέφωνο είναι πολύ καινούργιο και ίσως οι AOSP δεν είναι ακόμα πολύ σταθερές.

Και κάτι τελευταίο που παρατήρησα. Το CPU Power Saving Mode ενεργοποείται με κάποιο τρόπο αυτόματα (ίσως με το restart, δεν ξέρω...). Το έχω απενεργοποιήσει 3 φορές μέχρι τώρα. Καμιά ιδέα κανείς γι' αυτό;

Είναι πολύ κοντά στο Note 3 που θα το βρείς εύκολα Public/MediaMarkt/Πλαίσιο για να το δεις από κοντά.

Να και ένα πολύ καλό site για συγρίσεις κινητών σε μέγεθος:

http://www.phonearena.com/phones/size#/phones/size/Xiaomi-Redmi-Note,Samsung-Galaxy-Note-3/phones/8554,7984

Παιδια, εχει βρει κανεις αν εχει timer η φωτοφραφικη του;

Επισης, πως επιλεγουμε πολλες επαφες για να κανουμε μαζικη διαγραφη αντι να το κανουμε μια-μια;