Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κινητο μου το εχω εδω και μια εβδομάδα αλλα με 2 μωρα εχω παίξει ελάχιστα. Το μόνο που με χαλάει ειναι οτι δεν μπορώ να τραβήξω καλές φωτογραφίες λόγω μεγέθους κινητού. Δεν μπορώ να κρατήσω σταθερό το κινητο με ενα χέρι με τίποτα αλλα και με τα 2 πάλι χάλια φωτογραφίες βγάζω. Κατά τα άλλα το κινητό πολύ καλό για τα λεφτά του. Η οθόνη τέλεια, το gps πολύ γρήγορο, wifi μέχρι τώρα ισάξιο με το iphone 4 που εχω. Μπαταρία συνήθως στις 12 το βράδυ ειμαι στο 20% οπότε το βαζω για φόρτιση, αλλα να τονίσω οτι εχω ρυθμισμενες τις επιδόσεις στο φουλ. Το κινητό το ζητησα root και με ελληνικη γλώσσα και προς το παρον δεν θα παιξω με ρομ γιατι ακουω πολλα προβληματα απο τα οποία δεν έχω κανένα. Επισης ενα ακομα πρόβλημα που για μενα ειναι σοβαρο ειναι οτι ακομα δεν καταφερα να μεταφερω τις apps στη ρομ.

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχουμε καμιά πληροφορία για το αν και πότε ενδέχεται να πέσει η τιμή ; Όταν ήτανε στα 205$ δεν το πήρα ο βλάκας γιατί περίμενα να πέσει κάτω από 200 και τελικά ανέβηκε στα 220 και δεν λέει να κατέβει

!!!

Στο μινιντιλ ειχαν πει οτι θα πεσει σε λιγες μερες υπομονη αν δε βιαζεσαι.Αν πεσουν οι τιμες θα το δουμε και απο δω μεσα ολο και καποιος θα το γραψει.:)

Στο μινιντιλ ειχαν πει οτι θα πεσει σε λιγες μερες υπομονη αν δε βιαζεσαι.Αν πεσουν οι τιμες θα το δουμε και απο δω μεσα ολο και καποιος θα το γραψει.:)

Να σαι καλα φιλε .

Μολις ειδα οτι ειναι στα 209$ , φτηνοτερο απο ολα τα αλλα μαγαζια.

Εχουμε καποια εκπτωση σαν μελη του φορουμ απο το συγκεκριμενο καταστημα ?

πανάκριβο ρε παιδιά. 10% της αξίας του κινητού σε πλαστικό backcover?

αν είναι να παίρνουμε κάτι οικονομικό για να γλιτώσουμε χρήματα και να τα σπαταλούμε μετά σε κοκοψαρα ακυρώνεται η οικονομία.

νομίζω κάτι μέχρι 10$=7€ είναι υπέραρκετο για κάποιον που θέλει εικαστική παρέμβαση. επιλογές υπάρχουν άφθονες.

προσωπικά η πιο ουσιαστική προσθήκη θεωρώ οτι είναι κάποιο glass screen protector. αλλά επειδή δεν τα πάω καθόλου καλά στην εφαρμογή, φοβάμαι οτι θα χαλάσω 3-4 μέχρι να το πετύχω.

Ε τότε να βάλουμε μια χαρτοπετσέτα σε ό,τι χρώμα θέλουμε και να το κολλήσουμε με σιλοτέιπ. V4M

Το θέμα είναι ότι κάποιοι, όπως εγώ, δεν αντέχω το άσπρο, μου φαίνεται πολύ άσχημο και γυαλιστερό. Και καθόλου ταιριαστό μπροστά μαύρο και πίσω άσπρο, οπότε θα τα έδινα για original από την εταιρία. Έβαλα το σύνδεσμο για όποιον ενδιαφέρεται, όποιος όχι δεν πειράζει.

Αν το πάρετε μαζί με το Νote επίσης, θα σας κοστίσει λιγότερο, γύρω στα 12 όπως εμένα. Αν το πάρετε ξεχωριστά, ανεβαίνει η τιμή.

Τώρα ο καθένας "ζυγίζει" τα λεφτά του ανάλογα με τις ανάγκες του. Εγώ δε θα έδινα 8 ευρώ για glass protector όταν μου δίνουν δωρεάν free ζελατίνα. Προτιμώ να δώσω 12 για κάτι που έχει αισθητή διαφορά στο μάτι μου και δεν είναι μιας χρήσεως.

Όπως είπα, ο καθένας κρίνει σύμφωνα με τις ανάγκες του, την τσέπη του και την αισθητική του :)

Το glass protector όμως έχει πολύ διαφορά από το plastic και στο μάτι και στο δάχτυλο. :)

Το glass protector όμως έχει πολύ διαφορά από το plastic και στο μάτι και στο δάχτυλο. :)

Tερατια θα ελεγα.........:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

μπορεί κάποιος να προτείνει ένα?

με ενδιαφέρει όντως να μην χαράζεται και όχι απλώς να το λέει.

το πάχος του δεν με πολυ απασχολεί.

μπορεί κάποιος να προτείνει ένα?

με ενδιαφέρει όντως να μην χαράζεται και όχι απλώς να το λέει.

το πάχος του δεν με πολυ απασχολεί.

Εγώ έβαλα αυτό

http://m.ebay.com/itm/251528882573?nav=WATCHING_ACTIVE

Έχει παρα πολύ καλη εφαρμογη και στη αφή είναι καλυτερο και από την οθόνη του κινητου;)

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Πολυ τζαμπαμαν την βλεπω βρε συ.:)

Μια δοκιμη βεβαια θα μας διαφωτιση!!:D

Πολυ τζαμπαμαν την βλεπω βρε συ.:)

Μια δοκιμη βεβαια θα μας διαφωτιση!!:D

Γι αυτό ρώτησα κι εγώ βρε:)

Για 4$ αξίζει μια δοκιμή. Θα βάλω μια παραγγελία, να δούμε τι ψάρια πιάνει!:lol:

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Γι αυτό ρώτησα κι εγώ βρε:)

Για 4$ αξίζει μια δοκιμή. Θα βάλω μια παραγγελία, να δούμε τι ψάρια πιάνει!:lol:

Σωστο σε βρισκω!!

Το set τις Nillkin 9H εβαλα και εγω,απλα εξαιρετικο!!

την είδα και εγώ την 3.99 αλλά δεν ξέρω κάπως μου κάθεται.

στις φωτό απο κάτω σαν πολύ να λυγίζει για γυαλί.

έχω βαρεθεί και την αναμονή απο Κίνα, θέλω να πάρω κάτι και να δουλέψει χωρίς πολλά πολλά.

Ki εγώ σκέφτομαι να βάλω glass screen protector απλά έφαγα ήδη μια πατάτα με τη θήκη της Nillkin που παρήγγειλα

Από ποιότητα μέτρια αλλά δεν με ένοιαζε αυτό εγώ την πήρα γιατί έχει παράθυρο και εξειδικευμενη εφαρμογή για να δουλεύεις το τηλέφωνο χωρίς να ανοίγεις τη θήκη(μαζεύει τα εικονίδια επάνω στο παραθυράκι της θήκης). Επίσης έχει υποτίθεται αυτόματη λειτουργία ενεργοποίησης και απενεργοποίησης με το άνοιγμα και το κλείσιμο της θήκης χωρίς να πατάς κουμπί αλλά εμένα κάπου στράβωνε το όλο θέμα και μου απενεργοποιούσε τελείως το τηλέφωνο :mad:

Την άντεξα 1 μέρα πάνω στο τηλέφωνο κι αυτό γιατί ακόμα χρησιμοποιώ το Iphone 4 που έχω σαν κύριο τηλέφωνο μέχρι να προσαρμοστώ στα δεδομένα του android

Έτσι φοβάμαι μην παραγγείλω πάλι κάτι της Nillkin και φάω άλλη μία πατάτα

Επίσης αν ξέρει κάποιος να παραγγείλω από κάπου κοντά ενα glass screen protector γιατί φεύγω την άλλη Παρασκευή διακοπές και θα ήθελα να το έχω παραλάβει

Ευχαριστώ τον sso και τα άλλα παιδιά που με βοήθησαν με το πρόβλημα IMEI. Τελικα το κινητό δεν μπόρεσα να το φτιάξω και η Vickmall θα μου στείλει καινούργιο το συντομότερο δυνατό, δηλαδή δεν θα περιμένουν να παραλάβουν το ελλατωματικό. Πλέον για εμένα η Vickmall είναι η καλύτερη και η πιο αξιόπιστη εταιρεία για τα κινέζικα κινητά. Απο το πρώτο email έλεγαν πως δεν θα χάσω τα λεφτά μου και αν καταφερω και το φτιάξω θα μου στείλουν 10$ για την ταλαιπωρία. Σίγουρα θα προτιμηθούν ξανά. Edited by aytach

Ευχαριστώ τον sso και τα άλλα παιδιά που με βοήθησαν με το πρόβλημα IMEI. Τελικα το κινητό δεν μπόρεσα να το φτιάξω και η Vickmall θα μου στείλει καινούργιο το συντομότερο δυνατό, δηλαδή δεν θα περιμένουν να παραλάβουν το ελλατωματικό. Πλέον για εμένα η Vickmall είναι η καλύτερη και η πιο αξιόπιστη εταιρεία για τα κινέζικα κινητά. Απο το πρώτο email έλεγαν πως δεν θα χάσω τα λεφτά μου και αν καταφερω και το φτιάξω θα μου στείλουν 10$ για την ταλαιπωρία. Σίγουρα θα προτιμηθούν ξανά.

Αυτο με το συγκεκριμενο σαιτ το χω ξανακουσει μολις παρηγγειλα ενα 1s απο αυτους πολυ εξυπυρετικοι εκαναν και εκπτωσουλα να ναι καλα .

Στο θεμα τωρα το νοτε που εχω ειναι μουλτι και ροοτ απο μινιντιλ και σε λιγες μερες θα το δωσω σε ενα φιλο γιατι περιμενω το αγγλοκινεζικο.Οταν παω στα permissions δε μου δινει δυνατοτητα να τσεκαρω το ροοτ permission ουτε το manage root permissions.

Στο antutu μου λεει οτι ειμαι ροοτ το ιδιο και στο cpu-z τι συμβαινει κανω καποιο λαθος?Ψιλομπερδευτηκα.....:(

Παρέλαβα κι εγώ επιτέλους το Note πριν 2 μέρες, τη Δευτέρα :)

Tο κινητό είναι φοβερό, αυτά που με εντυπωσίασαν κυρίως είναι: 1) η απίστευτη ευκρίνεια/ανάλυση της οθόνης, 2) τα ζωντανά χρώματα και οι καλές γωνίες θέασης, 3) πόσο γρήγορα και smooth ρολάρει MIUI(μεγάλη έμφαση στο smooth), και 4) τελικά η MIUI είναι πανέμορφη και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής περίμενα να αντιπαθήσω λόγω της ομοιότητας με το iOS. Αλλά εξεπλάγην ευχάριστα, δεν το περίμενα να μ' αρέσει τόσο.

Μοναδικό μειονέκτημα είναι ότι είναι μεγάλο σε μέγεθος. Και όταν λέω μεγάλο εννοώ πολύ μεγάλο/άβολο σε καθημερινή χρήση και αδύνατη χρήση με το ένα χέρι. Ας όψεται που έχει τα 4 θετικά που ανέφερα παραπάνω και αντισταθμίζονται κάπως τα πράγματα.

Να επιβεβαιώσω κι εγώ με τη σειρά μου πως δεν υπάρχει κιτρινίλα στην οθόνη σε λευκό φόντο(πχ google.com), στο μενού υπάρχει μεν μια πιο σκοτεινή διαβάθμιση που μπορεί να κιτρινίζει λίγο σε κάποιες γωνίες θέασης και ρυθμίσεις φωτεινότητας, αλλά αυτό είναι φανερά επιλογή ή εφέ (όπως το πει κανείς) της rom.

Μιά ερώτηση τώρα σχετικά με την miui, φτιάχνοντας ένα φάκελο μπορείς να βάλεις μέχρι 9 εφαρμογές, μπορούμε με κάποιο τρόπο να το αλλάξουμε αυτό και να μπορούμε να βάλουμε περισσότερες?

Παρέλαβα κι εγώ επιτέλους το Note πριν 2 μέρες, τη Δευτέρα :)

Tο κινητό είναι φοβερό, αυτά που με εντυπωσίασαν κυρίως είναι: 1) η απίστευτη ευκρίνεια/ανάλυση της οθόνης, 2) τα ζωντανά χρώματα και οι καλές γωνίες θέασης, 3) πόσο γρήγορα και smooth ρολάρει MIUI(μεγάλη έμφαση στο smooth), και 4) τελικά η MIUI είναι πανέμορφη και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής περίμενα να αντιπαθήσω λόγω της ομοιότητας με το iOS. Αλλά εξεπλάγην ευχάριστα, δεν το περίμενα να μ' αρέσει τόσο.

Μοναδικό μειονέκτημα είναι ότι είναι μεγάλο σε μέγεθος. Και όταν λέω μεγάλο εννοώ πολύ μεγάλο/άβολο σε καθημερινή χρήση και αδύνατη χρήση με το ένα χέρι. Ας όψεται που έχει τα 4 θετικά που ανέφερα παραπάνω και αντισταθμίζονται κάπως τα πράγματα.

Να επιβεβαιώσω κι εγώ με τη σειρά μου πως δεν υπάρχει κιτρινίλα στην οθόνη σε λευκό φόντο(πχ google.com), στο μενού υπάρχει μεν μια πιο σκοτεινή διαβάθμιση που μπορεί να κιτρινίζει λίγο σε κάποιες γωνίες θέασης και ρυθμίσεις φωτεινότητας, αλλά αυτό είναι φανερά επιλογή ή εφέ (όπως το πει κανείς) της rom.

Μιά ερώτηση τώρα σχετικά με την miui, φτιάχνοντας ένα φάκελο μπορείς να βάλεις μέχρι 9 εφαρμογές, μπορούμε με κάποιο τρόπο να το αλλάξουμε αυτό και να μπορούμε να βάλουμε περισσότερες?

Το τελευταιο και εγω το εψαχνα αλλα δεν βρηκα τον τροπο.........

Εχεις κανεις προβλημα με την αντιγραφη αρχειων προς το κινητο μεσω υπολογιστη;

Συνδεω το κινητο στον υπολογιστη και αντιγραφω ενα αρχειο στην καρτα του (ειτε εσωτερικη, ειτε εξωτερικη) και φαινεται πως κολλαει και δεν προχωραει η αντιγραφη.

Ρε παιδιά, όλοι λετε ότι το κινητό ρολλάρει super.

Σε εμένα τρώει τα κολληματάκια του, όχι πάντα αλλά αρκετές φορές.

Και όταν αλλάζω screens στο desktop, και όταν ρολλάρω σε λίστες (όπως τα settings).

Έχω την original english/chinese rom με root.

Μου το κάνει με τον original MUIU launcher αλλά και με τους Nova & Next launcher.

'Εχω απενεργοποιήσει το 'CPU Power Saving Mode' απο τα 'Settings->Battery->Battery Use' μηπως έφταιγε αυτό. Νομίζω μετά την απενεργοποίηση αυτή το κινητό πάει καλύτερα, αλλά όχι τέλεια.

Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Έχει βρει κανείς λύση;

Ρε παιδιά, όλοι λετε ότι το κινητό ρολλάρει super.

Σε εμένα τρώει τα κολληματάκια του, όχι πάντα αλλά αρκετές φορές.

Και όταν αλλάζω screens στο desktop, και όταν ρολλάρω σε λίστες (όπως τα settings).

Έχω την original english/chinese rom με root.

Μου το κάνει με τον original MUIU launcher αλλά και με τους Nova & Next launcher.

'Εχω απενεργοποιήσει το 'CPU Power Saving Mode' απο τα 'Settings->Battery->Battery Use' μηπως έφταιγε αυτό. Νομίζω μετά την απενεργοποίηση αυτή το κινητό πάει καλύτερα, αλλά όχι τέλεια.

Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Έχει βρει κανείς λύση;

Μιας και έχουμε το ίδιο setup όπως βλέπω ...εγώ δεν έχω τέτοια θέματα

Σήμερα όμως είχα ένα κουλό καθώς χτύπαγε ξαφνικά το ξυπνητήρι μετά από το τέλος μίας κλήσης κ δεν είχα επιλογή να το σταματήσω εκτός από power off

Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610

Εχεις κανεις προβλημα με την αντιγραφη αρχειων προς το κινητο μεσω υπολογιστη;

Συνδεω το κινητο στον υπολογιστη και αντιγραφω ενα αρχειο στην καρτα του (ειτε εσωτερικη, ειτε εξωτερικη) και φαινεται πως κολλαει και δεν προχωραει η αντιγραφη.

Το προβλημα με τη μεταφορα μεσω του καλωδιου usb ειναι λογος επιστροφης της συσκευης;

Εσω δοκιμασει 3 καλωδια + αυτο που μου εστειλαν.

Edited by yiannisvb

Παιδιά, μια ερώτηση.. Όταν μιλάς στη μια κάρτα και ταυτόχρονα σε καλούν στη δεύτερη ,ακούγεται στο ακουστικό ότι σε καλούν ή στέλνει μήνυμα ότι είσαι κατειλημμένος;

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2