sso Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 H aosp υποστηριζει dualSim? Ναι, κανονικα. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatdata Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 τελικά αφού τα ζώα αργά στο κέντρο διανομής αθηνων.. ήταν από χτες το πρωί εκεί και δε το έφερνε κανείς, ούτε μια ειδοποίηση βρε παιδί. έτσι και εγώ με τα πολλά τηλέφωνα πήγα εκεί και το παρέλαβα μόνος μου. tracking τον ΕΛΤΑ λέει ακόμα οτι είναι στο αεροδρόμιο.. :p δε ξερω τη περίμενα απο τη συσκευή αλλά είναι άκρως εντυπωσιακή για τα λεφτά της. σε σχέση με το ativ s που είχα πριν εκτός του όγκου κατά τα άλλα είναι κορυφαία. πιο πολλά ινφο αργότερα μιας και τώρα είμαι στην δίνη του σκαλίσματος! πως διάολο κάνεις uninstall apps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_Marousi Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 τελικά αφού τα ζώα αργά στο κέντρο διανομής αθηνων.. ήταν από χτες το πρωί εκεί και δε το έφερνε κανείς, ούτε μια ειδοποίηση βρε παιδί. έτσι και εγώ με τα πολλά τηλέφωνα πήγα εκεί και το παρέλαβα μόνος μου. tracking τον ΕΛΤΑ λέει ακόμα οτι είναι στο αεροδρόμιο.. :p δε ξερω τη περίμενα απο τη συσκευή αλλά είναι άκρως εντυπωσιακή για τα λεφτά της. σε σχέση με το ativ s που είχα πριν εκτός του όγκου κατά τα άλλα είναι κορυφαία. πιο πολλά ινφο αργότερα μιας και τώρα είμαι στην δίνη του σκαλίσματος! πως διάολο κάνεις uninstall apps? welcome to the world of somthing like IOS 6!!!! Λοιπόν drug and drop στο πάνω μέρος της οθόνης έχει έναν τενεκέ και γίνεται σε όλα πλην των αρχικών προγραμμάτων που είναι μέσα στο MIUI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatdata Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 το βρήκα αμέσως μετά που πάτησα το ποστ.. :p εχω σκαλωσει στο sync τον bookmarks στον chrome.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 θα ηθελα και εγω να μαθω Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatdata Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) έχω το πρώτο μου πρόβλημα.. στα καλά του καθουμένου κρασαρουν τα apps μου το κάνει σε όλα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χρήσης. έχει κανείς υπόψιν τη μπορεί να φταίει? ειναι με multi/rooted απο vickmall. μήπως να περάσω την επίσημη ρομ? και αν ναι ποια είναι η τελευταία? επίσης έχω πολύ χαμηλά σκορ στο antutu (22400) στο cpuz έχει ολα τα χαρακτηριστικά σωστά πάντως. μήπως τρώει κάνα throttling λογο ζέστης? το φορτίζω τώρα να αλλάξω το recovery se TWRP και να περάσω την επίσημη ελληνική rom να δω τη θα αλλάξει. Edited July 3, 2014 by fatdata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Θα κατεβασεις την lenovo super camera αυτη εχει επιλογη για αποθηκευση στην sd. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, κάνει καλή δουλειά όντως!:) Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Εγω παντως επιμενω οτι εχει γυαλι στην οθονη,εκτος και εαν ειναι εξαιρετικα καλο το πλαστικο που εχει.......το σκρολαρισμα ειναι εξαιρετικο,χωρις κανενα κολλημα απο τα δαχτυλα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cactus75 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Και εμένα στο antutu μου βγάζει σκορ 25000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Και εμένα στο minideal μου βγάζει σκορ 25000 Μια χαρα εισαι φιλε μου. Παιδια ξερετε οτι στο σκορ του antutu παιζει μεγαλο ρολο και η rom που φοραει το κντ εκεινη την στιγμη....αλλα και το ποσο γρηγορη ειναι η καρτα sd που τυχον φορατε επανω..:) Η ουσια ειναι οτι το κντ ειναι εξειρετικο,του εχω πιει το αιμα και δεν εχει κανει κιχ!!!:p Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapaman Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 και παλι καλησπέρα σας, έτοιμος να το παραγγείλω κ γω, επειδή το THL W100 μας άφησε χρόνους... παραγγέλνουμε απο Vickmall ή Minideal??? τί λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 και παλι καλησπέρα σας, έτοιμος να το παραγγείλω κ γω, επειδή το THL W100 μας άφησε χρόνους... παραγγέλνουμε απο Vickmall ή Minideal??? τί λέτε? Σε οποους εχεις μεγαλυτερη εμπιστοσυνη φιλε μου.......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatdata Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Μια χαρα εισαι φιλε μου. Παιδια ξερετε οτι στο σκορ του antutu παιζει μεγαλο ρολο και η rom που φοραει το κντ εκεινη την στιγμη....αλλα και το ποσο γρηγορη ειναι η καρτα sd που τυχον φορατε επανω..:) Η ουσια ειναι οτι το κντ ειναι εξειρετικο,του εχω πιει το αιμα και δεν εχει κανει κιχ!!!:p σωστός.. έκλεισα το battery saver και πήγε καπάκι στα 24700 θα δοκιμάσω και χωρίς την sd το βράδυ να δω. περίεργο είναι οτι μολις φόρτισε η μπαταρία πάνω απο 60% σταμάτησαν τα crash. μολις περάσω την νέα ρομ και το δουλέψω και μερικές μέρες θα αφήσω ενα review. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Φιλε μου καλημερα. Η συσκευη ειναι απιστευτη. Εγω και νομιζω οι περισσοτεροι το αγορασαν απο vickmall. Oλα καλα, κανενα θεμα. :happy: Ειχα ζητησει να βαλουν multilanguage ROM που εχει και ελληνικανα κανουν root και να εγκαταστησουν Playstore. Μονο το root δεν ειχαν κανει. Ομως με οποιαδηποτε αλλη ROM πλην της μανισιας δεν εχεις updates. Τελικα με τη βοηθεια των παιδιων στο xiaomi-miui.gr εβαλα την τελευταια ελληνικη ROM GTV 3.13.0 που εχει και ελληνικα, και root και Playstore. Ειναι πολυ καλα μεταφρασμενη, και δουλευει αψογα. Και κανουν τα παιδια εκλει μεσα συνεχεια updates, μολις βγει η αγγλικη εκδοση απο en.miui.com, αρα full support, που δεν εχει σχεδον καμια αλλη συσκευη !!!! :D Μούρθε και μένα φίλε μου από vickmall με multilanguage ROM που εχει και ελληνικα ( που δεν είναι και τέλεια και παντού αλλά είναι ΟΚ για μένα ), root, playstore. Υπάρχει λόγο να κάνω τα παραπάνω που λές για να έχω updates; Τι μου προσφέρουν τα updates. Υπ' όψιν είμαι άσχετος χρήστης με κύρια χρήση τηλέφωνα και πολύ Internet και φωτογραφίες, ούτε παιχνίδια ούτε άλλα :rolleyes: Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Μούρθε και μένα φίλε μου από vickmall με multilanguage ROM που εχει και ελληνικα ( που δεν είναι και τέλεια και παντού αλλά είναι ΟΚ για μένα ), root, playstore. Υπάρχει λόγο να κάνω τα παραπάνω που λές για να έχω updates; Τι μου προσφέρουν τα updates. Υπ' όψιν είμαι άσχετος χρήστης με κύρια χρήση τηλέφωνα και πολύ Internet και φωτογραφίες, ούτε παιχνίδια ούτε άλλα :rolleyes:Τι σου προσφερουν τα updates ? Διορθωσεις στη ROM, νεα χαρακτηριστικα, βελτιωση συμπεριφορας, βελτιωση γραφικων πιθανοτητα, και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις. Ειναι σα να λεμε θα μεινω στο PC στα Win 98 οταν ηδη εχουν βγει τοσα updates του λειτουργικου .....Νομιζω μονο και μονο για να εχεις το τελευταιο λειτουργικο φτανει, περα απο ολες τις πιθανες βελτιωσεις και νεα χαρακτηριστικα που προστιθενται σαυτο ;) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Τα post 799 kai 861 ας τα βαλει καποιος φιλος που μπορει στην αρχικη σελιδα να μην ψαχνει ο εκαστοτε ενδιαφερομενος.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) Δείτε τα σκορ με την AOSP ROM, με την οποία παίζει και το Gravity Box Edited July 3, 2014 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisvb Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Πρόκειται για fake αλλά εύκολα ξεγελάει. Μάλιστα τρέχει δυο antutu, όπου στο πρώτο το κινητό φαίνεται να έχει τα specs του original. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Μια χρήσιμη συλλογή από Roms, Recoverys, Tools, Tips Προσοχή να παίρνουμε τα αρχεία που αφορούν στην δική μας έκδοση WCDMA και όχι στην TD http://en.miui.com/thread-26132-1-1.html Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Πρόκειται για fake αλλά εύκολα ξεγελάει. Μάλιστα τρέχει δυο antutu, όπου στο πρώτο το κινητό φαίνεται να έχει τα specs του original. :cry: Ναι φιλε μου εχει ξαναμπει το video αυτο στο παρων τοπικ.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 3, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Πρόκειται για fake αλλά εύκολα ξεγελάει. Μάλιστα τρέχει δυο antutu, όπου στο πρώτο το κινητό φαίνεται να έχει τα specs του original. :cry: Το "κλασσικό" antutu δεν είναι σε θέση να βγάζει τα σωστά τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά ότι του πουν, να χρησιμοποιείτε το antutu X. Ρίξε μια ματιά στο πρώτο post, υπάρχει σχετικό θέμα με τα fake. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Κατάφερα και κατάστρεψα τον 20ψηφιο ^_^ :p Το έξυσα με μύτη από κατσαβίδι με αποτέλεσμα να σκίσω το χαρτί :p Παντώς το κινητό πετάει... Pure stock rom απλά έβαλα google play κτλ μέσω του installer από το xiaomi store και έκανα και ένα root έτσι για να το έχω.... 26617 στο antutu X με μία μάπα sd card Κάποια games Που δοκίμασα επίσης πετάει BTW ποια εφαρμογή είπατε για 160 χαρακτήρες / ένδειξη υπόλοιπου χαρακτήρων (dual sim υποστήριξη πάντα) GO Sms pro ή κάποια άλλη πως λέγεται; Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Δείτε τα σκορ με την AOSP ROM, με την οποία παίζει και το Gravity Box Για λέγε. Πως τη βλέπεις; Είναι σταθερή; Δουλεύουν όλα;Έχει bugs; Είνσι multilingual; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) Για λέγε. Πως τη βλέπεις; Είναι σταθερή; Δουλεύουν όλα;Έχει bugs; Είνσι multilingual; 1. Είναι πολύ καλή και σταθερότατη 2. Ναι δουλεύουν όλα 3. Είναι multilanguage Υπάρχει ένα θεματάκι. Όταν συνδέεται το κινητό με USB θα πρέπει να συνδέεται σαν MTP και όχι σαν Χώρος Αποθήκευσης. Διαφορετικά μετά την αποσύνδεση βγάζει μήνυμα ότι η Κάρτα έχει καταστραφεί και δεν βλέπει τα αρχεία ούτε της Εσωτερικής μνήμης ούτε της Κάρτας. Με επανεκκίνηση τα ξαναβλέπει όλα. Επίσης παρ' όλο ότι υπάρχει δυνατότητα να επιλεγεί η κάρτα σαν "Προεπιλεγμένος Δίσκος Εγγραφής" δεν βλέπω να πηγαίνουν στην κάρτα. Αυτό βέβαια το πρόβλημα υπάρχει και στην MIUI. Αυτά για την AOSP....:) Edited July 4, 2014 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) Δείτε τα σκορ με την AOSP ROM, με την οποία παίζει και το Gravity Box Σωκρατη καλομιλητο το εργαλειο :D Για πες, στο Gravity Box δουλευουν ολα τα καλουδια ? smartradio(2g-3g) - 160 χαρ/sms ? Αν μπορεσεις ανεβασε και στατιστικα μπαταριας, ξερεις εσυ, με gsam battery Edited July 4, 2014 by navi55 απαγορεύονται τα greeklish Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts