Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά εγώ ΔΕΝ βρηκα κάπου ΞΥΣΤΟ

Έβαλα το imei και το S/N στο site της xiaomi και αφού μετέφρασα τα κινέζικα μου έβγαλε το μήνυμα ότι το κινητό κατασκευάστηκε από τη xiaomi στις 27/5 νομίζω και είναι το redmi note white 8g

Στο antutu πάντως μου έβγαλε 27106 την πρώτη φορά και 26800 στις επόμενες. Οπότε θέλω να ελπίζω ότι δεν έχω πρόβλημα. Αγορά από minideals

το ξυστο ειναι η γκριζα λωριδα στο αυτοκολλητακι πανω απ το λευκο πλαισιο με τα ΣΝ και ΙΜΕΙ. Δεν ειχε εσενα το αυτοκολλητακι;

Εμενα αποτελεσμα ΣΝ και ΙΜΕΙ πρασινο εικονιδιο, check, και μεταφραση η ιδια που εγραψες κι εσυ.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το λινκ που εδωσε ο sso για τα περι γνησιοτητας λεει για ΙΜΕΙ και ΣΝ. Τα εβαλα και οντως λεει για οφισιαλ αγορα.

ως 2ο τροπο τσεκαρισματος, το λινκ λεει για recovery. Η δεξια εικονα ειναι η αυθεντικη κι η αριστερη η fake;

Πως κανω recovery?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μιας και καπου διαβασα οτι η Σελινα γνωριζει το φορουμ εδω, της αναφερα πως τα παιδια που εκαναν την αγορα είχαν πρασινο εικονιδιο, ως αποτελεσμα στον 20ψηφιο.

Μου ζητάει το λινκ για το φορουμ εδω. Και ειπα να σας ρωτησω πρωτα, πριν το δωσω. Να το δωσω;

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το ξυστο ειναι η γκριζα λωριδα στο αυτοκολλητακι πανω απ το λευκο πλαισιο με τα ΣΝ και ΙΜΕΙ. Δεν ειχε εσενα το αυτοκολλητακι;

Εμενα αποτελεσμα ΣΝ και ΙΜΕΙ πρασινο εικονιδιο, check, και μεταφραση η ιδια που εγραψες κι εσυ.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το λινκ που εδωσε ο sso για τα περι γνησιοτητας λεει για ΙΜΕΙ και ΣΝ. Τα εβαλα και οντως λεει για οφισιαλ αγορα.

ως 2ο τροπο τσεκαρισματος, το λινκ λεει για recovery. Η δεξια εικονα ειναι η αυθεντικη κι η αριστερη η fake;

Πως κανω recovery?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μιας και καπου διαβασα οτι η Σελινα γνωριζει το φορουμ εδω, της αναφερα πως τα παιδια που εκαναν την αγορα είχαν πρασινο εικονιδιο, ως αποτελεσμα στον 20ψηφιο.

Μου ζητάει το λινκ για το φορουμ εδω. Και ειπα να σας ρωτησω πρωτα, πριν το δωσω. Να το δωσω;

Κατσε τωρα εσυ με μπερδεψες..........στο βγαζει η οχι γνησιο....?????

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

το ΙΜΕΙ και ΣΝ, γνήσια με πρασινο εικονιδιο. Επισης με μεταφραση κινεζικα-αγγλικα λεει πως στις 27/5 εγινε παραγγελια από official κάτι

το 20ψηφιο μου εβγαλε κοκκινο θαυμαστικό, σαν σφαλμα.

Η Σελινα, μου λεει δες το surface θα ειχε διαφορα. Εγω δεν καταλαβαινω τίποτα μιας και ειναι το 1ο μου smartphone. Λεει δε μας συμφερει να σου πουλήσουμε ψευτικο κλπ.

Λεει, αφου ΙΜΕΙ και ΣΝ είναι γνήσια, είναι οκ.

εκανα antutu. Μου το βγαζει προτελευταιο στην σειρα σε σχεση με αλλα και λεει: "Μy HM NOTE 1W: 26514" και στο details λεει πιο αναλυτικά.

Τι σημαίνει αυτό;

εν τω μεταξυ στο Settings/About Device/Status/IMEI information, μου δείχνει το ιδιο ΙΜΕΙ που εχει και στο κουτί απ εξω

Edited by LandJ

Παιδιά συγνώμη αλλά γιατί πάλι πλεχτήκατε με την γνησιότητα.

το post αυτό είναι για να γράφουμε reviews για την συσκευή και όχι για το αν το μαγαζί που μας το αγοράσαμε (που το vickmall ότι έχω ήταν πάντα αυθεντικά) είναι οκ!

Παίδες έχει πάρει κανείς Tempered Glass screen protector για το Note του? Τι διαφορά έχει σε σχέση με την απλή ζελατίνα που συνήθως δίνουν ως δώρο τα γνωστά κινεζομαγαζα? Αξίζει σαν αγορά? Έχει διαφορά στην αφή/αίσθηση??

Παίδες έχει πάρει κανείς Tempered Glass screen protector για το Note του? Τι διαφορά έχει σε σχέση με την απλή ζελατίνα που συνήθως δίνουν ως δώρο τα γνωστά κινεζομαγαζα? Αξίζει σαν αγορά? Έχει διαφορά στην αφή/αίσθηση??

Θα σου πω μόνο ότι έχω διαβάσει, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Τα προστατευτικά αυτά είναι από γυαλί και όχι πλαστικό. Οπότε η αίσθηση είναι ανώτερη από τα απλά και η οπτική επίσης. Σχόλια λένε ότι επιτρέπουν καλύτερο contrast και χρώματα. Μόνο μειονέκτημα ότι αν πας να το βγάλεις μετά παίζει να σπάσει σε γωνία και να μην μπαίνει πάλι μετά. Στα θετικά επίσης ότι η εφαρμογή είναι πανεύκολη και δεν κάνουν τόσο εύκολα κενά αέρος. Εγώ θα πάρω σίγουρα.

Δεν βαραίνει αρκετά με αυτό το κινητό; Είναι ήδη αρκετά βαρύ. 200 gr!!!

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Θα σου πω μόνο ότι έχω διαβάσει, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Τα προστατευτικά αυτά είναι από γυαλί και όχι πλαστικό. Οπότε η αίσθηση είναι ανώτερη από τα απλά και η οπτική επίσης. Σχόλια λένε ότι επιτρέπουν καλύτερο contrast και χρώματα. Μόνο μειονέκτημα ότι αν πας να το βγάλεις μετά παίζει να σπάσει σε γωνία και να μην μπαίνει πάλι μετά. Στα θετικά επίσης ότι η εφαρμογή είναι πανεύκολη και δεν κάνουν τόσο εύκολα κενά αέρος. Εγώ θα πάρω σίγουρα.

Οπότε τo "glass" δεν είναι μόνο στο όνομα, ενδιαφέρον...

γνωρίζεις κάποιο αξιόπιστο site για αγορά?

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν βαραίνει αρκετά με αυτό το κινητό; Είναι ήδη αρκετά βαρύ. 200 gr!!!

χωρίς να εχω δει ή πιάσει από κοντά ποτέ tempered glass δεν πιστεύω να είναι πάνω από 5-6gr αν μιλάμε για ένα λεπτό φίλμ γυαλιού (μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια, εύκολα :lol: )

Μου ήρθε και εγκατέστησα προχθές αυτό.

http://www.aliexpress.com/item/NILLKIN-Amazing-H-Nanometer-Anti-Explosion-Tempered-Glass-9H-Screen-Protector-Film-For-Xiaomi-Hongmi-Red/1824964972.html

Τέλεια αίσθηση και πανέυκολη εφαρμογή.

Φαντάζομαι ότι και για το NOTE είναι το ίδιο...

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Ευχαριστώ φίλε μου για την άμεση απάντηση. Κάποιο λινκ γιατί στο google play δεν..............:wacko:

Άλλη ερώτηση από τον άσχετο!!.....Επειδή χρησιμοποιώ bluetooth στο παλιό τηλέφωνο του είχε είχα εγκαταστήσει την εφαρμογή call confirm για την αποφυγή κατά λάθoς κλήσης του τελευταίου κληθέντος αριθμού από το bluetooth. Όμως στο XIAMI δεν λειτουργεί ούτε αυτή ούτε παρόμοιες εφαρμογές. Καμμία ιδέα;;;

http://www.mediafire.com/?en9ijw9f0f5vobf

Και για να τελειωνουμε με τα τις γνησιοτητας,παρατηρησα οτι οταν την 1η φορα εβαλα τον 20ψηφιο κωδικο,μου το εβγαλε οκ γνησιο.Αλλα ταν το εκανα ξανα μου εβγαζε ενα κοκκινο θαυμαστικο,και ενω ελεγε οτι ειναι οκ,απο κατω εγραφε οτι ειχα βαλει τον κωδικο ασφαλειας πολλες φορες(2-3-4-5....οσες φορες δηλαδη δοκιμαζα).Το παρακατω δηλαδη--->

你的防伪码为小米手机官方出品码

您所查询的防伪码已被查询过5次

Οπoτε ιδια εαν με την 1η φορα σας το βγαζει γνησιο και μετα το ξαναπροσπαθησετε και δειτε το κοκκινο θαυμαστικο δεν υπαρχει κανενα προβλημα!!!:)

Καρατσεκαριμενο πλεον!!!!!!Μολις ρωτησα και τους Κινεζους στο διπλανο διαμερισμα.Μου ειπαν ειναι original!!!!!!!(ειναι στελεχοι που εργαζονται στην ZTE HELLAS)Eχουμε και τα κονε μας εκ των εσω........:p

Ωραια λυσαμε και αυτο.......παμε για αλλα τωρα!!!:D

Παιδιά παρακαλώ απαντήστε μου σε αυτό:

το έχω το τηλέφωνο εδώ και 2μέρες και δεν έχω καταφέρει να αλλάξω το destination folder DCIM (camera folder) και το downloads από την εσωτερική μνήμη στο SD card.

μπορείται να το τσεκάρετε και να μου απαντήσετε;

version: MIUI-JHDCNBE23.0 / 32sd card kingston 10.0

ελπίζω να μην είναι άλλο ένα τεράστιο bug που το είχαμε λύσει στο MiUIv4.

στο redmi 4.7 που έχω τα σώζει όλα στο sd card !!!!!!!!!!!!!:(

δεν κάνω root δεν ασχολούμε με αλλαγές στο rom έχω το αυθεντικό note και Δεν θέλω να το αλλάξω.

ευχαριστώ.

Παιδιά παρακαλώ απαντήστε μου σε αυτό:

το έχω το τηλέφωνο εδώ και 2μέρες και δεν έχω καταφέρει να αλλάξω το destination folder DCIM (camera folder) και το downloads από την εσωτερική μνήμη στο SD card.

μπορείται να το τσεκάρετε και να μου απαντήσετε;

version: MIUI-JHDCNBE23.0 / 32sd card kingston 10.0

ελπίζω να μην είναι άλλο ένα τεράστιο bug που το είχαμε λύσει στο MiUIv4.

στο redmi 4.7 που έχω τα σώζει όλα στο sd card !!!!!!!!!!!!!:(

δεν κάνω root δεν ασχολούμε με αλλαγές στο rom έχω το αυθεντικό note και Δεν θέλω να το αλλάξω.

ευχαριστώ.

Βασιλη ετσι ειναι αυτη η rom,αλλα μπορεις να κατεβασεις την Lenovo Super Camera απο το play,που το κανει αυτο κμαι εχει και πολυ καλυτερες ρυθμισεις.......:)Σιγα το τεράστιο bug βρε συ.:)

Ναι, αλλά είπε και για τiς λήψεις. Ούτε αυτές αποθηκεύονται στην sd?

Για την καμερα απαντησα με την εφαρμογη Lenovo Super Camera λυνεται.Εχει επιλογη για να αποθηκευη στην sd.:)

Για το αλλο απλα δεν με ενδιαφερει οποτε και δεν ασχοληθηκα.

...

Πέρασα τις επαφές μου με συγχρονισμό από gmail αλλά όταν στέλνω μήνυμα , ίσως και στις κλήσεις να συμβαίνει δεν ξέρω ακόμα, στέλνω μήνυμα σε μια επαφή μου κανονικά αλλά όταν μου απαντάνε μου το εμφανίζει σαν καινούρια επαφή με το πρόθεμα +30 μπροστά στο νουμερο. Τί φταίει?

Με ενδιαφέρει κι εμένα αυτό με το συγχρονισμό των επαφών απ το gmail.

Το κάνει και σε άλλους αυτό, να τις δείχνει σαν νέες επαφές με το +30 μπροστά??

καλησπέρα σας,

έτοιμος να το παραγγείλω κ γω, επειδή το THL W100 μας άφησε χρόνους...

παραγγέλνουμε απο Vickmall ή Minideal???

τί λέτε?

"Provided by MTP Connect to the PC as this default so like USB if usb rom may fail" αυτό το είδες; Μήπως έχει σχέση; Δε βγάζω άκρη, δεν είναι αγγλικά αυτά... :lol: Αλλά μήπως εννοεί ότι πρέπει να βάλεις το setting σε MTP για να μην έχεις το πρόβλημα που λες;

Τώρα που έχει AOSP άρχισε να με ψήνει το Xiaomi. MIUI sucks...

Σε μια νέα Ρομ που βγήκε σήμερα το λέει καλύτερα. :)

http://www.needrom.com/mobile/minimal-rom/

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

παιδιά έχω κάνει ερώτηση και πιό πρίν μήπως ξέρετε κάποια εφαρμογή πού όταν μιλάμε στη μία γραμμή και μας καλέσουν στη άλλη μας ειδοποιεί αμέσως ευχαριστώ

Γνωρίζει κανείς για συμβατότητα με Bluetooth ακουστικά?

Mε ενα sony που εχω δουλευει μια χαρα.

H aosp υποστηριζει dualSim?

Δεν βλέπω το λόγο για να μην υποστηρίζει.

Φιλικά.Γιώργος.

Καλημερα με ενδιαφέρει παρα πολύ η συσκευή και εχω μερικές απορίες αξίζει η αγορα της αν ναι απο ποιο κατάστημα ? εχει ραδιόφωνο?αν τους πω να βάλουν Multi-language ROMθα περνώ κανονικά τα updateς.? Edited by komatias

Καλημερα με ενδιαφέρει παρα πολύ η συσκευή και εχω μερικές απορίες αξίζει η αγορα της αν ναι απο ποιο κατάστημα ? εχει ραδιόφωνο?αν τους πω να βάλουν Multi-language ROM θα περνώ κανονικά τα updateς.?

Φιλε μου καλημερα. Η συσκευη ειναι απιστευτη. Εγω και νομιζω οι περισσοτεροι το αγορασαν απο vickmall. Oλα καλα, κανενα θεμα. :happy:

Ειχα ζητησει να βαλουν multilanguage ROM που εχει και ελληνικα, να κανουν root και να εγκαταστησουν Playstore. Μονο το root δεν ειχαν κανει. Ομως με οποιαδηποτε αλλη ROM πλην της μανισιας δεν εχεις updates.

Τελικα με τη βοηθεια των παιδιων στο xiaomi-miui.gr εβαλα την τελευταια ελληνικη ROM GTV 3.13.0 που εχει και ελληνικα, και root και Playstore. Ειναι πολυ καλα μεταφρασμενη, και δουλευει αψογα. Και κανουν τα παιδια εκλει μεσα συνεχεια updates, μολις βγει η αγγλικη εκδοση απο en.miui.com, αρα full support, που δεν εχει σχεδον καμια αλλη συσκευη !!!! :D

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)