LandJ Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Υποθετω οτι εχει βγαλει την προστατευτικη τιανια απο την μπαταρια.....σωστα?? χαχαχ, δε το γνώριζα αυτό. Οκ το έκανα. Υ.Γ. Τουλάχιστον σας προσφέρω διασκέδαση και γέλιο :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 χαχαχ, δε το γνώριζα αυτό. Οκ το έκανα. Υ.Γ. Τουλάχιστον σας προσφέρω διασκέδαση και γέλιο :P Δεν εισαι ο πρωτος που την πατας βρε.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Ας όψεται το one plus one που έχει σκάσει και το τρενάρω!απίθανο το note και καλορίζικο σε όλους σας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 χαχαχ, δε το γνώριζα αυτό. Οκ το έκανα. Υ.Γ. Τουλάχιστον σας προσφέρω διασκέδαση και γέλιο :P Μπα,απο την μερα που σταματησαν να στελνουν 2 μπαταριες βαζουν την μια μεσα με ταινια,ολοι την πατησαμε στην αρχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Θα κατεβασεις την lenovo super camera αυτη εχει επιλογη για αποθηκευση στην sd. Ευχαριστώ φίλε μου για την άμεση απάντηση. Κάποιο λινκ γιατί στο google play δεν..............:wacko: Άλλη ερώτηση από τον άσχετο!!.....Επειδή χρησιμοποιώ bluetooth στο παλιό τηλέφωνο του είχε είχα εγκαταστήσει την εφαρμογή call confirm για την αποφυγή κατά λάθoς κλήσης του τελευταίου κληθέντος αριθμού από το bluetooth. Όμως στο XIAMI δεν λειτουργεί ούτε αυτή ούτε παρόμοιες εφαρμογές. Καμμία ιδέα;;; Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Μιας και το εψαξα το θεματακι..... Λοιπον σχετικα με την γνησιοτητα,ο πιο σιγουρος τροπος για να δουμε εαν ειναι original και οχι fake το κντ μας ειναι με τον ΞΥΣΤΟ 20ψηφιο νουμερο. Ολα αυτα συμφωνα με το επισημο site.To imei και το s/n,εκτος του οτι ειναι τυπωμενα αυτοκολητα,οποτε και ευκολα αντιγραωιμα,στο επισημο site μπορει να μην τα δεχτει σαν γνησια για τον λογο οτι δεν εχουν αγοραστη απο εκει και δεν εχουν περαστει στα αρχεια τους.Αυτο συμφωνα μρ την Selina απο το Vickmall. Και εννοειται αγοραζουμε παντα απο καποιο γνωστο καταστημα,ελενγμενο και αξοιοπιστο απο ολους εμας.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanta Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 (edited) Παρέλαβα κι εγώ σήμερα επιτέλους το τηλεφωνάκι μου. Εντυπώσεις δεν εχω ακόμα γιατί δεν μπορεσα να το παίξω πολύ. Έχω όμως ήδη ενα πρόβλημα Πέρασα τις επαφές μου με συγχρονισμό από gmail αλλά όταν στέλνω μήνυμα , ίσως και στις κλήσεις να συμβαίνει δεν ξέρω ακόμα, στέλνω μήνυμα σε μια επαφή μου κανονικά αλλά όταν μου απαντάνε μου το εμφανίζει σαν καινούρια επαφή με το πρόθεμα +30 μπροστά στο νουμερο. Τί φταίει? αντιμετώπιζα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και όταν αποθήκευσα τις επαφές μέσα στο κινητό έφτιαξε απευθείας και τις εμφάνιζε όλες κανονικά είτε είχαν το +30 είτε όχι.Δοκίμασε το με λίγα λόγια :) η μπαταρία πόσο κρατάει με πολύ χρήση και με λίγη χρήση? Edited July 2, 2014 by nikanta προσθήκη ερώτησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Μιας και το εψαξα το θεματακι..... Λοιπον σχετικα με την γνησιοτητα,ο πιο σιγουρος τροπος για να δουμε εαν ειναι original και οχι fake το κντ μας ειναι με τον ΞΥΣΤΟ 20ψηφιο νουμερο. Ολα αυτα συμφωνα με το επισημο site. To imei και το s/n, εκτος του οτι ειναι τυπωμενα αυτοκολητα,οποτε και ευκολα αντιγραωιμα,στο επισημο site μπορει να μην τα δεχτει σαν γνησια για τον λογο οτι δεν εχουν αγοραστη απο εκει και δεν εχουν περαστει στα αρχεια τους.Αυτο συμφωνα μρ την Selina απο το Vickmall. Και εννοειται αγοραζουμε παντα απο καποιο γνωστο καταστημα,ελενγμενο και αξοιοπιστο απο ολους εμας.:)Εγω παντως που πηρα απο Vickmall ειμαι σαυτη την κατηγορια. Εβαλα τον "ξυστο" 20ψηφιο, τον δεχθηκε μια χαρα και εκανε verification, αλλα imei και το s/n δεν τα δεχεται δυστυχως :confused:. Τεσπα, ας ελπισουμε οτι δεν τη φαγαμε την καλαμποκα ....... Θα δειξει στην πορεια ....... :worry: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LandJ Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 (edited) Λοιπόν, εγώ έβαλα ΙΜΕΙ και ΣΝ. έβγαλε πράσινο σηματακι ότι είναι οκ. έβαλα το ξυστο 2οψηφιο και μου εβγαλε κοκκινο θαυμαστικό, με κινεζικα γραμματα προφανως ως σφάλμα. Αγορασα απο vickmall και συζητουσα με την Σελινα για την αγορα. Τι γινεται; Edited July 2, 2014 by LandJ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 παιδια απο μπαταρια πως τα παει?λεω να το παρω απο pandawill εχει αγορασει κανεις το redmi απο εκει ?θα ειναι γνησιο? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Παιδια μεχρι στιγμης δεν εχει βρεθει καποιο fake,τουλαχιστον απο τα γνωστα καταστηματα σε εμας,και λογικο ειναι δεν θα ρισκαρει ο αλλος το ονομα του......κυνδινος υπαρχει ειτε απο ebay,και απο καποιους επιτηδιους εκει,ειτε απο αγνωστα καταστηματα,και με τιμες με μεγαλη διαφορα σε σχεση με τους αλλους.:)Αυτο ισχύει παντου και οχι μονο για το εν λογο κντ. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LandJ Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 παιδιά μου έβγαλε αυτό οταν εβαλα για 1η φορα το 20ψηφιο. Η σελινα ειπε πως τα κινεζικα σημαινουν "Your security code produced by the xiaomi official site " . και άρα λέει είναι ορίτζιναλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 παιδιά μου έβγαλε αυτό οταν εβαλα για 1η φορα το 20ψηφιο. Η σελινα ειπε πως τα κινεζικα σημαινουν "Your security code produced by the xiaomi official site " . και άρα λέει είναι ορίτζιναλ. Οντως,επρεπε να εχει ενα πρασινο v.......απο που αγορασες?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LandJ Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 (edited) apo vickmall ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πως αλλιως μπορω να τσεκαρω; τι ειναι αυτο το antutu τι τσεκαρω μ αυτό και πως τσεκαρω; εβαλε η Σελινα το ΣΝ και το ΙΜΕΙ μου. Εβγαλε κατι κινεζικα. Μου λεει η μετάφραση ειναι "Το κινητο αυτό αγορασθηκε απ την επισημη σελιδα της Χιαομι στις 27/5/2014". προφανως η αγορα που έκανε το μαγαζι τους , εγω αγορασα στις 10/6. Τι γινεται ομως, αν λεει ψεμματα; Edited July 2, 2014 by LandJ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Εγω παντως που πηρα απο Vickmall ειμαι σαυτη την κατηγορια. Εβαλα τον "ξυστο" 20ψηφιο, τον δεχθηκε μια χαρα και εκανε verification, αλλα imei και το s/n δεν τα δεχεται δυστυχως :confused:. Τεσπα, ας ελπισουμε οτι δεν τη φαγαμε την καλαμποκα ....... Θα δειξει στην πορεια ....... :worry: Κατά την Selina μόνο όταν μια συσκευή έχει αγορασθεί κατ' ευθείαν από το official site μπορούμε να ελέγξουμε εκτός από τον "ξυστό" 20ψήφιο αριθμό και το imei και το S/N. Διότι, λέει, το εργοστάσιο καταγράφει μόνο τον 20ψήφιο "ξυστό" αριθμό. Αν κάποια συσκευή έχει αγορασθεί από την "αγορά" τότε μόνο ο 20ψήφιος μπορεί να ελεγχθεί στο επίσημο site της miui για την γνησιότητα. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LandJ Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 λογια της Σελίνα: it means this phone bought from xiaomi site,on 2014-5-27 12:47:49 Selina 13:58:09 you are very lucky,your phone is bought from xiaomi offical site,so can check the imei and s/n on this site Selina 13:58:53 if bought from market which bought it from factory directly,if check imei and s/n will have no record Selina 13:59:04 and your is 100% real,so you no need worry Selina 13:59:47 and i don't remember what it show when check 20 numbers,but it said it is Your security code produced by the xiaomi official site Selina 13:59:47 so have no problem μου ζητησε τον order number. της τον εδωσα. και απαντησε: Selina 14:01:45 your phone install multi-language Selina 14:01:45 and it also show your phone is original Selina 14:02:06 if it is fake,we can not install multi-languge rom for you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisvb Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Χωρίς να θέλω να θίξω την αξιοπιστία της Sellina και κατ' επέκταση του Vickmall, μήπως τα λεγόμενα της Sellina να μην αποδεχόμαστε απόλυτα; Για εκείνη, όσοι παραγγείλαμε το Note με multi ειναι 100% γνήσιο. Αρκεί αυτό σαν απόδειξη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LandJ Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 παω και στην επιλογή "Σχετικά με το τηλέφωνο" μου δείχνει κανονικα το λογοτυπο MIUI με κάτι κινεζικα απο κατω. μου λεει το device name, modelo, adroid 4.2.2 JDQ39, MIUI version JHDCNBA97.0 τι άλλο να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisvb Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Google translate δοκίμασες για τα κινέζικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Χωρίς να θέλω να θίξω την αξιοπιστία της Sellina και κατ' επέκταση του Vickmall, μήπως τα λεγόμενα της Sellina να μην αποδεχόμαστε απόλυτα; Για εκείνη, όσοι παραγγείλαμε το Note με multi ειναι 100% γνήσιο. Αρκεί αυτό σαν απόδειξη; Εννοειται πως οχι βεβαια.....εαν δεν ειναι οκ ο 20ψηφιος υπαρχει θεμα νομιζω. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeTheCreator Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Αρα δεν ειμαι ο μονος που παραλιγο να παθει εγκεφαλικο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LandJ Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Αρα δεν ειμαι ο μονος που παραλιγο να παθει εγκεφαλικο :lol: το ιδιο επαθες και εσυ με τον 20ψηφιο; τι εγινε με το SN kai IMEI σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LandJ Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 εδω εβαλα στο γκουγκλ μεταφραση το αποτελεσμα του 20ψηφιου αριθμου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeTheCreator Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Παιδιά εγώ ΔΕΝ βρηκα κάπου ΞΥΣΤΟ Έβαλα το imei και το S/N στο site της xiaomi και αφού μετέφρασα τα κινέζικα μου έβγαλε το μήνυμα ότι το κινητό κατασκευάστηκε από τη xiaomi στις 27/5 νομίζω και είναι το redmi note white 8g Στο antutu πάντως μου έβγαλε 27106 την πρώτη φορά και 26800 στις επόμενες. Οπότε θέλω να ελπίζω ότι δεν έχω πρόβλημα. Αγορά από minideals Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 (edited) Παιδιά εγώ ΔΕΝ βρηκα κάπου ΞΥΣΤΟ Έβαλα το imei και το S/N στο site της xiaomi και αφού μετέφρασα τα κινέζικα μου έβγαλε το μήνυμα ότι το κινητό κατασκευάστηκε από τη xiaomi στις 27/5 νομίζω και είναι το redmi note white 8g Στο antutu πάντως μου έβγαλε 27106 την πρώτη φορά και 26800 στις επόμενες. Οπότε θέλω να ελπίζω ότι δεν έχω πρόβλημα. Αγορά από minideals Ξύσε στην ετικέτα ασφαλείας, στο αριστερό μέρος, και θα δεις τον 20ψήφιο κωδικό, σε 4 πεντάδες:) Για τα περί γνησιότητας δείτε κάποια πράγματα και ΕΔΩ Edited July 2, 2014 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts