Administrators athanaso77 Δημοσιεύτηκε April 1, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 1, 2014 (edited) Xiaomi Redmi Note http://content.myphone.gr/photo/full/22884/xiaomi-redmi-note2.jpg Βασικά χαρακτηριστικά: Dimensions: 78.7 x 154 x 9.45 mm Weight: 199 g SoC: MediaTek MT6592 CPU: ARM Cortex-A7, 1700 MHz, Cores: 8 GPU: ARM Mali-450 MP4, 700 MHz, Cores: 4 RAM: 2 GB Storage: 8 GB Memory cards: microSD, microSDHC, microSDXC Display: 5.5 in, IPS, 720 x 1280 pixels, 24 bit Battery: 3200 mAh, Li-Polymer OS: Android 4.2.2 Jelly Bean Camera: 4128 x 3096 pixels, 1920 x 1080 pixels, 30 fps Wi-Fi: b, g, n, Wi-Fi Direct USB: 2.0, Micro USB Bluetooth: 4.0 Positioning: GPS, A-GPS, GLONASS Χρήσιμα: Έχω fake ή γνήσιο; (by Cotzak) Αποφυγή προβλήματος εισαγωγής σε recovery από κλειστό τηλέφωνο (by sso) Εγκατάσταση TWRP Recovery (by sso) CWM Recovery Automade for Redmi Note via MTKdroidtools Επαναφορά συσκευής μετά από λανθασμένη εγκατάσταση xposed framework (by bbbb) Root μέσω Recovery (by sunn) Μεταφορά αρχείων στην εξωτερική κάρτα μνήμης (by sso) Επαναφορά ΙΜΕΙ (by skydriver) Εγκατάσταση Gmail app 5.0 (by kwnana) [MOD] stock Mms.apk με 160 χαρακτήρες χωρητικότητα Edited December 31, 2014 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rubi Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Ξερουμε τι παιζει απο τιμες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 (edited) Σε presell στο antelife που το ειδα,με ημερομηνια κυκλοφοριας 25-4,στα 215$ με το 1GB ram και στα 270 με τα 2GB.Ειναι οι Κινεζικες εκδοσεις... http://www.antelife.com/xiaomi-redmi-note-hongmi-note-standard-version-miui-v5-mtk6592-octa-core-5-5-inch-1gb-8gb-5-0mp-13-0mp-camera-hd-ips-screen-3200mah-otg.html http://www.antelife.com/xiaomi-redmi-note-hongmi-note-elite-version-miui-v5-mtk6592-octa-core-5-5-inch-2-gb-8gb-5-0mp-13-0mp-camera-hd-ips-screen-3200mah-otg.html Edited April 2, 2014 by arisg90 Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Μεχρι να βγει η multilanguage rom, καλο καλοκαιρι προβλεπω. Ηδη ζαχαρωνω το huawei 3x αν και πιο ακριβο. Βεβαια και το redmi note, οταν αρχισει να κυκλοφορει, καπου στα 260€ προβλεπω να σκαρφαλωνει και αυτο αντιστοιχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openmind Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Δεύτερο ρεκόρ :blink: http://www.gsmarena.com/100k_xiaomi_redmi_notes_sold_in_34_minutes-news-8167.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 3, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Δεύτερο ρεκόρ :blink: http://www.gsmarena.com/100k_xiaomi_redmi_notes_sold_in_34_minutes-news-8167.php http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=388872 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Ωραίο και φτηνό, αλλά τι κολλήματα τραβάνε οι κινέζοι και βάζουν ονόματα που ήδη χρησιμοποιούν άλλοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 3, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Εδώ κάνουν πιστά αντίγραφα συσκευών, στη λέξη "Note" θα κολλήσουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 http://www.merimobiles.com/xiaomi-redmi-note-smartphone_p/meri8659.htm Μάλιστα... απέχει πολύ η τιμή στο merimobiles απο τα 120 ευρώ που αρχικά λέγανε οι Κινέζοι. Ή οσο περνάει ο καιρός σταδιακά θα ανεβαίνει η τιμή του ή απλά το merimobiles ψάχνει για κορόιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaq141 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Η τιμή λογικά σιγά σιγά θα πέσει όπως γίνεται πάντα στα smartphones της Xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Εδώ το merimobiles αναφέρει οτι υποστηρίζει WCDMA.Δεν ήξερα ότι βγήκε κιόλας η έκδοση αυτή. Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει αρκετά το συγκεκριμένο τηλ.Το μόνο που θα ήθελα παραπάνω είναι fhd Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptsolak Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Exclusive: Xiaomi Redmi Note hands on and unboxing http://www.gizchina.com/2014/04/06/exclusive-xiaomi-redmi-note-hands-unboxing/ Παράθεση free yourself Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragza Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 ρε παιδια ποτε βγενει στην αγορα και εχει ελληνικο μενου και αν υποστιριζει 3g θελω πολυ να το αγορασο αυτο το κινιτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 (edited) ρε παιδια ποτε βγενει στην αγορα και εχει ελληνικο μενου και αν υποστιριζει 3g θελω πολυ να το αγορασο αυτο το κινιτο Λογικα στα μεσα του μηνα αναμενεται να κυκλοφορησει. Σε μυνημα απο το minideal σημερα η kathreen μου ειπε πως το περιμενουν συντομα. Edited May 6, 2014 by johndrama Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Εχω λιγο μπερδευτεί με τα χαρακτηριστικά του. Τελικα εχει εσωτερική μνημη 8gb η 16gb. Επίσης δεν βλέπω να υποστηρίζει ράδιο. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragza Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 εχουμε κανα νεο ηρθε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Ακομα δεν υπαρχει ενημερωση για την αφιξη στα κινεζομαγαζα μονο η απλη κινεζικη εκδοση προς το παρον.Θα μου στειλουν μυνημα μολις αφιχθει απο minideal στο κινητο να παει ο κουμπαρος να το παρει κι αυτο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Το spemall.com πάντως το έχει και στις δύο εκδόσεις. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptsolak Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Ακομα δεν υπαρχει ενημερωση για την αφιξη στα κινεζομαγαζα μονο η απλη κινεζικη εκδοση προς το παρον.Θα μου στειλουν μυνημα μολις αφιχθει απο minideal στο κινητο να παει ο κουμπαρος να το παρει κι αυτο.:) http://www.gizchina.com/2014/05/20/xiaomi-redmi-note-wcdma-version-available-resellers/ :yahoo: :yahoo: :yahoo: Παράθεση free yourself Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Eπιτελους αντε σιγα σιγα να το παρουν ολοι να δουμε τι τιμες θα χουν .Παντως 194 ευρω για το 2gb δε τα λες και λιγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Κι εγώ παιδιά το περιμένω πως και πως. Εξαιρετική συσκευή. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Eπιτελους αντε σιγα σιγα να το παρουν ολοι να δουμε τι τιμες θα χουν .Παντως 194 ευρω για το 2gb δε τα λες και λιγα. απο τα 160$ για Κίνα, στα 265$ για τους άλλους μου φαίνεται μεγάλη η διαφορά. είπαμε να βάζουν καπέλο αλλά αυτοί σχεδόν το διπλασίασαν δεν ξέρω πόση αρχική ζήτηση θα έχει αλλά εγώ θα προτιμήσω να πέσει η τιμή πριν το ξανακοιτάξω,παρόλο που το έβλεπα ΠΟΛΥ θερμά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaq141 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Με λιγα παραπάνω πέρνεις το Mi3 το οποιο είναι τηλεφωνάρα. Λογικά η τιμή μέσα στον Ιούνιο θα πέσει στα 150 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Άμα είναι μέσα στον Ιούνιο να πέσει θα είναι καλά!!!Και εγώ το περιμένω πως και πως...αρχικά αυτό και μετά το Mi3S Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Με λιγα παραπάνω πέρνεις το Mi3 το οποιο είναι τηλεφωνάρα. Λογικά η τιμή μέσα στον Ιούνιο θα πέσει στα 150 ευρώ. Tο σκεφτηκα κι εγω αλλα δεν ειναι δικαρτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts