Jump to content

myphone VERSUS: HTC One (M8) vs Samsung Galaxy S5 vs Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

ΗTC One (M8) vs Samsung Galaxy S5 vs Sony Xperia Z2  

861 members have voted

1. 1. ΗTC One (M8) vs Samsung Galaxy S5 vs Sony Xperia Z2

• HTC One (M8)
      319
    • Samsung Galaxy S5
      123
    • Sony Xperia Z2
      272
    • Άλλο (πείτε μας ποιο)
      127
    • Δεν ξέρω/Δεν Απαντώ
      20

Recommended Posts

• Απαντήσεις 310
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Z2 για αλλαγή από εμένα. Το HTC μου μοιάζει πιο άσχημο από το προηγούμενο και το κάτω bezel είναι κακασχημο και χαλάει την συμμετρία της συσκευής. Και φυσικά η κάμερα παραμένει ερωτηματικό.

Από την άλλη βέβαια το Note 3, το S4, το G2, το Ζ1, το Nexus 5 και το προηγούμενο HTC One μοιάζουν με ευκαιρία στις σημερινές τιμές τους.

Edited by paris_gr

Φιλε μου, η συγκριση ειναι συγκεκριμενη. Για τα 3 κινητα. Που κολλαει τωρα το νοτε3 ;;; Γιατι το αναφερεις; Μηπως και σε παρεξηγησουμε;;; Ελεος πια!!!

Και εγώ το Note 3 μου προτιμώ. Έτσι κι αλλιώς οι παραπάνω συσκευές στην γειτονιά των phablets τριγυρίζουν. Εξ`άλλου το thread αφήνει το περιθώριο και γιά άλλες συσκευές. Που υπάρχει παρεξήγηση και αρπάχτηκες?

Edited by ploumouris
Ζιζάνιο του Τ9
[sIGPIC][/sIGPIC] Ronnie 2004♥2018

Φιλε μου, η συγκριση ειναι συγκεκριμενη. Για τα 3 κινητα. Που κολλαει τωρα το νοτε3 ;;; Γιατι το αναφερεις; Μηπως και σε παρεξηγησουμε;;; Ελεος πια!!!

Δανείζομαι τις τελευταίες προτάσεις του poll : ''Φυσικά, οι παραπάνω συσκευές δεν είναι η μοναδικές που πολεμούν για την επικράτηση στο mobile οικοσύστημα.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να επιλέξετε ποιο από τα τρία προτιμάτε ή αν πιστεύετε ότι υπάρχει κάποια άλλη καλύτερη πρόταση, πείτε μας ποια συσκευή θέλετε εσείς να «κερδίσει» το σημερινό μας VERSUS, αναφέροντας φυσικά και με ένα σχόλιο σας το γιατί ψηφίζετε την εκάστοτε συσκευή.''

Οπότε ανέφερα ανάμεσα στα 3 ποιο επιλέγω ως επικρατέστερο, αλλά γενικότερα στο mobile οικοσύστημα επιλέγω κάτι άλλο. Προς τι η παρεξήγηση;;

G2 Γιατί δεν έχει να ζηλέψει τίποτα, στα 330€....

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Σωστός αν δεν ήθελα το Z2 το G2 με κλειστά μάτια σε σχέση με htc και Samsung και για το 14.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εκτός από την έλλειψη αποθηκευτικού χώρου (10 και κάτι GB στην 16άρα έκδοση). Δεν το λες και τίποτα. :rolleyes:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Θα προτιμούσα το S5. Αν το Z2 είχε το μέγεθος του S5 θα προτιμούσα αυτό. Παρόλα αυτά δεν θα αγοράσω κανένα και θα μείνω με το S3 μέχρι να βγει κάτι καλύτερο.

Έχοντας πολύ καλή εμπειρία από το 100% απροβλημάτιστο και ταχύτατο Z1, ψηφίζω το Z2 γιατί βελτιώνει το σημαντικότερο μείον του Z1 που είναι η οθόνη. Η αύξηση τους μεγέθους της οθόνης στις 5,2 ίντσες είναι επίσης ευπρόσδεκτη, το double tap χρήσιμο και η ποιότητα κατασκευής εκπληκτική (απίστευτα στιβαρή κατασκευή το Ζ1, φαντάζομαι το ίδιο θα είναι και το Z2). Τα 3GB μνήμης δεν είναι τόσο σημαντικά, αλλά όλο και μπορεί να φανούν χρήσιμα σε κάποια περίπτωση. Επίσης η Sony, παρ' ότι φορτώνει πολλές δικές της εφαρμογές, αυτές είναι πολύ γρήγορες και δεν επιβαρύνουν πολύ το σύστημα (σε αντίθεση με Samsung).

Το One είναι υπερβολικά μεγάλο για 5 ίντσες και το καλό μεγάφωνο (που είναι μάλλον ο λόγος για το μεγάλο μέγεθος) με αφήνει απολύτως αδιάφορο (δε χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ το ηχείο του κινητού, άλλωστε ακόμα και το καλύτερο ηχείο κινητού είναι πολύ υποδεέστερο από τα ακουστικά).

Το S5 θα ήταν η τρίτη μου επιλογή. Πιστεύω ότι θα είναι μία καλή συσκευή, αλλά έχω βαρεθεί τη Samsung (σε βαθμό να έχω ξεφορτωθεί ακόμα και το Note 3).

HTC One και από μένα.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Note 2 ελλειψει Note 4..
Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Με το Μ7 είμαι ευχαριστημένος. Αν έπρεπε να αγοράσω, θα έδινα μία ψήφο εμπιστοσύνης στο Μ8. Και αυτό για να μπορέσει να φτάσει η HTC στο 2015 και στο Μ9. Εκεί λογικά(?) θα δούμε πραγματικά κάτι παραπάνω στην κάμερα (το μοναδικό ίσως αγκάθι για την αγορά του), USB3, 3GB RAM και ίσως λόγω τεχνολογίας σμίκρυνση του μεγέθους στις ίδιες ίντσες. Απλές εφαρμόσιμες αλλαγές που θα έκαναν το Μ8 από τώρα μοναδική επιλογή ακόμα και για τον πρόεδρο της Samsung..
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Καλησπερα.Απο αυτα τα 3 μοντελα το HTC ONE M8 με διαφορα.Περιμενω την LG να δω πως θα ειναι το LG G3 ειμαι σιγουρος θα κανει την διαφορα φετος.

Z2 με σιγουρια αν κ δεν ειδαμε ακομα την οθονη του γιατι και για το Ζ1 triluminos κτλ αλλα το αποτελεσμα σκετη απογοητευση.Μακαρι η sony να φτιαξε επιτελους μια οθονη που ταιριαζει με το πολυ ομορφο design που εχει.Το htc μου φαινεται απλα ενα πιο στρογγυλεμενο one και εκτος αυτου δεν μου αρεσει καθολου το ui του. Galaxy s5 διεκδικει τα πρωτεια στο πιο ασχημο κινητο που φτιαχτηκε ποτε. Οι απαιτησεις ανεβαινουν,δεν ειμαστε στο 2008 που εφτανε μια καλουτσικη οθονη κ ελεγες ουαου με το iphone 3g. Πρεπει οι συσκευες εκτος απο specs να χουν κ ποιοτητα στην κατασκευη κ εμπνευσμενη εμφανιση και τα παντα ολα οταν μιλαμε για 700 ευρω. Οχι ξαναζεσταμενο φαγητο. Φετος θα ναι η χρονια της apple,το χω πει ξανα κ το πιστευω 100%. Δεν ειναι ηλιθιοι στο cupertino,θα εκμεταλευτουν τα φετινα χαλια και θα παρουσιαζουν 4.5 ιντσων τηλεφωνο που θα μαζεψει τα ευρω του κοσμου κ παλι. Εχω μεγαλη περιεργεια να δω g3 ομως απο LG. Eκει πιστευω θα δουμε κατι διαφορετικο οπως και καθε χρονο

MacBook Pro 13.3'' retina

iPhone 6 gold

iPad Mini Retina space gray

iPod Nano white

Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow:

Πανέμορφο το HTC One για ακόμα μια χρονιά.. Προσωπικά συνεχίζω να πιστεύω ότι το S5 δεν είναι η ναυαρχίδα της Samsung κι ότι ετοιμάζει μια άλλη σειρα (F?) με premium υλικά που αν εμφανιστεί, θα σαρώσει κυριολεκτικά. Αν όχι, καιρός ήτανε οι πλαστικούρες να πληρώσουν το τίμημα.

One M8 από μένα. Εχθρός του καλού το καλύτερο. Αν είναι σαν το Μ7 θα είναι απροβληματιστο όσο δεν πάει.Το S5 το είδα, ωραίο αλλά καμία σχέση με τους προκατόχους του.

Το Ζ2 δεν μου δίνει το κάτι παραπάνω από το Z1.

Εκτός από την έλλειψη αποθηκευτικού χώρου (10 και κάτι GB στην 16άρα έκδοση). Δεν το λες και τίποτα. :rolleyes:

Και την RAM (θέλω 3) από το Ζ2 αλλά μπροστά στο μέγεθος... ;) Μετά πας στην 32ρα που έχει πέσει πολύ

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

ειμαι απο tapatalk και δεν βλεπω τα αποτελεσματα αλλα πιστευω οτι δεν θα πρεπε να μπει η επιλογη (αλλο) για να δουμε τι πραγματικα θα επελεγε ο κοσμος αν ειχε μονο αυτες τις 3 (αργοτερα με G3, 4) επιλογες. Τωρα και γω μπορω να γραψω οτι ειμαι ικανοποιημενος με το 3310 μου.. :p

Θα ψηφισω Z2 και θα πω το γιατι ξεκινωντας απο την αναποδη.

Δεν διαλεγω Μ8 γιατι το εκαναν πολυ πιο ασχημο (ειμαι λατρης των τετραγωνων), γιατι το μεγαλωσαν παρα πολυ και γιατι ενω μπορουσαν να δωσουν κατι παραπανω σε καμερα μετα τη περσινη γιουχα δεν εκαναν τιποτα. Γενικα πιστευω οτι δεν σχοληθηκαν και πολυ φετος οι Ταιβανεζοι. Στα θετικα μονο η SD.

Galaxy S5. Θα μπορουσα να επιχειρηματολογησω πολυ για τους 7-8-10 λογους που δεν θα αγοραζα ποτε αυτη τη συσκευη αλλα για να μην μακρυγορω θα γραψω απλα οτι δεν θα την αγοραζα γιατι ειναι ο,τι πιο ασχημο και κακογουστο εχω δει ποτε σε smartphone.

Μοιραια η ψηφος παει στο Ζ2 γιατι μου φαινεται οτι τελευταια η Sony ακουει περισσοτερο τον καταναλωτη. Πρσπαθησε να μικρυνει τα bezels και γενικα τις διαστασεις ενω αυξηθηκε η οθονη περισσοτερα απο τις αλλες δυο συσκευες. Εβαλε οθονη που εκθειαζεται απο οποιον το εχει δουλεψει (μενει να το δουμε και απο κοντα), εβαλε τη μεγαλυτερη μπαταρια του ανταγωνισμου, επασχε λιγο στο θεμα του ηχειου και εβαλε δυο μπροστινα στερεοφωνικα ηχεια. Στην καμερα φαινεται πολυ βελτιωμενη στα πρωτα δειγματα. Εβαλε 3GB RAM που οπως ειπε και ο Γιαννης ξαφνικα δεν παιζουν ρολο στο Android. ( :lol: ) Ουσιαστικα αναβαθμισε το Ζ1 τρομερα. Οποτε χωρις δευτερη σκεψη Ζ2 γιατι φαινεται να ασχοληθηκε η Sony πολυ περισσοτερο με το προιον της.

Edited by konstantinoslp
[sIGPIC][/sIGPIC]

λογω desigh z2 νομιζω ειναι το υπερπληρες τηλ για το 2014....αρκει να μην εχει κανει πατατες με την οθονη( περιμενουμε βεβαια κ g3 note 4)
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Βασικά σε value for money, τα G2-nexus 5 ειναι ετη φωτος μπροστα. Τωρα απο αυτα τα τρια, το S5 απλα δεν υπαρχει σαν επιλογη, στα sony απεχθανομαι το bloatware και τις "ξεθωριασμενες" οθονες τους με τις κακες γωνιες θεασης, οποτε μενει το HTC, το οποιο αν ηταν πιο "μαζεμενο" θα ηταν μια πολυ καλη επιλογη.

Htc One.. Το πιο όμορφο από όλα και μου αρέσει που η htc δεν βολεύεται με την τεχνολογία των Megapixel και ψάχνει να φέρει την επανάσταση με τα Ultrapixel. Που ξέρετε, μπορεί σε λίγο καιρό όλα τα κινητά να φοράνε κάμερες Ultrapixel.. ;)