johner Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Τους εστειλα email, λετε να μου απαντησουν? Για κανένα λόγο όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Για κανένα λόγο όμως... Μην το λες... Εμένα τις τελευταίες 2 φορές που έστειλα mail στο customerservice με πήρανε τηλ. μερικές μέρες μετά να μου απαντήσουν ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Φυσικά, και δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετεί το ειρωνικό smiley. φυσικά και ΔΕΝ είναι ειρωνικό....:wacko: Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Από τη φύση του είναι ειρωνικό αυτό το smiley. Προφανώς δεν το ξερες. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Από τη φύση του είναι ειρωνικό αυτό το smiley. Προφανώς δεν το ξερες. ;) βασικά, δεν το έχω για ειρωνικό smiley, αλλά για..."ευχάριστα σκεπτόμενο" :rolleyes: :) Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Καλα ρε 'σεις..μην μαλωσετε και για το smilie :drool: (παρτε και ενα σαλιαρικο!) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Για κανένα λόγο όμως... Τι να πω ρε παιδια... Αφηνω και αυτη τη βδομαδα να περασει... Αν μεχρι τη Δευτερα δεν εχω αν τουλαχιστον μια σοβαρη απαντηση παμε στην ΕΕΤΤ και τα περιοδικα... :( Επισης για δευτερη φορα στην "computerοιστορια" μου παω να κανω οικονομια με τα super οικονομικα πακετα των μικρων και το μετανιωνω. Η πρωτη ηταν με τον Athlon 1.4 και η δευτερη τωρα... Δε μου αρεσε ο ΟΤΕ... ηθελα νουμερακι 211 τρομαρα μου.... :( :( :( Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 συνεχιζω να γραφω μονος για τη πικρα μου.... Υποτιθεται οτι η Vivodi εχει κανει ολη τη δουλεια που χρειαζοταν και οταν ηρθε σπιτι μου διπιστωσε πως ο ΟΤΕ εχει προβλημα. Γιατι τοτε οταν παιρνω το νουμερο που μου δωσανε μου λεει οτι "The number you dialed does not exist"??? Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasilis Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 παιδια εχω ενα προβλημα, θελω να κανω port forward για να κατεβαζο απο το μtorrent αλλα δεν μπορω. εχω το vood της vivodi στα 1024. αν ξερει καποιος καλα τι να κανω ας μου στειλει pm με το msn του. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 συνεχιζω να γραφω μονος για τη πικρα μου.... Υποτιθεται οτι η Vivodi εχει κανει ολη τη δουλεια που χρειαζοταν και οταν ηρθε σπιτι μου διπιστωσε πως ο ΟΤΕ εχει προβλημα. Γιατι τοτε οταν παιρνω το νουμερο που μου δωσανε μου λεει οτι "The number you dialed does not exist"??? Εάν δεν ολοκληρώθηκε η σύνδεση, δεν είναι λογικό να βγάζει ότι δεν ισχύει ο αριθμός σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Χτες το απογευμα αφου περιμενα παλι μια ωρα στο τηλεφωνο, απαιτησα να μαθω τουλαχιστον την αιτια της βλαβης και ενα χρονοδιιαγραμμα. Μου ειπαν οτι επειδη ηταν αργα δεν υπηρχαν τεχνικοι και οτι θα με παρουν αυτοι τηλεφωνο σημερα. Λετε να παρουν?????? Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Mολις τωρα με πηρανε τηλεφωνο απο την telemarketing που συνεργαζονται με την vivodi.. Και μου ειπανε το εξεις.. Οτι η vivodi εχει πακετο με 12 ε 2048 ταχητητα και 1 ωρα αστικα και υπερσατικα τον μηνα χωρις παγιο του οτε... Ισχυει κατι τετοιο..? Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 εγω για 1024 και 500 λεπτα τηλεφωνα πρληρωνω 30 Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Mολις τωρα με πηρανε τηλεφωνο απο την telemarketing που συνεργαζονται με την vivodi.. Και μου ειπανε το εξεις.. Οτι η vivodi εχει πακετο με 12 ε 2048 ταχητητα και 1 ωρα αστικα και υπερσατικα τον μηνα χωρις παγιο του οτε... Ισχυει κατι τετοιο..? ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Tο ξερω φιλε μου οτι σιγουρα οχι.. Και εγω σε εταιρια isp δουλευω.. Αλλα μου λεει οτι τωρα θα βγει αυτη η προσφορα.. Και λεω εχε γουστο!!! Για να πουλησουνε οτι θελουνε λενε ομως εγω κρατησα το τηλεφωνο της και απο δευτερα θα τα ακουσει!! Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Γιατί δε της λες ότι είσαι έτοιμος να κλείσεις το πακέτο αλλά να σου στείλουν πρώτα την γραπτή προσφορά τους; Θα χαρείς και το βρίσιμο που θα της ρίξεις περισσότερο! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Σωστος!! Αλλα σκεφτηκα κατι αλλο επειδη πουλαγανε vivodi και κατι καρτες θα της πω αν το πακετο ειναι αυτο που λετε θα αγορασω το πακετο και θα βγαλω και ολες τις καρτες που εχετε... Αρκει να το δω γραμμενο καπου!! Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotis Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Aπό την αρχή της της συνδρομής μου στην Vivodi, οι ταχύτητες που μου προσέφεραν ήταν συνεχεία πολύ κάτω του ονομαστικού. Ξεκίνησα με DSL Cube στα 512. Ακολούθησε η αναβάθμιση σε 1024, αλλά η πραγματική ταχύτητα Download δεν βελτιώθηκε πραγματικά. Συγκεκριμένα κυμαίνεται συνήθως στα 300 Kbps. Μετά από τηλεφωνική διαμαρτυρία με καθησύχασαν λέγοντας πώς το πρόβλημα είναι προσωρινό και θα λυθεί σε μικρό χρονικό διάστημα. Περάσανε 3 μήνες και δεν παρατήρησα καμιά αλλαγή. Έστειλα λοιπόν με e-mail μια έντονη διαμαρτυρία προς την Vivodi, αλλά μετά από μια εβδομάδα, δεν έχω καμιά απάντηση. Ολο αυτό το διάστημα προσπαθώ να επικοινωνήσω τηλεφωνικός με την Vivodi, αλλά αυτό είναι αδύνατον ακόμη και μετά από μισή ώρα στην αναμονή. Σημειωτέων πώς από την πρώτη στιγμή έχω αλλάξει ο αξιοθρήνητο modem της συσκευασίας, με ένα της D-Link, χωρίς να παρατηρήσω βελτίωση στην ταχύτητα. Έχω αγανακτήσει σε απίστευτο βαθμό, και ήθελα να σας ρωτήσω ποια είναι η διαδικασία για να ζητήσω διακοπή της υπηρεσίας DSL από την Vivodi, χωρίς να ακυρωθεί και η γραμμή DSL από τον ΟΤΕ. Μήπως είναι καλυτέρα να ακυρώσω και την γραμμή από τον ΟΤΕ και να ξαναζητήσω σύνδεση, μπας και βελτιώσουν κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronaldinio Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Παιδια μια ερωτηση: Οταν πρωτοβαλατε ιντερνετ με VIVΟDI μετα απο ποσο καιρο σας εγινε η συνδεση? Εχω κανει την αιτηση απο 3/01/07 και ακομα δεν μου εχει ενεργοποιηθει.Ειναι συνεχεια προφασεις. Τη μια λενε ειμαστε σε αναμονη απο τον ΟΤΕ, την αλλη εχει πρόβλημα το ιδιοκτητo δικτυο. Δεν ξερω τι να κανω...Ας με διαφωτίσει καποιος!!!Σε ποσο καιρο σας ενεργοποιηθηκε εσας η σύνδεση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 ποια είναι η διαδικασία για να ζητήσω διακοπή της υπηρεσίας DSL από την Vivodi, χωρίς να ακυρωθεί και η γραμμή DSL από τον ΟΤΕ. Aυτο που λες φιλε μου δεν γινετε οταν διακοψεις με την vivodi θα διακοπει και η adsl απο τον οτε... Θα πρεπει να στειλεις fax και να ζητας διακοπη του adsl.. Και καλα ξεμπερδεματα φιλε μου γιατι απο διακοπες δεν ξεμπλεκεις ευκολα απο την vivodi!! Δεν ξερω τι να κανω...Ας με διαφωτίσει καποιος!!!Σε ποσο καιρο σας ενεργοποιηθηκε εσας η σύνδεση? Εκανες αιτηση για shared llu? Aν ναι εχεις ακομα μελλον!!! Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronaldinio Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Εκανες αιτηση για shared llu? Aν ναι εχεις ακομα μελλον!!! Ναι εκανα αιτηση για shared llu.Ετσι ωστε να εχω 4Μbit αντι για 1Mbit.Πόσο καιρό λες να μου παρει μέχρι να ενεργοποιηθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Aυτο που λες φιλε μου δεν γινετε οταν διακοψεις με την vivodi θα διακοπει και η adsl απο τον οτε... Θα πρεπει να στειλεις fax και να ζητας διακοπη του adsl.. Και καλα ξεμπερδεματα φιλε μου γιατι απο διακοπες δεν ξεμπλεκεις ευκολα απο την vivodi!! Έστειλα email (με φωτοτυπία της ταυτότητάς μου) για διακοπή σύνδεσης (DSL και DSLphone) από τα μέσα Ιανουαρίου! Μου είπαν ότι οι διακοπές γίνονται στο τέλος του μήνα. Εγώ πάντως εξακολουθώ να έχω internet!! :blink: :confused: (Έχω πάρει 2 φορές τηλ. και μου έχουν επιβεβαιώσει ότι έχουν λάβει κανονικά το αίτημα μου) Τι παίζει?? :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Aπό την αρχή της της συνδρομής μου στην Vivodi, οι ταχύτητες που μου προσέφεραν ήταν συνεχεία πολύ κάτω του ονομαστικού. Ξεκίνησα με DSL Cube στα 512. Ακολούθησε η αναβάθμιση σε 1024, αλλά η πραγματική ταχύτητα Download δεν βελτιώθηκε πραγματικά. Συγκεκριμένα κυμαίνεται συνήθως στα 300 Kbps. Μετά από τηλεφωνική διαμαρτυρία με καθησύχασαν λέγοντας πώς το πρόβλημα είναι προσωρινό και θα λυθεί σε μικρό χρονικό διάστημα. Περάσανε 3 μήνες και δεν παρατήρησα καμιά αλλαγή. Έστειλα λοιπόν με e-mail μια έντονη διαμαρτυρία προς την Vivodi, αλλά μετά από μια εβδομάδα, δεν έχω καμιά απάντηση. Ολο αυτό το διάστημα προσπαθώ να επικοινωνήσω τηλεφωνικός με την Vivodi, αλλά αυτό είναι αδύνατον ακόμη και μετά από μισή ώρα στην αναμονή. Σημειωτέων πώς από την πρώτη στιγμή έχω αλλάξει ο αξιοθρήνητο modem της συσκευασίας, με ένα της D-Link, χωρίς να παρατηρήσω βελτίωση στην ταχύτητα. Έχω αγανακτήσει σε απίστευτο βαθμό, και ήθελα να σας ρωτήσω ποια είναι η διαδικασία για να ζητήσω διακοπή της υπηρεσίας DSL από την Vivodi, χωρίς να ακυρωθεί και η γραμμή DSL από τον ΟΤΕ. Μήπως είναι καλυτέρα να ακυρώσω και την γραμμή από τον ΟΤΕ και να ξαναζητήσω σύνδεση, μπας και βελτιώσουν κάτι? Οταν εχεις συνδεση μεσω ΟΤΕ,ειτε βιβοντι εχεις,ειτε μπαρμπανετ,το ποσο θα κατεβαζεις εξαρταται αποκλειστικα απο τον ΟΤΕ και το ποσο φορτωμενο ειναι το DSLAM που πεφτεις,και να διακοψεις και να βαλεις αλλο παροχο παλι τα ιδια θα ειναι. Οσο για το μοντεμ αφου ηξερες οτι ειναι βλακεια,μην παραπονιεσαι και το βριζεις, σου παρεχουν μια συσκευη να κανεις τη δουλεια σου,και εμενα η forthnet ενα crypto F200 μου εδωσε. Οταν αγοραζεις προσφορες ετσι ειναι. Τα 300 Kbps πως τα μετρησες? Απο καποιο SPEEDTEST? Δες το Post μου εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=86612&page=17 και αν πιστευεις οτι λεω ψεματα ελα και απο το σπιτι να στο δειξω. Να λεμε τα κακα,αλλα να λεμε και τα καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Εκανες αιτηση για shared llu? Aν ναι εχεις ακομα μελλον!!! Ναι εκανα αιτηση για shared llu.Ετσι ωστε να εχω 4Μbit αντι για 1Mbit.Πόσο καιρό λες να μου παρει μέχρι να ενεργοποιηθεί? Πορτα διαθεσημη εχουνε ξερεις..? Φιλος μου με το ιδιο πακετο στειλαμε μαζι την αιτηση απο αρχες Νοεμβριου και ακομα τιποτα.. Μεσα Φεβρουαριου και αν... Ελπιζω να μην βγω σωστος!!;) Έστειλα email (με φωτοτυπία της ταυτότητάς μου) για διακοπή σύνδεσης (DSL και DSLphone) από τα μέσα Ιανουαρίου! Μου είπαν ότι οι διακοπές γίνονται στο τέλος του μήνα. Εγώ πάντως εξακολουθώ να έχω internet!! :blink: :confused: (Έχω πάρει 2 φορές τηλ. και μου έχουν επιβεβαιώσει ότι έχουν λάβει κανονικά το αίτημα μου) Τι παίζει?? :wacko: Για να καταργηθει πληρως θελει καποιες μερες!!! Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Καλησπέρα και από μένα... Μετά από 35 μέρες αναμονής για ενεργοποίηση παροχής ΑDSL μέσα από το ιδιόκτητο δίκτυο της Vivodi (Προσφορά DSLcube 4Mbit / 8 μήνες / 99 euros) μου έστειλαν προχτές username και password με sms στο κινητό μου...Άντε, λέω, να δούμε τι θα γίνει... Πάω να στήσω αυτό το "router" που περιεχόταν στη συσκευασία (microcom a3626) αρχικα σαν router... Μπαίνω λοιπόν στο menu του router, τα στήνω όλα όπως υποδείκνυε η Vivodi (γιατί Vivodi είναι αυτή, δεν σηκώνει παιχνίδια...) αλλά δεν μπορούσα να μπω στο internet.... Ας δοκιμασω λεω να το δουλεψω σαν modem... Το συνδέω στη USB, περνάω drivers, ρυθμίσεις, πάω και κάνω και μια δημιουργία νέας σύνδεσης, αλλά και πάλι τίποτα... Πάιρνω τηλέφωνο στο customare care, μου λέει η κοπελίτσα όλα εντάξει είναι μου λέει, έχει ενεργοποιηθεί η σύνδεσή σας κανονικά, περιμένετε μου λέει να σας συνδέσω με το τεχνικό τμήμα να λύσετε κάποιο πρόβλημα.... Αφού περίμενα 30 λεπτά και η πίεση μου είχε φτάσει στο 48 το έκλεισα... Είχε κάποιος απο εσάς ανάλογο πρόβλημα...; Μπορεί να βοηθήσει καποιος γιατι αν περιμένω από αυτούς....... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts