Jump to content

Vivodi F.A.Q. & Comments

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και αυτοί που είναι ήδη συνδρομητές σε Full LLU και έχουν καταργήσει ΟΤΕ και έχουν νούμερο ή νούμερα τηλεφώνου Vivodi της μορφής 2311 τι θα κάνουν; είναι υποχρεομένοι να ξαναλλάξουν νούμερο; Δε νομίζω ο ΟΤΕ να τους κάνει φορητότα στο δίκτυό του με τέτοια νούμερα!:mad:

spacer.png

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σωστος εισαι φιλε μου αλλα εχεις δει καμμια επισημη ανακοινωση πουθενα..?

Nova only Edge SA For Ever.. 

Ναι οντως πολυ παραπανω θα ξερει εχεις δικιο..

Αρα και ο ιδιος μπορει να δωσει την απαντηση!

Ίσως η Vivodi να θέλει να επενδύσει σε μεγαλύτερες ταχύτητες ,υπηρεσίες και νέες τεχνολογίες στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών για να προλάβει το τρένο των Tellas Zisto και Forthnet όπου η τελευταία έχει στήσει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών και οι υπηρεσίες που παρέχει στην υπόλοιπη Ελλάδα να την καθυστερούν! Ήδη έχουμε συνδρομητές Vivodi 2 ταχυτήτων σε Full LLU! Οι συνδρομητές εκτός Αθηνών δεν αναβαθμίστηκαν σε MaxX. Που ξέρεις μπορεί να προτιμήσει εκχώριση γραμμής από Forthnet και όχι από ΟΤΕ μιας και η Forthnet θα μπορεί αν θέλει να εκχωρίσει γραμμές με δυνατότητα μεγαλύτερων ταχυτητήτων και σε μικρότερο κόστος απ'ότι ο ΟΤΕ. Κάτι που το βλέπω πολύ πιθανό μιας και η Forthnet θα βιάζεται να αποσβέσει το κόστος εγκατάστασης οπτικών ινών!

:wacko:

spacer.png

Ίσως η Vivodi να θέλει να επενδύσει σε μεγαλύτερες ταχύτητες ,υπηρεσίες και νέες τεχνολογίες στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών για να προλάβει το τρένο των Tellas Zisto.

Αυτος πρεπει να ειναι ο λογος το ειχε αναφερει καπου ο φιλος lewton..

Aλλα η forthnet αργει παρα πολυ να παραδοσει το δικτυο της απο αναβολη σε αναβολη παει...

Και οσο περναει ο καιρος αυτο ειναι σε βαρος της!!

Αλλα σιγουρα θα βγει με μια προσφορα κραχτη!!

Την επίσημη ανακοίνωση -ειδικά η vivodi- θα την βγάλει τελευταία στιγμή ;)

Τώρα, για ποιό λόγο προχωρεί σε αυτήν την κίνηση, δεν γνωρίζω ακόμη.

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."

Θεσσαλονικη οι αναβαθμισεις ειχαν γινει πολυ πιο γρήγορα απότι στην Αθηνα και ήταν μεσα στα χρονικα περιθωρια των αναβαθμίσεων.Για το ιδιοκτητο στη Θεσ/νικη και γενικά εκτος Αθηνων έχω ακουσει και γω διαφορα,αλλα μέχρι να δω ανακοίνωση δεν αγχώνομαι!!!!Καλη Χρονια!!!
tempelis :cool:

Nα παρεις καινουργιο cube γινεται αλλα θα περιμενεις σαν να εχεις κανει καινουργια συνδεση...

Δεν κρατας τιποτα ιδιο...

Ξανα απο την αρχη...

Καλυτερα κανε ενα 6 μηνο......

Και όμως αν το παιδέψεις και τους πεις ότι αλλιώς θα το κόψεις, κάτι θα γίνει. Εγώ το έχω κάνει

Λοιπον το προβλημα λυθηκε με ενα ωραιο μπινελικωμα στον ΟΤΕ και απο σημερα ειμαι ΟΚ. Μπαινω με Router,δεν χρησιμοποιω τα "μαμισια". Παντως ευχαριστω οσους μπηκαν στον κοπο να απαντησουν.

Άμα το έλυσε ο ΟΤΕ, τότε δε πρέπει να έχεις σύνδεση στο δίκτυο της vivodi αλλά στο δίκτυο του ΟΤΕ.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Γνωρίζει κάποιος αν η Vidodi αντιμετωπίζει προβλήματα με τους DNS Server της?

Πολύ συχνά.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ συχνά.

Το χω πάρει χαμπάρι...ειδικά τα απογεύματα . πολλές φορές αλλάζω τον primary με τον secondary...

Το χω πάρει χαμπάρι...ειδικά τα απογεύματα . πολλές φορές αλλάζω τον primary με τον secondary...

http://www.opendns.com :up:

Δεν ξέρω αν θα έχεις και πολύ καλά αποτελέσματα.. ίσως θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσουμε τον opendns της Forthnet.

Από χθες μάλλον τα παιξε το router της vivodi...

Γειώθηκε το dsl Phone και από σήμερα και το Internet...

Mία ώρα με το κινητό προσπαθούσα να πιάσω γραμμή στο τεχνικό τμήμα (άραγε το λογαριασμό που να τον στείλω?)...

Μετά από 2 Hard-reset, 3 reset, απίστευτο βρισίδι χρονιάρες μέρες, έβαλα το cisco πάνω που είχα από παλιά και τουλάχιστον έχω dsl....

Το παλλικάρι που προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά του, ρωτούσε συνεχώς κάποιον μέσα... τι να κάνει και αυτός ο κακομοίρης...

Όπως καταλαβαίνετε, υπάρχει μεγάλο χάλι στην υποστήριξη που ακούει στο όνομα Vivodi Telecom.

Από δευτέρα τηλέφωνο και βλέπουμε...

Όπως καταλαβαίνετε, υπάρχει μεγάλο χάλι στην υποστήριξη που ακούει στο όνομα Vivodi Telecom...

Aυτο ειναι μεγαλο προβλημα της εταιριας...

Παντως μην νομιζεις οτι και οι αλλες εταιριες ειναι καλυτερες...

Τα ιδια χαλια ειναι και αυτες!!!

Τις 2-3 τελευταίες μέρες που χρησιμοποιώ ξανά τη dsl βλέπω κάτι να μην πηγαίνει καλά.

Αρκετά disconnects, οι ταχύτητες δεν είναι όπως παλιά.

Περιοχή τριανδρίας είμαι.:worry:

εχει βαλει κανενας Telefonet128 (VIVODI) οπου εχεις δωρεαν 180' δωρεαν ομιλια και adsl ME 17,85 παγειο?Αξιζει ?

Εγώ έχω κάνει αίτηση από 20-11-2006 για telefonet1024 αλλα οι ΟΤΕτζιδες ακόμα να μου παραδώσουν την γραμμή, άρα δεν έχω γνώμη. Πάντος για 128 δε θα έλεγα ότι θα αξίζει, γιατί θα έχει DSL μόνο με 128Kbps, ενώ με το 1024 θα έχεις 1Mbit και 500 λεπτά με 10 ευρώ περίσσότερα από ότι το 128.

Ηρθε ο τεχνικος σημερα απο vivodi για telephonet kai adsl που ειχα κανει αιτηση.Σου φερνουν ενα modem τεραστιο οπου τον συνδεει στην κεντρικη πριζα του τηλεφωνου.Συνεπως οι υπολοιπες πριζες αν εχεις στο σπιτι δεν δουλεουν πια.Επισης υπολογιστη και αν θες να συνδεσεις τηλεφωνα στο modem πρεπει να τραβηξεις καλωδια σε ολο το σπιτι εκτος και εχεις ασυρματο τηλ.Φυσικα το ακυρωσα..

Kαλα εκανες φιλε μου...

Μεγαλη προσοχη την αλλη φορα!!

Απόλυτα φυσιολογικό είναι το παραπάνω όταν το τηλέφωνο γίνεται ip-phone. Υπάρχουν μερικές περιπτώσεις (ανάλογα τι καλωδίωση έχει το σπίτι) που μπορείς να βάλεις αυτό το μεγάλο modem που λες εκεί που είναι το pc και μετά να κάνεις και τις υπόλοιπες πρίζες να δουλεύουν.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::