johner Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Εγω που σκεφτομαι να κανω προπληρωμενο εξαμηνο στο 1Mbit να το δωσω να παει στο διαολο ή να μην το δώσω.Αν το δώσω, να το δώσω τώρα ή να περιμένω τελη Σεπτεμβρίου (εν ειναι το ιδιο να πληρώνεις 33 ευρω στην 384 οταν το 1Mb έχει 23 ευρω με το πακετο!!!!).Αν το δώσω τώρα θα μου στείλουν λογαριασμό για τον μισό Σεπτεμβρη ή οχι. tempelako τι θα γίνει, θα σε πετυχαίνω σε όλα τα fora;:lol: Btw έχω το ίδιο πρόβλημα, αλλά εγώ είμαι σε ΑΡΥΣ. Το 6μηνο της 1024 θα πέσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 tempelako τι θα γίνει, θα σε πετυχαίνω σε όλα τα fora;:lol: Btw έχω το ίδιο πρόβλημα, αλλά εγώ είμαι σε ΑΡΥΣ. Το 6μηνο της 1024 θα πέσει; Τι να κανω ο ανθρωπος ψάχνω απεγνωσμένα μια απάντηση να δω τι θα κανω.:wacko: :wacko: :wacko: Και τωρα ειδα σε αλλο site πως 5/9/2006 η βιβο ανακοινωσε ολιγωρη διακοπή.Λες να κανουν τπτ????Μην χασω καμια αναβαθμιση αυτό φοβάμαι περισσοτερο και ρωτάω.:confused: :confused: :confused: Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Nα πω και γω κατι για την φοβερη εταιρια που λεγεται vivodi.. Eιχα το dsl cube και μου ελειξε.. Εστειλα αιτηση μεριζωμενης προσβασης και νεα αιτηση για μεταβολη συνδεσης και μου ειπανε οτι χρειαζεται 20 εργασιμες για να ενεργοποιηθει... Εστειλα τις αιτησεις με κουριερ στις 10 αυγουστου.. Και περνω σημερα τηλ και μου λενε συγνωμη κυριε εμεις δεν εχουμε λαβει καμια αιτηση.. τα σθμπερασματα δικα σας... που πηγαν οι αιτησεις...? τα εστειλα ολα πολυ σωστα και τους πηρα τηλ και πριν τα στειλω... ελπιζω να εγραψα στο σωστο post!! Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Nα πω και γω κατι για την φοβερη εταιρια που λεγεται vivodi.. Eιχα το dsl cube και μου ελειξε.. Εστειλα αιτηση μεριζωμενης προσβασης και νεα αιτηση για μεταβολη συνδεσης και μου ειπανε οτι χρειαζεται 20 εργασιμες για να ενεργοποιηθει... Εστειλα τις αιτησεις με κουριερ στις 10 αυγουστου.. Και περνω σημερα τηλ και μου λενε συγνωμη κυριε εμεις δεν εχουμε λαβει καμια αιτηση.. τα σθμπερασματα δικα σας... που πηγαν οι αιτησεις...? τα εστειλα ολα πολυ σωστα και τους πηρα τηλ και πριν τα στειλω... ελπιζω να εγραψα στο σωστο post!! Μίλησες με την εταιρία courier να σου πούνε ποιος υπέγραψε (τι όνομα κατέγραψαν) για αυτά που έστειλες? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Παιζει,καθόλου απιθανο να τα χασανε στη Βιβο.Ετσι ειχε γινει περσι η δουλεια και σεμενα.Εκανα αιτηση στο πλαισιο,περιμενα περιμενα.Τηλεφωνω την βιβο μου λεει τπτ.Τα ριχνουν στο πλαισιο.Παω αποκει μου λεει το παλικαρι,3 φορες την εστειλα την αιτηση σου.Συνεχεια ετσι κανουν.Στην τελικη πηγα στα κεντρικα και την εκανα. Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Μίλησες με την εταιρία courier να σου πούνε ποιος υπέγραψε (τι όνομα κατέγραψαν) για αυτά που έστειλες? ;) Πολυ σωστα τα λες φιλε μου.. Η επομενη μου κινηση ειναι αυτη που λες να βρω ποιος πραγματικα φταιει vivodi η κουριερ.. Oμως το χαρτι αποστολης δεν το βρισκω τι να παω να τους πω οτι... εστειλα τοτε ενα δεμα... Θα περασω απο κει σημερα.. Μια βοηθεια παιδια!!! Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Πολυ σωστα τα λες φιλε μου.. Η επομενη μου κινηση ειναι αυτη που λες να βρω ποιος πραγματικα φταιει vivodi η κουριερ.. Oμως το χαρτι αποστολης δεν το βρισκω τι να παω να τους πω οτι... εστειλα τοτε ενα δεμα... Θα περασω απο κει σημερα.. Μια βοηθεια παιδια!!! Λογικά η εταιρία courier έχει κρατήσει αρχείο με την αποστολή σου.Πήγαινε με την ταυτότητα σου (εάν είχες δώσει τα δικά σου στοιχεια ως αποστολέας) και ζητα να ψάξουν και να βρούν τι έγινε. Θεωρώ ότι εάν είναι σοβαρή εταιρία courier, σίγουρα θα έχουν κρατήσει αρχείο. Πες μας τι τελικα τι έγινε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Λογικά η εταιρία courier έχει κρατήσει αρχείο με την αποστολή σου.Πήγαινε με την ταυτότητα σου (εάν είχες δώσει τα δικά σου στοιχεια ως αποστολέας) και ζητα να ψάξουν και να βρούν τι έγινε. Θεωρώ ότι εάν είναι σοβαρή εταιρία courier, σίγουρα θα έχουν κρατήσει αρχείο. Πες μας τι τελικα τι έγινε ;) Acs ητανε θα παω φιλε μου μολις σχολασω.. Αυριο θας σας [ω τι εγινε!!! Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Τελικα βρηκα το χαρτι αποστολης.. Σημερα η το πολλυ αυριο θα ξεδιαλινω την κατασταση.. Να βρω ποιος πραγματικα φταιει!!! Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Μολις σχολασα πηγα απο την acs τους εδωσα το χαρτι και μου εδωσαν ονομα απο την VIVODI που υπεγραψε και παρελαβε τις αιτησεις 7/8 τα εστειλα 8/8 στις 10 και 20 τα λαβανε.. Θα τους παρω σημερα και θα ζητησω να μιλησω με καπιον υπευθυνο.. Να βρουμε ποιος φταιει τελικα.. Φοβαμαι μην ανακαλυψουνε ξαφνικα την αιτηση και με χρεωσουνε 225 ε που τα χω βαλει και σε καρτα!! Καποιος φιλος ειπε οτι η VIVODI δεν χανει αιτησεις.. Δεν ξερω τι κανει παντως οτenet που εχω δουλεψει γινεται ενα χαος!! Μπορεις να χεις στειλει αιτηση και να σου λειπει ενα χαρτι να το ξαναστειλεις και να το χασουνε η να μην το δουνε καν και να το στελενεις συνεχεια.. Η μπορει να εχεις ενεργοποιηθει και να σε περνουν τηλ να ξαναστειλεις χαρτια.. Σπανια χανονται αιτησεις αλλα αυτο που γινεται σχεδον συνεχεια ειναι οτι μπερδευονται οι αιτησεις που σημαινει οτι στελνεις αιτηση σημερα και αεγω τελικα την βλεπω μετα απο μηνα μηνες και αλλα τετοια περιεργα.. Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Είμαι περίεργος πάντως να δω τι θα σου απαντήσουν από την Vivo!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Υπάρχει τίποτα νεότερο για τις shared και full llu απο την Vivodi; Έχω μια 1Μbit share llu αορίστου και πληρώνω 36,65ευρώ/μήνα ενώ άλλες εταιρίες (σε πακέτα βέβαια) δίνουν τα 2Mbit με 26 ευρώ (νομίζω η οτενετ). Δεν λέω η αορίστου να φτάσει τόσο χαμηλά (όχι ότι θα με χάλαγε), αλλά πρέπει η Vivodi υποχρεωτικά ή να ρίξει τιμές ή να αναβαθμίσει το δίκτιο όπως έκανε ο ΟΤΕ. Όποιος έχει κάτι σίγουρο ας πει κάτι... Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arva Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Υπάρχει τίποτα νεότερο για τις shared και full llu απο την Vivodi; Έχω μια 1Μbit share llu αορίστου και πληρώνω 36,65ευρώ/μήνα ενώ άλλες εταιρίες (σε πακέτα βέβαια) δίνουν τα 2Mbit με 26 ευρώ (νομίζω η οτενετ). Δεν λέω η αορίστου να φτάσει τόσο χαμηλά (όχι ότι θα με χάλαγε), αλλά πρέπει η Vivodi υποχρεωτικά ή να ρίξει τιμές ή να αναβαθμίσει το δίκτιο όπως έκανε ο ΟΤΕ. Όποιος έχει κάτι σίγουρο ας πει κάτι... Ευχαριστώ... Κάνε λίγη υπομονή. Σήμερα πηγα στα κεντρικά και ρώτησα για μένα που έχω Full LLU και μου είπαν ότι σίγουρα θα πέσουν οι τιμές για να ξαναγίνουν ανταγωνιστικοί! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Ante Makari!!!! Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Εχει αναβαθμισει κανεναν στη Γλυφαδα η Vivodi μεχρι τωρα? Το CS μου ειπε απο 1 Σπτεμβριου αλλα ακομα τιποτα, ενω ο ΟΤΕ εχει κανει την αναβαθμιση σχεδον 1 μηνα τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Έχει φτάσει 18 Σεπτεμβρίου και ακόμα τίποτα η Vivodi για τις shale και full llu :( Έχει κανένας κανένα νέο; Μήπως είμαστε κορόιδα και τελικά ο ΟΤΕ εφάρμοσε το ριτό "Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος" και τώρα γελάει αυτός; :worry: Άντε να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dejan457 Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 καλλιθεα φαινεται δεν διπλασιαστηκε μονο ο οτε αλλα και η vivodi..:!: χτυπαει κατοσταρια, με υtorrent στα 103-106 κολλημενο ειχα χτες ...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userc Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Έχει φτάσει 18 Σεπτεμβρίου και ακόμα τίποτα η Vivodi για τις shale και full llu :( Έχει κανένας κανένα νέο; Μήπως είμαστε κορόιδα και τελικά ο ΟΤΕ εφάρμοσε το ριτό "Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος" και τώρα γελάει αυτός; :worry: Άντε να δούμε... H Vivodi ανοιγει τα χαρτια της σε λιγες μερες. Γελα καλυτερα οποιος γελα τελευταιος ..ακουγεται οτι επονται περισσοτερα.. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Είμαι περίεργος πάντως να δω τι θα σου απαντήσουν από την Vivo!! Λοιπον μου ειπανε οτι η κυρια που ανεφερα το ονομα της δουλευει στην vivodi και οι αιτησεις μου χαθηκαν αυτο εννοηθηκε.. Ωραια εταιρια!!! Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 H Vivodi ανοιγει τα χαρτια της σε λιγες μερες. Γελα καλυτερα οποιος γελα τελευταιος ..ακουγεται οτι επονται περισσοτερα.. :worry: Αντε να δουμε!!!! Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bau_05 Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Αντε να δουμε!!!! Η vivo πειραματιζεται ακομα!!! ενω ειπαν απο 15/9 θαχουμε 1024 μολις χθες ειδα στο mule μια 80ρα κορυφη και τερμα. Σημερα ΠΑΤΟΣ!!! Σε τεστ η 1024αρα εγινε 175αρα!!!!! http://promos.mcafee.com/speedometer/test_0150.asp Παράθεση >Undead< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 ..ακουγεται οτι επονται περισσοτερα.. :worry: Βασικά δε με νοιάζει το τι ακούγεται... Και εγώ μπορεί να πω διάφορες φήμες. Το θέμα είναι να δούμε έργα. Εγώ πχ έχω κάμποσο καιρό που από 1Mbit (που πληρώνω 36,65) νιώθω να μην έχω ούτε 384. Έκανα σχεδόν όλα τα online test και κανένα δε μου έδειξε ταχύτητα άνω των 400-500Kbits/s. Αν είναι η Vivodi να αναβαθμίσει το δύκτιό της και μετά να ΠΑΤΩΣΟΥΜΕ όλοι, καλύτερα να ρίξει πάρα πολυ τις τιμές και να αφύσει τις ίδιες ταχύτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Ki egw exw 3enerwsei poly me thn vivodi kai shmera 8a to kopsw! Katarxas ekane 1,5 mhna na mou syndesei to DSL cube! APARADEKTO! To 512 pou ebala exei patwsei... oute 200 den einai! Oi times einai tragika akribes! Sxedon 45 eyro to mhna gia 512 th stigmh pou ston OTE deinoun 22 gia 1024??? den einai APATEWNES?? To poulo VIVODI! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Ki egw exw 3enerwsei poly me thn vivodi kai shmera 8a to kopsw! Katarxas ekane 1,5 mhna na mou syndesei to DSL cube! APARADEKTO! To 512 pou ebala exei patwsei... oute 200 den einai! Oi times einai tragika akribes! Sxedon 45 eyro to mhna gia 512 th stigmh pou ston OTE deinoun 22 gia 1024??? den einai APATEWNES?? To poulo VIVODI! Καλά, δεν είναι και 45€. Πώς από τα 37,84€ έφτασες στα 45... κλασικός Έληνας. :p Όχι ότι τα 37,84€ είναι λίγα, αλλά και η υπερβολή έχει κάποια όρια. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Ki egw exw 3enerwsei poly me thn vivodi kai shmera 8a to kopsw! Katarxas ekane 1,5 mhna na mou syndesei to DSL cube! APARADEKTO! To 512 pou ebala exei patwsei... oute 200 den einai! Oi times einai tragika akribes! Sxedon 45 eyro to mhna gia 512 th stigmh pou ston OTE deinoun 22 gia 1024??? den einai APATEWNES?? To poulo VIVODI! Εγω τι να πω που μου χασανε τις αιτησεις μου και περιμενα σαν το μαλα.. να παω στα 2048 και πηγα στον αγυριστο.. Και τα εστειλα και με κουριερ και υπεγραψε στην παραλαβη ανθρωπος δικος τους... Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts