Jump to content

Vivodi F.A.Q. & Comments

Κοινοποίηση

Recommended Posts

yoohooo! :up: :up: :up:

Μολις πηρα επιστροφη τα λεφτα μου απο τη Βιβοδι!!! :D

Βεβαια την ψυχικη μου οδυνη δε την πληρωσαν...αλλα δε ζουμε και στην Αμερικη αλλιως θα τους ειχα κανει μια μηνυση "ΝΑΑΑΑ" με το συμπαθειο!

παντως απο πλευρας αποδοσης..μου λειπει η ταχυτητα και η ποιοτητα της Βιβοδι. Αλλα δε γινεται να τα εχεις ολα...στο Ελλαντα..

Εγω τελος απο αυτο το τοπικ. Ευχομαι σε οποιον βαλει ΒΙβοδι να μην χρειαστει ποτε να αντιμετωπισει το τμημα εξυπηρετησης πελατων της (αν και εχουν φτιαξει λιγο τωρα τελευταια).

και μη ξεχνατε: ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ISP ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗ ΕΕΤ.

good luck everybody!

L.

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να δω και να κάνω ρυθμίσεις στον router που δίνει η Vivodi (Tilgin Vood 452w)? Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ router.

Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να δω και να κάνω ρυθμίσεις στον router που δίνει η Vivodi (Tilgin Vood 452w)? Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ router.

Δοκίμασε με έναν browser : http://192.168.1.1

Μπορεί και να κάνω λάθος στην address.. Εννοείται πρέπει να είσαι στο ίδιο δίκτυο

Τι ρυθμίσεις θες να κάνεις ακριβώς? (Στο port forward ίσως δυσκολευτείς).Η 192.168.1.1 ισχύει όπως είπε και ο xpuser.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να καλεσεις στην τεχνικη υποστηριξη αν δυσκολευτεις καπου φιλε μου!!

Nova only Edge SA For Ever.. 

Να καλεσεις στην τεχνικη υποστηριξη αν δυσκολευτεις καπου φιλε μου!!

Κυριακάτικα μετά από καμιά ώρα μπορεί και να απαντήσουν...:lol: :lol: :lol:

Δοκίμασε με έναν browser : http://192.168.1.1

Το δοκίμασα τώρα. Μου ζητάει ένα κωδικό στην αρχή και βάζω αυτόν που μου έχει δώσει η Vivodi (που ισχύει και για το e-mail). Μετά όμως ζητά και ένα άλλο κωδικό και εκεί δεν ισχύει ξανά ο ίδιος. Καμιά βοήθεια?

Τι ρυθμίσεις θες να κάνεις ακριβώς?

Δεν ξέρω τι ρυθμίσεις έχει ένας router, ούτε έχω σκοπό να ρυθμίσω κάτι συγκεκριμένο. Αν τις δω όμως ίσως μπω στον πειρασμό να πειράξω κάτι (αν καταλάβαινω τι γίνεται εκεί). π.χ. υπάρχει ρύθμιση που να απενεργοποιεί την ασύρματη λειτουργία του router μιας και εγώ χρησιμοποιώ ενσύρματη σύνδεση?

Eιναι ηδη σβηστο το ασυρματο στο Tilgin!

Αν δεν θες να κανεις κατι συγκεκριμενο,μπες αλλα μην πειραξεις τιποτα!

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Eιναι ηδη σβηστο το ασυρματο στο Tilgin!

Αν δεν θες να κανεις κατι συγκεκριμενο,μπες αλλα μην πειραξεις τιποτα!

Δεν θέλω να πειράξω κάτι συγκεκριμένο, απλά να δω τι ρυθμίσεις υπάρχουν. Το θέμα είναι πως ούτε να τις δω δεν μπορώ (ή δεν ξέρω).

Το δοκίμασα τώρα. Μου ζητάει ένα κωδικό στην αρχή και βάζω αυτόν που μου έχει δώσει η Vivodi (που ισχύει και για το e-mail). Μετά όμως ζητά και ένα άλλο κωδικό και εκεί δεν ισχύει ξανά ο ίδιος. Καμιά βοήθεια?

Λοιπόν, όταν θα γράψεις τους κωδικούς σου στην αρχή θα πατήσεις Log in (κάτω δεξιά) και όχι run wizard. Δε σου ζητάει άλλους κωδικούς μετά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν, όταν θα γράψεις τους κωδικούς σου στην αρχή θα πατήσεις Log in (κάτω δεξιά) και όχι run wizard. Δε σου ζητάει άλλους κωδικούς μετά.

Αυτό το λάθος έκανα. Ευχαριστώ!!!

Είχα και εγώ παιδιά ένα απο τα πολλά προβλήματα της vivodi πρόσφατα όπου ενώ είχα κάνει 6μηνη προπληρωμένη σύνδεση στο πακέτο max4+ με ταχύτητες 4096/256 μέσω του ιδιόκτητου κόμβου τους στο καλαμάκι και πάνω στο τρίμηνο μετακόμισα στη Γλυφάδα όπου δεν έχουν ιδιόκτητο κόμβο και ζήτησα μεταφορά σε άλλο τηλ αριθμό με ενημέρωσαν ότι η σύνδεση μου θα διακοπεί για αυτές τις περίφημες 20 μέρες και φυσικά λόγω έλλειψης ιδιόκτητου κόμβου η ταχύτητά μου απο κει που είχα πληρώσει για 4mbit θα είναι πλέον 1mbit. Πέρασε λοιπόν ένας μήνας και ακόμα τίποτα. Ένα πρωί λαμβάνω ένα τηλ απο την κ...οεταιρία όπου με ενημερώνουν πως η αίτησή μου απορίφθηκε απο τον (Π)ΟΤΕ χωρίς δικαιολογία. Τις επόμενες ημέρες έπαιρνα τηλ κάθε μέρα και κανείς δεν έλεγε να σηκώσει το ρημάδι το τηλ να μου μιλήσει...μουσικούλα όμως άκουγα. Έτσι ένα πρωί αποφασίζω να πάω απο κεί, τα γραφεία τους στο Χαλάνδρι. Πήγα φώναξα τους έβρισα και την επομένη είχε έρθει το internet...Γιατί πρέπει να κοπιάσω και να κάνω τόσο δρόμο χάνοντας τη δουλειά μου εκείνη την ημέρα για κάτι που στην ουσία έχω ΠΡΟπληρώσει!!!??? Έτσι έχασα 1,5 μήνα συνδρομής και η vivodi ακόμα μαζεύει λεφτά απο ανυποψίαστους πελάτες... ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η VIVODI ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!!!! ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ!!! ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
"Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something."

Καλημερα,πιστευεις οτι επειδη πηγες και φωναξες οτι φοβηθηκαν και ετρεξαν να σου βαλουν γραμμη???

Οταν εισαι μεσω Οτε τη γραμμη την στην δινει ο Οτε,αρα οσο και να χτυπιουσουν κατω, η γραμμη παραδοθηκε οταν ηταν να παραδοθει!

Το οτι ειχες ακυρωση απο τον Οτε,οταν πηγες απο εκει ρωτησες τι ειναι?

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Μπορείς όμως να κάνεις μια καλογραμμένη καταγγελία μέσω email, με παραλήπτη τη Vivodi και κοινοποίηση στην ΕΕΤΤ, και να ζητήσει να σου πιστώσουν 1.5 μήνα internet, εξηγόντας φυσικά την κατάσταση. ;)

Καλημερα,πιστευεις οτι επειδη πηγες και φωναξες οτι φοβηθηκαν και ετρεξαν να σου βαλουν γραμμη???

Οταν εισαι μεσω Οτε τη γραμμη την στην δινει ο Οτε,αρα οσο και να χτυπιουσουν κατω, η γραμμη παραδοθηκε οταν ηταν να παραδοθει!

Το οτι ειχες ακυρωση απο τον Οτε,οταν πηγες απο εκει ρωτησες τι ειναι?

Ναι το πιστευω και ξερεις γιατι? Γιατι δε μπορει 1,5 μηνα να μη βλεπω φως και ξαφνικα μετα μια μερα που πηγαινω και τους κραζω να ερχεται κατευθειαν η γραμμη...Εμενα αυτο μου λεει οτι κυριε σε γραφαμε στα @@ μας τοσο καιρο και τωρα που στα καναμε τσουρεκια και ηρθες απο δω εξαλος να μας το δειξεις αντε να σου βαλουμε τη γραμμη...και δεν εφταναν ολα αυτα η γραμμη ειναι χαλια, η συνδεση ειναι πολυ ασταθης! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ VIVODI

"Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something."

Μπορείς όμως να κάνεις μια καλογραμμένη καταγγελία μέσω email, με παραλήπτη τη Vivodi και κοινοποίηση στην ΕΕΤΤ, και να ζητήσει να σου πιστώσουν 1.5 μήνα internet, εξηγόντας φυσικά την κατάσταση. ;)

και φυσικα φιλε μου αυτο θα κανω....το ετοιμαζω αν κ δε πιστευω πως θα γινει κατι θα το κανω να ικανοποιηθω εγω...και αν αυτο το κανει ο καθενας μας τοτε καποια στιγμη πιστευω πως θα τουσ βαλουν χερι...

καλησπερα παιδια.θελω να κανω μερικες ερωτησεις μιας και ειμαι ασχετος απο ADSL.Εχω μια ISDN γραμμη σπιτι μου και σκεφτομαι να την βγαλω και να βαλω ADSL.θα κανω βλακεια αν διαλεξω βιβοντι???μενω ν.ηρακλειο αττικης.μου ειπε ο ξαδερφος μου οτι παραγειλε μια συνδεση στα 1 mbps και μαζι θα εχει 500 δωρεαν λεπτα το μηνα ολα αυτα με 27ε μονο.

και ερχονται λοιπον οι ερωτησεις

αξιζει αυτο το πακετο????θα μπορεσω να κρατησω τον ιδιο αριθμο τηλεφωνου που εχω και τωρα??

θα πληρωνω μονο 27ε και στον οτε τιποτα???

καποια αλλη προταση???

ευχαριστω

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

καλησπερα παιδια.θελω να κανω μερικες ερωτησεις μιας και ειμαι ασχετος απο ADSL.Εχω μια ISDN γραμμη σπιτι μου και σκεφτομαι να την βγαλω και να βαλω ADSL.θα κανω βλακεια αν διαλεξω βιβοντι???μενω ν.ηρακλειο αττικης.μου ειπε ο ξαδερφος μου οτι παραγειλε μια συνδεση στα 1 mbps και μαζι θα εχει 500 δωρεαν λεπτα το μηνα ολα αυτα με 27ε μονο.

και ερχονται λοιπον οι ερωτησεις

αξιζει αυτο το πακετο????θα μπορεσω να κρατησω τον ιδιο αριθμο τηλεφωνου που εχω και τωρα??

θα πληρωνω μονο 27ε και στον οτε τιποτα???

καποια αλλη προταση???

ευχαριστω

Ψαξε κι αλλου, με τα ιδια λεφτα περνεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ αριθμο αστικων (οχι με οριο χρονου) και δεν πληρωνεις και ΟΤΕ.

Ρωτα σε Tellas, HOL και Forthnet για περισσοτερες πληροφοριες. Ολοι αυτοι ετοιμαζουν τα ιδιοκτητα δικτυα τους και σε 2-3 μηνες θα κατεβουν οι τιμες γενικως. Εγω θα ελεγα να περιμενεις να δεις τι θα γινει τελος καλοκαιριου. Ακουγεται οτι κι ο πΟΤΕ θα ριξει αρκετα τις τιμες.

Μη βιαστεις ειμαστε σε μεταβατικο σταδιο και η βιβοδι αυτη τη στιγμη δε συμφερει (και παγιο εχει και οριο χρονου ομιλιας).

καλη τυχη!

L.

Έχει αλλάξει το πακέτο της Vivodi. Από "Telefonet1024" έγινε "Telefonet+" Δίνει απεριόριστες κλήσεις πλέον και Internet έως 10Mbps όπως σχεδόν όλοι. Δες εδώ.

Η Vivodi έχει το Telefonet+ στα 35 ευρώ το μήνα, αν δεν κάνω λάθος, με ιντερνετ μέχρι 10mbps kαι τηλέφωνο με δωρεάν απεριόριστα αστικά & υπεραστικά. http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=12

Τώρα, το πότε θα σε συνδέσουν είναι άλλη ιστορία. :whistle:

p.s.: τώρα είδα ότι έχουν απαντήσει και άλλοι για telefonet+

εμενα παντως που ειχα το Telefonet 1024 μου ριξανε το παγιο στα 20 ευρω!!!!

Ομολογω οτι εντυπωσιαστηκα!

Μπράβο Vivodi....

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Είδατε το νέο πακέτο που βγήκε;

Στον τιμοκατάλογο δεν υπάρχει πλέον το Maxx 2 , ούτε το Maxx4, αλλά έγινε Maxx 10 με 25 Ευρώ μηνιαίο πάγιο.