Jump to content

Nero burning rom ή Easy CD creator???

kfran
 Κοινοποίηση

Ποιο θεωρείται καλύτερο?  

45 members have voted

1. 1. Ποιο θεωρείται καλύτερο?

• Nero burning rom
      44
    • Easy cd creator
      1

Recommended Posts

Τι προτιμάτε??

Δεν αναφέρω διαφορα άλλα προγραμματα επειδή κατά τη γνώμη μου αυτά είναι τα πιο δημοφιλή πακέτα και επειδή θα ήθελα να γίνει μια άμεση αντιπαράθεση των δύο.

NERO 4ever!!! :D :D :D

Είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση, έχει πιο πολλές ρυθμίσεις, και ανά τακτά χρονικά διαστήματα βγαίνει και νέα έκδοση!!!

Ήρθαμε σκαστοί από την κλινική

ΠΑΟΚΑΡΑ μου δεν το ξέρουν οι γιατροί

και θα 'ρθουμε ξανά γιατί από παιδιά

μας παλάβωσε η ασπρόμαυρη στολή

Nero 5.5.xx.xx.

Η 6 sux. Στο επόμενο format θα γυρίσω στην παλία καλή αγαπημένη 5.5

Νομίζω ότι τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της δημοσκόπησης είναι ενδεικτικά :)
Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το ΝΕΡΟ, και ειδικότερα το 6!!! Κάνει τα πάντα.

+1 for Nero :)

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Το Nero είναι πολύ καλύτερο πρόγραμμα από το Easy CD Creator. Έχει πολλές επιλογές και δεν κάνει το σύστημα άνω κάτω.

Looks like the sun is going down.

I wanter will i dream....

- Mitch Connor

Το μόναδικό πράγμα που κάνει το Nero και με κάνει να το έχω στο δεύτερο λειτουργικό για ώρα ανάγκης είναι το overburn. Κατά τα άλλα το interface είναι άθλιο. Σαν να μην έφτανε αυτό, για κάποιο λόγο, δεν γράφει πάνω από 16x, οπότε και να ήθελα (που δεν θέλω) δεν μπορώ να το χρησιμοποιώ πολύ συχνά. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με το winoncd 6, με το οποίο γράφω και τα περισσότερα cd. Το easycd creator το χρησιμοποιούσα μέχρι την έκδοση 4.x, από εκεί και μετά έγινε πολύ βαρύ χωρίς να προσφέρει τίποτα σπουδαίο.

To mono pragma pou den mporw na kanw me to nero kai gi afto xrhsimopoiw to easy cd & dvd creator 6 einai oi epiloges se mousika cd xwris na dhmiourgisw arxeia sto sklhro mou.

Sto easy cd, mporeis na epilekseis sound tracks apo arketa audio-cd, na ta valeis se ena cd xwris na kaneis close-disc, to cd doulevei kanonika sta cd-player, kai otan 8eleis na pros8eseis sound track to kaneis xwris kamia dyskolia. Oses fores prospa8isa na to kanw me to nero, apla petaksa to cd :whistle:

κ @ τ @ ν τ ι @

Και από το Nero δουλεύουν κανονικά τα cd στο cd-player αρκεί να γράφεις με ταχύτητα μέχρι 8Χ.
Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Nero rul3z από κάθε άποψη... είναι και ευρωπαϊκό! (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου... :p )

nero κι εγω.....

το easycd (το 5 τουλαχιστον) παρουσιαζει πολλα προβληματα με τα xp, συν του οτι χρησιμοποιω απο την αρχη nero οποτε το εχω συνηθησει κιολας

τωρα που βγηκε και το 6 με τα trendy εικονιδια... :p

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41

Nero 5.5.xx.xx.

Η 6 sux. Στο επόμενο format θα γυρίσω στην παλία καλή αγαπημένη 5.5

Από ποιά άποψη sux; Παρουσίασε τίποτε περίεργο; Εγώ την έχω βάλει, έχω «κάψει» πολύ πράγμα (CD & DVD) και δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα ή κάτι που να μην μου αρέσει σε σχέση με την 5...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αρχικό Μήνυμα από τον aimilios

Από ποιά άποψη sux; Παρουσίασε τίποτε περίεργο; Εγώ την έχω βάλει, έχω «κάψει» πολύ πράγμα (CD & DVD) και δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα ή κάτι που να μην μου αρέσει σε σχέση με την 5...

Εμένα αυτό που δεν μου αρέσει στην έκδοση 6 του nero είναι ότι έιναι πολύ αργό, στο ξεκίνημα ειδικά. (athlon 2000, 756mb ram)

Και ότι σε κάθε update θα πρέπει να κατεβάζουμε ποοοολλά mb (δεν μπορούν και αυτοί να βγάλουν κανά ειδικό update, πρέπει να κατεβάζεις κάθε φορά όλο το setup από την αρχή?)

Κατά τ' άλλα και εγώ nero προτιμώ και η έκδοση 6 αν και δεν την έχω τεστάρει πολύ φαίνεται να έχει πολλά ωραία προγράμματα

Faith is the great cop-out, the great excuse to evade the need to think and evaluate evidence. Faith is belief in spite of, even perhaps because of, the lack of evidence.

Αρχικό Μήνυμα από τον gtsar

Εμένα αυτό που δεν μου αρέσει στην έκδοση 6 του nero είναι ότι έιναι πολύ αργό, στο ξεκίνημα ειδικά. (athlon 2000, 756mb ram)

Εμένα έχω την εντύπωση ότι η 6 ξεκινάει ελαφρώς πιο γρήγορα (ή τουλάχιστον εξίσου γρήγορα με την 5) - Athlon 1400 (MHz), 512 MB RAM.

Αρχικό Μήνυμα από τον gtsar

Και ότι σε κάθε update θα πρέπει να κατεβάζουμε ποοοολλά mb (δεν μπορούν και αυτοί να βγάλουν κανά ειδικό update, πρέπει να κατεβάζεις κάθε φορά όλο το setup από την αρχή?)

Σ' αυτό έχεις δίκιο... Αλλά πάλι εγώ ούτε το 5 (που ήταν περίπου 10 MB) μπορούσα να κατεβάσω από το σπίτι με dial-up. Ας είναι καλά το εργαστήριο της σχολής! ;) Οπότε τι 10, τι 40, τι 80 είναι (σχεδόν) το ίδιο. :)

Αρχικό Μήνυμα από τον mcde

Το μόναδικό πράγμα που κάνει το Nero και με κάνει να το έχω στο δεύτερο λειτουργικό για ώρα ανάγκης είναι το overburn. Κατά τα άλλα το interface είναι άθλιο. Σαν να μην έφτανε αυτό, για κάποιο λόγο, δεν γράφει πάνω από 16x, οπότε και να ήθελα (που δεν θέλω) δεν μπορώ να το χρησιμοποιώ πολύ συχνά. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με το winoncd 6, με το οποίο γράφω και τα περισσότερα cd. Το easycd creator το χρησιμοποιούσα μέχρι την έκδοση 4.x, από εκεί και μετά έγινε πολύ βαρύ χωρίς να προσφέρει τίποτα σπουδαίο.

Αυτό τώρα που το είδες;;; Aυτό έχει να κάνει με την ταχύτητα του recorder δηλαδή, με το πόσο γρήγορα γράφει το recorder σου. Δεν φταίει το nero αν το recorder σου υποστηρίζει μέχρι 16χ. :)

Nero 5.5 το έδιναν μαζί με το cd-recorder... Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό κ δεν μπήκα στο κόπο να ψάξω άλλο.

Ρε παιδιά, το Nero αναγνωρίζει αυτόματα την μέγιστη ταχύτητα εγγραφής που επιτρέπει το δισκάκι με βάση τους κωδικούς του. Γι' αυτό και δε θα σας αφήσει να το γράψετε σε υψηλότερη ταχύτητα. Εάν τώρα έχετε ένα δισκάκι που γράφει πάνω 52x και το nero δε σας αφήνει να το γράψετε παρά μόνο πιο αργά, τότε μάλλον έχετε ένα μαϊμού δισκάκι...

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον περιορισμό αυτόν, με δική σας ευθύνη όμως. Στο δικό μου σύστημα απλά ξετσεκάρω την επιλογή Smart-Burn και έτσι μπορώ να γράφω όλα τα cd σε 52x.

Εγώ έχω πρόβλημα με το Nero , ανεξάρτητα από έκδοση. Δεν βρίσκει τον Recorder σε αντίθεση με το Easy CD Creator. Πάντως το θεωρώ καλό αν και μου έβρισκε τον recorder μόνο στα Win 98.
Zewel

Εγώ ψηφίζω NERO αν και πιστεύω πως το cd label creator του ΕΑSy CD CREATOR μου είναι πολύ χρήσιμο ΚΑΙ εύχρηστο στο να κάνω τα scanned covers στο σωστό μέγεθος όταν τα κάνω print.... :D
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..