kfran Δημοσιεύτηκε September 15, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 15, 2003 Τι προτιμάτε?? Δεν αναφέρω διαφορα άλλα προγραμματα επειδή κατά τη γνώμη μου αυτά είναι τα πιο δημοφιλή πακέτα και επειδή θα ήθελα να γίνει μια άμεση αντιπαράθεση των δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asg Δημ. September 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2003 NERO 4ever!!! :D :D :D Είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση, έχει πιο πολλές ρυθμίσεις, και ανά τακτά χρονικά διαστήματα βγαίνει και νέα έκδοση!!! Παράθεση Ήρθαμε σκαστοί από την κλινική ΠΑΟΚΑΡΑ μου δεν το ξέρουν οι γιατροί και θα 'ρθουμε ξανά γιατί από παιδιά μας παλάβωσε η ασπρόμαυρη στολή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2003 Nero 5.5.xx.xx. Η 6 sux. Στο επόμενο format θα γυρίσω στην παλία καλή αγαπημένη 5.5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Νέρο δαγκωτό μάγκες! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Νομίζω ότι τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της δημοσκόπησης είναι ενδεικτικά :) Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το ΝΕΡΟ, και ειδικότερα το 6!!! Κάνει τα πάντα. Παράθεση Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 +1 for Nero :) Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomx Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Το Nero είναι πολύ καλύτερο πρόγραμμα από το Easy CD Creator. Έχει πολλές επιλογές και δεν κάνει το σύστημα άνω κάτω. Παράθεση Looks like the sun is going down. I wanter will i dream.... - Mitch Connor Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NV_ORTON Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Nerooooo Neroooooo Nerooooooo Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Το μόναδικό πράγμα που κάνει το Nero και με κάνει να το έχω στο δεύτερο λειτουργικό για ώρα ανάγκης είναι το overburn. Κατά τα άλλα το interface είναι άθλιο. Σαν να μην έφτανε αυτό, για κάποιο λόγο, δεν γράφει πάνω από 16x, οπότε και να ήθελα (που δεν θέλω) δεν μπορώ να το χρησιμοποιώ πολύ συχνά. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με το winoncd 6, με το οποίο γράφω και τα περισσότερα cd. Το easycd creator το χρησιμοποιούσα μέχρι την έκδοση 4.x, από εκεί και μετά έγινε πολύ βαρύ χωρίς να προσφέρει τίποτα σπουδαίο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 To mono pragma pou den mporw na kanw me to nero kai gi afto xrhsimopoiw to easy cd & dvd creator 6 einai oi epiloges se mousika cd xwris na dhmiourgisw arxeia sto sklhro mou. Sto easy cd, mporeis na epilekseis sound tracks apo arketa audio-cd, na ta valeis se ena cd xwris na kaneis close-disc, to cd doulevei kanonika sta cd-player, kai otan 8eleis na pros8eseis sound track to kaneis xwris kamia dyskolia. Oses fores prospa8isa na to kanw me to nero, apla petaksa to cd :whistle: Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Και από το Nero δουλεύουν κανονικά τα cd στο cd-player αρκεί να γράφεις με ταχύτητα μέχρι 8Χ. Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quasimodo Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Nero gia pantos typou data cd kai oxi mono Feurio gia mousika cd! Quasimodo speaking! :cool: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Nero rul3z από κάθε άποψη... είναι και ευρωπαϊκό! (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου... :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 nero κι εγω..... το easycd (το 5 τουλαχιστον) παρουσιαζει πολλα προβληματα με τα xp, συν του οτι χρησιμοποιω απο την αρχη nero οποτε το εχω συνηθησει κιολας τωρα που βγηκε και το 6 με τα trendy εικονιδια... :p Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41 Nero 5.5.xx.xx. Η 6 sux. Στο επόμενο format θα γυρίσω στην παλία καλή αγαπημένη 5.5 Από ποιά άποψη sux; Παρουσίασε τίποτε περίεργο; Εγώ την έχω βάλει, έχω «κάψει» πολύ πράγμα (CD & DVD) και δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα ή κάτι που να μην μου αρέσει σε σχέση με την 5... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsar Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον aimilios Από ποιά άποψη sux; Παρουσίασε τίποτε περίεργο; Εγώ την έχω βάλει, έχω «κάψει» πολύ πράγμα (CD & DVD) και δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα ή κάτι που να μην μου αρέσει σε σχέση με την 5... Εμένα αυτό που δεν μου αρέσει στην έκδοση 6 του nero είναι ότι έιναι πολύ αργό, στο ξεκίνημα ειδικά. (athlon 2000, 756mb ram) Και ότι σε κάθε update θα πρέπει να κατεβάζουμε ποοοολλά mb (δεν μπορούν και αυτοί να βγάλουν κανά ειδικό update, πρέπει να κατεβάζεις κάθε φορά όλο το setup από την αρχή?) Κατά τ' άλλα και εγώ nero προτιμώ και η έκδοση 6 αν και δεν την έχω τεστάρει πολύ φαίνεται να έχει πολλά ωραία προγράμματα Παράθεση Faith is the great cop-out, the great excuse to evade the need to think and evaluate evidence. Faith is belief in spite of, even perhaps because of, the lack of evidence. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 χμ... καλά και εγώ ένα από τα ίδια.... NERO, για το καταπληκτικό Audio editor που έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gtsar Εμένα αυτό που δεν μου αρέσει στην έκδοση 6 του nero είναι ότι έιναι πολύ αργό, στο ξεκίνημα ειδικά. (athlon 2000, 756mb ram) Εμένα έχω την εντύπωση ότι η 6 ξεκινάει ελαφρώς πιο γρήγορα (ή τουλάχιστον εξίσου γρήγορα με την 5) - Athlon 1400 (MHz), 512 MB RAM. Αρχικό Μήνυμα από τον gtsar Και ότι σε κάθε update θα πρέπει να κατεβάζουμε ποοοολλά mb (δεν μπορούν και αυτοί να βγάλουν κανά ειδικό update, πρέπει να κατεβάζεις κάθε φορά όλο το setup από την αρχή?) Σ' αυτό έχεις δίκιο... Αλλά πάλι εγώ ούτε το 5 (που ήταν περίπου 10 MB) μπορούσα να κατεβάσω από το σπίτι με dial-up. Ας είναι καλά το εργαστήριο της σχολής! ;) Οπότε τι 10, τι 40, τι 80 είναι (σχεδόν) το ίδιο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. September 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mcde Το μόναδικό πράγμα που κάνει το Nero και με κάνει να το έχω στο δεύτερο λειτουργικό για ώρα ανάγκης είναι το overburn. Κατά τα άλλα το interface είναι άθλιο. Σαν να μην έφτανε αυτό, για κάποιο λόγο, δεν γράφει πάνω από 16x, οπότε και να ήθελα (που δεν θέλω) δεν μπορώ να το χρησιμοποιώ πολύ συχνά. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με το winoncd 6, με το οποίο γράφω και τα περισσότερα cd. Το easycd creator το χρησιμοποιούσα μέχρι την έκδοση 4.x, από εκεί και μετά έγινε πολύ βαρύ χωρίς να προσφέρει τίποτα σπουδαίο. Αυτό τώρα που το είδες;;; Aυτό έχει να κάνει με την ταχύτητα του recorder δηλαδή, με το πόσο γρήγορα γράφει το recorder σου. Δεν φταίει το nero αν το recorder σου υποστηρίζει μέχρι 16χ. :) Παράθεση Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2003 Nero 5.5 το έδιναν μαζί με το cd-recorder... Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό κ δεν μπήκα στο κόπο να ψάξω άλλο. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2003 Ρε παιδιά, το Nero αναγνωρίζει αυτόματα την μέγιστη ταχύτητα εγγραφής που επιτρέπει το δισκάκι με βάση τους κωδικούς του. Γι' αυτό και δε θα σας αφήσει να το γράψετε σε υψηλότερη ταχύτητα. Εάν τώρα έχετε ένα δισκάκι που γράφει πάνω 52x και το nero δε σας αφήνει να το γράψετε παρά μόνο πιο αργά, τότε μάλλον έχετε ένα μαϊμού δισκάκι... Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον περιορισμό αυτόν, με δική σας ευθύνη όμως. Στο δικό μου σύστημα απλά ξετσεκάρω την επιλογή Smart-Burn και έτσι μπορώ να γράφω όλα τα cd σε 52x. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zewel Δημ. September 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2003 Εγώ έχω πρόβλημα με το Nero , ανεξάρτητα από έκδοση. Δεν βρίσκει τον Recorder σε αντίθεση με το Easy CD Creator. Πάντως το θεωρώ καλό αν και μου έβρισκε τον recorder μόνο στα Win 98. Παράθεση Zewel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. September 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2003 Εγώ ψηφίζω NERO αν και πιστεύω πως το cd label creator του ΕΑSy CD CREATOR μου είναι πολύ χρήσιμο ΚΑΙ εύχρηστο στο να κάνω τα scanned covers στο σωστό μέγεθος όταν τα κάνω print.... :D Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. September 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2003 39 - 0 to nero :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts