Jump to content

doomx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    137
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by doomx

  1. Pira ena Razr prin apo 4 meres, kai ola ok, ektos apo ena pragma: Apo xtes to brady to fotizo (12 ores!) kai akoma anavosvinei mia mpara stin mpataria, kai sto Battery Statys deixnei oti exei 2 mpares fortismenes. Gia kapoio logo fainetai oti exei stamatisei na fortizei. Auti einai i deuteri fortisi pou tou exo kanei. H proti itan i arxiki, kai den eixa kanena provlima. Ekana restart to tilefono, alla auto de me voithise. Tora to exo na fortizei meso USB, mpas kai auto kanei douleia. Kamia alli idea?
  2. Έχω DSL Vivodi και εδώ και μερικές μέρες δεν μπορώ με ΤΙΠΟΤΑ να κατεβάσω. Χρησιμοποιούσα Shareaza το οποίο θεωρούσα πολύ καλό για τις ανάγκες μου (βάζω μερικά στη λίστα και το αφήνω για μέρες). Ξαφνικά (δεν θυμάμαι αν έγινε κάτι συγκεκριμένο) ενώ συνδέεται με G2 δεν βρίσκει τίποτα στο Search και ψάχνει μόνο 5-6 hubs!! Δοκίμασα/έλεγξα τα εξής: Στο Router (speedtouch 530) στο NAPT έχω βάλει την port 6346 για UDP/TCP Στο firewall των XP SP2 είδα να επιτρέπεται η επικοινωνία του Shareaza με το νετ και να είναι ανοιχτή η port 6346 Εγκατάσταση ξανά του Shareaza Εγκατάσταση της τελευταίας alpha έκδοσης. Μετά από αυτά το πρόβλημα παρέμεινε κανονικά! Δοκίμασα στη συνέχεια άλλους clients (eXeem lite, gnucleus, MyNapster, Klite) και σχεδόν κανένας δε συνδέεται!!! Σε όλους δίνω στις ρυθμίσεις την ίδια port (6346) που είναι ανοιχτή. Καμία ιδέα;;
  3. Σε αυτό γιατί φαίνεται να μη δίνει σημασία κανείς;; :confused: Εμένα πάντως με ενοχλεί και δεν το έχω βάλει. Και μ'αρέσει που λέει στη σελίδα του ότι δεν έχει malware
  4. Να ρωτήσω και εγώ κάτι πάνω στα ebooks: Τα ίδια pdb βιβλία που διαβάζονται σε iSilo (palmos), διαβάζονται και σε iSilo (PPC);
  5. Μετά την Πρωτοχρονιά λέω να πάρω και εγώ την πρώτη μου ψηφιακή. Η αγορά θα γίνει από Αμερική, και έχω καταλήξει (μάλλον) στις εξής: 1. Canon SD200 (IXUS 30 Νομίζω) 2. Casio Exilim EX-Z40 με τάση να καταλήξω στην πρώτη. Φυσικά δεν έχω τελειώσει την έρευνα αγοράς μου και δεν έχω δει καμία από τις δύο από κοντά, το οποία και θα κάνω πριν την αγορά. Και τις δύο τις έχω βρεί γύρω στα 230$ (περίπου 180Ευρώ) για να ξέρετε τον προυπολογισμό μου. Τι προτίνετε από τις δύο; Για την Canon έχω δει τα καλύτερα στα reviews αλλά και η Casio δεν υστερεί ιδιαίτερα σε ποιότητα εικόνας, και είναι επίσης αρκετά καλή.
  6. Set me Free Είναι από Jam and Spoon feat Reamon και ακούγεται αρκετά σε Kiss/Best
  7. doomx

    MyCosmos e-mail

    Παλαιότερα ήμουν θερμός υποστηριχτής του MyCosmos MAIL αλλά στην πορεία (το χρησιμοποιώ ως πρωτεύον λογαριασμό από το 2001) διαπίστωσα ότι δεν είναι αρκετά αξιόπιστο για τις απαιτήσεις μου. Αν το θέλει κάποιος για να στέλνει εμαιλ στους φίλους του με αστεία βιντεο και φωτογραφίες είναι οκ. Για μένα το να στέλνεις εμαιλ που ΠΟΤΕ δεν φτάνουν και να μην ειδοποιείσαι τουλάχιστον ότι η αποστολή απέτυχε, είναι τουλάχιστον απαράδεκτο. Φανταστείτε να στείλετε ένα εμαιλ σε κάποιον για μια θέση εργασίας και να σας απαντήσει θετικά, αλλά να μην το λάβετε ποτέ!!
  8. doomx

    iPod Mini

    Απέκτησα και εγώ ένα iPod 4th gen 20GB και πραγματικά έχει φοβερό σχεδιασμό. Όπως και τα iMac και iBook, έτσι και στα mp3 players η Apple έχει καταπηκτικό design. Αλλά το iTunes καθώς και το software του iPod είναι λίγο κακοσχεδιασμένο. Μου φαίνεται βλακεία ότι δεν μπορώ να κάνω ένα απλό drag n drop στα τραγούδια που θέλω να ακούσω και επίσης ότι δεν μπορώ να διαγράψω τραδούδια από το iPod παρά μόνο μέσω του iTunes! Πάντως ακόμα το δοκιμάζω και τεστάρω διάφορα πράγματα. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί προηγουμένως αλλά υπάρχουν τρόποι να βάλεις τις διευθύνσεις, ραντεβού, εμαιλ καθώς και να κατεβάσεις RSS στο iPod εντελώς αυτόματα. Πολύ καλό site ipodlounge.com
  9. Ψάχνω δύο κομμάτια: 1. Είναι hip hop και λέει για Κούβα! 2. Δεν είναι χιπ χοπ και παίζει σε best. Λέει "all i know is when you go you take a part of me" μεταξύ άλλων. Ακούγονται σαν Reamon (πριν μερικά χρόνια τους μάθαμε με το Supergirl)
  10. Νομίζω πως το συγκερκιμένο πρόγραμμα δεν δουλεύει σε Τ610
  11. Καταρχήν client και όχι client (και κλύτερα να μη γράφεις κεφαλαία) Τώρα, για να λειτουργήσει πρέπει να πας στο Connectinity > Data Comm. > Data accounts και να βεβαιωθείς ότι έχεις κάποιο λογαρισμό (Grps ή gsm) για σύνδεση με το internet. Αν έχεις, οκ. Αν δεν έχεις ή θα πρέπει να βάλεις gprs ή θα συνδέεσαι απλά (και αργά) μέσω του λογαριασμού που έχεις για να συνδέεσαι στο ιντερνετ από το ΠιΣι σου. πχ Αν συνδέεσαι στο ιντερνετ από το ΠιΣι μέσω Forthnet, πρέπει να φτιάξεις στο κινητό σου account (εκεί που είπα πριν) με τα χαρακτηριστικά της σύνδεσής σου, δηλ τηλέφωνο 8965χχχχχ, username και password). Πλεόν το κινητό σου μπορεί να συνδεθεί στο ίντερνετ. Τώρα πρέπει να πας στα Options του email client και Edit Account > New Account. Τώρα συμπλήρωσε τα πεδία με τις πληροφορίες που είχες βάλει και στο Outlook/Outlook Express,δηλ καταρχήν όνομα λογαριασμού > βάλε ό,τι θες connect using > εκεί βάλε αυτό που έφτιαξες στο προηγούμενο βήμα, στο Protocol βάλε POP3 ή IMAP ανάλογα με το είδους του email που διαθέτεις, μετά βάλε incoming server και outgoing server τις διευθύνσεις των servers του mailbox σου όπως και στο Outlook, εδώ να σημειώσω ότι πιθανό να χρειάζεται τις IPs και όχι τις διευθύνσεις, οπότε μάλλον πρέπει να πάρεις τηλέφωνο ή να στείλεις email στην εταιρεία που έχεις mailbox για να στις πούνε μετά δώσε το password σου στην επιλογή Download, καλύτερα να τσεκάρεις το Headers Only για να μην κατεβάζει πράγματα που δεν χρειάζεσαι και χρεώνεσαι άχρηστα και βεβαιώσου ότι το Check Interval είναι στο Off (γιατί θα συνδέται μόνο του και θα σε χρεώνει πάλι).
  12. Μόλις είδα το thread και ήθελα να ρωτήσω αν είναι μόνο για όσους έχουν gps. Σαν απλός χάρτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί;
  13. Χαχααχα Αν δεν έχω καταφέρει να το αναβαθμίσω μέχρι το Σεπτέμβρη θα το στείλω!
  14. Αυτό διορθώνεται μόνο με την R6; Εγώ έχω την R4. Σκόπευα να τους πω ότι κολλάει στα παιχνίδια πάνω από 90Κβ (πάνω κάτω ισχυει!). Το πιο κοντινό σε Αμπελοκήπους ήταν αυτό. Άλλο σε Αμπελοκήπους ή Αγ Παρασκευή;
  15. Σήμερα πήγα στο σερβις του Πύργου Αθηνών (Procordia) και ζήτησα να μου κάνουν αναβάθμιση στο Τ610 που πηρα την προηγούμενη βδομάδα. Και αφού με ρώτησαν αν έχω κάποιο πρόβλημα και εγώ (εκ των υστέρων κατάλαβα ότι έκανα λάθος!!) απάντησα οχι, μου είπε ότι θα με κοστίσει 15 ευρώ!!! Τώρα πως θα κάνω αναβάθμιση; Δεν είχα ιδέα ότι τις χρεώνουν. Στο Τ65 που πήγαινα στο ίδιο σέρβις δε με χρέωναν ποτέ.
  16. Όταν έλεγα συγκρίσεις εννοούσα σε σχέση με τα πλήκτρα και την ευκολία/δυσκολία τους. Ευχαριστώ πάντως. Δεν ήξερα ότι έβρισκες τέτοια πρόσοψη για αυτό το κινητό.
  17. Διάβασα κάπου ότι 1. Γρατσουνίζεται εύκολα 2. Με τα κουμπιά είναι δύσκολο να γράψεις και γίνονται πολλά λάθη. Παρακαλώ αν θέλετε κάντε συγκρίσεις με άλλες συσκευές.
  18. Βασικά να δώσω την ικανότητα στο παλμ μου να κατεβάσει τα εμαιλ μου ήθελα. Και δε νομίζω ότι γίνεται...
  19. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά ήταν μια μικρή απογοήτευση που το gprs είναι λίγο "άχρηστο" (γνώμη μου: πέφτει η χρησιμότητά του στο 10%). Παρόλα αυτά είναι μιά πολύ καλή πρόταση στην κατηγορία. Αν δεν αντέξω να περιμένω το C65 το πιό πιθανό είναι να πάρω το 3200. Θα δούμε πως θα είναι τα πράγματα σε 1 μήνα...
  20. Δηλαδή καμία περίπτωση να συνδεθεί με νετ για εμαιλ (μόνο του ή μέσω palmtop ή μέσω pc);
  21. Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω σε κανένα μήνα με την επιδότηση, έχω 2 ερωτήσεις: 1) Αφού δεν έχει modem ποιά ή χρήση του gprs; Γρήγορο wap μόνο; 2) Μέσω IrDA τι μπορεί να αποστείλει; Φωτογραφίες, αρχεία ήχου (arm, wav), γραφικά, στοιχεία του τηλεφωνικού καταλόγου;
  22. doomx

    MyCosmos e-mail

    Σήμερα κατάφερα να συνδεθώ στο σερβερ μέσω outlook και δεν είχα καινούργιο μαιλ, ενώ ξέρω πως μου είχαν στείλει ένα εμαιλ με ένα αρχείο!
  23. MyCosmos Mail για τους έχοντες cote. Myrealbox.com για καλό χώρο (και ρορ3), χωρίς διαφημίσεις αλλά με προβλήματα στους imap/pop servers αρκετά συχνά. http://www.runbox.com το απόλυτο email provider website επί πληρωμής. Όχι πολύ ακριβό αλλά το mycosmos με καλύπτει απόλυτα. Αν δεν είχα cote θα είχα γραφτεί 100%. (δεν τα παίρνω, απλά γραφτείτε για ένα μήνα δωρεάν - παλιά γινόταν τώρα δεν ξέρω) ή έστω δείτε τα features και θα καταλάβετε γιατί.
  24. Δεν βρήκα από που να το κατεβάζω οπότε δεν το ήξερα ότι είχε βγει το 2000. Δεν "απαίτησα" ποτέ τίποτα και το ξεκαθάρισα από την αρχή σε προηγούμενο post. :confused:
  25. Επειδή δε μου αρέσει να πιέζω κανέναν και ξέρω ότι να περάσεις links σε ένα τέτοιο κείμενο θα πάρει κόπο και χρόνο γι'αυτό είπα να φτιαχτεί το 2000. Για μένα το κύριο ατού που έχει το Συνταγολόγιο 2003 σε σχέση με το 2000 έίναι το μέγεθος του βιβλίου οπότε σε palm δεν θα υπάρχει αυτή η διαφορά. Τώρα τα φάρμακα που είναι ενημερωμένα καλό είναι να τα έχουμα, αλλά και χωρίς αυτά μια χαρά την κάνεις τη δουλειά σου.
×
×
  • Create New...