Jump to content

Quasimodo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    412
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by Quasimodo

  1. Quasimodo

    Meizu M6 Note

    https://www.stoucky.gr/MEIZU-cases-mobile-en/theke-silikones-tpu-carbon-fiber-brushed-yia-meizu-m6-note-ma-ro.html?filter=445 https://www.stoucky.gr/meizu-accessories/meizu-screen-protectors/skleremeno-yeali-tempered-glass-prostasias-othones-yia-meizu-m6-note-arc-edge.html?filter=445 Σήμερα τα παρέλαβα ,πολύ καλά! :)
  2. Ολα καλά σε μένα,περάστηκε χωρίς προβλήματα !:O
  3. Απίστευτο,και σε μένα τα ίδια ,στον χρόνο πάνω ,φούσκωσε η μπαταρία και συνέχεια έκλεινε,με το ζόρι βρήκα και παράγγειλα καινούρια,τζίφος και αυτή ,απο τα νεύρα μου πήρα τελικά καινούριο κινητό με 6050 mAh μπαταρία!! :D
  4. Δοκίμασε το battery doctor ,κλείνει αρκέτες εφαρμογές!
  5. Με περασμένο προστατευτικό ήρθε και σε μένα! Η flip case με το φινιστρίνι που μου είπανε και στη δουλειά :p είναι οντως πολύ καλή,ψαρώνουν με το ρολόι που βγάζει χεχεχε και έχει και αλλες λειτουργίες,σου δείχνει την κληση ,την μουσική που έχεις και ακους!
  6. ye Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με τα sms μόλις το πήρα και ακριβώς έτσι το έφτιαξα ! Μέχρι στιγμής ,όλα καλά! value for money phablet!!
  7. Τα ίδια έκανα πριν λιγες ωρες και μου εβγαλε μετα και την τελευταία αναβάθμιση 20150526 μέσω κινητού .κατεβάστε τα με τη σειρά όλα τα downlads και ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες απο το illustration!!
  8. Δοκίμασα με καποια προγραμματακια απο το play για μηνύματα ,δεν γίνοτανε τπτ! :wacko: Τελικά εγκατέστησα απο την σελιδα service της mlais το τελευταίο rom για android 5 ( Mlais_M52_20150430) και όλα καλά! Με παιδεύεσαι λίγο αλλά τα κατάφερα :up:
  9. Χτες το πήρα και εγώ,πολύ καλό κινητό για τα λεφτά του!!! Εχω ενα λίγο περίεργο προβληματάκι ,δεν μπορώ να στείλω και να λάβω sms ,μου βγάζει μήνυμα " Η εφαρμογή Μηνύματα έχει σταματήσει" ,καμια ιδέα? :O
  10. Θα συμφωνήσω! :happy:
  11. Για ζελατίνα για όποιον ενδιαφέρεται ας ρίξει μια ματιά εδώ και εδώ! Εχω παραγγείλει πολλές φορές απο εκεί διάφορα και είναι οκ!
  12. Αφού είναι εισαγωγή για Ελλάδα, ναι! Απο Γερμανό το πήρα, GR Retail λεει το κουτί και φυσικά είναι με ελληνικά . Πολύ προσεκτικά γιατί είναι μεγάλη παγίδα το ιντερνετ στο κινητο! Βαράνε αγρίως οταν υπερβείς το όριο ,σίγουρα θέλει παρακολούθηση με κάποιο προγραματακι! Τοσα wi-fi υπάρχουν εκεί έξω! :D
  13. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις στο θέμα! ;) Βασικά το μαμισιο έχω και εγώ αφου οπως είπα σήμερα το πήρα,δεν το έχω πειράξει καθόλου! Το κατάφερα τελικά γράφοντας στα αγγλικά τις πόλεις ! Θα το μάθω σιγά-σιγά! :D
  14. Σήμερα το πήρα,τι να σου πω,δεν έχω πειράξει τπτ....ακόμα! :O
  15. Γεια σας και απο μένα Εχει καταφέρει κανείς στον καιρό να κάνει προσθήκη πόλης ,οτι και να του βάζω δε βρίσκει τπτ! :wacko:
  16. Για today screen υπάρχουν αρκετά πάντως ,ρίξε μια ματιά εδώ
  17. Εχει δουλέψει σε κάποιον το Εορτολόγιο Greek Today Screen Το κάνω εγκατάσταση,κάνει μια ώρα στη μπάρα φορτωσης,το κλείνω-το ανοίγω,εμφανίζεται μια φορά κατά την εκκινηση πριν τη φόρτωση του touchflo και μετά άφαντο,δε το βρίσκω πουθενά?! Δεν θα έπρεπε να είναι στα προγράμματα? :worry:
  18. κοντά 155mm είναι με ανοιχτό το πορτάκι! :)
×
×
  • Create New...