pisons Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Συμφωνίες.... αν ποτέ δώσει η MTK τους drivers του kernel στους developer's, που δεν το βλέπω, θα δούμε ένα άλλο τηλέφωνο Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Καλησπέρα στην παρέα ... Έχω το κινητάκι μερικούς μήνες και μπορώ να πω ότι μου έχει κάνει ΟΛΑ τα κέφια ... ! Γρήγορο , απροβλημάτιστο, ποιοτικό ... και ΔΕΝ έχω πειράξει τίποτα ... το έχω όπως μου έχει έρθει και πάει μια χαρά ... Θέλω να παραγγείλω ακόμα ένα αλλά όχι από το to2c που το αγόρασα αυτό γιατί έκανε κάπου 2 μήνες να φτάσει σε μένα. Ποιο κατάστημα μου προτείνετε ? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themig Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Καλησπέρα στην παρέα ... Έχω το κινητάκι μερικούς μήνες και μπορώ να πω ότι μου έχει κάνει ΟΛΑ τα κέφια ... ! Γρήγορο , απροβλημάτιστο, ποιοτικό ... και ΔΕΝ έχω πειράξει τίποτα ... το έχω όπως μου έχει έρθει και πάει μια χαρά ... Θέλω να παραγγείλω ακόμα ένα αλλά όχι από το to2c που το αγόρασα αυτό γιατί έκανε κάπου 2 μήνες να φτάσει σε μένα. Ποιο κατάστημα μου προτείνετε ? ευχαριστώ Εγω το πηρα απο vickmall, πολυ συνεργασιμοι και η παραγγελια ηρθε σχετικα γρηγορα και οπως ακριβως το ζητησα, δηλαδη root και κατι δωρακια μαζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Καλησπέρα στην παρέα ... Έχω το κινητάκι μερικούς μήνες και μπορώ να πω ότι μου έχει κάνει ΟΛΑ τα κέφια ... ! Γρήγορο , απροβλημάτιστο, ποιοτικό ... και ΔΕΝ έχω πειράξει τίποτα ... το έχω όπως μου έχει έρθει και πάει μια χαρά ... Θέλω να παραγγείλω ακόμα ένα αλλά όχι από το to2c που το αγόρασα αυτό γιατί έκανε κάπου 2 μήνες να φτάσει σε μένα. Ποιο κατάστημα μου προτείνετε ? ευχαριστώ http://www.coolicool.com/lenovo-a850-mtk6592v-15ghz-octa-core-55-inch-qhd-tft-screen-android-42-3g-smartphone-g-33338 Σε 15 μέρες μάξιμουμ θα το έχεις στα χέρια σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 http://www.coolicool.com/lenovo-a850-mtk6592v-15ghz-octa-core-55-inch-qhd-tft-screen-android-42-3g-smartphone-g-33338 Σε 15 μέρες μάξιμουμ θα το έχεις στα χέρια σου Σημερα το εχει με την καλυτερη τιμη εδω http://www.b2cbuying.com/lenovo-a850-smartphone.html Ειναι 30 $ λιγοτερο απο το coolicool που νομιζω οτι ειναι αρκετα ως διαφορα τιμης. Ειναι πολυ εξυπηρετικοι στο online chat τους οσες φορες τους ζητησα πληροφοριες και αν θυμαμαι καλα εχουν γραφτει καλα σχολια απο αρκετους που εχουν αγορασει και σχετικα με τους χρονους παραδοσης. Εχουν και καταχωρηση στο forum. Αλλιως με κανα 10+ $ παραπανω απο vickmall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 http://www.coolicool.com/lenovo-a850-mtk6592v-15ghz-octa-core-55-inch-qhd-tft-screen-android-42-3g-smartphone-g-33338 Σε 15 μέρες μάξιμουμ θα το έχεις στα χέρια σου Μην το δενεις και κομπο αυτο φιλε μου. Την τελευταια παραγγελια απο εκει μου την εστειλαν με 1 εβδομαδα καθυστερηση,εκανε 1 μηνα να ερθει,και ξεχαναν να βαλουν και τον φορτιστη........:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις ... έβγαλα τα συμπεράσματά μου ... για μένα το θέμα δεν είναι τα 5-10€ διαφορά όσο η "αξιοπιστία" του μαγαζιού και το κατά πόσο θα έχουν το τηλέφωνο σε "σωστή" κατάσταση ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Παιδιά το call log χρειάζεται κάποια ρύθμιση συγκεκριμένα ; Αρκετές κλήσεις δεν καταγράφονται, γι' αυτό ρωτάω, επειδή ψάχνω να βρω πόση ώρα μίλησα... Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Παιδιά δεν ξέρω αν έχει ερωτηθεί πιο πριν αλλά για να μη διαβάσω 35 σελίδες υπάρχει τρόπος να παρακάμψουμε το όριο των 60 χαρακτήρων στο sms τουλάχιστον να το πάμε στους 160 χαρακτήρες χρησιμοποιώ την aosp vanilla v2.7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpa Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Φιλε καλησπέρα αν θα παραγγιλης το τηλ απο εξω μηπος θα μπορούσες να με εξυπιρετισεις με αγορά καπιας θήκης που θελω να πάρω.. Ευχαρηστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsubae Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Παιδιά δεν ξέρω αν έχει ερωτηθεί πιο πριν αλλά για να μη διαβάσω 35 σελίδες υπάρχει τρόπος να παρακάμψουμε το όριο των 60 χαρακτήρων στο sms τουλάχιστον να το πάμε στους 160 χαρακτήρες χρησιμοποιώ την aosp vanilla v2.7 Εγώ χρησιμοποιώ το Handcent SMS και έχω 160 χαρακτήρες στα Ελληνικά. Για δοκίμασέ το. Φιλε καλησπέρα αν θα παραγγιλης το τηλ απο εξω μηπος θα μπορούσες να με εξυπιρετισεις με αγορά καπιας θήκης που θελω να πάρω.. Ευχαρηστω.. Ποιά θήκη θέλεις αδερφέ? Για πές μπάς και μπορώ να βοηθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Παιδιά δεν ξέρω αν έχει ερωτηθεί πιο πριν αλλά για να μη διαβάσω 35 σελίδες υπάρχει τρόπος να παρακάμψουμε το όριο των 60 χαρακτήρων στο sms τουλάχιστον να το πάμε στους 160 χαρακτήρες χρησιμοποιώ την aosp vanilla v2.7 Βρήκα το allow long sms xposed module και μου έδωσε αυτό που ζητούσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpa Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Θέλω κάποια fliip cover για το α850+ μαύρη η ασπρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Καλησπεραα, εχει κανεις καμια ιδεα για screen protector για εντος Ελλαδας για να μην παραγκελνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Καλησπεραα, εχει κανεις καμια ιδεα για screen protector για εντος Ελλαδας για να μην παραγκελνουμε? Έχει το πλαίσιο κάποια αλλά θέλει και λίγο χειροτεχνεία Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgreece Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 καλησπερα παιδια,μπορω να κανω ενημερωση τον nova με την vanilla? ευχαριστω πολυ Παράθεση Χερι που το φοβασαι φιλα το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 καλησπερα παιδια,μπορω να κανω ενημερωση τον nova με την vanilla? ευχαριστω πολυ Δεν μπορείς διστιχός:( Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgreece Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 αν τον αγορασω μπορω η το θεμα ειναι λειτουργικο? σε ευχαριστω πολυ φιλε μου Παράθεση Χερι που το φοβασαι φιλα το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 αν τον αγορασω μπορω η το θεμα ειναι λειτουργικο? σε ευχαριστω πολυ φιλε μου Είναι θέμα λειτουργικό μην παιδεύεσαι Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgreece Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 καταλαβα φιλε μου σε ευχαριστω πολυ μακαρι να βγει και καμια αναβαθμιση Παράθεση Χερι που το φοβασαι φιλα το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Αν θες μπορείς να δοκιμάσεις τον Next Launcher είναι και 3D Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 (edited) καλησπερα παιδια,μπορω να κανω ενημερωση τον nova με την vanilla? ευχαριστω πολυ Μια σκεψη κανω ..... 1. Με αντικατασταση της με την νεα version (κατεβασμενη ως apk) με καποιον root explorer το εχει δοκιμασει κανεις και να ειναι ok ?? 2. Αν κανει κανεις αντικατασταση με την νεα version του nova (νομιζω δεν ειναι και δυσκολο να την βρει καποιος) μεσα απο το zip πριν την εγκατασταση δεν γινεται? Edited October 9, 2014 by Thanos_ATH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Παιδια ηρθε η ωρα σιγα σιγα να χαιρετησω τη παρεα...αλλαζω room και παω στο coolpad f1 απο βδομαδα..ισως με καποιους τα ξαναπουμε εκει.καλη συνεχεια.οποιος χρειαστει μπορει να μου στειλει inbox γιατι δε θα παρακολουθω πλεον τα νεα εδω. Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Μια σκεψη κανω ..... 1. Με αντικατασταση της με την νεα version (κατεβασμενη ως apk) με καποιον root explorer το εχει δοκιμασει κανεις και να ειναι ok ?? 2. Αν κανει κανεις αντικατασταση με την νεα version του nova (νομιζω δεν ειναι και δυσκολο να την βρει καποιος) μεσα απο το zip πριν την εγκατασταση δεν γινεται? Από τα λίγα πράγματα που δεν πρέπει να πειράξεις σε μια rom είναι και ο Launcher. Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgreece Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 καλημερα παιδια,εβαλα δευτερη καρτα sim στο τηλ και σαν να μου καθυστερουσε αρκετα το ιντερνετ με δεδομενα κινητης στην sim1 γιατι το κανει αυτο,του εχει παρουσιαστει κανενος? ευχαριστω πολυ Παράθεση Χερι που το φοβασαι φιλα το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts