Jump to content

Lenovo A850+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνίες.... αν ποτέ δώσει η MTK τους drivers του kernel στους developer's, που δεν το βλέπω, θα δούμε ένα άλλο τηλέφωνο
Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα στην παρέα ...

Έχω το κινητάκι μερικούς μήνες και μπορώ να πω ότι μου έχει κάνει ΟΛΑ τα κέφια ... !

Γρήγορο , απροβλημάτιστο, ποιοτικό ... και ΔΕΝ έχω πειράξει τίποτα ... το έχω όπως μου έχει έρθει και πάει μια χαρά ...

Θέλω να παραγγείλω ακόμα ένα αλλά όχι από το to2c που το αγόρασα αυτό γιατί έκανε κάπου 2 μήνες να φτάσει σε μένα.

Ποιο κατάστημα μου προτείνετε ?

ευχαριστώ

Xiaomi-REDMI-5-and-5-plus.png

Καλησπέρα στην παρέα ...

Έχω το κινητάκι μερικούς μήνες και μπορώ να πω ότι μου έχει κάνει ΟΛΑ τα κέφια ... !

Γρήγορο , απροβλημάτιστο, ποιοτικό ... και ΔΕΝ έχω πειράξει τίποτα ... το έχω όπως μου έχει έρθει και πάει μια χαρά ...

Θέλω να παραγγείλω ακόμα ένα αλλά όχι από το to2c που το αγόρασα αυτό γιατί έκανε κάπου 2 μήνες να φτάσει σε μένα.

ευχαριστώ

Εγω το πηρα απο vickmall, πολυ συνεργασιμοι και η παραγγελια ηρθε σχετικα γρηγορα και οπως ακριβως το ζητησα, δηλαδη root και κατι δωρακια μαζι.

Καλησπέρα στην παρέα ...

ευχαριστώ

http://www.coolicool.com/lenovo-a850-mtk6592v-15ghz-octa-core-55-inch-qhd-tft-screen-android-42-3g-smartphone-g-33338

Σε 15 μέρες μάξιμουμ θα το έχεις στα χέρια σου

http://www.coolicool.com/lenovo-a850-mtk6592v-15ghz-octa-core-55-inch-qhd-tft-screen-android-42-3g-smartphone-g-33338

Σημερα το εχει με την καλυτερη τιμη εδω http://www.b2cbuying.com/lenovo-a850-smartphone.html

Ειναι 30 $ λιγοτερο απο το coolicool που νομιζω οτι ειναι αρκετα ως διαφορα τιμης.

Ειναι πολυ εξυπηρετικοι στο online chat τους οσες φορες τους ζητησα πληροφοριες και αν θυμαμαι καλα εχουν γραφτει καλα σχολια απο αρκετους που εχουν αγορασει και σχετικα με τους χρονους παραδοσης. Εχουν και καταχωρηση στο forum.

Αλλιως με κανα 10+ $ παραπανω απο vickmall.

Μην το δενεις και κομπο αυτο φιλε μου.

Την τελευταια παραγγελια απο εκει μου την εστειλαν με 1 εβδομαδα καθυστερηση,εκανε 1 μηνα να ερθει,και ξεχαναν να βαλουν και τον φορτιστη........:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις ... έβγαλα τα συμπεράσματά μου ...

για μένα το θέμα δεν είναι τα 5-10€ διαφορά όσο η "αξιοπιστία" του μαγαζιού και το κατά πόσο θα έχουν το τηλέφωνο σε "σωστή" κατάσταση ...

Xiaomi-REDMI-5-and-5-plus.png

Παιδιά το call log χρειάζεται κάποια ρύθμιση συγκεκριμένα ; Αρκετές κλήσεις δεν καταγράφονται, γι' αυτό ρωτάω, επειδή ψάχνω να βρω πόση ώρα μίλησα...

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Παιδιά δεν ξέρω αν έχει ερωτηθεί πιο πριν αλλά για να μη διαβάσω 35 σελίδες υπάρχει τρόπος να παρακάμψουμε το όριο των 60 χαρακτήρων στο sms τουλάχιστον να το πάμε στους 160 χαρακτήρες χρησιμοποιώ την aosp vanilla v2.7

Φιλε καλησπέρα αν θα παραγγιλης το τηλ απο εξω μηπος θα μπορούσες να με εξυπιρετισεις με αγορά καπιας θήκης που θελω να πάρω.. Ευχαρηστω..

Παιδιά δεν ξέρω αν έχει ερωτηθεί πιο πριν αλλά για να μη διαβάσω 35 σελίδες υπάρχει τρόπος να παρακάμψουμε το όριο των 60 χαρακτήρων στο sms τουλάχιστον να το πάμε στους 160 χαρακτήρες χρησιμοποιώ την aosp vanilla v2.7

Εγώ χρησιμοποιώ το Handcent SMS και έχω 160 χαρακτήρες στα Ελληνικά. Για δοκίμασέ το.

Φιλε καλησπέρα αν θα παραγγιλης το τηλ απο εξω μηπος θα μπορούσες να με εξυπιρετισεις με αγορά καπιας θήκης που θελω να πάρω.. Ευχαρηστω..

Ποιά θήκη θέλεις αδερφέ? Για πές μπάς και μπορώ να βοηθήσω.

Βρήκα το allow long sms xposed module και μου έδωσε αυτό που ζητούσα.

Καλησπεραα, εχει κανεις καμια ιδεα για screen protector για εντος Ελλαδας για να μην παραγκελνουμε?

Έχει το πλαίσιο κάποια αλλά θέλει και λίγο χειροτεχνεία

καλησπερα παιδια,μπορω να κανω ενημερωση τον nova με την vanilla? ευχαριστω πολυ
Χερι που το φοβασαι φιλα το

καλησπερα παιδια,μπορω να κανω ενημερωση τον nova με την vanilla? ευχαριστω πολυ

Δεν μπορείς διστιχός:(

αν τον αγορασω μπορω η το θεμα ειναι λειτουργικο? σε ευχαριστω πολυ φιλε μου

αν τον αγορασω μπορω η το θεμα ειναι λειτουργικο? σε ευχαριστω πολυ φιλε μου

Είναι θέμα λειτουργικό μην παιδεύεσαι

καταλαβα φιλε μου σε ευχαριστω πολυ μακαρι να βγει και καμια αναβαθμιση

Αν θες μπορείς να δοκιμάσεις τον Next Launcher είναι και 3D

Μια σκεψη κανω .....

1. Με αντικατασταση της με την νεα version (κατεβασμενη ως apk) με καποιον root explorer το εχει δοκιμασει κανεις και να ειναι ok ??

2. Αν κανει κανεις αντικατασταση με την νεα version του nova (νομιζω δεν ειναι και δυσκολο να την βρει καποιος) μεσα απο το zip πριν την εγκατασταση δεν γινεται?

Edited by Thanos_ATH

Παιδια ηρθε η ωρα σιγα σιγα να χαιρετησω τη παρεα...αλλαζω room και παω στο coolpad f1 απο βδομαδα..ισως με καποιους τα ξαναπουμε εκει.καλη συνεχεια.οποιος χρειαστει μπορει να μου στειλει inbox γιατι δε θα παρακολουθω πλεον τα νεα εδω.
Le max2 6/64 (rr oreo rom)

Μια σκεψη κανω .....

1. Με αντικατασταση της με την νεα version (κατεβασμενη ως apk) με καποιον root explorer το εχει δοκιμασει κανεις και να ειναι ok ??

2. Αν κανει κανεις αντικατασταση με την νεα version του nova (νομιζω δεν ειναι και δυσκολο να την βρει καποιος) μεσα απο το zip πριν την εγκατασταση δεν γινεται?

Από τα λίγα πράγματα που δεν πρέπει να πειράξεις σε μια rom είναι και ο Launcher.

καλημερα παιδια,εβαλα δευτερη καρτα sim στο τηλ και σαν να μου καθυστερουσε αρκετα το ιντερνετ με δεδομενα κινητης στην sim1 γιατι το κανει αυτο,του εχει παρουσιαστει κανενος? ευχαριστω πολυ