Vagelis2000 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 μέσω Paypal για την ασφάλεια των χρημάτων σου δεν ξερω τι ειναι το paypal αλλα και με την mastercard αφού μπαινει σε ειδικο site ασφαλες για να γινει η πίστωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 δεν ξερω τι ειναι το paypal αλλα και με την mastercard αφού μπαινει σε ειδικο site ασφαλες για να γινει η πίστωση με την paypal αν πάει κάτι στραβά με την αγορά μπορείς να πάρεις τα λεφτά σου πίσω πας εδώ https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/home κάνεις λογαριασμό με τα πραγματικά σου στοιχεία τον συνδέεις με την κάρτα που έχεις και κάνεις την αγορά που θες μέσω paypal Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Ακριβως οπως τα λεει ο φιλος,παντα μεσω paypal,μην ρισκαρετε τα λεφτα σας....:) Η ασφαλεια που παρεχει το paypal ειναι μια εγγυηση για τις αγορες μας. Με εχει καλυψει αρκετες φορες. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoPets Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Έτσι είναι μόνο paypal εγώ κάνω περίπου 100 - 120 παραγγελίες το χρόνο από εξωτερικό γενικά... και τον περασμένο μήνα είχα μια παραγγελία 850 ε από Αγγλία και δεν στείλανε το προϊόν. Ευτυχώς με κάλυψε το paypal μέσα σε μερικές μέρες ΠΡΟΣΟΧΉ λοιπόν !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Έτσι είναι μόνο paypal εγώ κάνω περίπου 100 - 120 παραγγελίες το χρόνο από εξωτερικό γενικά... και τον περασμένο μήνα είχα μια παραγγελία 850 ε από Αγγλία και δεν στείλανε το προϊόν. Ευτυχώς με κάλυψε το paypal μέσα σε μερικές μέρες ΠΡΟΣΟΧΉ λοιπόν !! συγνώμη και πάλι για το offtopic αλλα μόλις γράφτηκα στο paypal.com.gr .Εδωσα τα στοιχεια μου κλπ αλλα δεν μου ζητήθηκε καμια κάρτα. Πως θα πληρωσω το minideal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 συγνώμη και πάλι για το offtopic αλλα μόλις γράφτηκα στο paypal.com.gr .Εδωσα τα στοιχεια μου κλπ αλλα δεν μου ζητήθηκε καμια κάρτα. Πως θα πληρωσω το minideal? Θα μπεις στο λογαριασμό σου και θα βρεις την επιλογή add or edit credit card. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Kατσε βρε συ τωρα,κανε μου μια χαρη,βγαλε το ιδιο θεμα και με τα 2 κντ, στην εργοστασιακη κατασταση τους χωρις καποιο πειραγμα επεξεργασια,και αναιβασε τες εδω,να δω και εγω πια την τοσο μεγαλη διαφορα,γιατι εγω δεν την ειδα. Σε τοσο μεγαλο σημειο πια που να μετανιωσω για την αγορα του...... Κατα τ6α αλλα ειναι οντως τεραστια η διαφορα στα 2 κντ,Πολυ καλυτερο και βελτιωμενο το 850.:) Δεν το έχω πια το s650 δυστυχώς, οποτε δεν είναι δυνατόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Δεν το έχω πια το s650 δυστυχώς, οποτε δεν είναι δυνατόν. Ναι το περιμενα αυτο......:) Καλοδουλευτο λοιπον το θηριακη σου.......:D Και ασ μην τραβα super fotos and videos!!! Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 παιδια εγω που θελω ακομη μεγαλυτερη οθόνη γιατι όχι το Α889 http://www.minideal.net/lenovo-a889-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-2-with-6-0-inch-ips-screen-black.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoPets Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Ναι και αυτό είχα κατά νου αλλά με κέρδισε το οκταπύρινο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 παιδια εγω που θελω ακομη μεγαλυτερη οθόνη γιατι όχι το Α889 http://www.minideal.net/lenovo-a889-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-2-with-6-0-inch-ips-screen-black.html Μια χαρα,παρε αυτο.Ανοιξε και ενα νεο τοπικ μηπως ενδιαφερεται και καποιος αλλος φιλος σχετικα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 παιδια εγω που θελω ακομη μεγαλυτερη οθόνη γιατι όχι το Α889 http://www.minideal.net/lenovo-a889-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-2-with-6-0-inch-ips-screen-black.html το αυτό με μεγαλύτερη οθόνη και κάμερα http://www.to2c.com/lenovo-s939-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-2-6-0-inch-hd-ips-screen-8-0mp-smartphone.html Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 το αυτό με μεγαλύτερη οθόνη και κάμερα http://www.to2c.com/lenovo-s939-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-2-6-0-inch-hd-ips-screen-8-0mp-smartphone.html Ειπα να μην βγω εκτοε θεματος.....αλλα τι σχεση εχουν τα 2 κντ βρε......ειδικα στην τιμη?:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Ειπα να μην βγω εκτοε θεματος.....αλλα τι σχεση εχουν τα 2 κντ βρε......ειδικα στην τιμη?:) λέω για αυτούς που θέλουν μεγαλύτερη οθόνη και μεγαλύτερη κάμερα αλλά αυτά συνοδεύονται και με μεγαλύτερη τιμή Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rakoyn Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Σημερα καναμε την παραγγελια μας..Ας ελπισουμε να πανε ολα καλα...Το πηρα απο to2c... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnlotos2 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 από 9/5 που το στείλανε (TO2C) σήμερα έδειξε "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)" λογικά το πολύ μέχρι τη Παρασκευή ,(είναι μακριά ο Πύργος),θα το έχω στα χέρια μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 από 9/5 που το στείλανε (TO2C) σήμερα έδειξε "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)" λογικά το πολύ μέχρι τη Παρασκευή ,(είναι μακριά ο Πύργος),θα το έχω στα χέρια μου... Αύριο θα λάβεις ειδοποίηση. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnlotos2 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 μπα... συνήθως κάθεται μια μέρα στη Πάτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 το παραγγέλνω σημερα απο το minideal. Δεν εχω ξαναπαραγγείλει απο Κινα. Τι να τους γράψω να μη περασει τελωνείο και για ΄΄γλώσσα΄΄ ΄΄root΄΄ κλπ κλπ ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 από 9/5 που το στείλανε (TO2C) σήμερα έδειξε "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)" λογικά το πολύ μέχρι τη Παρασκευή ,(είναι μακριά ο Πύργος),θα το έχω στα χέρια μου... που το παρακολουθείς; και εμένα την ίδια μέρα το στήλανε αλλά δεν το βλέπω ακόμη Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnlotos2 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 που το παρακολουθείς; και εμένα την ίδια μέρα το στήλανε αλλά δεν το βλέπω ακόμη εδώ http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oban Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 εγω που βλεπω απο την πεμπτη στο singpost να λεει Despatched to overseas (Country code: GR) και στα ελτα κλεισιμο απο IPS να αρχισω να ανησυχω? ή παιζει να μην εχει ανοιχτει ακομα στο αεροδρομιο ο σακος με τα δεματα που βρισκονται και τα δικα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Μείνετε στο θέμα. Για αποστολές υπάρχει ξεχωριστό θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnlotos2 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 kostast1 δώσε οδηγίες αναλυτικά για το αγγλικό recovery, τώρα που παρέλαβα να πιάσω δουλειά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 kostast1 δώσε οδηγίες αναλυτικά για το αγγλικό recovery, τώρα που παρέλαβα να πιάσω δουλειά... Post 119.παιχνιδακι ειναι βρε.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts