halo Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Αυτό ήταν!! Χίλια ευχαριστώ.. Μου έσπασε τα νεύρα όλη μέρα.. :O Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Αυτήν έχω βρει, όπου φαιινονται οι επαφές http://www.ebay.com/itm/151370751290 Τελικά στο Type ποια επέλεξες την smart with NFC chip ή την άλλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Παιδιά καλημέρα. Η κάμερα εντός σπιτιού ( με χαμηλό γενικά φωτισμό) πως είναι ? παλεύεται ? σε σχέση και με το G2 αν γνωρίζει κανείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheKelm Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 καλησπερα παιδες. Προσφατα πηρα ενα μεταχειρησμενο note 3 neo απο εναν τυπο που ξερω ελαχιστα. Απλα η τιμη ηταν δελεαστικη και το πηρα. Ομως μαλλον την πατισα ασχημα. Ολα καλα στην αρχη με το κινητακι. Τα προβληματα αρχισαν οταν εβαλα τη καρτα ΣΙΜ και πηγα να παρω τηλ. Μου πεταξε ενα μηνυμα ''Μη εγγεγραμενο στο δικτυο''. Το ειχα ξαναπαθει σε ενα παλιο samsung S II που ειχα παλιοτερα αλλα με μια επανεκκινηση ολα ηταν κομπλε. Αυτο εδω του εχω κανει 50 επανεκκινησεις και δεν φτιαχνει με τιποτα. Ακομα και root του εκανα και παρολα αυτα παραμενει το ιδιο αχρηστο να παρει τηλεφωνα. Οποτε σκεφτηκα πως μαλλον καποιος το μπλοκαρε απο τον IMEI αριθμο του. Υπαρχει καποιος τροπος να φτιαξει ή θα καταντησει ενα απλο και μικρο ταμπλετ? Ευχαριστω. :!::!::X:X:cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Κανένα νέο για KIT KAT (Βουλγαρίας);; Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bibis259 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 καλησπερα παιδες. Προσφατα πηρα ενα μεταχειρησμενο note 3 neo απο εναν τυπο που ξερω ελαχιστα. Απλα η τιμη ηταν δελεαστικη και το πηρα. Ομως μαλλον την πατισα ασχημα. Ολα καλα στην αρχη με το κινητακι. Τα προβληματα αρχισαν οταν εβαλα τη καρτα ΣΙΜ και πηγα να παρω τηλ. Μου πεταξε ενα μηνυμα ''Μη εγγεγραμενο στο δικτυο''. Το ειχα ξαναπαθει σε ενα παλιο samsung S II που ειχα παλιοτερα αλλα με μια επανεκκινηση ολα ηταν κομπλε. Αυτο εδω του εχω κανει 50 επανεκκινησεις και δεν φτιαχνει με τιποτα. Ακομα και root του εκανα και παρολα αυτα παραμενει το ιδιο αχρηστο να παρει τηλεφωνα. Οποτε σκεφτηκα πως μαλλον καποιος το μπλοκαρε απο τον IMEI αριθμο του. Υπαρχει καποιος τροπος να φτιαξει ή θα καταντησει ενα απλο και μικρο ταμπλετ? Ευχαριστω. :!::!::X:X:cry::cry: Μήπως έχει θέμα η mikro sim σου? Παράθεση HTC Rooted Desire rom:<StarBurst 1.3.0....950gb internal memory:lol: kernel:<2.6.32.15-leedroid_2.2f snq@drone#1 radio:<32.44.00.32U_5.09.05.30_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikroanima Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 (edited) ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ SUMSUNG GALAXY NOTE 3 NEO TA ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 4.3 ANDROID.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ 4.4. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited January 19, 2015 by Sofos_5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheKelm Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Μήπως έχει θέμα η mikro sim σου? Oχι φιλε μου. Την εβαλα σε ενα παλιο iphone 4s και δουλευει μια χαρα! :wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 καλησπερα παιδες. Προσφατα πηρα ενα μεταχειρησμενο note 3 neo απο εναν τυπο που ξερω ελαχιστα. Απλα η τιμη ηταν δελεαστικη και το πηρα. Ομως μαλλον την πατισα ασχημα. Ολα καλα στην αρχη με το κινητακι. Τα προβληματα αρχισαν οταν εβαλα τη καρτα ΣΙΜ και πηγα να παρω τηλ. Μου πεταξε ενα μηνυμα ''Μη εγγεγραμενο στο δικτυο''. Το ειχα ξαναπαθει σε ενα παλιο samsung S II που ειχα παλιοτερα αλλα με μια επανεκκινηση ολα ηταν κομπλε. Αυτο εδω του εχω κανει 50 επανεκκινησεις και δεν φτιαχνει με τιποτα. Ακομα και root του εκανα και παρολα αυτα παραμενει το ιδιο αχρηστο να παρει τηλεφωνα. Οποτε σκεφτηκα πως μαλλον καποιος το μπλοκαρε απο τον IMEI αριθμο του. Υπαρχει καποιος τροπος να φτιαξει ή θα καταντησει ενα απλο και μικρο ταμπλετ? Ευχαριστω. :!::!::X:X:cry::cry: Έχω το note 3 (οχι το neo), και το πρόβλημα που αναφέρεις εμφανίζεται σε αρκετές συσκευές samsung και έχει να κάνει με το ότι σε νεότερα μόντεμ έχει αλλάξει ο τρόπος που διαβάζουν τον φάκελο efs και το imei που βρίσκεται σ'αυτόν. Το πρόβλημα λύνεται συνήθως με το να εγκαταστησεις ένα νεότερο official firmware μέσω Odin. Επειδή δεν έχω το συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν ξέρω τι παίζει με τα firmware, αλλά κάποιος άλλος φίλος (η εσυ αν το ψαξεις), μπορεί να σου υποδείξει το πιο πρόσφατο firmware και να το εγκαταστησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Ποια ειναι η ερωτηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 ειναι λογικο που τρώει 40% της μπαταρίας οι υπηρεσίες google? σε αλλα κινητα ειναι 5-6%. Γινεται να κάνω κάτι για να το μειώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 ειναι λογικο που τρώει 40% της μπαταρίας οι υπηρεσίες google? σε αλλα κινητα ειναι 5-6%. Γινεται να κάνω κάτι για να το μειώσω; Κάνε μια επανεκκίνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Sos. Ανοίγω την κάμερα και έχω μαύρη οθόνη. Κάποια βοήθεια? Έχω κάνει και επανεκκίνηση Και κολλάει και το κινητό όταν την ανοίγω. Edited January 21, 2015 by kxkxkx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Δεν θέλω να σε από απογοητεύσω αλλά το ίδιο πρόβλημα ειχα σε ένα S2 και μου άλλαξαν, στα πλαίσια της εγγύησης, την κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Μόλις έβγαλα την μπαταρία και μετά από 5 επανεκκινησεις και δουλεύει κανονικά τώρα. Ελπίζω να λύθηκε το πρόβλημα. Αν είναι για αλλαγή είμαι και root τρεξιματα θα έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasg21 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Καλησπέρα παιδιά!!! Από εχτές το κινητό μου κάνει κόλπα!!! Ζεστάθηκε υπερβολικά ξαφνικά, είδα στην κάμερα κάποια χνούδια τα οποία δεν τα παρατήρησα άλλη φορά, και κάπου κάπου (αυτό το έχει κάνει και άλλες φόρες) όταν με παίρνουν η παίρνω τηλέφωνο δεν με ακούνε αλλάζω θέση το ακουστικό και με ακούνε κανονικά??? Καμία ιδέα τι να συμβαίνει???Ευχαριστώ πολύ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Sos. Ανοίγω την κάμερα και έχω μαύρη οθόνη. Κάποια βοήθεια? Έχω κάνει και επανεκκίνηση Και κολλάει και το κινητό όταν την ανοίγω. Για αρχή κάνε εκκαθάριση δεδομένων στην κάμερα.Αν δεν στρώσει τότε σβήσε το viber αν το έχεις.Αν πάλι δεν γίνει δουλειά κάνε επαναφορά το τηλέφωνο. Κατά 99 % είναι το viber. Μην ανησυχείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Καλησπέρα παιδιά!!! Από εχτές το κινητό μου κάνει κόλπα!!! Ζεστάθηκε υπερβολικά ξαφνικά, είδα στην κάμερα κάποια χνούδια τα οποία δεν τα παρατήρησα άλλη φορά, και κάπου κάπου (αυτό το έχει κάνει και άλλες φόρες) όταν με παίρνουν η παίρνω τηλέφωνο δεν με ακούνε αλλάζω θέση το ακουστικό και με ακούνε κανονικά??? Καμία ιδέα τι να συμβαίνει???Ευχαριστώ πολύ!!!! Αν και δυστυχώς μου κάνει για hardware δοκίμασε να κάνεις μια Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων (πάρε backup τα βασικά γιατί θα σου σβήσει τυχόν επαφές, μηνύματα, λογαριασμούς κλπ). Αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα δυστυχώς δεν το γλυτώνεις το service. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Για αρχή κάνε εκκαθάριση δεδομένων στην κάμερα.Αν δεν στρώσει τότε σβήσε το viber αν το έχεις.Αν πάλι δεν γίνει δουλειά κάνε επαναφορά το τηλέφωνο. Κατά 99 % είναι το viber. Μην ανησυχείς Το έκανα αλλά όπως έγραψα και πιο πάνω έβγαλα την μπαταρία και δούλεψε. Αλλά ρε φίλε με το viber τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Το έκανα αλλά όπως έγραψα και πιο πάνω έβγαλα την μπαταρία και δούλεψε. Αλλά ρε φίλε με το viber τι παίζει? Σε μένα έφταιγε το viber.Το έσβησα και από τότε δεν έχω πρόβλημα με την κάμερα. (S3 neo,S5 και σε κάτι ακόμα κινητά κάνει ακριβώς το ίδιο το viber). Πχ στο S5 mini του πατέρα μου δεν το κάνει, βέβαια δεν έχει ενημερωθεί η εφαρμογή στην τελευταία έκδοση της.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Σε μένα έφταιγε το viber.Το έσβησα και από τότε δεν έχω πρόβλημα με την κάμερα. (S3 neo,S5 και σε κάτι ακόμα κινητά κάνει ακριβώς το ίδιο το viber). Πχ στο S5 mini του πατέρα μου δεν το κάνει, βέβαια δεν έχει ενημερωθεί η εφαρμογή στην τελευταία έκδοση της.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό. Ότι να ναι. Καμμένα σενάρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Ότι να ναι. Καμμένα σενάρια. Όσους ξέρω με Sony συσκευές δεν έχουν κανένα θέμα.Μόνο στις συσκευές samsung έχω δει το θέμα αυτό και σε κάποιον με nexus 5.Τώρα τι ακριβώς παίζει δεν ξέρω φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Σε μένα έφταιγε το viber.Το έσβησα και από τότε δεν έχω πρόβλημα με την κάμερα. (S3 neo,S5 και σε κάτι ακόμα κινητά κάνει ακριβώς το ίδιο το viber). Πχ στο S5 mini του πατέρα μου δεν το κάνει, βέβαια δεν έχει ενημερωθεί η εφαρμογή στην τελευταία έκδοση της.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό. Όσο για το Viber, έχεις απόλυτο δίκιο!!! Κάποτε ήταν αγαπημένο πρόγραμμα... Πλέον, νομίζω δεν έχω βρει ακόμα πρόγραμμα με τόσα Bugs στο Android!!! Δεν διορθώνουν σχεδόν τίποτα, μόνο προσθέτουν υποτιθέμενες δυνατότητες, εκεί αυξάνουν τα bugs ακόμα περισσότερο,βαρύ και με μη δυνατότητα κλεισίματος του προγράμματος... Για εμένα ότι χειρότερο!!! Αυτό που προτείνω εγώ σε όσους με ρωτάνε, είναι ο συνδυασμός του What'sApp και Skype... So Simple... ;) Και το Viber πλέον μόνο εγκατεστημένο σε PCs... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Όσο για το Viber, έχεις απόλυτο δίκιο!!! Κάποτε ήταν αγαπημένο πρόγραμμα... Πλέον, νομίζω δεν έχω βρει ακόμα πρόγραμμα με τόσα Bugs στο Android!!! Δεν διορθώνουν σχεδόν τίποτα, μόνο προσθέτουν υποτιθέμενες δυνατότητες, εκεί αυξάνουν τα bugs ακόμα περισσότερο,βαρύ και με μη δυνατότητα κλεισίματος του προγράμματος... Για εμένα ότι χειρότερο!!! Αυτό που προτείνω εγώ σε όσους με ρωτάνε, είναι ο συνδυασμός του What'sApp και Skype... So Simple... ;) Και το Viber πλέον μόνο εγκατεστημένο σε PCs... ;) Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που είπες!! Ευτυχώς μιλάω μέσω Facebook στο τηλέφωνο με τους δικούς μου στην Ελλάδα. Κρίμα για το viber που χάλασε τόσο πολύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Κανενα νεο για lollipop εχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts