Jump to content

Oppo Find 7

maroubas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, και μένα με ενδιαφέρει να μαθω.

Από ότι βλέπω το λευκό το έχει το επίσημο σιτε της oppo.

Λογικά από εκεί θα το πήρε ο φίλος

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Από ότι βλέπω το λευκό το έχει το επίσημο σιτε της oppo.

Λογικά από εκεί θα το πήρε ο φίλος

Ναι αλλά μου φαίνεται κάπως αδύνατο να το στέλνουν σε μια μέρα.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Μη το λες, έχω ακούσει για 2 μέρες στο 5ρι

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Από που το πήρες τοσο γρήγορα πατριώτη???

Το πηρα απο europe.oppostyle.com. Δεν ξερω να τραβηξω screenshot (για τους δυσπιστους!!!!:rolleyes:), αλλα, το παρηγγειλα στις 03/07/2014, στις 9.30' το πρωι. Σημερα (04/07/2014) και ωρα 16.47', παρελαβα απο τη DHL Πατρας.

Σημειωτεον, παρηγγειλα σε χρωμα Astro Black και οι διαδικασιες αποδειχθηκαν ταχυτατες, κατι που δεν περιμενα, ομολογω.;)

Edited by alexyari

Το πηρα απο europe.oppostyle.com. Δεν ξερω να τραβηξω screenshot (για τους δυσπιστους!!!!:rolleyes:), αλλα, το παρηγγειλα στις 03/03/2014, στις 9.30' το πρωι. Σημερα (04/07/2014) και ωρα 16.47', παρελαβα απο τη DHL Πατρας.

Σημειωτεον, παρηγγειλα σε χρωμα Astro Black και οι διαδικασιες αποδειχθηκαν ταχυτατες, κατι που δεν περιμενα, ομολογω.;)

Πόσο το πήρες φίλε μου???

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Οσο αναγραφεται στο site--> 479€ και δωρο η θηκη, σε Navy χρωμα.

Πράγματι πολύ γρήγορα το πήρες. Εγώ παρήγγειλα χθες το βράδυ 21:30 και σήμερα το απόγευμα άλλαξε σε preperation το στάδιο. Η θήκη παρόλο που γκρίνιαξα για την ώρα καμία απάντηση. Την παρήγγειλα οπότε από εδώ σε καλή τιμή (κάτι παραπάνω από 11€) http://www.aliexpress.com/snapshot/6143825064.html αλλά ποιος ξέρει πόσο θα κάνει για να έρθει. Η θήκη κουμπώνει καλά γι'αυτούς που ήδη την έχουν? έχει μαγνητάκι ή κάτι τέτοιο για να την κρατά κλειστεί??

One for all, all for one.

Το πηρα απο europe.oppostyle.com. Δεν ξερω να τραβηξω screenshot (για τους δυσπιστους!!!!:rolleyes:), αλλα, το παρηγγειλα στις 03/03/2014, στις 9.30' το πρωι. Σημερα (04/07/2014) και ωρα 16.47', παρελαβα απο τη DHL Πατρας.

screenshot κανεις κρατωντας το power και το volume down!η αλλιως να συρεις τα 3 δαχτυλα στην οθονη αφου εχεις ενεργοποιησει τη σχετικη ρυθμιση(χειρονομια και κινηση)τωρα που το εχουν σε στοκ το στελνουν πολυ γρηγορα!:)

Καλοδουλευτο και απροβλημάτιστα σε οσους το πηραν.

Απο τις πρωτες παρατηρησεις σας τι λεει απο πλευρας λήψης; Σημα;

Η ποιότητα της συνομιλιας πως ειναι; Ακουγεται καθαρα και δυνατα ο συνομιλιτης σου;

Το gps τι λεει; Αν δεν ειναι κόπος, βάλτε ενα gps test και πείτε ποσους βλεπει και ποσους κλειδωνει!

Ε, και φυσικα, τι κανει κατω απο τον ηλιο; Εχουν ακουστει διάφορα αντικρουόμενα μεταξυ τους!

Αν μπορει καποιος να βοηθησει!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• Administrators

Ποιο είναι το εντυπωσιακό; Ότι ήρθε μετά από τέσσερις μήνες; :confused:

Modpic.gif

Καλοδουλευτο και απροβλημάτιστα σε οσους το πηραν.

Απο τις πρωτες παρατηρησεις σας τι λεει απο πλευρας λήψης; Σημα;

Η ποιότητα της συνομιλιας πως ειναι; Ακουγεται καθαρα και δυνατα ο συνομιλιτης σου;

Το gps τι λεει; Αν δεν ειναι κόπος, βάλτε ενα gps test και πείτε ποσους βλεπει και ποσους κλειδωνει!

Ε, και φυσικα, τι κανει κατω απο τον ηλιο; Εχουν ακουστει διάφορα αντικρουόμενα μεταξυ τους!

εχω cosmote και εχει αψογο σημα!η ποιοτητα της συνομιλιας ειναι πολυ καλη και ο συνομιλητης ακουγεται καθαρα και δυνατα!κατω απο τον ηλιο δεν εχει κανενα θεμα!η οθονη του ειναι πολυ φωτεινη,μεχρι τη μεση η φωτεινοτητα σου φτανει!gps δε δουλευω!

Το σκέφτομαι σοβαρά το 7αρι για δοκιμή... το θεωρώ πανέμορφο, πιο όμορφο από το g3, πιο ποιοτικο και εννοείται με πολύ ομορφότερο ui...με απασχολεί μόνο ότι το colorOs ακόμα παταει σε android 4.3...με ενδιαφέρει να είναι ενημερωμένο το τηλέφωνο χωρίς bug...

Περιμένω από τους κατόχους όταν με το καλο παραλάβουν, εντυπώσεις από οθόνη και ιδιαίτερα μπαταρια...το Astro black είναι τρομερό!

Από τις 4 ίντσες τώρα θα ανέβεις στις 5.5!!!

Θα την παλέψεις που είναι και μεγαλύτερο από το g3

Αν ήταν 5 ίντσες θα το είχα τιμήσει εχθές,αλλα άμα το πάρεις κι μείνεις ικανοποιημένος κυρίως οθονη,ποτε δεν ξέρεις :lol:

παρελαβα κι εγω χθες!ποιοτητα κατασκευης απιστευτη!οθονη καταπληκτικη!φοβερη ταχυτητα σε ολες τις λειτουργιες και στην καμερα!antutu 38100!

Μάλιστα όπως έπρεπε να είναι το σκορ και όχι 10000 κστω το g3 με τα ίδια specs:X

Το μοναδικο QHD κινητο με τον 801 που δεν εχει lag Και ρολαρει ανετα

Επισης η οθονη εχει ελαχιστα πιο θερμα χρωματα απο το 7a αλλα επισης εχει απολυτο μαυρο ,πραγματικα καταπληκτικο.

Στα συν που στα 7αρια δεν υπαρχουν θεματα κατασκευαστικα με κιτρινιλες ή αλλα πραγματα

Πληρη και ομορφα κινητα τα 7αρια στα υποψην για τον χειμωνα

Εδώ φινεται η άψογη δουλια της Oppo σε σχέση με την LG και το g3 με την προχειροδουλειά και τσαπατσούλικα πράγματα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ποιο είναι το εντυπωσιακό; Ότι ήρθε μετά από τέσσερις μήνες; :confused:

Εχεις απολυτο δικιο!!!!:p Λαθος μου,μεγαλο μαλιστα!!!! Παρηγγειλα 03/07 και το πηρα 04/07!!! Συγγνωμη για το τυπογραφικο....:O

Από τις 4 ίντσες τώρα θα ανέβεις στις 5.5!!!

Θα την παλέψεις που είναι και μεγαλύτερο από το g3

Αν ήταν 5 ίντσες θα το είχα τιμήσει εχθές,αλλα άμα το πάρεις κι μείνεις ικανοποιημένος κυρίως οθονη,ποτε δεν ξέρεις :lol:

Αλεξ δοκιμή θα κάνω δε το δίνω το 5s. Δύο Android μαζί πάει πολύ! Πάω εκ του ασφαλούς, θα δώσω το g2:lol:

Βέβαια μ αυτά που διαβάζω στο νήμα του m8 προβληματιζομαι αλλά θέλω να το δοκιμάσω το oppo.. Μου φαίνεται ότι καλύτερο σε αυτές τις ίντσες...

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

εχω cosmote και εχει αψογο σημα!η ποιοτητα της συνομιλιας ειναι πολυ καλη και ο συνομιλητης ακουγεται καθαρα και δυνατα!κατω απο τον ηλιο δεν εχει κανενα θεμα!η οθονη του ειναι πολυ φωτεινη,μεχρι τη μεση η φωτεινοτητα σου φτανει!gps δε δουλευω!

Ευχαριστω παρα πολυ. Cosmote εχω και εγω οποτε με βοηθησες παρα πολυ. Να 'σαι καλα!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Όσοι το έχετε μπορείτε να ανεβάσετε καμιά φωτογραφία που βγάλατε με το τηλέφωνο; Έχω ακούσει τα καλύτερα για την φωτογραφική του... Μόνο βίντεο που έβγαλε φίλος μου έχω δει σε 4Κ και είναι ανώτερο άπο Z2, S5, Note 3 και G3...

• Administrators
Εχεις απολυτο δικιο!!!!:p Λαθος μου,μεγαλο μαλιστα!!!! Παρηγγειλα 03/07 και το πηρα 04/07!!! Συγγνωμη για το τυπογραφικο....:O

Συγνώμη, για να καταλάβω, το παρήγγειλες τη μία ημέρα και την επόμενη το είχες στα χέρια σου; :confused:

Modpic.gif

Συγνώμη, για να καταλάβω, το παρήγγειλες τη μία ημέρα και την επόμενη το είχες στα χέρια σου; :confused:

Με dhl express σε 1 ημέρα εφόσον ειναι στην Ευρώπη in stock και είσαι Αθήνα,όσες φορές έχω παραλάβει με dhl express απο εντός ΕΕ σε αγορές μου.

Ακριβως!!! Το παρηγγειλα Πεμπτη πρωι και το πηρα στα χερια μου Παρασκευη απογευμα, στην Πατρα!!!:happy:

Edited by alexyari

Το wifi του παιδια πως ειναι? Συνδεεται αμεσως? Σας εχει διξει σημεια επιλεκτικοτητας? Δηλαδη να "σνομπαρει" καποια ΑΡ!

Το wifi του παιδια πως ειναι? Συνδεεται αμεσως? Σας εχει διξει σημεια επιλεκτικοτητας? Δηλαδη να "σνομπαρει" καποια ΑΡ!

Στο xda που μιλούσα με κάποιους χρήστες του έλεγαν ότι έχει λένε ότι είναι το καλύτερο κινητό σε εμβέλεια από όλες τις υπόλοιπες συσκευές... Το μόνο αρνητικό που ακούω είναι για το Color OS ότι ορισμένες φορές αποσυνδέει τις paired Bluetooth συσκευές και τις ξανασυνδέει μετά από λίγο, και ότι άλλο το toggle του Bluetooth μπορεί να σκαλώσει και πρέπει να τα ανοίξεις από τις ρυθμίσεις... Επιπλέον η μπαταρία του δεν είναι ότι καλύτερο σε σχέση με τον ανταγωνισμό (σε συνδυασμό με το βαρύτατο color os γιατί με cm τα πάει σχετικά καλά). Πάντως το σημαντικό είναι ο μύθος που επικρατεί από το G3 ότι ο 801 δεν τα πάει πολύ καλά με την οθόνη αυτή καταρίφθηκε αφού και στα παιχνίδια αλλά και στα benchmarks περνάει όλες τις συσκευές για πλάκα...

το wi-fi του ειναι πολυ καλο!συνδεεται αμεσως και ειναι και πολυ δυνατο!εχει μεγαλη εμβελεια!προς το παρον οπου συνδεθηκα μπηκε!

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στο xda που μιλούσα με κάποιους χρήστες του έλεγαν ότι έχει λένε ότι είναι το καλύτερο κινητό σε εμβέλεια από όλες τις υπόλοιπες συσκευές... Το μόνο αρνητικό που ακούω είναι για το Color OS ότι ορισμένες φορές αποσυνδέει τις paired Bluetooth συσκευές και τις ξανασυνδέει μετά από λίγο, και ότι άλλο το toggle του Bluetooth μπορεί να σκαλώσει και πρέπει να τα ανοίξεις από τις ρυθμίσεις... Επιπλέον η μπαταρία του δεν είναι ότι καλύτερο σε σχέση με τον ανταγωνισμό (σε συνδυασμό με το βαρύτατο color os γιατί με cm τα πάει σχετικά καλά). Πάντως το σημαντικό είναι ο μύθος που επικρατεί από το G3 ότι ο 801 δεν τα πάει πολύ καλά με την οθόνη αυτή καταρίφθηκε αφού και στα παιχνίδια αλλά και στα benchmarks περνάει όλες τις συσκευές για πλάκα...

οντως η μπαταρια εχει ενα θεματακι!αν και σε εμενα εχει αρχισει και στρωνει μετα τις πρωτες φορτισεις!ευτυχως εχει τη γρηγορη φορτιση!σε μια ωριτσα εχεις 100%!δεν υπαρχει μεγαλυτερος μυθος,ανησυχιες του στυλ αν σηκωνει ο 801 την αναλυση εχουν παει περιπατο,το τηλεφωνο παει σφαιρα χωρις να ζεσταινεται και χωρις κανενα προβλημα!

Αυτο με bt ειναι deal breaker για εμένα μιας και ομιλία και μουσική πανε πακέτο με bt stereo ακουστικά.

Αυτα δεν θα έπρεπε να συμβαίνει σε οποιαδήποτε πρόταση.

Το ψιλό σκεφτόμουν να το δοκιμάσω το κινητό αλλα πλέον όχι με τέτοιο θέμα.

Πολύ όμορφη διαφήμιση από την oppo

https://www.youtube.com/watch?v=5g8Gy_fBA4g

Τρομερη διαφημιση!!!!!

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.