Jump to content

Samsung SGH-E310

Stephen
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mαλιστα..Ωραία!!Λοιπόν εγώ θα το ψάξω το θέμα γιατί το θεωρώ μεγάλη καφ***α εκ μέρους της vodafone,από την στιγμη που πλήρωσα και για τις υπερυθρες να μην μπορώ να τις χρησιμοποιήσω..Ευχαριστώ kaounis!

Θα ξανακούσετε από μένα όταν θα έχω νέα... ;)

I would die for you...

would you die with me..? :shifty:

• Απαντήσεις 74
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

egw syndesa to e300 me kalodio apo v200 pou to eixe mesa sto kouti otan to agorasa. alla me to easygprs den mporw na steilw melodies(.amr,.mid) alla mono .mmf. Enw exw kateyasei to easygprs gia to e300 to programma einai to idio me to easygprs tou v200.

mhpws kserei kaneis ti symbenei na me boi8isei???????? :(

epishs me IR(ma-620) den mporw na to syndesw. diabasa pio panw oti syndeete alla den... :O

:worry: RE PAIDIA KAMIA BOH8EIA????? :cry:

Φιλικά Μάνος,

TI EGINE TELIKA EXPERT23 TO EKANES TO E330 ? DOULEBOUN OI IR?
"τα γενoνότα δεν έχουν πολικότητα από μόνα τους, η δική μας γνώμη για αυτά είναι που την καθορίζει."

sorry poy den apanthsa nwritera,hmoun Athhna gia ton ASEP.Exw dokimasei k th thyra IR toy upologisth k ekswterikh alla tzifos!!To E300 exw, oxi to 330.

Λοιπόν αν το τηλέφωνο είναι αγορασμένο απο κατάστημα Vodafone τοτε πολύ πιθανόν να έχει κλειδωμένες IR, αν ΔΕΝ ειναι αγορασμένο απο Provider τοτε ή είναι χαλασμένες οι IR ή κάτι δεν γίνετε καλά κατα την σύνδεση!... η πρόταση μου είναι να πάρεις ενα τηλ. στην samsung και να πας απο εκει να δουν το τηλεφωνο!

"τα γενoνότα δεν έχουν πολικότητα από μόνα τους, η δική μας γνώμη για αυτά είναι που την καθορίζει."

Λοιπόν αν το τηλέφωνο είναι αγορασμένο απο κατάστημα Vodafone τοτε πολύ πιθανόν να έχει κλειδωμένες IR, αν ΔΕΝ ειναι αγορασμένο απο Provider τοτε ή είναι χαλασμένες οι IR ή κάτι δεν γίνετε καλά κατα την σύνδεση!... η πρόταση μου είναι να πάρεις ενα τηλ. στην samsung και να πας απο εκει να δουν το τηλεφωνο!

Το εχω παρει απο τον ΟΤΕ. Εντωμεταξυ,σε ποια samsung να το παω που μενω Ναξο!!Αν κ ακουω κ αλλους που εχουν το ιδιο προβλημα στο forum.Εσυ ποιο μοντελο εχεις?

:mad: Kai oi alloi providers den einai kalyteroi oloi ta idia kolpa kanoun mallon kai o OTE exei kleidosei tis IR gia thon idio logo :wacko: . Ego pote den agorazo thlefopno apo provider, to E300 to pira apo ena katastima hlektrikon... Tha sou elega oti mallon to thema sou exei kleisei. :worry:

re paidia an paw sth samsung 8a mou kseklidosoun tis yperithres sto E300???

edw to exw agorasei apo Plaisio.

oso kai na prospa8w na to syndesw me ti pc mesw ir den ta katafera.

Φιλικά Μάνος,

Mαλιστα..Ωραία!!Λοιπόν εγώ θα το ψάξω το θέμα γιατί το θεωρώ μεγάλη καφ***α εκ μέρους της vodafone,από την στιγμη που πλήρωσα και για τις υπερυθρες να μην μπορώ να τις χρησιμοποιήσω..Ευχαριστώ kaounis!

Θα ξανακούσετε από μένα όταν θα έχω νέα... ;)

Για πολλά φταίει το Live αλλά ΟΧΙ για τις υπεριθρες των Sumsung. Μία σελίδα πριν ρωτόυσα αυτά τα πράγματα και κανένας δεν τα απάντησε :(

Η κοπέλα μου έχει το "600" και είναι μία από τα ίδια (και ΔΕΝ έχει σχέση με Voda Live είναι Cote ελευθερο). Το ίδιο και φίλη μου με το Ε700. Διαβάστε και εκεί τα φορομ μια πό τα ίδια.

Δεν έιναι bug tou EasyGPRS Που δεν κατεβάζει τα βιντεο είναι ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ της sumsung (it not bug it a feature).

Να μαντεψω και μερικά ακόμα που δεν γράψατε. Αφού δεν μου απαντήσατε μια σελίδα πριν διορθόστε με τώρα, :rtfm: μπας και γλητώσει κανένας άνθρωπος από αυτήν την "πατ.τα" κινητό (από θέμα λογισμικού)

1. Δεν μπορέις να κατεβάσεις ringtone αλλά μόνο να ανεβάσεις.

2. τα Contacts αν και τα διαβάζει το EasyGPRS δεν μπορεί να τα κάνει export δηλαδή να τα βγάλει σε Outlook ή CSV ή XLS ή ότι να είναι. (για να έχει νόημα το διάβασμα)

3. Δόνηση και ήχο μαζί (είπα μαζί όχι πρώτα δόνιση μετά ήχος) γινεται?? Στα άλλα δύο δεν γίνεται θέλεις ειδική (ΑΚΟΥΣΟΝ) μελωδία που έχει την δώνηση πάνω της (που όμως δεν παρέχεται στο κινητό πρέπει να βρείς).

4. Δεν ανεβάζεις με κανένα τρόπο java games (μόνο από το wap)

Ολα αυτά τ αξέρω γιατι όλα τα Sumdung ίδια φάρα είναι... :rocket:

Αυτά τα κινητά έιναι για απλή (λέω απλή) χρήση (SMS τηλέφωνα)... :p

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

• 3 weeks later...

:w00t: Χα χα!!!! Ωραία χαρακτηριστικά έχει το τηλέφωνο!!! να το εμπλουτίσουν και με νέες δυνατότητες να γίνει ακόμα καλύτερο!! :lol:

* Παρεμπίπτοντος μήπως κανείς ξέρει αν υπάρχει κανένα firmware update που να το κάνει να στέλνει και να δέχεται video MMS, ή έστω να μπορώ να κατεβάσω τα videos στον υπολογιστή.*

Εγώ τώρα έχω ένα Motorola V980 3G V/L Άλλο φρούτοοο!! (το 3G τους μάρανε!) :hunter: (Άλλη πατάτα εννοώ)

Τι να πω φαίνεται ότι τελικά λίγες είναι οι σοβαρές εταιρίες. Προσωπικά θα περιμένω τη σειρά :yahoo: «Ν»¨της Nokia για να αλλάξω τηλέφωνο.

Τα τηλέφωνα που είχα από το 1997 έως σήμερα.

Nokia

Siemens

Ericsson

Samsung

Motorola

Η σείρα του τα κατατάσω είναι η εξής :

:D -Nokia, :) -Siemens, :worry: -Ericsson, :( -Samsung :cry: -Motorola.

• 3 weeks later...

Εγώ πάλι έχω μια αδυναμία στην siemens κ ο κύριος λόγος είναι η δυνατότητα που σου δίνουν τα κινητά της να συνδέονται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με pc είτε με υπέρυθρες με άλλα "ανοικτά" κινητά......

Δεν γράφω όμως γι αυτό απλά ένας φίλος όχι κ πολύ σχετικός απέκτησε το Ε330 κ ήθελα να ρωτήσω εάν έχει υπέρυθρες (διότι δεν το χω δει ακόμη κ μου λέει πως δεν έχει) κ αν υπάρχει τρόπος μέσω αυτών να του στείλω εικόνες κ ήχους;;;

Ευχαριστώ!!!!

http://farm3.static.flickr.com/2093/2478967542_a49d53bd5e_o.jpg

exei iperithres alla einai kleidomenes gia antallagi stoixeiwn...na rwtisw kati?

ginetai na ksekleidothoun se magazi px to 9***to kai na xrisimopoiountai gia diakinisi photos k ixwn me alla kin?

me to kalwdio ti mporeis na metafereis sto kin apo ton hy?

Προσοχη: Για συνδεση με PC μεσω IR MA-660, ρυθμιστε οπωσδηποτε την ταχυτητα μεταδοσης στα 57. Αλλοιως δεν το βρισκει το κινητο :!: . Για παλαιοτερα IR Mobile Action, κατεβαστε τα update απο ιστοσελιδα της ΜΑ. :)

παιδια ο πατερας μου πηρε το συγκεκριμνο κινητο δωρο απο την vodafone κα καλα μεχρι εδω.το εχει γυρω στις 10 μερες και το κινητο τα πηγαινε καλα,απο χθες χωρις κανενα λογο ανα 5 δευτερολεπτα κανει μπιπ-μπιπ..απενεργοποιησα ολους τους ηχους και αυτο παλι ακουγεται..και ερωτω εγω,κινητο του δωσανε η κανενα κινητο βομβα.?
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Loipon mia fili me exei faei na tis vro lisi me to kinito tis E310 xerei kaneis pos na energopioiso tis Ir??? Otan pao na mpo stis foto afou exo idi sindesei sto pc tis yperithres kai dixnei pos exei sindethei me to kinito mou vgazei minima pos prepei na apenergopieiso tis yperithres gia na mou epitrapei i eisodeos.... Efxaristo prokatavolika!

Με την εφαρμογή της smasung θα μεταφέρεις φωτο (αν γίενται).

Θα φορτώσεις το easyGPRS θα συνδεθείς με υπέρυθρες και κάπου έχει ενα μενού για να κατεβάσεις τις φώτο.

Χωρίς EasyGPRS ξέχνατο! (διαβασε πιο πάνω)

Βεβαια εξαρτάται και από το μοντέλο. Έτσι το 600 της κοπελιά μου επιτρέπει το κατέβασμα φωτογραφιών αλλά το 700 της ξαδελφης μου όχι (θέλει καλώδιο οχι IR). Το 310 πιος ξέρει... Μαλλον θα επιτρέπει θεέλω να πιστευω. :lol:

• 2 weeks later...
ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΟΥΣ SAMSUNGMANIACS :cool: . ΤΟ Ε310 ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ SONY ERICSSON ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΟΥ. Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ HANDSFREE. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ :!:

• 4 months later...
Μηπως βρηκε κανεις τη λυση, πως να συνδεσω το Samsung E310 μεσω υπερυθρων της MobileAction με το MA-620; Εχω δοκιμασει με το PIMS αλλα τιποτα. Οταν παω να αλλαξω τη θυρα σε com3, κατι παει να γινει, αλλα και παλι αρνειται να ανοιξει τη μνημη της συσκευης. Helppppp.

• 3 weeks later...

Οχι COMx (δεν βγάζει σειριακή το ΜΑ620) αλλά θα προγραμματίσεις το EasyGPRS σε IRCOM (ή IR δεν θυμάμε). Πρώτα ρυθμίζεις αυτό (το EasyGPRS) και μετά δουλεύει. Έχω συνδεθεί εγώ με το MA620 με Samsung δουλευει 100%. Απλά θυμίσου από το ΜyComputer->Properties->Hardware->IR να ρίξεις την μεγυστη ταχύτητα του ΜΑ620 στα 57000 κάτι (2 από το τέλος) γιατι σε πιο γρηγορη ρύθμηση ΔΕΝ δουλευει.

Καλή επιτυχία

• 2 years later...
Βρήκα μέσα σε ένα συρτάρι ένα πεταμένο e310 και λέω να το χρησιμοποιήσω σαν δεύτερη συσκευή. Ξέρει κάποιος πως/αν μπορώ να του κάνω debrand για να διώξω αυτή την κοκκινίλα?