Jump to content

Firefly

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Firefly

  1. Mαλιστα..Ωραία!!Λοιπόν εγώ θα το ψάξω το θέμα γιατί το θεωρώ μεγάλη καφ***α εκ μέρους της vodafone,από την στιγμη που πλήρωσα και για τις υπερυθρες να μην μπορώ να τις χρησιμοποιήσω..Ευχαριστώ kaounis! Θα ξανακούσετε από μένα όταν θα έχω νέα... ;)
  2. Οk...Δεκτο ότι το τηλεφωνάκι είναι γενικά καλό,κανένα δεν είναι και τέλειο...Αλλά έχω να κάνω την εξής ερωτησούλα..τις υπερυθρες τις έχει για διάκοσμο??Εντάξη..δεκτό ότι δεν είναι συμβατές με άλλα τηλέφωνα(-άσχετα εάν το έμαθα μετά την αγορα..)Είναι όμως με Η/Υ...Ή έτσι τουλάχιστον νόμιζα μέχρι σήμερα το απόγευμα ,όταν προσπάθησα να μεταφέρω υλικό μεσω IRDA από Η/Υ..Οι θήρες ενεργές..ο υπολογιστής αναγνώριζε ότι η συσκευή βρισκόταν εντός περιοχής..κινώ διαδικασία αποστολής-και μαντέυετε την συνέχεια...τζιφος..''Ο υπολογιστής προορισμού αποριπτει ενεργά την μεταφορα...'' :wacko: Και κάτι δεύτερο..όσο είναι οι υπέρυθρες ανοιχτές δεν μπορώ να μπω στον υποφάκελο ''Το υλικό μου->οι ήχοι μου'' για να στείλω εγω υλικό.. Επίσης θα παρατηρησετε ότι δεν υπάρχει εντολή για αποστολή υλικού μεσω IRDA... :blink: Τι να υποθέσω...???Τι να κάνω...???Έστω ότι είναι κλειδωμένες..τι μπορώ να κάνω-να πάω σε ένα κατάστημα Vodafone ?Θα μου τις ξεκλειδώσουν?? :confused: Όσο αφορά software update,μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι..
  3. ...αλλα αυτο εξαρταται κυριως απο ποιον σουβλιζω...!! :shifty:
  4. Αδελφια μου,αλητες, πουλια.... Οπως καταλαβατε απο τον τιτλο εχω το Ε310 vodafone live!Οι ερωτησεις μου ειναι η εξης:1.μπορω να εγκατασω αλλο λογισμικο?->αυτο μου τη δινει.. 2.Υπαχει update για το software του μοντελου αυτου? -->Μπορω να κανω κατι άλλο..??Ο,τιδηποτε....!!!! ΒΟΗΘΕΙΑ!!! Ολες οι γνωμες δεκτές! Ευχαριστω!
  5. Φιλτατε contravener..Ειχα και εγω την ιδια απορια με σενα ωσπου ανοιξα τον οδηγο χρησης της συσκευης στην σελιδα140. Ο κωδικος που ζητας ειναι ''00000000'' ,εφοσον δεν τον εχεις αλλαξει εν αγνοια σου!
×
×
  • Create New...