Christian27 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Για τους μη ρουταρισμένους χρήστες; Κάνα νέο υπάρχει; Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Από μέρα σε μέρα θα έρθει ειδοποίηση για την αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Αντε να δούμε.. Για πες μας κι εσύ εντυπώσεις! Ένας φίλος με Note 3 είπε πως με lollipop το κινητό έγινε 3 φορές πιο γρήγορο :blink: Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Εγώ από την άλλη έχω την αίσθηση ότι έγινε ένα κλικ πιο αργό. Όχι τίποτα σπουδαίο βέβαια. Έκανα καθαρή εγκατάσταση. Κατά αλλά έφαγα λίγο χρόνο μέχρι να βρω που γίνεται mute ο ήχος!!!! Χαχαχα προς στιγμή με τρέλανε αυτό. Μην περιμένετε πάντως και τεράστιες αλλαγές. Αυτό που με βόλεψε είναι ότι πλέον οι ειδοποιήσεις "κατεβαίνουν" στο κέντρο της οθόνης. Στην 4.4.4, όταν πήγαινα να επιλέξω την πρώτη καρτελα αριστερά στον chrome, πολλές φορές μου άνοιγαν ειδοποιήσεις χωρίς να το θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 μολις ηρθε και η επίσημη λολιποπ ,το μενου εγινε λιγο πιο παιχνιδιάρικο,βλεπω καποιες μικρες αισθητικες αλλαγες ,απο ταχυτητα το ιδιο γρηγορο ,και απο χρονο μπαταριας θα σας πω σε καμια εβδομαδα που θα εχω εικονα Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 (edited) Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το βάλουμε? Μέσω ota και μετά format? Τώρα είδα ότι δεν γίνεται ota. Ειδωμεν. Edited April 15, 2015 by cmeletis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το βάλουμε? Μέσω ota και μετά format? Τώρα είδα ότι δεν γίνεται ota. Ειδωμεν. Κάνε αυτό που σου βγάζει από μόνο του. Τα κάνει όλα μόνο του. Μέχρι και τα widgets μένουν στη θέση τους. Δε μου αρέσει που δεν πιάνει όλη την οθόνη ο browser μετά την αναβάθμιση. Περισσότερες εντυπώσεις μέσα στις μέρες. :D Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis9484 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 (edited) Εγώ έχω μια απορία τώρα που μπήκε το android 5 (δεν έχω κάνει root). Όταν δημιουργήσω προφίλ επισκέπτη, πως γίνεται να μην μου εμφανίζει στον επισκέπτη το άλμπουμ; Πριν γινόταν. Τώρα όχι μόνο εμφανίζεται το άλμπουμ με τις φωτογραφίες μου, αλλά ο επισκέπτης μπορεί να δημιουργήσει κ άλλον επισκέπτη και επιπλέον μπορεί να αναζητήσει τα πάντα από το file commander. Επίσης μήπως παρακολλάει μετά το upgrade;;; Edited April 27, 2015 by michalis9484 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 (edited) Εγώ έχω μια απορία τώρα που μπήκε το android 5 (δεν έχω κάνει root). Όταν δημιουργήσω προφίλ επισκέπτη, πως γίνεται να μην μου εμφανίζει στον επισκέπτη το άλμπουμ; Πριν γινόταν. Τώρα όχι μόνο εμφανίζεται το άλμπουμ με τις φωτογραφίες μου, αλλά ο επισκέπτης μπορεί να δημιουργήσει κ άλλον επισκέπτη και επιπλέον μπορεί να αναζητήσει τα πάντα από το file commander. Επίσης μήπως παρακολλάει μετά το upgrade;;; Δεν ξέρω να σου πω για το 2ο προφίλ φίλε. Όσο για το άλλο που λες, δε νομίζω ότι έχει κανένα θέμα κολλήματος. Το ίδιο με πριν μου φαίνεται εμένα.. Η μπαταρία όντως φαίνεται καλύτερη.. Και κατά τη γνώμη μου άσχημο το τρώει μόνιμα (σχεδόν) από την οθόνη η μπάρα ειδοποιήσεων. Edited May 3, 2015 by Christian27 ελλιπής πρόταση Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Μπορεί να στείλει και να λάβει sms η lte version? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Κανονικοτατα... Μετα την αναβαθμιση εχει μικρότερη ισχυ το wifi.. Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iron7 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Κέρδισα το εν λόγω Tablet από προωθητική ενέργεια της cosmote τώρα που έγιναν ένα. Η ερώτησή μου είναι επειδή είναι προϊόν δώρου θα με καλύπτει η εγγύηση της Sony; Σαν αποδεικτικό έχω μόνο τη φόρμα παραλαβής του δώρου από το κατάστημα που αναγράφει πως ο οτε και η κοσμοτε δεν έχουν ευθύνη για το εν λόγω προϊόν μετά την παραλαβή από τον νικητή. Μου είπαν βέβαια πως αυτή η φόρμα δεν αποτελεί εγγύηση. Εγγύηση λένε ότι είναι το QR Code που έχει πάνω το tablet. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Το αποχώρηστικα μετά από 1.5 χρόνο απροβληματιστης λειτουργίας. Παράγγειλα ένα 10ιντσο huawei. Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Το αποχώρηστικα μετά από 1.5 χρόνο απροβληματιστης λειτουργίας. Παράγγειλα ένα 10ιντσο huawei. Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για πες μοντέλο.. Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Huawei mediapad m2 10.0. Μέχρι στιγμής πολύ καλό και 64gb εσωτερική μνήμη Στάλθηκε από το HUAWEI M2-A01W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Ας μην το συνεχίσουμε σας παρακαλώ. Ευχαριστώ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Android 6 για το μηχάνημά μας! :D:D Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Και εγώ το κατέβασα χθες βράδυ. Μπράβο στη Sony από μένα που δεν ξεχνά τα παλιότερα μοντέλα. Στάλθηκε από το GT-I8190 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Νομίζω αυτή είναι η 6.01 γιατί την 6 την έχω πάρει από τέλη Μαίου. Νομίζω όμως ότι δεν έχω την Ελληνική rom πάνω γι αυτό και την πήρα νωρίς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Πολύ καλό tablet, το αγόρασα μέσω ebay τώρα στις γιορτές, το βρήκα στα 140€ - Αντέχει ακόμα με ευκολία από ότι βλέπω. Κρίμα που δεν θα πάρει και την 7η έκδοση, αλλά γενικότερα μια χαρά ως tablet. Θα ήθελα να υπήρχε ένας εύκολος τρόπος rootarismatos (μόνο μέσω flash άλλης έκδοσης από ότι έχω καταλάβει που είναι λίγο μπλέξιμο) αλλά πέρα από αυτό όλα καλά Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Αν διαβάσεις λίγο προσεκτικά τα βήματα θα δεις ότι δεν είναι τίποτα. Όμως να σου πω, προφανώς μετά από τόσο καιρό δεν θα έχει πλέον εγγύηση. Μπορείς να ξεκλειδώσεις τον bootloader και να φλασάρεις ότι rom θέλεις που θα έχει και root. Ακόμα θα μπορείς να φλασάρεις και την 7 όταν θα είναι stable Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 https://forum.xda-developers.com/xperia-z2-tablet/general/z2-tablet-recovery-root-marshmallow-mm-t3437520 - Αυτό τον οδηγό λέω, αυτό που έχουν εδώ: https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2792056 δεν δουλεύει πια από ότι λένε. Θα ήταν μια χαρά να είχαμε κάτι σαν easyroot ώστε να τελειώσει χωρίς κάποιο flash που έχει κίνδυνο να γίνει brick και ... πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος που λένε :happy: Για τις roms που λες, πράγματι εφόσον δεν υπάρχει πλέον ελπίδα για άλλο update, θα ήταν μια λύση αλλά όσες rom έχω δει έχουν προβλήματα, εκτός και αν έχεις κάποια να προτείνεις εσύ συγκεκριμένη. Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 10, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Θα ήταν μια χαρά να είχαμε κάτι σαν easyroot ώστε να τελειώσει χωρίς κάποιο flash που έχει κίνδυνο να γίνει brick και ... πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος που λένε :happy: Δυστυχώς η ΜΜ έχει δυσκολέψει το root σε πολλές συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Παίδες έχω δει και ρομ με 7 στο xda, κανένας τολμηρός εδώ μέσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Μετά από 2,5 και πλέον χρόνια άψογης λειτουργίας, άρχισε το ταμπλετάκι να κάνει νερά.. Σκαλώνουν οι ρυθμίσεις και μόλις μπεις σκρολάρουν ατέρμονα προς τα κάτω. Μόνο εκεί το κάνει, στις υπόλοιπες εφαρμογές όλα καλά. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, έφτιαξε και μετά από λιγότερο από εβδομάδα το πρόβλημα επανήλθε. Να σημειώσω εδώ ότι χτύπησε και το FB και δείχνει μόνο ένα σχόλιο κάτω από τις δημοσιεύσεις ενώ αυτά μπορεί να έχουν εκατοντάδες. Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι αντίστοιχο; Να ξεκινήσω μαγειρέματα με custom Rom ; Το έχει κάνει κάποιος; Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts