TN97 Δημοσιεύτηκε September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 12, 2004 Μετά από τα εξής δύο θέματα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=41424 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=36252 θεωρώ πως είναι ενδιαφέρον να γίνει δημοσκόπηση στην οποία θα εκφράσουμε την προτίμησή μας για το bt ή το handsfree, καθώς και τους λόγους που μας οδηγούν σε αυτήν. Όσοι συμμετάσχετε, εάν θέλετε αναφερθείτε και στο θέμα της επικινδυνότητας, της φορητότητας κτλ κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 θα προτιμούσα bt... Για τα απλά hf δεν νομίζω ότι μπορεί να πει κανείς με σιγουριά αν είναι ή όχι επικίνδυνα... Το bt από την άλλη δουλεύει σε ψηλές συχνότητες άρα μικρός μήκος κύματος άρα μικρή διευσδητικότητα. Επίσης το βρίσκω πιο πρακτικό από το να μπλέκεις με καλώδια. Μελανό σημείο το κόστος... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 Bluetooth γιατί μου τη δίνουν τα καλώδια Δε με νοιάζει η ακτονοβολία. Το πολύ πολύ να πεθάνω νέος :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 Βασικα μιλαω λιγο στο τηλεφωνο (μονο οταν με καλουν δηλαδη) οποτε ουτε handsfree χρησιμοποιω,αλλα και να χρησιμοποιουσα κατι,τα 100έουρος που κανουν τα περισσοτερα bluetooth handsfree ειναι αρκετα τσουχτερά! :p Οπότε τίποτα απο τα δύο :) Αλλά σιγουρα τα πολλα καλωδια μου την δινουν και μενα Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metttakos Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (13 Σεπ. 2004 , 00:22) θα προτιμούσα bt... Για τα απλά hf δεν νομίζω ότι μπορεί να πει κανείς με σιγουριά αν είναι ή όχι επικίνδυνα... Το bt από την άλλη δουλεύει σε ψηλές συχνότητες άρα μικρός μήκος κύματος άρα μικρή διευσδητικότητα. Επίσης το βρίσκω πιο πρακτικό από το να μπλέκεις με καλώδια. Μελανό σημείο το κόστος... symfwnw file Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Ακομα και αν με το bluetooth δέχομαι τη μισή ακτινοβολία απ' οτι με ενα απλο hands free, ευχαρίστως σκάω 100 ΕΥΡΩ (όπως και τα έσκασα εν τέλει) αντι για 10 -20 ΕΥΡΩ. Οταν μιλάμε για επιπτώσεις στην υγεία απλά money is not the issue... Αρα δαγκωτή ψήφος στο bluetooth! Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Bluetooth και για μενα,το χρησιμοποιω 2 μηνες περιπου και με εχει βολεψει αρκετα.Το μονο προβλημα ειναι που με κοιτανε περιεργα οταν το φορω οποτε το αποφευγω να το εχω συνεχεια στο αυτι.. :worry: :p Κοστος περιπου στα 60ε,υπαρχουν και φτηνα bt ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Hands-free για μένα. Μικρό κόστος και μπορείς ακούσεις μουσική (mp3 ή ραδιόφωνο) κάτι που δεν γίνεται με το μονό ακουσικό του bluetooth. Επίσης στα θετικά του είναι οτι είναι πιο διακριτικό. Έχουν μικρύνει μεν τα bluetooth hands-free αλλά πάλι κάνουν μπάμ όταν τα φοράς με αποτέλεσμα να σε κοιτούν όλοι. Κατα την γνώμη μου είναι τελέιως άχρηστα. Θα βολέψουν μόνο αυτούς που μιλούν πολύ στο κινητό. Στα θετικά του πάντως είναι η συμβατότητα με όλα τα μοντέλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. September 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Handsfree και εγώ, αφ'ενός λόγω κόστους και αφ'ετέρου διότι δεν θέλω να κυκλοφορώ με το ΒΤ στο αυτί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glav Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Bt γιατί μου τη σπάνε τα καλώδια και έχει και λιγότερη ακτινοβολία. Το μόνο κακό είναι ότι δε μπορείς να ακούσεις ράδιο. :o Παράθεση iPhone 3G user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpasxos Δημ. September 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2004 Handsfree!! To bluetooth κοστίζει και κάνει πολύ περισσότερο κακό από το HF. Εντάξει το καλώδιο είναι πρόβλημα. Αλλά από το να βάλω άλλον έναν πομπό HighFreq στο αυτί μου προτιμώ το discomfort. Άλλωστε γιαυτόν τον λόγο δε βάζουμε και το HF εκ πρώτης? Όσο για το αν εκπέμπει το HF ούτε λόγος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2004 Ρε παιδιά, έλεος με την ακτινοβολία. Το ακουστικάκι bluetooth εκπέμπει κάτι αστεία mW (milli Watts). Μπορεί να εκπέμψει το πολύ μέχρι 10 μέτρα! Όταν ανάβετε την λάμπα στο δωμάτιό σας για 2 λεπτά έχετε πάρει τόση ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που θα μπορούσατε να μιλήσετε με bluetooth πάνω από χρόνο συνεχόμενα για να πάρετε την ίδια "ποσότητα"!!! Το bluetooth ΕΙΝΑΙ το πιο υγειινό επειδή μπορούμε να μιλάμε για την πλάκα 6-7 μέτρα μακριά από το τηλέφωνο το οποίο είναι σοβαρή πηγή Η/Μ ακτινοβολίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Bluetooth και γω. 10 μήνες το χρησιμοποιώ και με έχει βολεψει αφανταστα. Δεν το φοράω στο δρόμο για ευνόητους λόγους αλλά σπίτι, δουλειά, αυτοκίνητο και μηχανάκι το χρησιμοποιώ. Ευτυχώς το hs810 που έχω δεν χρειάζεται να είναι συνεχώς συνδεδεμένο με τη συσκευή και δεν μου καίει πολύ γρηγορα τη μπαταρία! Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 BT. Αυτά που λέγονται για ακτινοβολία απλά δε με αγγίζουν. Εδώ καπνίζω 3 πακέτα τσιγάρα τη μέρα, λέτε να πάω από την ακτινοβολία? Είναι πολύ βολικό στο αυτοκίνητο για να μπορώ να έχω το κινητό μου στη θηκούλα μπροστά από το λεβιέ κι όχι ανάμεσα στα πόδια μου. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Ηands free για τους λόγους που προαναφέρθηκαν.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Ακουστικό καλωδίου για να έχουμε το κινητό μακριά από το κεφάλι μας, χωρίς επιπλέον πομποδέκτες στο αυτί μας και χωρίς να βάζουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Παράθεση Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 BT headset, απλά για λόγους υγείας. Βέβαια καμιά φορά μου σπάει τα νεύρα όταν κάνει disconnect και δεν ξέρω αν μιλάω στο κινητό ή στο headset. :p Ωστόσο σαφώς και δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, μόνο θέμα προτεραιοτήτων. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgus Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner ( 8 Οκτ. 2004 , 23:59) Βέβαια καμιά φορά μου σπάει τα νεύρα όταν κάνει disconnect kai nomiza oti einai thema tou dikou mou BT mono! Yparxei kapoia lisi? Anoixa kai sxetiko topic vevaia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Όσοι προτιμάτε ΒΤ για λόγους υγείας, μήν το πείτε ούτε στον παπά! Μπορεί η ισχύς εκπομπής του να είναι πολύ μικρότερη απο ότι του κινητού αλλά δεν παύει να είναι κολλημένο στον εγκέφαλο μια πηγή RF με μήκος κύματος μικρότερο απο αυτό της κεραίας του κινητού. Όσοι έχουν "φόβους υγείας" καλύτερα να επιλέξουν το hands-free. Είναι σίγουρα η λιγότερο βλαβερή λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilianos120 Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 διαβασα αυτα που γραφετε μεταξυ bluetooth και hands-free.αλλα για να καταλαβω το hands-free εχει ακτινοβολια μεγαλύτερη απο το bluetooth;δηλαδη συμφερει να μιλας απο bt! Παράθεση Φιλικά Στέλιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 ΧΦ, γιατι μπορεις να ακους ραδιο, μπ3, ειναι στερεο, φτηνοτερο και πιο διακρητικο. Παρ'ολα αυτα σπανια το χρησιμοποιω... Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Protimo to BLUETOOTH.To vrisko pio praktiko...To HANDS FREE ths NOKIA exei poli mikra akoustika.Einai pantelos disxrista... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Παιδιά μην λέτε αρλούμπες! Τα hands-free είναι 10000% ακίνδυνα.Με το ίδιο σκεπτικό ρουφάμε πολλή ακτινοβολία ακούγοντας και mp3 και fm κτλ. Απλά όποιος μιλάει 10 λεπτά τη μέρα συνεχόμενα έχοντας το αυτί του κολλημένο σα βδέλλα στο ακουστικό , ε τα θέλει και τα παθαίνει (θα τα παθαίνει μάλλον)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Τελικα ποιο ειναι το καλυτερο απο θεμα υγειας; Το BT η τα Handfree; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoGlx Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Πάντως ναι μεν καλά τα ΒΤ {Μιας κ χρησιμοποιώ από πέρσι} Αλλά θα έλεγα κ ΟΚ στο HandsFree.. μόνο και μόνο από την μπαταρία που γλυτώνεις :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts