Jump to content

Samsung SGH-D500

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά help SOS! Tο μαύρο διαμάντι μου τα 'παιξε!Πριν λίγες μέρες η οθόνη άρχισε να κάνει "νερά",τα πάντα εμφανίζονταν παραμορφωμένα τελείως,ωστοσο λειτουργουσε κανονικά,μέχρι κ φωτο τραβούσα (στα τυφλά).Την επομένη επανήλθε,έτσι ξαφνικά!εκείνη τη στιγμή το πίεζα στο πίσω μέρος της οθόνης κ σκέφτηκα πως κάτι θα παιζόταν με κάποια επαφή..μέχρι σήμερα όλα καλά,πριν λίγο όμως όπως καθόμουν εφυγε από την τσέπη κ προσγειώθηκε στο πλακόστρωτο.. :( :( :w00t: :cry: η οθόνη μένει άσπρη τελείως,το backlighting λειτουργει κανονικά,αλλά στην οθόνη δν εμφανίζεται τπτ,ηχοι κλησεις κανονικά.Λογικά κάποια επαφή της οθόνης χαλάρωσε,δν πρέπει να είναι κάτι χαλασμένο..

Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο google βρήκα κ μερικούς με το ίδιο, ακριβώς όμως,πρόβλημα: http://forums.mobileburn.com/showthread.php?t=9939 κ εδώ κάτι παρόμοιο με σχετικές λετομέρειες από κάποιον που άλλαξε μόνος του την οθόνη, ανεπιτυχώς http://www.mobiledia.com/forum/topic32385.html κ διάφορα άλλα λινκς σε φορουμς όπου χρήστες αναφέρουν blank/white screen problem σε κινητά samsung.

Ε θα μου πείτε πηγαινε σε ένα service να στο φτιάξουν! Έλα όμως που το αγόρασα μέσω Γαλλίας-nomatica,κ η "πανευρωπαϊκή" εγγύηση δν αναφέρει ουτε1φράση ελληνικά(τουρκικά όμως έχει!samsung european bloc warranty σου λέει μετά grrrr :mad: )!Είμαι οπως καταλαβαίνετε σε μια φάση ψιλοαπελπισίας καλκαιριάτικα!Συν οτι είμαι σε διακοπές!

1.Κάποιος τεχνικός που να έχει δει τα σωθικά απο d500 καμιά συμβουλή για φτιάξιμο?να κάνω καμιά απόπειρα ?(εχω κ κατσαβιδάκια που ταιριάζουν ακριβώς στις καταραμένες τις 4 βιδούλες του!η έχει κ καμια κάτω από τα stickers?)

2.Τα αγορασμένα από Ελλαδα κινητά τι χαρτιά έχουν για εγγύηση κ τι ζητούν στα service?

3.Που να το πάω?(καλό service σε θεσ/νίκη ή αθήνα)

Thanks! :)

ΥΓ.Τελικά κακό πράγμα να έχεις νοκια που τα πετάς από δω κ απο κει κ το πολύ πολύ να σπάσει καμια πρόσοψη κ να ραγίσουν τα πλαστικά του (το 6610 μου σκυλί, τι να χει τραβήξει!)!Συνηθίζεις μετά στην απροσεξία κ να! Αλλά από την άλλη κ τα samsung πολυ στυλατα!Μετανιώνω που δν πήρα μαζί κ μια προστατευτική θηκούλα τελικά.

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Θα σε απογοητευσω φιλε μου. Οσα Samsung εχουν ερθει στα χερια μου για επισκευη τυπου με καπακι (οπως Ε 700, Ε330... ) αλλα και slide up (οπως Ε 800),

δεν εχουν επαφες... Η samsung χρησιμοποιει πλαστικο φιλμ για την μεταφορα δεδομενων και τασεων απο το mainboard στο καπακι, η στο ανοιγομενο μερος. Δεν υπαρχει πλακετα στην οθονη και στην καμερα. Ειναι και τα δυο κολλημενα πανω στο φιλμ. Το φιλμ συνηθως ειναι με φισακι στο mainboard. Δυστυχως αν σου σπασει η οθονη, η σου χαλασει το φιλμ απο το ανοιγμα - κλεισε, πρεπει να αλλαχτει το φιλμακι μαζι με την οθονη, ισως και την καμερα αν δεν εχει δικο της φισακι...

Ολα αυτα με επιφυλαξη γιατι δεν εχω ανοιξει ακομη D500. Ισχυει ομως για τα μοντελα που ανεφερα και πιστευω την ιδια τακτικη θα εχει ακολουθησει η εταιρια και εδω...

Η αντιπροσωπια στην Ελλαδα ειναι η Ευρωηλεκτρονικη. Μπες στο euroelectronics.gr να βρεις περισσοτερα στοιχεια για επικοινωνια. Εμενα με εχουν εξυπηρετησει σαν τεχνικο πολλες φορες, αμεσα

CR electronics

geia sas,

eimai apo germania... exo to d500 to peira apo tin T-Mobile...

ego xrisimopoio Vodafone...sto kinito...otan to anigo kai otan to klino emfanizete to LOGO tis T-Mobile... afto mporo na to bgalo kai na balo na emfanizete tis Vodafone?

euxaristo!

Έλληνας

BARIEMAIIII ;)

geia sas,

eimai apo germania... exo to d500 to peira apo tin T-Mobile...

ego xrisimopoio Vodafone...sto kinito...otan to anigo kai otan to klino emfanizete to LOGO tis T-Mobile... afto mporo na to bgalo kai na balo na emfanizete tis Vodafone?

euxaristo!

Προφανως εχει το μενου της Τ-mobile ε?

Για να αλλαξει το logo πρεπει να το στειλεις για αναβαθμιση στην εδω αντιπροσωπια. Μην καταστρεψεις το κινητο κανοντας το Vodafone live menou, καλυτερα αστο οπως ειναι. Στην κανονικη συσκευη εμφανιζεται το logo της SAMSUNG οταν ανοιγεις και κλεινεις την συσκευη.

Αν κατα τα αλλα δεν εχεις αλλα προβληματα (Ελληνικο μενου, Ελληνικους χαρακτηρες) αστο ετσι, δεν χανεις τιποτα

CR electronics

Προφανως εχει το μενου της Τ-mobile ε?

Για να αλλαξει το logo πρεπει να το στειλεις για αναβαθμιση στην εδω αντιπροσωπια. Μην καταστρεψεις το κινητο κανοντας το Vodafone live menou, καλυτερα αστο οπως ειναι. Στην κανονικη συσκευη εμφανιζεται το logo της SAMSUNG οταν ανοιγεις και κλεινεις την συσκευη.

Αν κατα τα αλλα δεν εχεις αλλα προβληματα (Ελληνικο μενου, Ελληνικους χαρακτηρες) αστο ετσι, δεν χανεις τιποτα

Ok. File mou se euxaristo!

Έλληνας

BARIEMAIIII ;)

Εχω το D500 εδω και καμμια δεκαρια ημερες και οπως καταλαβαινετε δεν εχω μπει ακομα στα κολπα και θα ηθελα να με βοηθησετε απαντωντας σε μερικες απορροιες που εχω.

1.Υπαρχει καποιο προγραμα με το οποιο να μπορω να περασω java εφαρμογες μεσω υπερυθρων;Αν ναι που μπορω να το βρω;

2.Οταν στελνω μηνυμα χρησιμοποιωντας ελληνικους χαρακτηρες αντι για 160 μπορω να γραψω μονο 70.Αυτο διορθωνεται με καποια αναβαθμιση η δεν αλλαζει;

3.Που μπορω να κανω αναβαθμιση λογισμικου;Ειναι δωρεαν;

4.Εκτος απο το http://vomail.net/files/samsungd500/ υπαρχει καποιο αλλο site που να εχει πληροφοριες για το D500;

5.Υπαρχει καποια εκδοση λογισμικου που επιτρεπει τη δημιουργια φακελων στο μενου των φωτογραφιων;

Ευχαριστω.

Ρε παιδια τις τελευταιες 5 μερες εχω ψαξει ολο το φορουμ (και μου εχουν πεταχτει τα ματια εξω) για να βρω ενα link να κατεβασω τον java uploader για D500 και οσα link εχω βρει ειται ειναι σε καποια ακυρη γλωσσα και δεν καταλαβαινω τιποτα ειτε δεν λειτουργουν καθολου!!!

Υπαρχει καποιος που να εχει να μου δωσει καποιο σωστο link;;;;;;;;;;;;;

Ευχαριστω

1. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα Softick PPP. Οδηγίες για τη μεταφορά εφαρμογών java μέσω υπερύθρων υπάρχουν εδώ.

2. Στο δικό μου κινητό με έκδοση λογισμικού D500BDEB2 μπορείς να στείλεις μήνυμα με 160 ελληνικούς χαρακτήρες.

3. Αναβάθμιση λογισμικού μπορείς να κάνεις στα εξουσιοδοτημένα κέντρα της Samsung ή και μόνος σου με το κατάλληλο σειριακό καλώδιο.

4. Δες τα εξής: επίσημη ιστοσελίδα, samsungd500.tk.

5. Δυστυχώς όχι.

1. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα Softick PPP. Οδηγίες για τη μεταφορά εφαρμογών java μέσω υπερύθρων υπάρχουν εδώ.

Μπορώ να το κάνω με bluetooth;; Αν ναι με ποιο από τα προγράμματα που είδα με σ αυτή τη σελίδα;; ή αλλού;;

Λοιπόν παιδιά για παρατήρησα ότο όταν χρησιμοποιώ το bluetooth ΜΑ-700 της mobile action για σύνδεση με το D500 για την διαχείριση του, ενώ όλα δουλευούν στην εντέλεια μετά την απσύνδεση το τηλέφωνο παρουσιάζει διάφορα κολλήματα που καταλήγουν στο Reset. Ο κωδικός σφάλματος που βγάζει πάντα είναι ο 0χ3D010007.

Το σφάλμα διορθώνεται μόνο του μετά από 2-3 ημέρες και σταματάνε τα διάφορα κολλήματα.

Τι λέτε?

Δυο απλα ερωτηματα: 1.οταν θελω να κανω επικολληση ενα νουμερο (που μου το εχουν στειλει με μηνυμα) σε καποιο ονομα τηλεφ.καταλογου πως το κανω;

2.Πως γινεται στην αντζεντα να βαλω υπενθυμιση (πχ γενεθλια) σε μια ημερομηνια και να μου το υπενθυμισει με ηχο εκεινη την ημερα;

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Καλημέρα σε όλους και από εμένα.

Είμαι και εγώ ένας νέος κάτοχος του D500 και απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι τώρα.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να συνδεθω μέσω wap/gsm σε μια wap σελίδα. Πρόκειται για το wap site της Eurobank το οποίο ζητάει και login credentials.

Thanks in advance.

Οι ρυθμίσεις είναι ήδη περασμένες στο κινητό.Εγω όταν το πήρα δεν έβαλα τίποτα ούτε για wap ούτε για sms(TIM).Τώρα αν δεν ισχύει αυτο στο κινητό σου πρεπει να παρεις την εταιρία σου στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατων για να σου ενεργοποιήσουν τις υπηρεσλιες αν δεν το έχεις κάνει και μετά να σου στείλουν με sms η mail τις ρυθμίσεις του D500
Υπογραφή....

Οι ρυθμίσεις είναι ήδη περασμένες στο κινητό.Εγω όταν το πήρα δεν έβαλα τίποτα ούτε για wap ούτε για sms(TIM).Τώρα αν δεν ισχύει αυτο στο κινητό σου πρεπει να παρεις την εταιρία σου στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατων για να σου ενεργοποιήσουν τις υπηρεσλιες αν δεν το έχεις κάνει και μετά να σου στείλουν με sms η mail τις ρυθμίσεις του D500

Οι ρυθμίσεις είναι ήδη περασμένες αλλά είναι μονο για GPRS και αυτό δεν σημαίνει ότι αν εγώ χτυπήσω το url http://wap.eurobank.gr ή κάποιο άλλο wap url, θα με πάει στην σελίδα. Εκεί είναι που θέλω κάποιος να με βοηθήσει και να μου πει τι πρέπει να ρυθμίσω στο κινητό μου.

Thanks και πάλι.

Εψαχνα σαν τον παλαβο να βρω site που να μπορω να το κατεβασω αλλα τζιφος. Φυσικα δεν μου εκοψε να κοιταξω στο forum...... καλα να παθο
Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin

παρακαλω επειδη το χαλβαδιαζει ο συζυγος και συνηθως εγω την πληρωνω με τις αγορες του....

1) d500 η sony K750? (καλυτερη καμερα, απεικονιση κλπ;)

2)ευκολια συνδεσης με Pc... Μπορει να αναγνωριστει απλα απο τις υπερυθρες του Pc χωρις λογισμικο;

Γενικα πειτε κατι για να αποφασισει.... μην παρει τιποτα παλι και σε δυο μηνες το αλλαξει θα τον δειρω!

Κοιτα, γενικά το Κ750ι ειναι τεχνολογικά καλύτερο από το D500. Το Ericsson έχει διαφορά επιπλέον καλούδια, όπως: 2mp camera, fm radio, SD storage card upgrade κ.α.

Το δε D500, εχει καλή κάμερα (αλλά ΚΑΜΙΑ σχεση με το Κ750i), και 85MB μνήμης μόνο (πάλι ΚΑΜΙΑ σχεση με το K750i που μπορεί να φτάσει και το 1GB με SD!). Είναι βέβαια πιο μικρό και γενικά πιο mobile....

Εγω διαθέτω το D500 εδω και 4 μήνες και το λατρέυω σαν design. Δεν έχω το K750i, αλλά το έχεις ένας κολλήτος και μου το έδωσε να το επεξεργαστώ αρκετές μέρες. Θα στο πω απλά/λαϊκά: ζήλεψα αρκέτες δυνατότητες του που δεν είχε το D500 μου, κι ας ήταν δυο δάκτυλα πιο μεγάλο. Το Κ750i είναι πιο...καινούργιο και τεχνολογικά καλύτερο.

προτείνω το K750i.

φιλικά, Νίκος

Για ακόμα μία φορά.

ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ D500 ΜΕ ΤΟ K750.

Όταν έρθει το D600 τότε πολύ ευχαρίστως να δούμε ποίο είναι καλύτερο ;)

The greatest risk of all is to take no risk at all...

paidia akouste!!! piga se magazi konta stin omonoia na rwtiso poso agorazoun to kin mas kai mou eipe 180 eyrw gia siskeyi me oute mia gratsounia k agorasmeni telos maiou!Den einai poli liga?ego to pira 470 eyrw!!!Toso exei pesei i timi tou?

paidia akouste!!! piga se magazi konta stin omonoia na rwtiso poso agorazoun to kin mas kai mou eipe 180 eyrw gia siskeyi me oute mia gratsounia k agorasmeni telos maiou!Den einai poli liga?ego to pira 470 eyrw!!!Toso exei pesei i timi tou?

Φιλε αυτοι ψαχνουν για κοροιδα. Μην το δωσεις ετσι. Κοιτα στην βιτρινα τους αν εχουν κανενα ιδιο και ρωτα τους ποσο το δινουν. Εγω ειχα παει σε σχετικα μαγαζια με ενα καινουριο Ε 700 αχρησιμοποιητο τελειως στο κουτι του πριν μερικους μηνες και μου εδιναν με το ζορι... 100 ευρω! Ελεος δηλαδη! Προσπαθησε να το πουλησεις μεσω fleamarket η μεσω γνωστου. Θα πιασει πολλα παραπανω απο αυτα που σου εδωσαν. Εγω καταφερα να το δωσω 300 ευρω (ναι, το Ε700!!!) και ο τυπος με ευγνωμωνει κιολας! Ψυχραιμια λοιπον, μην βιαστεις να το δωσεις, γιατι σιγουρα θα χασεις!

CR electronics

Paidia mia erwthsh pou mporei na apanthithei kai se proigoumenes selides alla den exw xrono na koitaksw. Psaxnw na brw site me paixnidia gia d500 (jad).Exw to programataki pou ipotithetai ta kanei jad alla ola mou ta kanei 1kb kai otan paw na ta paiksw trow "akyro". Opoios kserei as boithisei. Eyxaristw prokatabolika
Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin

Paidia mia erwthsh pou mporei na apanthithei kai se proigoumenes selides alla den exw xrono na koitaksw. Psaxnw na brw site me paixnidia gia d500 (jad).Exw to programataki pou ipotithetai ta kanei jad alla ola mou ta kanei 1kb kai otan paw na ta paiksw trow "akyro". Opoios kserei as boithisei. Eyxaristw prokatabolika

Κατα αρχας πρεπει να υπαρχουν στον ιδιο φακελο το .jad και το .jar. Πως τα περνας στο κινητο? Εγω ειχα παρα πολλα .jar τα οποια ομως παρολο που τα μετετρεψα σε .jad δεν τα δεχεται το κινητο

CR electronics

• The title was changed to Samsung SGH-D500