enedra Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Εγω αν θα αγοραζα αυτη την στιγμη θα αγοραζα bluetooth, που ειναι πολυ πιο γρηγορο σε ταχυτητα απο τις υπερυθρες. Εχω τις υπερυθρες απο το παλιο μου κινητο. Οτι και να παρεις θα δουλεψει, δεν θα εχεις προβλημα. Ριξε μια ματια στα e- shops παντως, βρισκεις bluetooth με 25 ευρω! ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟ bluetooth ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ WIDCOM DRIVERS ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ bluetooth. ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ? ΕΣΕΝΑ ΤΟ bluetooth ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ DRIVERS? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟ bluetooth ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ WIDCOM DRIVERS ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ bluetooth. ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ? ΕΣΕΝΑ ΤΟ bluetooth ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ DRIVERS? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.... Στη συσκευασία του αντάπτορα ΒΤ περιλαμβάνεται και cd με τους drivers, οπότε ποιο το πρόβλημα? Στο δικό μου είχε της Widcomm (προφανώς και στα υπόλοιπα). Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟ bluetooth ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ WIDCOM DRIVERS ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ bluetooth. ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ? ΕΣΕΝΑ ΤΟ bluetooth ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ DRIVERS? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.... Ολες οι συσκευες εχουν drivers που πρεπει να εγκαταστησεις! Οπως και η θυρα υπερυθρων που χρησιμοποιω εγω (ΜΑ660). Δεν εχει παραπονεθει κανεις παντως πως δε του δουλευει το bluetooth, δε νομιζω να εχεις προβλημα στην συνδεση Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Να προσθέσω και εγώ, καθότι πρόσφατα πήρα ένα e720 παρόλο που για χρόνια είχα Nokia. Από ότι έχω παρατηρήσει, το Samsungάκι έχει το ίδιο Τ9 με του 6230! Ίδιες λέξεις, ίδιες παραλήψεις και η μόνη διαφορά είναι στο κενό που είναι στο πλήκτρο με τη δίεση. Το λέω αυτό γιατί όποτε έχω προσπαθήσει να αλλάξω μάρκα άυτό που με παίδεψε περισσότερο ήταν τα μηνύματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enedra Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 OK ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑ bluetooth...ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΕΛΕΙΑ OΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΡΧΕΙΩΝ (ΦΩΤΟ. ΗΧΩΝ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ)... ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ JAVA ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΟΔΗΓΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ...ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
totis13 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 παιδια εγώ πήρα ένα samsunaki to Χ460 μονο και μονο επειδή είναι πολυ όμορφο.Δέν με ενδιαφέρουν οι κάμερες κ.τλ...!Αλλα παρατήρησα ορισμένα βασικά μείον της εταρίας.Π.χ όταν το έχω στο αθόρυβο και με πάρει καποιος και δέν απαντήσω κανει ενα μικρό θόρυβο ,ένα "μπιπ".Το ιδιο και αν καλεσω στο τέλος παλι ετσι κάνει,ενω το έχω αθόρυβο!!Επίσης αν η μπαταρια φτασει τέρμα και αρχισει τα μπιπ μπιπ και κλεισει ...μην το ξαναείδατε!!Ουτε κάν ανοίγει!! :D η μπαταρία δεν είναι όπως τα Nokia! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Τα κινητα μας δεν δεχονται παιχνιδια με καταλληξη .jar οπως τα ΝΟΚΙΑ. Πρεπει να τα μετατρεψεις ωστε να εχουν καταλληξη .jad με την βοηθεια του JADmaker. Εγω εχω το προγραμμα απο τον φιλο sakis009. Ψαξε λιγο τις δημοσιευσεις του και θα το βρεις. Δοκιμασε να περασεις καποιο απο αυτα που εχω στον φακελο μου, που τα εχω περασει και εγω και δουλευουν σιγουρα! Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_1966 Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 paidia kalispera. exo sovaro provlima me ta programatatia Samsung PIM & File Manager 2.0. mexri torta mporousa kai ekana metafora arxion mp3apo to pc sto tilefono. tora mono ikones kai ixous mporo na metafero sto tilefono. otan prospatho na metafero mp3 sto tilefono mou grafei Fail to load mp3 file. etsi ksafnika to ekane. mexri xthes douleve mia xara. meso bluetooth panta. as me voithisei kapios. efxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 egw paidia mou rxetai na to petaxw to thlefwno oso skeftomai poso eukola pairnaga paixnidia sto 6600 enw edw prospathw toso kairo kai to mono pou kanei einai reboot ts ts ts entwmetaxy sto site ths samsung pou aganaktisa kai phga na agorasw kanena estw..den yparxoun leei symvata paixnidia gia to d500 alla gia to x450 yparxoun as poume eleos Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enedra Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Τα κινητα μας δεν δεχονται παιχνιδια με καταλληξη .jar οπως τα ΝΟΚΙΑ. Πρεπει να τα μετατρεψεις ωστε να εχουν καταλληξη .jad με την βοηθεια του JADmaker. Εγω εχω το προγραμμα απο τον φιλο sakis009. Ψαξε λιγο τις δημοσιευσεις του και θα το βρεις. Δοκιμασε να περασεις καποιο απο αυτα που εχω στον φακελο μου, που τα εχω περασει και εγω και δουλευουν σιγουρα! ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ JAVA ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ TO SOFTICK KAI TO JAVA UPLOADER.... ΓΕΜΙΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ 4 ΜΒ ΓΙΑ JAVA...ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΒΗΝΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.. ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ "SUMMER GAMES 2004" KAI TO "SOCCER MANAGER" ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ? ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΝΑΝ ΤΙΤΛΟ... ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 mpouxouxou egw de tha perasw pote??? Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
av23gr Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Καλησπέρα. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος πως μπορώ μέσω του nero-6 να "κόβω" ένα mp3 ωστέ να μην περνάω όλο το track στο κινητό, αλλά μόνο αυτό που θέλω; Στην παλιά έκδοση του nero που είχα, αυτό γινόταν από ένα xtra που είχε και λεγόταν nero wave editor. Σ' αυτή την έκδοση δεν έχει κάτι τέτοιο. Επίσης κάποια αρχεία που είναι σε μορφή wav, πως μπορώ να τα μετατρέψω σε mp3; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Billakos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xux99 Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Το Nero Wave Editor περιέχεται στο Update-Package 1 του Nero 6. Ενδεχομένως να μην μπορείς να έχεις πρόσβαση λόγω μη κατάλληλου σειριακού αριθμού. Εγώ χρησιμοποιώ το σειριακό αριθμό που ήρθε στη συσκευασία του εγγραφέα DVD. Είναι τύπου Nero OEM και το Nero Wave Editor εμφανίζεται στις επιλογές μου. Για να αφαιρέσεις ένα κομμάτι ενός MP3, το ανοίγεις στο Nero Wave Editor, επιλέγεις ένα τμήμα του κομματιού σέρνοντας το ποντίκι πάνω στην κυμματομορφή και κρατώντας πατημένο το αριστερό πλήκτρο. Από το μενού Επεξεργασία επιλέγεις Διαγραφή. Κατόπιν από το μενού Αρχείο επιλέγεις Αποθήκευση ως: και διαλέγεις σε τι μορφή θέλεις να αποθηκεύσεις το κομμάτι. Καλύτερα αντί για mp3 να επιλέξεις mp4 ώστε να μειώσεις το μέγεθος του αρχείου χωρίς απώλεια ποιότητας. Οι επιλογές στην κωδικοποίηση του mp4 φαίνονται στην εικόνα που επισυνάπτω. Παράθεση Ταπετσαρίες για κινητά τηλέφωνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 egw paidia mou rxetai na to petaxw to thlefwno oso skeftomai poso eukola pairnaga paixnidia sto 6600 enw edw prospathw toso kairo kai to mono pou kanei einai reboot ts ts ts entwmetaxy sto site ths samsung pou aganaktisa kai phga na agorasw kanena estw..den yparxoun leei symvata paixnidia gia to d500 alla gia to x450 yparxoun as poume eleos http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=920797#post920797 Διάβασε αυτό και θα τα καταφέρεις επιτέλους!! Είναι άλλος ένας τρόπος για να περάσεις παιχνίδια (παρόμοιος με τον γνωστό) και σε εμένα δούλεψε, παρόλο που είχα το ίδιο πρόβλημα με εσένα! ΠΡΟΣΟΧΗ!: Ακολούθα ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ τις οδηγίες, μην ξεχάσεις κανένα ενδιάμεσο βήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ "SUMMER GAMES 2004" KAI TO "SOCCER MANAGER" ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ? ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΝΑΝ ΤΙΤΛΟ... Εγώ (προς το παρόν!) προτείνω: Moto GP 2 Survivor Crash Nitro Kart Soccer Manager Sensible Soccer Όποιος άλλος έχει να προτείνει κανένα άλλο καλό... είναι ευπρόσδεκτος!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodoroGR Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 me exei rimaxei to kinito oute egw borw na perasw games olo epanekiniseis kanei to atimo.....to mail mou einai eodorogr@hotmail.com kanena paixnidi opoios exei na steilei to dexomai eyxaristws tha ithela to summer games k to survivor ..please Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΙΕΡΩΝΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodoroGR Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 parte mia ******zou gia to kinito sas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodoroGR Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 an thelei kaneis ki alla wallpapers exw as pei apla ti thelei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodoroGR Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 free games http://javaman.sgh.ru/index.php?lang=rus&page=java den xerw an to exete dei idi einai sta rwsika i selida kati tetoio alla einai eukolo na bgaleis akri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enedra Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 free games http://javaman.sgh.ru/index.php?lang=rus&page=java den xerw an to exete dei idi einai sta rwsika i selida kati tetoio alla einai eukolo na bgaleis akri JAVA ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ: :w00t: http://www.getjar.com/software/Samsung/SGH_D500/Games Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 geia sas..den kserw a exei anaferthei kai signomi an exei ksanaanaferthei alla den mporw na vro kapoio tropo na taksinomiso tis fotos...exo kamia 100ria fotos kai einai arketa kourastiko na psaxno me ta velakia pano kato....toulaxiston mia anazitisi tipou me to onoma ginetai me kapoia anavathmisi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 paidia perasa paixnidia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: einai apisteyto dld 2 mhnes prospathw!!!! alla twra de ou aresoun poly to tetris pou katevasa to deixnei se poly mikrh othonitsa kai ena allo me fouskes einai poly argo... ayta...thanks pantws :w00t: :w00t: :w00t: Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodoroGR Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 vicky pes mou pws bas kai boresw ki egw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 geia sas..den kserw a exei anaferthei kai signomi an exei ksanaanaferthei alla den mporw na vro kapoio tropo na taksinomiso tis fotos...exo kamia 100ria fotos kai einai arketa kourastiko na psaxno me ta velakia pano kato....toulaxiston mia anazitisi tipou me to onoma ginetai me kapoia anavathmisi? για κανε προσπάθεια να τους αλλαξεις ονομα Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts