nuntius Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Επειδή είδα ότι κάτι αναφέρετε με το θέμα 2ης μπαταρίας, τι έχει γίνει; Με το hong kong post δεν επιτρέπουν να βγει πακέτο με 2η μπαταρία;;;; Παράθεση Το θέμα δεν είναι πόσος χρόνος μας απομένει, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν τον χρόνο που μας έχει δοθεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenitaaaaa Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Επειδή είδα ότι κάτι αναφέρετε με το θέμα 2ης μπαταρίας, τι έχει γίνει; Με το hong kong post δεν επιτρέπουν να βγει πακέτο με 2η μπαταρία;;;; σημερα μου ταχυδρομηθηκε και το δικο μου! Sweeden post k sing. post δεν στελνουν πια με 2 μπαταριες. σημερα μ το στειλε με HK post....και μιαας κ δεν ειμαι αθηνα θα αργησει πολυ να μ ερθει....:( μονο οι θηκες ερχονται. μεχρι χθες ειχα απογοητευτει τοσο π νομιζα οτι θα μεινω με τις θηκες :cry: :cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos_poly Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 μία ερώτηση, το anybuying.com είναι αξιόπιστο? με ενδιαφέρει το http://www.anybuying.com/no-1-s6-5-inch-1080p-screen-quad-core-13mp-android-phone-white.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpirakosK Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Καλησπέρα σας, αγόρασα το παρακάτω τηλ GT-I9500 MTK6575 με έκδοση Android 4.2.2 αλλά έκανα επαναφορά και από τότε δεν μου διαβάζει την sim.... τι μπορώ να κάνω ώστε να το ξαναφτιάξω από την αρχή? Να το μηδενίσω από λογισμικό και να τα περάσω όλα από την αρχή.... δεν με ενδιαφέρει αν χάσω κάτι.... Ευχαριστώ προκαταβολικά... Και συγκεκριμένα αυτό http://www.youtube.com/watch?v=xv5uYBb-CbU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Tσέκαρε αν έχεις imei και αν δεν έχεις,δοκίμασε να το επαναφέρεις με κάποιον από τους τρόπους που περιγράφονται στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374457 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Απο ελληνικη αγορα υπαρχει περιπτωση να βρουμε αυτο τον κλωνο ??? Δεν συνηθιζω να αγοραζω αν δεν δω.. Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuntius Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Elenitaaaa ευτυχώς που μου το θύμισες!!! Θήκες παίρνουμε ό,τι είναι και για s4??? Το ίδιο κ με μεμβράνες οθόνης;;; Παράθεση Το θέμα δεν είναι πόσος χρόνος μας απομένει, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν τον χρόνο που μας έχει δοθεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenitaaaaa Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Elenitaaaa ευτυχώς που μου το θύμισες!!! Θήκες παίρνουμε ό,τι είναι και για s4??? Το ίδιο κ με μεμβράνες οθόνης;;; ναι... οτι ειναι για S4.... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuntius Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Τέλεια... άντε κ όποιος παραλάβει πρώτος το λέει στον άλλο για να ζηλέψει!!! ;-) Παράθεση Το θέμα δεν είναι πόσος χρόνος μας απομένει, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν τον χρόνο που μας έχει δοθεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Απο ελληνικη αγορα υπαρχει περιπτωση να βρουμε αυτο τον κλωνο ??? Δεν συνηθιζω να αγοραζω αν δεν δω.. Ευχαριστω. Δεν είσαι τότε για αγορά κινέζικου. Δε κυκλοφορουν Ελλάδα για να μπορείς να τα δεις άπο κοντά και να τα συγκρίνεις Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Εχω βρει σε αγγελιες αλλα ειναι μεταχειρισμενα και ζητανε 200-240 ευρω που τα θεωρω παρα πολλα μιας και το κανονικο ξεκιναει απο 420 ευρω Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenitaaaaa Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Δεν είσαι τότε για αγορά κινέζικου. Δε κυκλοφορουν Ελλάδα για να μπορείς να τα δεις άπο κοντά και να τα συγκρίνεις Στο ricardo εχει αρκετα κινεζικα. τα οποια τα παιρνουν και τα μεταπωλουν πιο ακριβα. αλλα κ παλι δεν ξερω αν υπαρχει η δυνατοτητα να τα δεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Εχω βρει σε αγγελιες αλλα ειναι μεταχειρισμενα και ζητανε 200-240 ευρω που τα θεωρω παρα πολλα μιας και το κανονικο ξεκιναει απο 420 ευρω Και εγω εχω βρει απο εδω με 200 καινουργιο το πουλαει ενας αλλα πιστευω οτι ειναι πολυ ακριβο γιαυτην την τιμη την στιγμη που το παιρνουμε 150...Ε??? Λεω να το παραγγειλω και εγω σημερα τελικα μετα απο αρκετο ψαξιμο λεω να το παρω απο εδω http://www.aliexpress.com/item/Cheaper-GPS-3G-MTK6589-Quad-core-1-6GHz-galaxy-S4-Android-4-2-4-7-IPS/962479726.html εχει καλες κριτικες αρκετες πωλησεις και στο μυνημα που της εγραψα και την ρωτησα καποιες λεπτομερειες μου απαντησε αμεσα!! Τι λετε να το παραγγειλω?? ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Δεν καταλαβαίνω γιατί να δώσει κανείς 200 ευρώ γισ κλώνο. Καλύτερα να βάλει αλλά 70 και να πάρει το siii. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Ετσι πιστεύω και εγώ.Αν πάμε στα 200+ είτε παίρνεις κάτι απο ελλάδα με 1gb ram π.χ. s3 ειτε απο κινα κάτι με 32gb rom/2gb ram γύρω στα 230-240€ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfo1967 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) Δεν καταλαβαίνω γιατί να δώσει κανείς 200 ευρώ γισ κλώνο. Καλύτερα να βάλει αλλά 70 και να πάρει το siii. Αφου δεν το καταλαβενεις μην αγορασεις ,εδω γραφουμε για τον συγκεκριμένο κλωνο.Εαν Θες να κανεις καποια ερωτηση οκ Edited October 24, 2013 by morfo1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Δεν καταλαβαίνω γιατί να δώσει κανείς 200 ευρώ γισ κλώνο. Καλύτερα να βάλει αλλά 70 και να πάρει το siii. Ειχα s4 και το πουλησα (ειχα και s3) και τωρα μαζευω λεφτα για να παρω σε κανα χρονο απο τωρα ισως το s5 ... Μεχρι τοτε βλεπουμε απλα μεχρι τοτε θελω να παρω μια αξιοπρεπη φθηνη λυση μεχρι να παρω το τουμπανο.. και μιας και το εχω δουλεψει στα χερια απο εναν φιλο το κινητο τα σπαει πιστεψτε με οσοι δεν το εχετε πιασει στα χερια σας το κινητο απλα τα σπαει και ειναι και οικονομικο για τα λεφτα του δεν υπαρχει καλυτερο... Απλα λεω να το παρω απο εδω http://www.aliexpress.com/item/Cheaper-GPS-3G-MTK6589-Quad-core-1-6GHz-galaxy-S4-Android-4-2-4-7-IPS/962479726.html Συμφωνειτε ??? ;) ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Εννοείται πως στα 150€ είναι άριστη αγορά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpirakosK Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) Tσέκαρε αν έχεις imei και αν δεν έχεις,δοκίμασε να το επαναφέρεις με κάποιον από τους τρόπους που περιγράφονται στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374457 Έκανα αυτά που λέει το άρθρο αλλά μου λέει η συσκευή ότι πρέπει να κάνω root πρώτα..... Έκανα αυτά που λέει το άρθρο αλλά μου λέει η συσκευή ότι πρέπει να κάνω root πρώτα..... Έκανα και τον 4τρόπο αλλά μπαίνω στο φάκελο μέσα data/ και δεν εμφανίζει τπτ.. Edited October 24, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Ε τότε κάνε πρώτα root Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpirakosK Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Ε τότε κάνε πρώτα root Δεν γνωρίζω δυστυχώς πως κάνεις root... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Σε συσκευή με mtk6575 έκανα πολύ εύκολα root με το framaroot--->boromir exploit http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Εχει παρει κανεις απο εδω http://www.priceangels.com/Air-Gesture-P-i9500-Full-Size-S4-5-inch-3G-Smartphone-MTK6589-Quad-Core-Android-4-2-2-With-HD-Capacitive-Touch-Screen-Dual-Camera-Wi-Fi-GPS-1G-RAM-White--s594968.html ειναι αξιοπιστο η μουφα ?? Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IgliFil Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 το κατάστημα είναι αξιόπιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geminimax Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Εχει παρει κανεις απο εδω http://www.priceangels.com/Air-Gesture-P-i9500-Full-Size-S4-5-inch-3G-Smartphone-MTK6589-Quad-Core-Android-4-2-2-With-HD-Capacitive-Touch-Screen-Dual-Camera-Wi-Fi-GPS-1G-RAM-White--s594968.html ειναι αξιοπιστο η μουφα ?? Γιατί δεν παίρνεις το (015) απο aliexpress που εχουν πάρει αρκετοί απο εδώ (και εγώ το περιμένω) και είναι και δίκαρτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts