Jump to content

kakos_poly

Members
  • Δημοσιεύσεις

    91
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About kakos_poly

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

kakos_poly's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Επιβεβαιώνω και εγώ πως οι μικρο-διακοπές του ήχου διορθώθηκαν με τα 8bit. (Το GB ξανάφερε το TX3 από Τσεχία - $39.99)
  2. Η (ο Θεός να την κάνει) κεραία..όπως και στη φώτο εδώ είναι απλά ένα μονόκλωνο καλωδιάκι που από την μία είναι κολλημένο πάνω στην πλακέτα και από την άλλη καταλήγει σε αυτό το τεχνολογικό επίτευγμα. Την έβγαλα απλά έξω (την κεραία :p) να κοιτάει προς το router, σε περίπτωση που χρειαστεί. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να το συνδέσω μέσω WiFi, οπότε και δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Το βάθος χρώματος δεν το κατέβασα, το άφησα στα 12bit, όλα τα προβλήματα (που είχαν να κάνουν με εικόνα - όχι με ήχο) λύθηκαν με τις σωστές ρυθμίσεις του Frame rate στις ρυθμίσεις του box + στις ρυθμίσεις (στο menu) του SLIIMBOX.
  3. Μου ήρθε ένα Tanix TX3 S905X3 4GB RAM 32GB ROM 2.4G 5G WiFi Android 9.0 8K TV Box Support Voice Control - EU από banggood (στα US$40.99 - πριν την αύξηση της τιμής). Είναι έκδοση QZ 4/32 με 1000άρι ενώ στην περιγραφή του BG αναφέρει 100άρι. Ακολούθησε εξαγωγή κεραίας, backup με TWRP και update με SLIMBOX (πέτυχαν όλα με την πρώτη). Το δούλεψα δίχως Air-Mouse αλλά με το δικό του control + το Riitek Rii mini i8+ Black Αρκετά ικανοποιημένος (για τα λεφτά του), την δουλειά του την κάνει αξιοπρεπώς. Χρειάστηκε να ρυθμιστεί σωστά το frame-rate (μέσα στις ρυθμίσεις του SLIMBOX) για να σταματήσουν τα άναψε-σβήσε στην οθόνη και παράλληλα να έρθει η εικόνα στα ίσια της (smooth). Κάποια στιγμή μπορεί να μπει και ένα φουρφούρι. Σειρά έχει να φορεθεί και η Vortex για σύγκριση. Υπάρχει και τρίτη επιλογή?
  4. Σε αυτή τη σελίδα έχει reviews από όλα τα γνωστά μας boxakia Εκεί νομίζω αναφέρει θερμοκρασίες ,WiFI κ.λ.π. εμένα με βόλεψε πάντως. HDMI γιατί να πάρεις από εξωτερικό?
  5. 1) Αναφέρθηκα στο Banggood και όχι σε άλλο κατάστημα όπως υποστηρίζεις. 2) Δεν έγραψα για "απόλυτη βεβαιότητα" όπως πάλι μου προσάπτεις, αλλά για "κίνδυνο". 3) Το "πιθανότατα με άλλη μέθοδο" είναι αυθαίρετο γιατί εγώ ήμουν συγκεκριμένος. Θα προτιμούσα να μη ψεύδεσαι ως προς τα γραφόμενα μου. Σε ευχαριστώ. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όλα αυτά είναι γνωστά και εγώ χρόνια ψωνίζω από banggood. Σε παραπέμπω στο προηγούμενο μήνυμα μου εκεί ουσιαστικά που αναφέρω πως έγινε η στραβή και τους έστελνα τα χαρτιά από ΕΛΤΑ και με πλήρωσαν πίσω.
  6. Δες εδώ, τα λέει όλα: REVIEW: TANIX TX3 A NEW LOW-COST TV-BOX WITH THE AMLOGIC S905X3 SOC REVIEW: A95X F3 THE BEST CHEAP SMART BOX WITH SOC S905X3
  7. Μα έχει συμβεί και σε εμένα τον ίδιο, αγορά από BG. Πλήρωσα τα κερατιάτικα γιατί καιγόμουν και έτρεχα κατόπιν εορτής να τους σκανάρω χαρτιά από ΕΛΤΑ, να με ρωτούν για κάθε μια σειρά τι σημαίνει μετάφραση από τα Ελληνικά και τελικά μετά από πολύ κόπο και χρόνο να μου στείλουν δασμούς και φπα πίσω στην κάρτα μου. Με το στανιό που λέμε! Πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία και πάλι στο τέλος μου φάνηκε ότι στάθηκα τυχερός. Δεν γνώριζα ότι ρισκάρω? Το γνώριζα. Όλοι έχουμε ψωνίσει και ψωνίζουμε διαρκώς από Banggood από Geekbuying, από Gearbest και από Tomtop με τις γνωστές μεθόδους εκτός ΕΕ και περιμένουμε ότι θα τη γλιτώσουμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι όμως ότι είμαστε απόλυτοι πως σε εμάς δεν θα τύχει. Γιατί ήδη έτυχε! Και θα ξανατύχει.. Ο κίνδυνος πάντα υπάρχει, καλό είναι να μην είμαστε τόσο απόλυτοι. Θέλετε ψυχολογικά να νιώθετε απόλυτα 100% ασφαλής? Εγώ μαζί σας λοιπόν, μέχρι να σας τύχει :P
  8. Την διάθεση και τον χρόνο να με αποκαλέσεις ανακριβή τον βρήκες όμως..Καληνύχτα.
  9. Την ίδια απορία έχω και εγώ.. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γνωρίζω πολύ καλά τι γράφω. Ο κίνδυνος του τελωνείου στις αγορές εκτός EE (όπως και ανέφερα στο συγκεκριμένο post) υφίσταται και είναι υπαρκτός έστω και σε μικρό ή και πολύ μικρό ποσοστό ανεξαρτήτου μεθόδου αποστολής. Ακόμη και 1 στα 100 δέματα να περάσει τελωνείο, θεωρείται κίνδυνος. Σε αντίθεση με εσένα που είσαι απόλυτος πάνω στο θέμα αυτό. Ο ανακριβής είσαι εσύ.
  10. Καμία ανακρίβεια, είμαι πολύ προσεκτικός στις λέξεις που χρησιμοποιώ. Σε αντίθεση με εσένα που δεν είσαι αντίστοιχα το ίδιο προσεκτικός στις ίδιες λέξεις που διαβάζεις.
  11. To H96 max X3 από Banggood νομίζω πως δεν υπάρχει από ευρωπαϊκή αποθήκη παρά μόνο από Κίνα και USA (ετοιμοπαράδοτα) με όποια καθυστέρηση -και κίνδυνο από τελωνείο- αυτό σημαίνει. Οπότε από Banggood αξίζει μόνο το TANIX TX3 (ευρωπαϊκή αποθήκη + ετοιμοπαράδοτο). Αν και πιστεύω σε χρόνους αναμονής παρόμοιους με αγορά από Κίνα.
  12. makis1024 ήθελα να σε ρωτήσω κάτι prive για..ιπτιβι, πες μου ένα τρόπο αν θέλεις.
  13. Είσαι σπεσιαλίστας :clap: Ουσιαστικά το μοναδικό πλεονέκτημα του TX3 είναι η μαμά Firmware που φοράει.
  14. Το μαμά Firmware του TX3 την έχουμε σε κάποιο Link ή την σώζουμε μόνο μέσω TWRP?
  15. Παραθέτω τα παρακάτω τρία (3) Link με όλα τα SLIMBOX Firmware: 1) Скачать прошивку SLIMBOX/ Download firmware SlimHouse September 11, 2020 2) SLIMBOX_9 3) https://drive.google.com/drive/folders/1Hn1B7xPI6ouBk70U5kghKP06Foe8J4JJ
×
×
  • Create New...