Jump to content

Κινέζικα Clones

Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.aliexpress.com/store/product/1-1-eye-control-s4-i9500-mtk6589-phone-5-smart-screen-android-4-2-cpu-1/829861_1262513832.html

σ αυτο αναφερομαστε.

PS: εγω το παρηγγειλα χθες. οποτε δεν μπορω να σ εγγυηθω για το σημα.

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απο τη πειρα μου με τους μτκ το gps ειναι ιδιο το μονο που αλαζει ειναι οτι μερικα τηλεφωνα δεν εχουν κεραια καλη ,δηλαδη κακο σημα με ολα τα επακολουθα.Αυτο που αναφερουμε εχει καλο σημα

Eτσι ακριβώς.Θέμα κεραίας είναι.Εχω δει και με καλή και κακή κεραία mtk συσκευές σε κόστος >=250€.Και κάποιο πρόβλημα που υπάρχει σε όλα τα mtk και δίνει λάθος ενδείξεις σε κάποια gps tracking προγράμματα,έχει βγει fix που το λύνει

Eτσι ακριβώς.Θέμα κεραίας είναι.Εχω δει και με καλή και κακή κεραία mtk συσκευές σε κόστος >=250€.Και κάποιο πρόβλημα που υπάρχει σε όλα τα mtk και δίνει λάθος ενδείξεις σε κάποια gps tracking προγράμματα,έχει βγει fix που το λύνει

ποιο ειναι το FIX ????????????????????? ΣΑΓΑΠΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :p

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=45309176#post45309176 προσθέτεις την γραμμή

dalvik.vm.execution-mode=int:fast στο build.prop αρχείο.έχει αναφερθεί σε πολλά θέματα εδώ τον τελευταίο μήνα

Επισης υπάρχει και διορθωμένο endomondo https://

mega.co.nz/#!MNJU3QoB!Z63HBVAH-c4JgsY0oBIKoCXMtopzsFaUWhGu66jU9GM που από ότι λένε δουλεύει ακόμη και αν δε κάνεις το fix

καλα εκανες και πιστευω θα εισαι οκ.Πιστευω δεν αξιζει πανω απο 150 για κινεζικο.Το κινητο απο την μαμα ρομ εχει 2,3 προβληματακια πχ δεν μπορεις να ρυθμισεις την επιβεβαιωση στα μηνυματα δεν μπορεις να χρεισιμοποιησεις την sd που βαζεις,δεν πανε εκει τα αρχεια,δεν εχει voip κατι που θελω οπως δηποτε,να εχω το τηλ του γραφειου παντου.Αλλα ολα τα φτιαξ οπως μου ειπε και ειδα.Το zopo του το εδωσα και το πουλησε και μου εμειναν και χρηματα

Κατι το οποιο απ οσο βλεπω δεν σχολιαστηκε απο αλλον.

Θεωρω αδιανοητο να μην μπορεις να ρυθμισεις την επιβεβαιωση στα μηνυματα κατι το οποιο γινεται σε κινητα "αρχαιοτατων" χρονων, οπως επισης αδιανοητο να μην μπορεις να χρεισιμοποιησεις την sd. Δηλαδη για πιο λογο υπαρχει; Οταν βγαζεις φωτο, video, ανταλλαγη αρχειων πχ αποθηκευονται στα 4GB (που ειναι λιγα) χωρις να σου δινει επιλογη για την sd; Ενταξυ για τα apps λογικο (για μενα πρεπει να αποθηκευονται στην μνημη του κινητου για το λογο οτι ειναι πολυ πιο δυσκολο να χαλασει με τις συχνες εγγραφες , οπως επισης ειναι και πιο γρηγορη απο sd)

Αυτο με το voip τι ειναι, τι ενοεις;

Με την rom του stargreek διορθωθηκαν αυτα; Σου δινει επιλογη που θα αποθηκευεται τι;

Επισης εχει ανεβει καπου η ειναι ηδη υποκατασκευη;

Σκεφτομαι πολυ να τ αγορασω γιατι σε τετοιο μεγεθος οθονης ειναι το μονο που ειναι "ανεκτο" στο χερι και τσεπη αλλα μ αυτα που αναφερθηκα με κρατανε πισω

κ εγω τα διαβασα αφου ηδη το παρηγγειλα. τοσες μερες εψαχνα τα μειοντεκτηματα του αλλα δεν εβρισκα τπτ.. μονο για το gps λενε ολοι οτι ειναι καλο, π εμενα μ ειναι αχρηστο, και για το wifi π ειναι καλο. αυτο με ενδιεφερε. με το π λεω το παρηγγειλα, μου ειπαν τα ευχαριστα. αν δε βιαζεσαι περιμενε να δω τι θα ερθει κ αν εχει τα ιδια προβληματα...

http://www.aliexpress.com/store/product/1-1-eye-control-s4-i9500-mtk6589-phone-5-smart-screen-android-4-2-cpu-1/829861_1262513832.html

σ αυτο αναφερομαστε.

PS: εγω το παρηγγειλα χθες. οποτε δεν μπορω να σ εγγυηθω για το σημα.

αυτό το κινητό είναι το Νο1.S6 Ή είναι κάποιος ΆΛΛΟΣ κλώνος του SamsungS4?

κ εγω τα διαβασα αφου ηδη το παρηγγειλα. τοσες μερες εψαχνα τα μειοντεκτηματα του αλλα δεν εβρισκα τπτ.. μονο για το gps λενε ολοι οτι ειναι καλο, π εμενα μ ειναι αχρηστο, και για το wifi π ειναι καλο. αυτο με ενδιεφερε. με το π λεω το παρηγγειλα, μου ειπαν τα ευχαριστα. αν δε βιαζεσαι περιμενε να δω τι θα ερθει κ αν εχει τα ιδια προβληματα...

Αν δεν υπηρχαν αυτα τα μειονεκτηματα θα το χα παραγγειλει ηδη.

Αναμενω νεοτερα-τοποθετηση επι του θεματος απο τον stargreek- τον οποιο κι ευχαριστω για την προσπαθεια που κανει

Κατι το οποιο απ οσο βλεπω δεν σχολιαστηκε απο αλλον.

Θεωρω αδιανοητο να μην μπορεις να ρυθμισεις την επιβεβαιωση στα μηνυματα κατι το οποιο γινεται σε κινητα "αρχαιοτατων" χρονων, οπως επισης αδιανοητο να μην μπορεις να χρεισιμοποιησεις την sd. Δηλαδη για πιο λογο υπαρχει; Οταν βγαζεις φωτο, video, ανταλλαγη αρχειων πχ αποθηκευονται στα 4GB (που ειναι λιγα) χωρις να σου δινει επιλογη για την sd; Ενταξυ για τα apps λογικο (για μενα πρεπει να αποθηκευονται στην μνημη του κινητου για το λογο οτι ειναι πολυ πιο δυσκολο να χαλασει με τις συχνες εγγραφες , οπως επισης ειναι και πιο γρηγορη απο sd)

Αυτο με το voip τι ειναι, τι ενοεις;

Με την rom του stargreek διορθωθηκαν αυτα; Σου δινει επιλογη που θα αποθηκευεται τι;

Επισης εχει ανεβει καπου η ειναι ηδη υποκατασκευη;

Σκεφτομαι πολυ να τ αγορασω γιατι σε τετοιο μεγεθος οθονης ειναι το μονο που ειναι "ανεκτο" στο χερι και τσεπη αλλα μ αυτα που αναφερθηκα με κρατανε πισω

Επειδή ρωτησα εμαθα τι αλαγες εκανε μιας και λειπει.1 αλλαγη στο apk μηνυμάτων. 2 συχνό πρόβλημα στα κινεζικα εχου ρομ χώρο εφαρμογών και εσω sd και εσυ βάζοντάς sd λεγεται εξω .Γινεται ρομ 3gb για aps και εξω sd όπου εν γεμίζει ο χώρος aps μπορούν να μεταφερθούν και εκει.Εαν διαβάσετε στο φόρουμ θα βρείτε πως γίνετε.Την έχει βάλει στο δικό του αλλα απο όσο ξέρω δεν την έχει κάπου γιατί ειναι στο τρέξιμο για δικούς του λόγους. Σε εμένα εχει φύγει απο Σιγκαπούρη και πιστεύω σε 8 μέρες θα τα έχω γιατι πήρα 2, οταν μου την περασει εαν δεν έχει χρονο την ανεβαζω εγώ στο dropbox.Τελος το κινητό έρχεται root

Edited by morfo1967

αλλος απ οτι ξερω...

είμαστε σίγουροι? γιατί έχω μπερδευτεί για το αν μιλάμε για το No1.S6 ή όχι!

αν όχι...τότε αυτό το κινητό πως λέγεται επίσημα? τι όνομα έχει?

Επειδή ρωτησα εμαθα τι αλαγες εκανε μιας και λειπει.1 αλλαγη στο apk μηνυμάτων. 2 συχνό πρόβλημα στα κινεζικα εχου ρομ χώρο εφαρμογών και εσω sd και εσυ βάζοντάς sd λεγεται εξω .Γινεται ρομ 3gb για aps και εξω sd όπου εν γεμίζει ο χώρος aps μπορούν να μεταφερθούν και εκει.Εαν διαβάσετε στο φόρουμ θα βρείτε πως γίνετε.Την έχει βάλει στο δικό του αλλα απο όσο ξέρω δεν την έχει κάπου γιατί ειναι στο τρέξιμο για δικούς του λόγους. Σε εμένα εχει φύγει απο Σιγκαπούρη και πιστεύω σε 8 μέρες θα τα έχω γιατι πήρα 2, οταν μου την περασει εαν δεν έχει χρονο την ανεβαζω εγώ στο dropbox.Τελος το κινητό έρχεται root

Ευχαριστω για την απαντηση :-)

θα αναμενω εντυπωσεις απο τη νεα ROM κι ισως μεχρι τοτε βγει καποιος αξιολογος κλωνος 1:1 με 2GB ram και 6589T (γιατι δεν εχει βγει ακομα ενω σχεδον ολες οι 5ιντζες συσκευες εχουν επιλογη ;;;;)

είμαστε σίγουροι? γιατί έχω μπερδευτεί για το αν μιλάμε για το No1.S6 ή όχι!

αν όχι...τότε αυτό το κινητό πως λέγεται επίσημα? τι όνομα έχει?

το NO1 S6 αρχικα δεν εχει logo samsung πανω.

κ εγω την ιδια απορια ειχα με τα ονοματα... κ απ οτι καταλαβα, απ τη στιγμη π ειναι κλωνοι, δεν φαινεται πουθενα επωνυμια. ο stargreek ειπε οτι δοκιμασε πολλους κλωνους του s4 κ αυτος ειναι ξεχωριστος

μπορει καποιος να μου πει αν παραγειλω απο aliexpress για να μην περασω τελωνειο τι χρειαζεται.

ποια επιλογη να βαλω στο shipping και αν πρεπει να μου το στειλει σαν gift η κατι αλλο?

μπορει καποιος να μου πει αν παραγειλω απο aliexpress για να μην περασω τελωνειο τι χρειαζεται.

ποια επιλογη να βαλω στο shipping και αν πρεπει να μου το στειλει σαν gift η κατι αλλο?

`

ξερουν οι κινεζοι τι θα γραψουν... registered airmail θα στο στειλουν και θα αναγραφει μια τιμη επανω 20$, κατι τετοιο. δε χρειαζεται να τους πεις.. ποια ειναι η δουλεια τους εξαλλου? εκτος αν θες dhl πρεπει να τους το πεις. Τοτε σιγουρα θα πληρωνεις φορους... :p

από aliexpress θα βαλεις την free επιλογη: Singapore Post

εγω ζητησα να μ το στειλει σαν gift. κ μ απαντησε οτι θα το στειλει σαν δωρο ή με πολυ χαμηλη τιμη

elenitaaaa

Μια γενικη απαντηση σου κανω, μην ανχωνεσαι,οτι προβλημα εχει η ρομ φτιαχνεται,εαν ειχες προβλημα με το hardware θα επρεπε να μην το αγορασεις.Εγω ειχα και πουλησα zopo980 260 το αγορασα και ο πουλησα αμεσως οταν ειδα το κινητο αυτο.Για διαβασε τι θα επρεπε να κανεις αν αγοραζες το no1 s6 για να εχεις wifi gps http://chinamobiles.org/showthread.php?36023-NO-1-S6-GALAXY-S4-Testbericht&p=406626&viewfull=1#post406626 νομιζω δεν θα το επιχειρουσες καν

elenitaaaa

Μια γενικη απαντηση σου κανω, μην ανχωνεσαι,οτι προβλημα εχει η ρομ φτιαχνεται,εαν ειχες προβλημα με το hardware θα επρεπε να μην το αγορασεις.Εγω ειχα και πουλησα zopo980 260 το αγορασα και ο πουλησα αμεσως οταν ειδα το κινητο αυτο.Για διαβασε τι θα επρεπε να κανεις αν αγοραζες το no1 s6 για να εχεις wifi gps http://chinamobiles.org/showthread.php?36023-NO-1-S6-GALAXY-S4-Testbericht&p=406626&viewfull=1#post406626 νομιζω δεν θα το επιχειρουσες καν

τι εννοεις αν ειχα προβλημα με το hardware; αν εχει προβληματα το hardware του κινητου, δεν μπορω να το γνωριζω πριν το αγορασω. αν τα προβληματα του διορθωνονται, δε με ανησυχει. μπορω να τα διορθωσω ;)

edit: γιατι ολοι τετοια εμμονη με το gps??? :P δεν το εχω χρησιμοποιήσει ποτε. ακομα κ αυτο π εχω στο αυτοκίνητο, σπανια το χρησιμοποιώ. δε μενω αθηνα εγω :P

τι εννοεις αν ειχα προβλημα με το hardware; αν εχει προβληματα το hardware του κινητου, δεν μπορω να το γνωριζω πριν το αγορασω. αν τα προβληματα του διορθωνονται, δε με ανησυχει. μπορω να τα διορθωσω ;)

edit: γιατι ολοι τετοια εμμονη με το gps??? :P δεν το εχω χρησιμοποιήσει ποτε. ακομα κ αυτο π εχω στο αυτοκίνητο, σπανια το χρησιμοποιώ. δε μενω αθηνα εγω :P

hardware= υλικα κατασκευης κινητου,στο fix που σου δειχνω δεν ειναι μονο το gps αλλα και το wifi που ολους ενδιαφερει.Γιαυτο αγοραζεις κατι που εχει δοκιμασει αλλος απλα τα πραγματα

hardware= υλικα κατασκευης κινητου,στο fix που σου δειχνω δεν ειναι μονο το gps αλλα και το wifi που ολους ενδιαφερει.Γιαυτο αγοραζεις κατι που εχει δοκιμασει αλλος απλα τα πραγματα

ξερω τι ειναι το hardware. πληροφορικος ειμαι.απλα δεν ειναι δυνατον απο πριν να γνωριζω τα προβληματα του hardware. το κινητο το παρηγγειλα γι αυτον ακριβως το λογο. επειδη το δοκιμασε καποιος κ ειπε οτι ειναι καλυτερος απ τους αλλους κλωνους. λογικο ειναι ομως να εχω καποιες αποριες...

ξερω τι ειναι το hardware. πληροφορικος ειμαι.απλα δεν ειναι δυνατον απο πριν να γνωριζω τα προβληματα του hardware. το κινητο το παρηγγειλα γι αυτον ακριβως το λογο. επειδη το δοκιμασε καποιος κ ειπε οτι ειναι καλυτερος απ τους αλλους κλωνους. λογικο ειναι ομως να εχω καποιες αποριες...

παιδακια χαλαρωστε. Ελενιτα κανε μια φανουροπιτα ωστε να ξερεις εαν θα σουρθει προβληματικο κομματι. Επισης μπραβο για το θαρρος σου να το παραγγειλεις(οπως κ στα αλλα 2? παιδια που το περιμενουν. Και λεω μπραβο για το θαρρος επειδη : 1)το "μαγαζι" που το πηρατε δεν το ξερει η μανα του 2)το οτι στειλανε ενα καλο κομματι ... δυστυχως δεν επιβεβαιωνει την αξιοπιστια του μαγαζιου ουτε οτι θα στειλουν ακριβως το ιδιο κινητο 3) το κινητο δεν εχει καν ταυτοτητα ουτε περιγραφη ωστε να το αναγνωρισεις ή να το αναζησεις οπουδηποτε αλλου. Περιμενω με αγωνια οπως κ πολλοι αλλοι μερικες παραλαβες ωστε να ορμηξουμε. Μεχρι λοιπον να σας ερθουν, σταματηστε τις εικασιες γιατι ολοι μαζι ειμαστε. Πληροφορικοι και μη! φιλικα

επισης να μοραστω κατι που εγω το ανακαλυψα χτες... ισως να μην το ξερατε... ισχυει μονο για οσους εχουν flip cover και ειναι μια εφαρμογη που αφηνει ανοιχτο τον αισθητηρα φωτος ετσι ωστε οταν ανοιγεις το καπακι απο μπροστα, να αναβει το κινητο μονο του, και οταν το κλεινεις, να απενεργοποιειται. δουλευει αψογα και ειναι κινεζικη εφαρμογη(απο playstore). Λεγεται smart cover lite(γραψτε αυτο στην αναζητηση αλλα η εφαρμογη περιγραφεται με κινεζικα γραμματα... θα την αναγνωρισετε. τη βγαζει πρωτη στα αποτελεσματα). Τωρα δεν ξερω ποση μπαταρια τρωει ο αισθητηρας συνεχεια ενεργοποιημενος αλλα αξιζει να το δοκιμασετε. αυτα...

Edited by galaxy_singer

από aliexpress θα βαλεις την free επιλογη: Singapore Post

εγω ζητησα να μ το στειλει σαν gift. κ μ απαντησε οτι θα το στειλει σαν δωρο ή με πολυ χαμηλη τιμη

ξερεις ποσες μερες κανει να ερθει εαν επιλεξω την free επιλογη: Singapore Post?

`

ξερουν οι κινεζοι τι θα γραψουν... registered airmail θα στο στειλουν και θα αναγραφει μια τιμη επανω 20$, κατι τετοιο. δε χρειαζεται να τους πεις.. ποια ειναι η δουλεια τους εξαλλου? εκτος αν θες dhl πρεπει να τους το πεις. Τοτε σιγουρα θα πληρωνεις φορους... :p

ξερω οτι με dhl παω σιγουρα τελωνειο απο οτι βλεπω ομως εχω αλλες 2 επιλογες. 1 singapore post free shipping

2. EMS

δεν ξερω τι ειναι το EMS.

registered airmail δεν ειδα να γραφει. μηπως ειναι το EMS?

παιδακια χαλαρωστε. Ελενιτα κανε μια φανουροπιτα ωστε να ξερεις εαν θα σουρθει προβληματικο κομματι. Επισης μπραβο για το θαρρος σου να το παραγγειλεις(οπως κ στα αλλα 2? παιδια που το περιμενουν. Και λεω μπραβο για το θαρρος επειδη : 1)το "μαγαζι" που το πηρατε δεν το ξερει η μανα του 2)το οτι στειλανε ενα καλο κομματι ... δυστυχως δεν επιβεβαιωνει την αξιοπιστια του μαγαζιου ουτε οτι θα στειλουν ακριβως το ιδιο κινητο 3) το κινητο δεν εχει καν ταυτοτητα ουτε περιγραφη ωστε να το αναγνωρισεις ή να το αναζησεις οπουδηποτε αλλου.

μ ειπαν οτι ειναι κλωνοι. οποτε ειναι λογικο να μην εχει τα στοιχεια της εταιριας π το παραγει.

ενας απ τους λογους που με εκαναν να τολμησω να το παραγγειλω ειναι οτι το aliexpress δε δινει τα χρηματα στον πωλητη αν δεν παρει απαντηση απο μενα οτι το προιον ειναι οπως περιγραφεται.

Κ προφανως δεν το λες θαρρος ολο αυτο. ολο αποριες ειμαι. :O :O :O

δεν γνωριζω. αλλα απο Τριτη εχουν μια βδομαδα αργια λογω τοπικης γιορτης. οποτε μη βιαστεις αδικα....

Edited by elenitaaaaa

Η Singapore ειναι πολυ γρηγορη.Απ οταν μπει στο αεροπλανο (οταν γραφει δηλαδη Depatched to Overseas) χονδρικα 7-10 μερες(προσωπικο ρεκορ 4 μερες).Το θεμα ειναι ποτε θα μπει.Συνηθως μετα την αγορα σε 5-7 μερες.Σε περιπου 20 μερες θα το χεις στα χερια σου.Τωρα βεβαια εχουν αργια οποτε θα καθυστερησουν

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

• The title was changed to Κινέζικα Clones