Jump to content

africana750

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About africana750

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

africana750's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. η μπαταρια μαλλον ειναι προβληματικη οπως σου ειχα γραψει εχω 2 και το ενα εχει αυτο το προβλημα αλλα αυτο δεν ειναι θεμα μπορεις να βαλεις του s4 η να παρεις αλλη με 5$. στο αλλο κινητο η μπαταρια ειναι rock μου κραταει περισσότερο απο το s4 που εχω αλλα ειναι λογικο λογω του οτι το s4 ειναι full hd. το wifi οπως σου εγραψα πιο πανω παντου μεσα στο σπιτι σε αποσταση 10 μετρα οπως και στη πυλωτη. εχω την τελευταια ρομ S6_V1.0_V01_20131009 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. οσο για το gps ολα τα mtk εχουν θεμα.και στο θεμα με τα galaxy s4 clones εχουν προβληματα με μπαταριες και gps.
  2. ποια ρομ εχει? εχω παρει 2 πριν 15 μερες και στο ενα πεφτει ξαφνικα η μπαταρια απο 60 στο 30. wifi μεσα στο σπιτι εχω σημα σε ολο το σπιτι. εχω δοκιμασει και στη πυλωτη και πιανει και εκει. κατεβασε το μενου και εκει που ενεργοποιεις το wifi bluetooth αριστερα του wifi συνεχιζει το μενου και εκει εχει το smart pause air gesture και multi windows. ενεργοποιησε το multi windows -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  3. Επίσης υπάρχει περίπτωση να κάνει πάνω από 18-19 μέρες να έρθει ??? Το θέλω για δώρο ορκωμοσίας και δεν θα ήθελα να απογοητεύσω την φίλη...καταλαβαίνετε :) εγινε αποστολη 1-11 και 18-11 τα πηρα απο chinapadmall με Reg Air Mail - Standard, With Tracking Number.
  4. οκ σε ευχαριστω αυτο σκέφτομαι να κανω, δεν μπορει μια βδομαδα περασε κατι δεν παει καλα. δεν τους βλεπω αξιοπιστους γιατι ενω δεν μπορουν να στειλουν εξτρα μπαταριες δεν στο λενε ταν παραγγελνεις και στο φιναλε γιατι δεν αφαιρουν το μενου με τις εξτρα μπαταριες και περαν αυτου ειχα ζητησει να ειναι root και τελικα δεν ηταν.
  5. πηρα πριν μια εβδομαδα 2 no1 s6 απο chinapadmall και αγορασα και 2 εξτρα μπαταριες. αφου ηρθαν τα κινητα ειδα οτι ελειπαν οι εξτρα μπαταριες σε μαιλ που εστειλα μου ειπαν οτι δεν μπορουν να στειλουν εξτρα μπαταριες και αν θελω να παρω κατι αλλο η να μου κανουν refund. ειπα να μου κανουν refund 18 δολ, και τους εχω ενοχλησει αλλες 2 φορες και μου λενε οτι το εχουν κανει και παιρνει 2 μερες στο paypal να κανει refund. εχει περασει μια εβδομαδα και δεν εχει γινει τιποτα ακομα. ισχυει αυτο που λενε και τι μπορω να κανω μεσω paypal?
  6. η μπαταρια ειναι πολυ καλη ειναι 2.600 οσο και η μπαταρια του s4 αλλα λογω χαμηλοτερης αναλυσης το no.1 s6 ισως κραταει περισσοτερο. επισης και το gps ειναι οκ. δεν εχω 2 sim να ξερω τι παιζει.
  7. οκ το προβλημα λύθηκε. η εγκατάσταση του swiftkey δημιουργουσε αυτο το προβλημα. περιεργο bug. απο chinapad δεν εχει κινεζικες εφαρμογες ειναι η τελευταια με το gps fix και smart pause.
  8. Ποια room φοράει ??? αν φοράει αυτή δουλεύει κανονικά η θήκη Version: NO1_S6_V1.0_V01_2013-09-19 εχει την τελευταια S6_V1.0_V01_20131009 προχθες τα πηρα. εχω διαβασει και εγω οτι με αυτην που λες του σεπτεμβριου δουλευει αλλα με την τελευταια που εχω εγω δεν δουλευει. οταν ειναι κλειστη η οθονη με την θηκη s-view και σε παρουν τηλ βλεπεις την κληση στο παραθυρο της θηκης αλλα οταν ανοιγεις ν απαντησεις δεν μπορεις σε βγαζει σε μια μαυρη οθονη χωρις μπουτον γιοα να μπορεις να απαντησεις. αυτο συμβαινει μονο σε περιπτωση κλησης. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  9. οκ αν χρειασθει να κανω unroot το galaxy s4 ειναι ευκολο για θεματα εγγυησης. δεν εχω περασει την 4.3 ακομα. για το αλλο θεμα με την s-view θηκη στο no.1 s6 ξερεις τι μπορει να φταιει?
  10. ναι για σπασμενα μιλαω αλλα αυτες ειναι οι οδηγιες δεν κανω τιποτα λαθος. γιαυτο ειπα για root επειδη εχω διαβασει οτι αν το τηλ ειναι root τοτε αν εχεις τα data σε εξωτερικη καρτα θα παιξουν. ειναι ετσι? μπορεις να μου πεις καποιο tutorial για root και πως μπορει να γινει παλι unroot? μιλαω για το no.1 s6 και για το galaxy s4. επισης διαβασα οτι περιμενεις ενα s6 που κερδισες στο chinapad εγω το πηρα εχθες μαζι με θηκη s-view αλλα ενω δειχνει κληση στο παραθυρο οταν σε περνουν μολις ανοιγω την θηκη να απαντησω εχει μαυρη οθονη και δεν μπορω να κανω τιποτα. δεν μου εχει επιλογη να απαντησω στην κληση.
  11. τελικα με το framaroot που λες τι εγινε παιζουν τα παιγνιδια οταν μετακινεις τα data στην εξωτερικη καρτα?
  12. εχω δοkιμασει τα data των παιγνιδιων να τα βαλω στην εξωτερικη καρτα μνημης στο φακελο android/data η obb και δεν παιζουν. μονο αν τα μεταφερω στο φακελο android/data h obb της εσωτερικης μνημης παιζουν. εχω και το s4 και εχω το ιδιο προβλημα. αν θες πες μου πως γινεται η διαδικασια με το motochopper.
  13. οσο για την νεα rom που λες την εχει αλλα δεν ειναι root.
  14. τα ιδια και εγω το επανελαβα πολλες φορες να ειναι root αλλα εδω αγορασα εχτρα μπαταριες και δεν ειπαν οτι δεν στελνουν δευτερες λογω απαγορευσης στο singpost αλλα τωρα που πηρα τα κινητα και δεν ηταν μεσα μου ειπαν να μου κανουν refund. τωρα ψαχνω να δω πως θα το κανω root γιατι η εσωτερικη μνημη ειναι μικρη 1.86 free και δεν μπορω να βαλω καποιο παιγνιδι οταν εχει μεγαλο data οποτε πρεπει να γινει root αναγκαστικα. αν ξερει καποιος ας μου πει τη διαδικασια για να μην κανω καμμια βλακεια.
×
×
  • Create New...