Jump to content

Κινέζικα Clones

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε mixaliskam, επειδή το έχεις στα χέρια σου το kiphone και με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο, μπορείς να μου πεις, αν διαβάζεις κανονικά sms που σου έχουν στείλει στα ελληνικά (και πάνω από 70 χαρακτήρες); Από ότι κατάλαβα, στη σύνταξη μηνυμάτων δεν έχεις άλλο πρόβλημα εκτός του περιορισμού των 70 χαρακτήρων, σωστά;

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ολα τα κινεζικα με ελληνικα διαβαζουν τα μυνηματα ανεξαρτητα αριθμων χαρακτηρων απλα για να γραψεις σε περιοριζουν στους 70 χαρακτηρες.εκτος των κινεζικων προσφατα ανακαλυψα το ιδιο και σε blackberry που μου εδωσε ο κουνιαδος μου και αναρωτιομουνα τον λογο που δεν του αρεσε!?

Καλημερα!ηθελα να ρωτησω τελικα με την αναλυση βιντεο ωστε να μπορω να βλεπω βιντεακια στο κινητο εχει κανεις καμμια ιδεα;εννοω ως προς τους παραμετρους του βιντεο (bit rate,rate,width and height) γιατι κανα δυο φορες που προσπαθησα να κανω πειραματα παντα ειχε μια καθυστερηση στην εικονα.ρωτησα και στο σαιτ και κανουν τους κινεζους αλλα ρωταω συνεχεια να τους σπασω τα νευρα.ευχαριστω.

Καλημερα!ηθελα να ρωτησω τελικα με την αναλυση βιντεο ωστε να μπορω να βλεπω βιντεακια στο κινητο εχει κανεις καμμια ιδεα;εννοω ως προς τους παραμετρους του βιντεο (bit rate,rate,width and height) γιατι κανα δυο φορες που προσπαθησα να κανω πειραματα παντα ειχε μια καθυστερηση στην εικονα.ρωτησα και στο σαιτ και κανουν τους κινεζους αλλα ρωταω συνεχεια να τους σπασω τα νευρα.ευχαριστω.

Για δοκιμασε mp4

αναλυση - 480χ320

frame rate -15

Μιχαλη γενικα με το κινητο εισαι ευχαριστημενος?Απο μπαταρια πως παει?

Βασικα εχω το Κ599 αν ξερεις το οποιο ειναι καλο και ηθελα να ξερω αν αξιζει να

αναβαθμιστω με το κινητο που πηρες

Παιδια καλησπερα

υπαρχει καποια ρυθμιση στο κινητο οσο αφορα το ιντερνετ να μπαινει μονο απο το wifi?

Σημερα ηρθε ο λογαριασμος της vodafone και τα 15€ ηταν απο χρηση ιντερνετ.. και το εχω μονο 2 εβδομαδες... και μου κανει εντυπωση γιατι στο ιντερνετ μπαινει μονο αν εχω ανοιχτο wifi γιατι δεν εχω κανει ακομα τις ρυθμισεις της vodafone.:mad:

Ξερετε κατι βρε παιδια??? δεν μπαινω στο ιντερνετ τωρα γιατι φοβαμαι μην χρεωθω...

Μιχαλη γενικα με το κινητο εισαι ευχαριστημενος?Απο μπαταρια πως παει?

Βασικα εχω το Κ599 αν ξερεις το οποιο ειναι καλο και ηθελα να ξερω αν αξιζει να

αναβαθμιστω με το κινητο που πηρες

οταν παρελαβα το κινητο εβαλα την μια μπαταρια και μου κρατησε 24 ωρες απο την μαμα της(απο το εργοστασιο)ομως δεν συνδεθηκα στο ιντερνετ και δεν εκανα πολλες κλησης.απο την κυριακη πηρα το κινητο που ειχα πιο πριν και δεν εχω δει ακομα τον χρονο αναμονης του.θα το παρω απο αυριο και θα σου απαντησω σιγουρα μεχρι την κυριακη.υποψιν οτι δεν κανω πολλες κλησεις και δεν συνδεομαι στο ιντερνετ το εχω απλα σαν καθαρα κινητο "αναγκης" οποτε ο χρονος μπορει να διαφερουν αισθητα με καποιον που του κανει πιο πολυ χρηση ως προς της κλησεις και το ιντερνετ.

dimirass, Πηρες αυτο απο yasonic?

http://www.aliexpress.com/product-gs/340714207-3-6-Mobile6-5-Smart-Phone-WiFi-GPS-TV-FM-G7-Pro-Cell-Phone-wholesalers.html

Οι δυο sim πως δουλευουν? Είχες τιποτα μπερδεματα με τελωνειο? Μιλησα με τους πωλητες και μπορουν να μου το στειλουν με ταχυδρομειο απλο για 8 δολλαρια. Αξιζει τον κοπο? Αν μπορεις και καμια φωτογραφια θα σου ήμουν υπόχρεος.

Magda μετα απο 2 μερες συνεχεια ανοικτο και με κανα δεκαλεπτο μονο κλησης η μπαταρια ειναι στο 70 τοις εκατο πανω κατω αρα εμενα θα μου βγαλει κανα πενθημερο.ομως οπως σου ειπα μονο κλησης αναγκης και καθολου ιντερνετ.λογικα με ιντερνετ και κλησης σε φυσιολογικα επιπεδα υπολογιζω κανα τριημερο.εσυ αποφασιζεις.σημερα βρηκα ενα φιλαρακι με το αυθεντικο iphone εξωτερικα μοιαζουν πολυ (αντε κανα ποντο μεγαλυτερο σε μεγεθος να ειναι το αυθεντικο:O)αλλα αν καποιος ξερει και δει το μενου το καταλαβαινει.:shifty:υποψιν οτι ο φορτιστης του αυθεντικου φορτιζει και τον κλωνο:X απιστευτο εφαρμοζει και φορτιζει και ο δικος μου το αυθεντικο:)

πολυ καλη αυτονομια.Γενικως σαν ποιοτητα κατασκευης και για το δεδομενο οτι ειναι ενα κινεζικο

τηλεφωνο ,πιστευεις οτι ειναι καλο?

Magda μετα απο 2 μερες συνεχεια ανοικτο και με κανα δεκαλεπτο μονο κλησης η μπαταρια ειναι στο 70 τοις εκατο πανω κατω αρα εμενα θα μου βγαλει κανα πενθημερο.ομως οπως σου ειπα μονο κλησης αναγκης και καθολου ιντερνετ.λογικα με ιντερνετ και κλησης σε φυσιολογικα επιπεδα υπολογιζω κανα τριημερο.εσυ αποφασιζεις.σημερα βρηκα ενα φιλαρακι με το αυθεντικο iphone εξωτερικα μοιαζουν πολυ (αντε κανα ποντο μεγαλυτερο σε μεγεθος να ειναι το αυθεντικο:O)αλλα αν καποιος ξερει και δει το μενου το καταλαβαινει.:shifty:υποψιν οτι ο φορτιστης του αυθεντικου φορτιζει και τον κλωνο:X απιστευτο εφαρμοζει και φορτιζει και ο δικος μου το αυθεντικο:)

Επειδή πέρασε από τα χέρια μου το kiphone,σίγουρα δεν έχει ένα πόντο διαφορά σε μέγεθος από το αυθεντικό.Ο φορτιστής του αυθεντικού κάνει και για το kiphone απλά μπαίνει ανάποδα.Σχετικά με την αυτονομία αυτά τα κινητά είναι πολύ ενεργοβόρα όταν έχεις την οθόνη τους αναμένη και το wifi σε λειτουργία.Αν αρχίσεις να παίζεις με την οθόνη του και να το χρησιμοποιείς λίγο περισσότερο θα δεις την μπαταρία του να πέφτει με αρκετά γρήγορους ρυθμούς

斯塔夫罗斯 :O

Επειδή πέρασε από τα χέρια μου το kiphone,σίγουρα δεν έχει ένα πόντο διαφορά σε μέγεθος από το αυθεντικό.Ο φορτιστής του αυθεντικού κάνει και για το kiphone απλά μπαίνει ανάποδα.Σχετικά με την αυτονομία αυτά τα κινητά είναι πολύ ενεργοβόρα όταν έχεις την οθόνη τους αναμένη και το wifi σε λειτουργία.Αν αρχίσεις να παίζεις με την οθόνη του και να το χρησιμοποιείς λίγο περισσότερο θα δεις την μπαταρία του να πέφτει με αρκετά γρήγορους ρυθμούς

Exουν πεσει στα χερια μου κινεζικα που η μπαταρια πραγματικα ηταν για γελια.εγω παντως με το κ599 ειμαι πολυ ευχαριστημενη με την αυτονομια.αν και το kiphone

ειναι σε αυτα τα επιπεδα θα το σκεφτομουν σοβαρα να το παρω και για την capacitive

αλλα κ για την υποδοχη 3.5 ακουστικων που θα με βολευε πολυ.

dimirass, Πηρες αυτο απο yasonic?

http://www.aliexpress.com/product-gs/340714207-3-6-Mobile6-5-Smart-Phone-WiFi-GPS-TV-FM-G7-Pro-Cell-Phone-wholesalers.html

Οι δυο sim πως δουλευουν? Είχες τιποτα μπερδεματα με τελωνειο? Μιλησα με τους πωλητες και μπορουν να μου το στειλουν με ταχυδρομειο απλο για 8 δολλαρια. Αξιζει τον κοπο? Αν μπορεις και καμια φωτογραφια θα σου ήμουν υπόχρεος.

καλο μηχανηματακι, (ιδως οι 3,6" και η αποδοση της καμερας)

παρολα αυτα εγω σκεπτομαι για αυτο εδω

http://www.chinabuye.com/hero-g3-windows-6-5-smart-phone-with-wifiandjavaandgps-black

Μικροτερη οθονη αλλα πιο γρηγορο μηχανημα.....

Πολύ καλη επιλογή με ακομα καλυτερη τιμη. Δεν μου αρεσει το σχημα αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο. Μολις το παραγγειλα. Του ζητησα να μου βαλει και ελληνικα. Παιζει οντως ελληνικη ROM ή απλα MUI? Γενικως αλλος σου λεει οτι εχει και αndroid αλλος οτι ειναι μονο windows αλλος οτι εχει μονο αγγλικα-κινεζικα αλλος οτι εχει ολες τις γλωσσες τι παιζει? Τοσο διαφορετικες εκδοσεις κυκλοφορουν? Μου κανει εντυπωση οτι ειναι το μονο με TV. Δεν μπορω να περιμενω τοσες μερες αλλα τι να γινει. Θελει υπομονη.

Παρέλαβα σήμερα το Phone 4GS,κλώνο του Iphone 4 με capacitive οθόνη.

Πρώτες εντυπώσεις ότι είναι super, με πολύ όμορφα εικονίδια και οθόνη που μου δίνει την εντύπωση ότι έχει περισσότερη ευαισθησία και από το kiphone.Περισσότερα το βράδυ να ασχοληθώ λίγο περισσότερο μαζί του

Edited by trackera

Λοιπόν μετά από λίγες ώρες ενασχόλησης με το κινητό μπορώ να έχω μια καλύτερη άποψη.Κυρίαρχο ρόλο σε αυτό το κινητό παίζει τι άλλο από την οθόνη του.Εύκολη εναλλαγή μεταξύ των σελίδων του μενού με το ένα χέρι,τρομερή ευαισθησία και απολαυστική περιήγηση.Η γραμματοσειρά των μενού επιτέλους είναι όμορφη και τα εικονίδια πολύ ζωντανά.Έχει ένα έτοιμο φάκελο,τον οποίο μπορείς να τον ονομάσεις όπως θες και να βάλεις όποιες εφαρμογές θες μέσα,πολύ καλό το ραδιόφωνό του αλλά φυσικά θέλει να χρησιμοποιήσεις ακουστικά (βύσμα για 3,5 έχει).Πολλά παιχνίδια που προσωπικά εμένα δεν με αφορούν.Μέσα στο πακέτο είχε δώρο screen protector και θήκη

http://img839.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=imag0063n.jpg

Λοιπόν μετά από λίγες ώρες ενασχόλησης με το κινητό μπορώ να έχω μια καλύτερη άποψη.Κυρίαρχο ρόλο σε αυτό το κινητό παίζει τι άλλο από την οθόνη του.Εύκολη εναλλαγή μεταξύ των σελίδων του μενού με το ένα χέρι,τρομερή ευαισθησία και απολαυστική περιήγηση.Η γραμματοσειρά των μενού επιτέλους είναι όμορφη και τα εικονίδια πολύ ζωντανά.Έχει ένα έτοιμο φάκελο,τον οποίο μπορείς να τον ονομάσεις όπως θες και να βάλεις όποιες εφαρμογές θες μέσα,πολύ καλό το ραδιόφωνό του αλλά φυσικά θέλει να χρησιμοποιήσεις ακουστικά (βύσμα για 3,5 έχει).Πολλά παιχνίδια που προσωπικά εμένα δεν με αφορούν.Μέσα στο πακέτο είχε δώρο screen protector και θήκη

http://img839.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=imag0063n.jpg

Απο που το πηρες?Σε συγκριση με το kiphone το βλεπεις καλλιτερο?

+καλύτερη γραμματοσειρά( έχει 3 γραμματοσειρές να επιλέξεις)

+μάλλον καλύτερη αφή

+πιο όμορφα εικονίδια

+έχει ένα φάκελο για να βάλεις μέσα όποια εφαρμογή θέλεις(στο kiphone δεν είχε αν θυμάμαι καλά)

-δεν έχει θέματα όπως το kiphone

Οι διαφορές τους βέβαια είναι ελάχιστες,ευκαιρία με αυτά τα κινητά να αναβαθμιστούν όσοι έχουν μείνει με τις resistive οθόνες και δεν τους πολυενδιαφέρει η tv.

To κινητό το πήρα από ένα προμηθευτή που έχω και μου στέλνει οτιδήποτε καινούριο βγαίνει στην αγορά :O

Edited by trackera

Παρέλαβα σήμερα το Phone 4GS,κλώνο του Iphone 4 με capacitive οθόνη.

Πρώτες εντυπώσεις ότι είναι super, με πολύ όμορφα εικονίδια και οθόνη που μου δίνει την εντύπωση ότι έχει περισσότερη ευαισθησία και από το kiphone.Περισσότερα το βράδυ να ασχοληθώ λίγο περισσότερο μαζί του

πώς λέγετε; phone 4gs ;

υπάρχει σε κάποιο κινέζικο e-shop ή ακόμα ;

Δυστηχώς δεν το έχω βρει σε κανένα κινεζομάγαζο ακόμα.Το phone 4gs είναι αυτό που γράφει μέσα το κινητό,οπότε μάλλον έτσι λέγεται αυτό το μοντέλο.Ο κάθε κινέζος βέβαια θα αρχίσει να το βαφτίζει όπως θέλει

το κινητο εχει φλας απλα δουλευει οπως να ναι!!! τις πιο πολλες φορες αναβει μετα τη φωτογραφηση περιπου 1 sec.για το omnia παλιοτερα στο xda-developers ειχαν βγαλει drivers για βελτιωση της καμερας, αντε να βρεις ομως hack για αυτο:rolleyes:

το κινητο εχει φλας απλα δουλευει οπως να ναι!!! τις πιο πολλες φορες αναβει μετα τη φωτογραφηση περιπου 1 sec.για το omnia παλιοτερα στο xda-developers ειχαν βγαλει drivers για βελτιωση της καμερας, αντε να βρεις ομως hack για αυτο:rolleyes:

Να δουμε. Καλη φαση αυτο με την καμερα... Αλλα δεν ειναι τοσο σημαντικο δεν περιμενω απο αυτο να μου βγαλει τις τελειες Φοτο. Σημερα που μπηκα στην σελιδα του προιοντος ειναι 20 USD ακριβοτερο!!!! Παλι καλα προλαβα ή το πηραν χαμπαρι μετα. Θα μου το στειλουν με κινεζικο ταχυδρομειο (τζαμπα) ποσες μερες λετε να κανει?

Μάλλον πρόκειται γι'αυτό:

http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=4343

γιατί λέει ότι βγήκε και σήμερα (3/11) στην αγορά!

Υπάρχει και αυτό:

http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=4300

που μοιάζει ίδιο, αλλά από ότι βλέπω στα χαρακτηριστικά του έχει και 2 themes.

Οι διαφορές τους βέβαια είναι ελάχιστες,ευκαιρία με αυτά τα κινητά να αναβαθμιστούν όσοι έχουν μείνει με τις resistive οθόνες και δεν τους πολυενδιαφέρει η tv.:O

Yπάρχει κάποιος λόγος που τα νέα μοντέλα με capasitive οθόνες δεν έχουν τηλεόραση; γιατι αν πάρω κινεζικο θέλω οπωσδηποτε και αυτό το χαρακτηριστικό και δεν έχω βρει ουτε ενα με καινούργια οθόνη και tv μαζι. Δεν αναμενετε να βγουν μοντέλα που να το συνδιάζουν;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

• The title was changed to Κινέζικα Clones