geokostas Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Σύμφωνοι, αλλά αυτός πάει να παραμυθιάσει και αν δεν ξέρεις τόφαγες. Ειδικότερα για τον επεξεργαστή διαβάζω σε όλα ότι ο οκταπύρηνος είναι 1,7, αυτός πώς το δίνει 1,6, τι παίζει; Δεν ξερω φιλε να σου πω. 6-7 κλωνοι S5- Note 3, S4 που περασαν απο τα χερια μου, μονο ενας S5 ηταν αξιολογος, ολα τα αλλα ολο προβληματα. Γι αυτο και δεν παροτρυνω πλεον τους φιλους μου να παιρνουν κλωνους. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcon Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Δεν ξερω φιλε να σου πω. 6-7 κλωνοι S5- Note 3, S4 που περασαν απο τα χερια μου, μονο ενας S5 ηταν αξιολογος, ολα τα αλλα ολο προβληματα. Γι αυτο και δεν παροτρυνω πλεον τους φιλους μου να παιρνουν κλωνους. Εγώ για να είμαι ειλικρινής περιμένω αυτό "Samsung Galaxy S5 Octa Core 5.1inch MT6595 Android 4.4 64GB LTE 4G" να το βγάλει κάποιο αξιόπιστο μαγαζί και να πληρώσω με paypal, γιατί αυτοί που το δίνουν τώρα είναι μάλλον σκάμερς, όπως είπαν κάποιοι άλλοι φίλοι όταν ρώτησα στο φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Εγώ για να είμαι ειλικρινής περιμένω αυτό "Samsung Galaxy S5 Octa Core 5.1inch MT6595 Android 4.4 64GB LTE 4G" να το βγάλει κάποιο αξιόπιστο μαγαζί και να πληρώσω με paypal, γιατί αυτοί που το δίνουν τώρα είναι μάλλον σκάμερς, όπως είπαν κάποιοι άλλοι φίλοι όταν ρώτησα στο φόρουμ. Τι να σου πω, οτι θες. Εγω ειπα και ελαλησα και αμαρτια ουκ εχω. :p Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Αναλυση 1920*1080 σε κλωνο S5 δεν θα βρεις. Ολα ετσι γραφουν αλλα ειναι 1280*720. Υπαρχει με αναλυση 1920*1080 σε κλωνο S5 κανονικοτατα και ειναι πολυ καλο,μονο που ειναι με μια σιμ και δεν το κρατησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Υπαρχει με αναλυση 1920*1080 σε κλωνο S5 κανονικοτατα και ειναι πολυ καλο,μονο που ειναι με μια σιμ και δεν το κρατησα Μπορει, αλλα εγω πια δεν τους εμπιστευομαι σε αυτη την κατηγορια. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bitersweet Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 πως ξανα περναω την ρομ στο κινητο μουυ κανει κατι κοκομπλοκο μερικες φορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 31, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 πως ξανα περναω την ρομ στο κινητο μουυ κανει κατι κοκομπλοκο μερικες φορες Τι κάνει; :confused: Καλύτερα να είσαι πιο συγκεκριμένος και αναλυτικός για να καταλάβουμε τι σου κάνει. Πρέπει να μας πεις και ποια συσκευής έχεις ακριβώς μιας και κλώνοι υπάρχουν πολλοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bitersweet Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 hdc s5 mtk6592 2 gb ram.πως ξανα περναω την ρομ θα θελα να μαθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Γνωρίζει κανείς εαν έχουν βγάλει κλώνο του S5 με αισθητήρα fingerprint; Και εαν ναι ποιο είναι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Γνωρίζει κανείς εαν έχουν βγάλει κλώνο του S5 με αισθητήρα fingerprint; Και εαν ναι ποιο είναι; http://www.aliexpress.com/item/Fingerprint-Original-HDC-S5-I9600-Phone-2GB-RAM-8GB-ROM-MTK6592-Octa-core-Smart-Mobile-Phone/1868389244.html Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Ωραίος! Ευχαριστώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcon Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 http://www.aliexpress.com/item/Fingerprint-Original-HDC-S5-I9600-Phone-2GB-RAM-8GB-ROM-MTK6592-Octa-core-Smart-Mobile-Phone/1868389244.html Κάτι νεότερο για δίκαρτο με αυτές τις προδιαγραφές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Κάτι νεότερο για δίκαρτο με αυτές τις προδιαγραφές; εχει και δικαρτο αν το προσεξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 εχει και δικαρτο αν το προσεξεις Σωστος.... Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcon Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Σωστος.... Ναι αλλά όχι με τα χαρακτηριστικά του μονόκαρτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Ναι αλλά όχι με τα χαρακτηριστικά του μονόκαρτου. Σε καμιά 20αρια μερες θα έχει και τέτοιο. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcon Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Σε καμιά 20αρια μερες θα έχει και τέτοιο. Θα περιμένω φίλε μου, ευχαριστώ. Πάντως δες τα παρακάτω. Φαίνεται ιδανικό αλλά αυτοί που το πουλάνε(;) είναι μάλλον απατεώνες. Screen Size: 5.1inch Gorilla 3 Glass touchscreen Display reulotion: FHD screen, 1920*1080 pixel Color Support: 26 million colors Screen Technology: Multi-touch screen Camera Camera Resulotion: 16MP rear camera 2.1MP front camera, digital zoom,Auto Flashlight. Connectivity Connectivity Technology: GSM + WCDMA + LTE 4G Network Band: 2G:GSM 850/900/1800/1900 MHz 3G:WCDMA 850/2100MHz 4G:LTE 4G 5 Bands Data Technology: EDGE, GPRS (HSDPA 7.2Mbps, HSUPA 5.76Mbps; EDGE; GPRS) Bluetooth: Bluetooth 4.0 + EDR WLan: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n USB: USB 4.0 GPS: GPS/A-GPS (Built-in GPS chipset) Features Sim card: Single sim(micro sim) Dual sim: Dual sim(2 micro sim) Color: White,Black,Blue,Golden(leave comments of color and sim type before check out on step 2 of 3),4 color have stock now Pre-installed Google Play store. Root status:Rooted already(pre-installed Root explorer and Supper User Video Player: AVI、MP4、3GP、MOV、MKV、FLV Audio Player: FLAC、APE、MP3、OGG、AMR、AAC Image: JPG、PNG、BMP、GIF Ringing Tones: Downloadable Message: SMS, MMS, Email Phone Book: 100000 contacts Brower: HTML5 Interface/Port: Game: Downloadable Radio: FM G-sensor Range sensor Multi-task Hand motion Getures NFC S beam Nearby devies Screen Mirroring Eye scroll Smart pause LTE 4G S health Heart Rate Finger Scanner(update on Apirl 24,2014) TP-guesture wake up(update on Apirl 24,2014) Waterproof Feature(update on July 01,2014) 4D Air Guesture Feature(update on July 01,2014) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 εχει και δικαρτο αν το προσεξεις Και ειναι και χωρις τα λογκοτης samsung Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Και ειναι και χωρις τα λογκοτης samsung Αυτο το εχει κανονικα, απλα αν δεν το θελεις το ζητας. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcon Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Αυτο το εχει κανονικα, απλα αν δεν το θελεις το ζητας. Νομίζω μάλιστα ότι είναι above the glass και όχι under, όπως χαρακτηριστικά μου είπε ο πωλητής. Κάτι σαν αυτοκόλλητα δηλαδή για τα οποία ένας φίλος από το φόρουμ είχε σχολιάσει ότι δεν κάνουν και ότι θα φύγουν μετά από λίγο χρονικό διάστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Νομίζω μάλιστα ότι είναι above the glass και όχι under, όπως χαρακτηριστικά μου είπε ο πωλητής. Κάτι σαν αυτοκόλλητα δηλαδή για τα οποία ένας φίλος από το φόρουμ είχε σχολιάσει ότι δεν κάνουν και ότι θα φύγουν μετά από λίγο χρονικό διάστημα Οχι δεν είναι έτσι. Στην μπροστά οψη είναι κατω απο το τζαμι και στην πισω ειναι μεν απο πανω αλλα εχει πολυ καλη ποιότητα, δεν φεύγει. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bitersweet Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Μπορει καποιος να μου πει πως θα περασω την ρομ απο την αρχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emagine Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Μπορει καποιος να μου πει πως θα περασω την ρομ απο την αρχη? αν δεν ξέρεις πως να περνάς μια rom καλύτερα μην το δοκιμάσεις μονος σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Μπορει καποιος να μου πει πως θα περασω την ρομ απο την αρχη? Επικοινωνησε με τον stargreek το παιδι εχει τρομερες γνωσεις. Μπορει να σε βοηθησει αν ξερει. Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcon Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Οχι δεν είναι έτσι. Στην μπροστά οψη είναι κατω απο το τζαμι και στην πισω ειναι μεν απο πανω αλλα εχει πολυ καλη ποιότητα, δεν φεύγει. Φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ για τις έγκυρες πληροφορίες σου. Αν πέσει στην αντίληψή σου το δίκαρτο που λέγαμε με τα καλά χαρακτηριστικά, κάνε μια ενημέρωση. Παρεμπιπτόντως είδες καθόλου αυτό που έβαλα πιο πάνω με τα "ιδανικά' specs αλλά με τους πιθανούς απατεώνες πωλητές(chinaecarts); Νάσαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts